Най-голямата модна платформа в България

2117 LILLHEM Детски скиорски панталони, черно, размер

89,90 лв 124,90 лв 28% отстъпка -28%
Налични размери: 152 164 140 128 176
Цена за доставка: 12.9 лв *
Макс. време за доставка: 6 работни дни
Цена и срок за връщане: Безплатно, 14 работни дни
Марка: 2117
Уеб магазин: Sportisimo +420 226 254 890
Плащане: Visa Mastercard Maestro Наложен платеж
* Speedy куриерски служби
Детските скиорски панталони 2117 LILLHEM са стилни и много функционални. Критичните шевове са подлепени , за да не навлиза вода , а благодарение на високата водоустойчивост и проветривост на материята са подходящи за дълго пързаляне по пистите.

Подобни продукти

  • elho Спортно яке 'Samos 89' мента / черно
    Дизайн: Странични джобове; Начин на затваряне: Цип; Подплата: Частично подплатен; Модели: Лого принт; Допълнителни елементи: Едноцветни тегели; Детайли: Високо закопчаване; Кройка: Нормална форма; Тегло: 400-500 g
  • Helly Hansen ULLR INSULATED ANORAK Мъжко скиорско яке, жълто, размер
    Мъжкото скиорско яке Helly Hansen ULLR INSULATED ANORAK е разработено със съвети от опитни скиори. Поддържа тялото на сухо и удобно в дълбокия сняг. Избоботен е от доказалият се материал HELLY TECH® Professional, който е водоустойчив, проветрив и устойчив на вятъра. Якето има широка кройка за лесно обличане и събличане. Еластичната тъкан и кройката на отделни парчета гарантира максимална свобода на движенията. Затоплянето с PrimaLoft® Black Eco е съобразено с екологичните мерки и предлага отлично затопляне. Допълнено е с качулка, която е съвместима с каска, RECCO® транспондер, LIFE POCKET+™ за защитата батерията на телефона, HiVis елементи, защитен комплект и вентилационни отвори за бързо охлаждане. Якето е изработено от 80 % рециклиран материал според сертифицираният текстилен bluesign®,който намалява отпадъчните материали на всяка стъпка от транспортната и потребителската верига.
  • TRIMM FUSION Мъжко скиорско яке, синьо, размер
    Мъжко скиорско яке TrimmFUSION. Разполага със съвършена технична изработка във всяко отношение. Изработено е от високо функционален, еластичен найлонов материал и е допълнено с изискани и модерни дизайнерски елементи, включително светлоотразителни ленти. Еластичните елементи са част от вътрешната изработка на якето и предоставят още по-голяма свобода на движението.
  • LOAP ORISINO Мъжко ски яке, черно, размер
    Мъжкото ски яке Loap ORISINO е изработено с подлепени критични шевове. Допълнено е с вентилация на цип и проветривата мембрана AQUA PRO, която лесно и бързо извежда потта от тялото , за да бъде удобно на целодневно носене. Здравият и водоустойчив материал STORMEX е допълнен със специални еластични и проветриви части в горната част на якето, което забранява събирането на пари във вътрешността му. Подплатата е от 100% полиестерна тафта и има много приятно покритие от кадифено трико. Затоплящият пълнеж на полата е от влакната POLYTHERM, които запазват формата си и благодарение на тях полата се прилепва удобно към тялото. Якето е с класическа кройка и с леко удължен гръб. Качулката е с козирка и може да се откопчва с регулируемо пристягане с ластик. Ръкавите имат в краищата допълнителна каишка за пристягане с лента от велкро, а долният край на якето е регулируем. Долният край на якето може да се регулира. Снежният му колан е зашит и има практични куки за захващане на скиорски панталони. Якето е със здрави ципове, като основният му цип е допълнен с платка, за да защитава брадичката от защипване и студенината му. Всички джобове имат обърнат цип - два скрити джоба в страничните части, на гърдите е друг джоб, четвъртият е също със скрит цип и се намира на лявата предмишница . Във вътрешността се намират два джоба -за ски очила , телефон и имат отвор за слушалка.
  • Horsefeathers RIPPLE JACKET Мъжко ски/сноуборд яке, черно, размер
    Мъжкото зимно яке Horsefeathers RIPPLE JACKET може да се ползва не само за каране на ски и сноуборд, но и за други спортни дейности. Якето разполага с водоотблъскваща мембрана, която ще те запази сух през цялото време, прекарано навън. Проветривостта е осигурена от мрежестите вентилационни отвори под мишниците. Благодарение на регулируемите долен кант, маншети и качулка, може да приспособиш якето към своя размер. Освен това якето разполага и с гайки за свързване с панталони, снежен колан, еластични вътрешни ръкави и протектор за брадата срещу одраскване. В практичните джобове ще се побере всичко необходимо, а също така ще откриеш и практична карабина.
  • Willard STEV Мъжко скиорско яке, синьо, размер
    Мъжкото капитонирано яке Willard STEV е направено със затоплящ пълнеж от микровлакна и мембрана. Има практични джобове, а също така не му липсва и качулка. Материята е водоустойчива и има мембрана , която дава добра защита на пистата.
  • O'Neill TEXTURE Мъжко яке за ски/сноуборд, черно, размер
    Мъжко яке за ски/сноуборд O'Neill TEXTURE. Решено е в удобна кройка, която ще ти осигури съвършено удобство и ще те предпази от зимата. Благодарение на бързосъхнещата технология DWR, на затоплянето и на подлепените критични шевове без проблем може да прекараш цял ден на ски пистата. Якето е снабдено с фиксирана качулка, фиксиран снежен колан и с вентилационни зони под мишниците.
  • Spyder GRAND 3 IN 1 Мъжко яке 3 в 1, червено, размер
    Якето Spyder GRAND 3 IN 1 може да бъде използвано за затопляне, едновременно като добре защитаващо зимно яке или и двете. Независимо дали се нуждаеш от изолиращо яке, когато си на пистата с 10000/10000 ламинация за по-топли и влажни дни, или от леко изолиращо яке за разходки из града, якето Grand 3 в 1 предлагащо удобство и свобода на движенията. Външното яке се състои от оригиналния рециклиран полиестер EXO Shield 10000 на марката Spyder, докато вътрешното яке е от синтетична изолация EXO Thermo от 60 г, което е бързосъхнещо, леко и подходящо за всяко пътуване.
  • 4F Outdoor панталон черно / бяло
    Дизайн: Скрит цип, Странични джобове с цип, Регулируема ширина на колана; Подплата: Без подплата; Модели: Един цвят; Температурен диапазон: Издържа до -10 °C; Дължина: Дълъг/Макси; Кройка: Regular
  • O'Neill DIABASE Мъжко яке за ски/сноуборд, khaki, размер
    Мъжко яке за ски/сноуборд O'Neill DIABASE. Благодарение на високия воден стълб, на подлепените критични шевове и на технологията DWR ще запази тялото ти сухо през цялото време на носене. Снабдено е с регулируема качулка, която може при нужда да се свали. Освен това якето разполага с фиксиран снежен колан и с вентилационни зони под мишниците.
  • Willard EDWARD Мъжко скиорско яке, черно, размер
    Мъжко ски яке Willard EDWARD. Разполага с пълнеж от термоизолиращ материал и с подплата от сгряващ флийс. Снабдено е с множество практични джобове и е идеално за целодневно каране на ски.
  • Loap FULMOS Момчешко скиорско яке, тъмнозелено, размер
    Момичешкото софтшел яке Loap FULMOS е качулка, воден стълб 5 000 мм, дишаемост на материята 5000 г/м2/24ч. и водоустойчивата мембрана AQUA PRO. Благодарение на тези си качества лесно извежда влагата от тялото, като запазва топлината му и детето в него ще се чувства приятно по време на ски спускания. Външният материал STORMEX е устойчив на сняг, дъжд и вятър. Подплатата му е от 100% полиестерна тафта и затоплящ пълнеж направен от кухите влакна POLYTHERM, който предлагат бързо загряване на тялото. Якето е с класическа кройка и с леко удължен гръб. Качулката е допълнена с еластичен кант , който е прилепва добре към главата , за да пада от силният вятър. Ръкавите имат качествено PVC пристягане с лента от велкро , допълнителни вътрешни еластични ръкави с отвори за палеца и практична каишка за захващане на ръкавиците. Снеженият еластичен колан защитава добре от проникването на снега, А благодарение на каишките към него лесно се закопчават ски панталоните. Якето има 3 джоба -2 странични и 1 на лявата предмишница. Отразителните елементи са поместени в предната част на гърдите , на малкото джобче на ръкава и на гърба в долната му част.
  • Columbia TIMBERTURNER II JACKET Мъжко зимно яке, кафяво, размер
    Многофункционалното и удобно мъжко яке Columbia TIMBERTURNER™ II JACKET е идеално за пистата. Якето е водоустойчиво, проветриво и има отразяваща топлината подплата, която предлага комфортно затопляне на тялото. Допълнено е с практични функции, като регулируема качулка, маншети и долен кант, снежен колан и много джобове , от които за телефон , очила и ски карта.
  • COLOR KIDS SKI JACKET QUILTED Детско ски яке, жълто, размер 152
    Детско непромокаемо скиорско яке с мембрана Color Kids SKI JACKET QUILTED . Изработено е от рециклиран материал, който е проветрив, отблъсква водата и замърсяването и лесно се почиства. Якето е устойчиво на вятър и същевременно е проветриво, снабдено е частично с подплата от флийс на гърба, на врата на качулката и около китките. Качулката на якето се сваля, закопчава се с копчета тик-так и е обточена с ластик около лицето. Закопчаването на якето е решено с надежден YKK цип.
  • 4F Спортно яке сребърно сиво / черно
    Дизайн: Джоб на гърдите; Начин на затваряне: Цип; Подплата: С топла подплата; Модели: Един цвят; Качулка: Сваляща се качулка, Регулираща се качулка; Детайли: Регулируем маншет, Високо закопчаване, Платка за цип, Странични джобове с цип, Двустранен цип, Джоб за ски пас; Кройка: Нормална форма
  • Quiksilver STEEZE Мъжко яке, черно, размер
    Мъжкото яке Quiksilver STEEZE е с обличане през главата има цип при гърдите и в страничните части, за да бъде лесно за обличане. Допълнено е също и с колан против навлизане на сняг, джоб за ски картата и възможност за закачване към панталони. Топлината на тялото се поддържа, благодарение на изолацията WarmFlight.
  • Hannah RYDERIC Мъжко скиорско яке, синьо, размер
    Затопленото яке с мембрана Hannah RYDERIC е създадено за взискателните скиори, които търсят максимална защита. Благодарение на затоплянето с Duratherm от полиестерни влакна е подходящо и студените зимни дни. Успехът на това яке не се крие само в мембраната и използваните материали. Моделът е с модерна кройка, с множество джобове и с всичко необходимо за ски пистата - напр. вътрешен джоб за ски очила и кърпичка за тяхното почистване.
  • OAKLEY Outdoor панталон капучино / черно
    Дизайн: Машинен подгъв, Скрит цип; Начин на затваряне: Цип; Подплата: С лека подплата; Модели: Лого принт; Допълнителни елементи: Едноцветни тегели, Гайки за колан; Детайли: Джобове с цип, Регулируема ширина на колана; Дължина: Дълъг/Макси; Кройка: Regular
  • ALPINE PRO TUGESO Момчешко скиорско яке, синьо, размер
    Момчешкото зимно яке ALPINE PRO TUGESO е изработено със затоплящи материали. Якето е ушито в любимата полуприлепнала форма със защита за брадичката, а ръкавите са обшити с ластик за запазване на топлината. Не му липсват и двата практични джоба, отразителните елементи за по-добра безопасност и удължените лентички на ципа за удобство при употреба. Олекотеният пълнеж защитава тялото от студа , а материята му е с цялостен печат , които веднага се харесва от децата.
  • Loap URANIX Детско яке, синьо, размер
    Детското яке Loap URANIX е с функционална материя, добре разработено е за всякакви приключения и активности в студеното време. Горната му част от функционален материал TECNOSOFT , който е устойчив на износване и не задържа петна, като основната му функция е да предпазва от вятър и изолира добре от външните влияния. Предната част на якето с качулка е допълнена със затоплящия материал STORMEX Ultrasonic с полар, който запазва топлината и при ниски температури. Якето е с класическа кройка, с леко удължен гръб, има зашита качулка и закопчаване със спираловиден цип. Ципът в края е допълнен с платка, която защитава от неволно прещипване на кожата на брадичката. Ръкавите имат еластично пристягане, а долният му край е леко еластичен. За по-голяма безопасност якето има отразителни елементи и два практични джоба с цип.
  • ALPINE PRO WAGER Мъжко ски яке, черно, размер
    Мъжкото скиорско яке ALPINE PRO JAHERA е изработено от функционален и проветрив материал , който е дишащ и едновременно с това устойчив на вятъра. Качествата и функционалността му се дължат на материала PTX и обработката DWR, които повишават водоустойчивостта и защитават от снега. Еластичните маншети в ръкавите предлагат отлично затопляне. Якето е в свободна кройка с анатомично оформени ръкави, с качествен печат, три практични джоба и затоплящ пълнеж. В планината, сред природата и при много зимни спортове, като ски спускания или сноуборд-това яке ще ти добър топлинен комфорт и няма да пропуска проникването на снега.
  • 4F Спортен панталон жълто / каки / черно
    Подплата: Без подплата; Модели: Два цвята; Детайли: Ластична връзка; Дължина: Дълъг/Макси; Кройка: Skinny Fit
  • ALPINE PRO LARZ Мъжко яке, черно, размер
    Мъжкото скиорско яке с полу-вталена кройка ALPINE PRO LARZ е създадено от водоустойчив, перфектно дишащ и ветроустойчив материал. Качествата и функционалността на якето се дължат на материята PTX SNOW5000 и на обработката DWR. Защитата от снега е повишена благодарение на снежния колан, който е част от якето. Този модел е с анатомично оформени ръкави, с регулируема качулка и с регулируема ширина на долната си част. Оборудван е и с няколко практични джоба за твоите принадлежности. Модерно-спортният дизайн на якето е подчертан с качественият светлоотразителен печат.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх