Най-голямата модна платформа в България

2117 TÄLLBERG Детско ски яке, розово, размер

94,90 лв 134,90 лв 30% отстъпка -30%
Налични размери: 140 176 128 164
Цена за доставка: 12.9 лв *
Макс. време за доставка: 6 работни дни
Цена и срок за връщане: Безплатно, 14 работни дни
Марка: 2117
Уеб магазин: Sportisimo +420 226 254 890
Плащане: Visa Mastercard Maestro Наложен платеж
* Speedy куриерски служби
Затопленото детско ски яке 2117 TÄLLBERG е идеално за зимните забавления. Благодарение на техническата си кройка предоставя максимална свобода на движенията. Отлични функционални качества. Изработено е наполовина от рециклиран материал. Благодарение на джоба за ски карта, тя ще е винаги на разположение за детето Ви.

Подобни продукти

  • O'Neill STUVITE JACKET Дамско скиорско яке, тюркоазено, размер S
    Дамското скиорско яке O´neill STUVITE JACKET е с уникална кройка, която отлично се комбинира с много зимни модели. Якето има сваляща се качулка с кожичка и регулируеми маншети на ръкавите и долният кант. Предлага още защита за брадичката от ципа, система за свързване с панталони и подлепени критични шевове, за да се чувстваш удобно по време на ски спусканията. Якето е с много практични джобове.
  • ALPINE PRO GERGO Детско ски яке, зелено, размер
    Детско ски яке с мембрана ALPINE PRO GERGO. Изработено е от непромокаем, водоотблъскващ и пропускащ парата материал PTX SNOW с функционална DWR обработка. Любимата, леко вталена кройка, качулката, протектора за брадата, подлепените шевове, ръкавите, обточени с ластик - всичко това децата със сигурност ще оценят при носене. Разбира се, не бива да липсват и трите задължителни джоба, модерните светлоотразителни елементи и дългите езичета на циповете за удобна манипулация. Снежният колан ще предпази децата от сняг и влага, която няма да проникне навътре. Дебелият пълнеж сгрява не само при зимните спортове, чудесният цветен материал с модерна щампа впечатлява от пръв поглед.
  • Odlo AXALP WINTER Еластичен клин за бягане, тъмносиво, размер
    Дамският затоплящ клин Odlo AXALP WINTER е проектиран за бягане в терени и градски улици. Материята е олекотена, не е обемна и отлично извежда потта от тялото. Разработен е с една единствена цел, да създава удобство на тялото при всякакви условия.
  • Spyder MILA Момичешко ски яке, черно, размер
    Момичешкото яке Spyder MILA е проектирано според якета от дамската колекция и е допълнено със същите технологии. Допълнено е с EXO Shield 10000 еластично рециклиран полиестер и 120g EXO термоизолация в розово или черно многоцветно. С много джобове с цип YKK®, за да съхранявате всичко - от телефона ви до закуската и ски картата, това яке е толкова ненадминато, колкото и момичетата, които го носят.
  • FUNDANGO PEMBERTON ALLMOUNTAIN JACKET Дамско ски /сноуборд яке, розово, размер
    Мъжкото яке за ски/сноуборд Fundango PEMBERTON ALLMOUNTAIN JACKET e изработено от водоустойчив и дишащ материал, който ще те запази сухо по време на ски спусканията. Моделът е със стилна кройка с качулка и има изправена яка с няколко джоба, което дава стил по време на пързалянето. Качулката и маншетите на ръкавите могат да се регулират. На якето не му липсват и подлепените шевове, свързването с панталони, снежен колан и еластични маншети с отвори на палците. Материалът е оформен в качествен структуриран текстил.
  • Axis KALHOTY BEZKY ZENY Дамски зимни панталони за бягане, червено, размер
    Дамски зимни панталони за бягане AXIS. Разполагат с практични тиранти и са приятно затоплени с мъхеста вътрешна част, така че поддържат идеална терморегулация. Супер модел, който няма да те предаде.
  • Arcore LISANA Дамски X-country панталони, черно, размер
    Дамските X-country панталони Arcore LISANA са идеални за ски бягане и други спортни дейности през зимния сезон. Свободата на движение е осигурена от проветривия и еластичен материал, който е разположен в задната част на панталона. Предната част е изработена от функционален материал, който предпазва от вятър. Светлоотразителните елементи гарантират по-добра видимост, а плоските шевове не дразнят кожата.
  • Loap FUXI Детски ски панталони, зелено, размер 128
    Детските ски панталони Loap FUXI защитават перфектно тялото от снега, студа и влагата благодарение на мембраната AQUA PRO, която е с воден стълб и с дишаемост 5000 г/м2. Същевременно отвеждат влагата от тялото. Гъвкавият материал гарантира максимален комфорт, а снежните вътрешни маншети на крачолите не позволяват на снега да се доближи до тялото. Регулируемите тиранти и еластична талия ги фиксират върху тялото. Благодарение на светлоотразителните елементи повишава безопасността при намалена видимост. Ски панталони
  • ARMADA Дамското затоплящо яке за ски Дамското затоплящо яке за ски, черно, размер
    дълъг цип в страничната част. мембрана Dryplay 15K/15K. водоустойчива обработка DWR без PFC. подлепени шевове. джоб за ски карта. вътрешен джоб за скиорски очила. YKK ципове. затоплящи джобове. може да се комбинира с каска.
  • Дамски ски суитшърт Descente Sylvia 93 black DWWUGB25
    | Rozmiar: 36;40;34;38 | Kolor: Черен1 | Taniej o 24% | Zakup na Raty, Gwarancja 24mies. Sportano, profesjonalny sklep sportowy.
  • Hi-Tec LADY OREBRO Дамско софтшел яке за ски, тъмносиво, размер
    Дамското ски яке Hi-Tec LADY OREBRO е идеално за ски пистите или за ежедневна употреба през зимата. Използваният материал гарантира високо ниво на комфорт. Благодарение на свободната кройка позволява максимална свобода на движенията.
  • REIMA WINGON Детски зимен панталон с мембрана, оранжево, размер
    Детският зимен панталон с мембрана REIMA WINGON е ушит от проветрив, водно и вятърно устойчив материал. Благодарение на неговата повърхностна обработка Bionic-Finish Eco по него не се задържат петна и е лесен за поддръжка. Всички шевове са водоустойчиви. Материала и подплата са от полиестер( с рециклирани влакна) и предлагат затопляне. В колана могат да се пристегнат с помощта на лента от велкро и имат гайки за поставяне на колан. Крачолите са направени с вътрешни маншети против навлизане на сняг и защитават от разкъсването на панталоните от канта на ските.
  • Volcom VERNON INS Детско зимно яке, черно, размер S
    Затоплящото зимно яке Volcom VERNON INS е изработено в удобната кройка relaxed. Предимствата на якето са: технологията Zip Tech, която предлага удобно свързване със зимните панталони от същата марка, допълнено е с вентилационни отвори с цип и мрежа, джобове с затопляща материя и регулируем снежен колан. Изолационният пълнеж на якето е 100г, шевовете му са подлепени в критичните места, материала е от 2 слоя Volcom V-science (10.000mm/10.000g/24g). Ски якета
  • OAKLEY Outdoor панталон 'DHARMA' смарагдово зелено / бяло
    Дизайн: Машинен подгъв, Странични джобове с цип; Начин на затваряне: Цип; Подплата: С лека подплата; Материал: Softshell; Модели: Два цвята; Допълнителни елементи: Регулиращи се дръжки, Принт на марка; Детайли: Джобове с цип; Дължина: Дълъг/Макси; Кройка: Regular
  • ALPINE PRO GANA Дамско скиорско яке, тъмносин, размер
    Дамското ски яке ALPINE PRO GANA защитава перфектно от неблагоприятните климатични условия като сняг, вятър и студ. Създадено е от ветроустойчив, водоустойчив и много добре дишаща изцяло щампован материал. Качествата и функционалността се дължат на материала PTX SNOW и обработката DWR, които повишават водоустойчивостта и защитават от снега. Водоустойчивостта е гарантирана и от лепените шевове и свалящия се снежен колан. Якето е с полу-вталена кройка, с анатомично оформени ръкави, със затопляща изолация, с качулка и регулируема долна част. Оборудвано е и с джобове за всички твои необходими вещи.
  • Odlo BRENSHOLMEN Дамско яке за ски бягане, винен, размер
    Дамското леко и проветриво функционално яке Odlo BRENSHOLMEN е идеално за ски бягане. Подходящо е за носене в почти всякакво време. Създадено е от ветроустойчив софтшел материал, който е много лек и проветрив.
  • Northfinder MAXIME Дамски ски панталони, тъмносин, размер
    Дамските скиорски панталони Northfinder MAXIME са модел на който е обърнато особено внимание върху качеството, функционалността и елегантността. Повърхностният им материал е направен от високо 2 слойна мембрана с голяма еластичност , с параметри за водоустойчивост ( WR обработка без пластмаса) и предлагат голяма устойчивост на вятър и вода. Критичните шевове са подлепени, което дава допълва още по-добре тяхната водоустойчивост. Панталоните имат два предни джоба с цип, еластично парче на задните части на колана, анатомична кройка на колената за свободни движения и подсилени крачоли против разкъсване от ските. В долната си част крачолите имат ципове за по-лесно обуване и маншети с еластична лента, която не позволява на снега да навлиза навътре.
  • LEGO® kidswear LWPAYTON 701 SKI PANTS Детски ски панталон, тъмносин, размер
    Детските ски панталони Lego Wear LWPAYTON 701 SKI PANTS са вятърно устойчиви и дишащи, качества които са много важни за спортуване през зимата. Изработени са от устойчиви тъкани и имат подплатена долна част на крачолите. В края на крачолите им имат скрити маншети против сняг, които могат да се нахлузят през обувките, което е гаранция че никакъв сняг няма да навлезе във вътрешността им.Панталоните се закопчават с помощта на YKK ципове, копчета и ленти от велкро в колана.В страничните си части са еластични , което дава голямо удобство при носене.Освен това са и регулируеми, със свалящи се тиранти и красиви детайли на LEGO® кубчета.Скиорските панталони са обработени с импрегнацията Bionic-Finish ECO, която не съдържа флуор.В предната страна имат един практичен джоб с цип.
  • Halti NIETOS XCT SET W Дамски комплект за ски бягане, черно, размер
    Дамският тренировъчен комплект Halti NIETOS XCT SET е подходящ за ски бягане във всякакви стилове. Еластичната тъкан в задната част и устойчивият на вятър материал Stromwall® предлагат свобода на движенията. Комплекта е подходящ за тренировки със средна активност.
  • Дамска ски блуза Rossignol Climi Pr цветен RLKWL07_9BO
    | Rozmiar: M;XS;S;L | Kolor: Бял | Taniej o 22% | Zakup na Raty, Gwarancja 24mies. Sportano, profesjonalny sklep sportowy.
  • ARMADA Дамски термо панталони Дамски термо панталони, лилаво, размер
    създаден от рециклиран материал. параметри за водоустойчивост/ проветривост 10K/10K. водоотблъскваща обработка (DWR) без PFC. всички шевове са изцяло подлепени. ципове в подмишниците за добра вентилация. качествените YKK циповематериала Cordurou е поставен в долната част на крачолите. възможност за свързване с яке.
  • Craft STORM BALANCE W Дамски функционални панталони за ски бягане, черно, размер
    Дамските еластични панталони Craft STORM BALANCE W са затоплящи и еластични с проветрива мембрана VentAir Wind. Материята на панталоните е комфортна, еластична ( Flex Fleece) и рунова от вътрешната страна. Панталоните са изработени с отлична форма и мек материал , които ги превръщат от дълго време в едни от най харесваните.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх