Най-голямата модна платформа в България

2117 LILLHEM Детски скиорски панталони, черно, размер 128

89,90 лв 124,90 лв 28% отстъпка -28%
Налични цветове: - черна
Налични размери: 128 140 152
Цена за доставка: 12.9 лв *
Макс. време за доставка: 6 работни дни
Цена и срок за връщане: Безплатно, 14 работни дни
Марка: 2117
Уеб магазин: Sportisimo +420 226 254 890
Плащане: Visa Mastercard Maestro Наложен платеж
* Speedy куриерски служби
Детските скиорски панталони 2117 LILLHEM са стилни и много функционални. Критичните шевове са подлепени , за да не навлиза вода , а благодарение на високата водоустойчивост и проветривост на материята са подходящи за дълго пързаляне по пистите.

Подобни продукти

  • Columbia ALPINE FREE FALL II JACKET Детско зимно яке, тъмносиво, размер
    Позволи на детето си да се наслади на пързалките със зимното скиорско яке Columbia ALPINE FREE FALL II JACKET, което е изработено с отлична синтетичната изолация. За по-високата защита към якето е добавен и снежен колан с регулируеми маншети. Джобове с цип за безопасно поставяне на всички предмети - очила,телефони и други.
  • Lewro UME Момчешко яке за сноубордиг, khaki, размер
    Зимно яке за момчета Lewro UME е изработено с качествен пълнеж от термоизолираща материя, която предлага отлично затопляне. Основният цип е с платка, а в горната си част завършва с предпазител за брадата срещу одраскване. Откопчващата качулка с възможност за регулиране и защита от неблагоприятните условия. Благодарение на светлоотразителните елементи повишават безопасността при намалена видимост. За максималното удобство на пистата на левия ръкав е поставен джоб за ски карта.
  • Northfinder BANNRO Мъжки скиорски панталон, тъмносин, размер
    Мъжките затоплящи панталони Northfinder BANNRO са идеален избор за всички любители на ските, които искат да бъдат стилни и с качествена екипировка. Панталоните имат параметри на водоустойчивост и проветривост, които гарантират комфорт в тях по време на ски спусканията и различна климатични условия. Основните шевове са подлепени. Изолирани са със синтетично свободно руно, което е проветряващо имитира свойствата на пуха и в същото време е по-устойчив на абсорбиране на влага. Панталоните имат оформени колена, за да се постигне по-голям комфорт и по-добра проветривост с отвори с ципове при бедрата, които са допълнени с мрежа. Панталонът е направен с редица полезни функции за скиорите, включително свалящи се тиранти, еластични гети със силиконов кант, за да се предотврати навлизането на сняг в обувките, два странични джоба и един заден джоб (всички с ципове).
  • TRIMM FUSION Мъжко скиорско яке, оранжево, размер
    Мъжко скиорско яке TrimmFUSION. Разполага със съвършена технична изработка във всяко отношение. Изработено е от високо функционален, еластичен найлонов материал и е допълнено с изискани и модерни дизайнерски елементи, включително светлоотразителни ленти. Еластичните елементи са част от вътрешната изработка на якето и предоставят още по-голяма свобода на движението.
  • Swix MAYEN JKT M Мъжко универсално затоплено яке, khaki, размер
    Спортно универсално затоплено яке Swix MAYEN JKT M, подготвено за всякакви дейности на открито при по-студени условия. Затоплянето със синтетични влакна осигурява максимална функционалност и при по-интензивна дейност. Еластичните панели предоставят свобода на движението и проветривост.
  • PROGRESS AXEL Мъжки термо шорти, черно, размер
    Мъжките затоплящи шорти PROGRESS AXEL защитават от студа и вятъра и предлагат отлично затопляне в най-студените дни. Качественият им пълнеж 3M™ Thinsulate™ е от много леко изолационно влакно, което може ефективно да поддържа топлината на тялото и едновременно с това лесно да извежда ненужната влага и комфортната температура до тялото. Вътрешната подплата е допълнена с техническата подложка Graphene. Обиколката на талията ѝ се регулира с помощта на връзки. Между краката е поставен еластичен материал, който дава голяма свобода на движенията. Циповете в страничните части помагат помагат за по лесното им сваляне и обличане. Благодарение на тези качества е подходяща за ски, ски бягане и ски алпинизъм.
  • Hi-Tec MAKITO Мъжко зимно яке, черно, размер
    Мъжкото зимно яке Hi-Tec MAKITO е подходящо както за зимни спортове, така и за ежедневна употреба в града. Използваните материали са гаранция за високо ниво на защита от неблагоприятните климатични условия и същевременно предоставят висок комфорт. Якето има регулируеми маншети с велкро лента.
  • Salomon EDGE JACKET M Мъжко ски яке, жълто, размер XXL
    Мъжкото ски яке Salomon EDGE JACKET разполага с вталена кройка и с еластичен материал, които се грижат за максималния комфорт през целия ден, прекаран на ски пистата. Якето предоставя добра дишаемост и затопляне. Защитава перфектно от неблагоприятните климатични условия, за да можеш да се насладиш на любимия си зимен спорт.
  • O'Neill O'RIGINALS ANORAK JACKET Мъжко ски/сноуборд яке, khaki, размер
    Мъжкото ски /сноуборд яке O'Neill O'RIGINALS ANORAK JACKET е подходящо за различни спортни активности и всекидневно носене. Якето има преден къс цип със защита за брадичката и страничен цип за лесно обличане. Изработено е от непропускащ материал и има затопляща изолация от изкуствени пера, които поддържат тялото на сухо и топло през цялото време. Вентилацията в подмишниците и регулируемите маншети лесно се приспособяват към размерите.
  • Salomon EDGE JACKET M Мъжко ски яке, черно, размер S
    Мъжкото ски яке Salomon EDGE JACKET разполага с вталена кройка и с еластичен материал, които се грижат за максималния комфорт през целия ден, прекаран на ски пистата. Якето предоставя добра дишаемост и затопляне. Защитава перфектно от неблагоприятните климатични условия, за да можеш да се насладиш на любимия си зимен спорт.
  • Odlo BRENSHOLMEN Мъжко яке за ски бягане, тъмносин, размер
    Мъжкото яке за ски бягане Odlo BRENSHOLMEN е изработено с много практични функции. Това е идеалното яке за студено и дъждовно време. Създадено е от приятна на допир материя, в която веднага ще се влюбиш.
  • Spyder CHALLENGER JACKET Яке за момчета, зелено, размер
    Суитшърта за момчета Spyder CHALLENGER JACKET е с много качествен материал и практични елементи като: водоустойчив цип , джоб на гърдите с цип , гъвкав снежен колан и мрежа за ръмената. Благодарение на това е комфортен и удобен през целия ден.
  • Arcore STIEG Мъжки X-country панталони, черно, размер
    Мъжките X-country панталони Arcore STIEG са идеални за ски бягане и други спортни дейности през зимния сезон. Свободата на движение е осигурена от проветривия и еластичен материал, който е разположен в задната част на панталона. Предната част е изработена от функционален материал, който предпазва от вятър. Светлоотразителните елементи гарантират по-добра видимост, а плоските шевове не дразнят кожата.
  • TRIMM PANTHER Мъжки панталони за ски, оранжево, размер
    Мъжките скиорски панталони TRIMM PANTHER гарантират максимален комфорт на пистата. Изработени са със свалящи се презрамки, проветряване с ципове от вътрешната страна на бедрата и практични джобове.
  • Bula LIFTIE Мъжки затоплен анорак, зелено, размер
    Мъжки затоплен анорак Bula LIFTIE. Двуслоен затоплен анорак, който на пистата не прави компромис между качество, комфорт и свобода на движението. Всичко, каквото изискваш от функционално яке и освен това с елегантност. Модерен скандинавски дизайн, норвежко качество и функционалност.
  • 2117 TYBBLE MEN´S PANT Мъжки ски панталони, черно, размер XXL
    Мъжките ски панталони 2117 TYBBLE MEN´S PANT са изработени от вятърно устойчива, водоустойчива и бързосъхнеща материя. Панталоните имат класическо закопчаване с цип, лента от велкро, две копчета тик-так и свободна кройка. На високия колан са поставени достатъчно широки гайки за добавяне на колан и предлага възможност за пристяган с лента от велкро. Върху предната част има два основни джоба с цип, два странични джоба, още два доба с цип и един с лента от велкро в задната част. Крачолите са допълнени със снежни маншети, които предпазват от навлизането на снега. Ски панталони
  • PROGRESS DT COOLIO PANTS Мъжки зимен еластичен панталон, черно, размер
    Мъжкият зимен панталон Progress COOLIO PANTS е предназначен предимно за ски бягане или бягане през зимата, а благодарение на неговите качества определено може да се използва и за други спортни активности в студено време. Панталоните стоят добре, удобната им кройка е с плоски шевове, предните части имат еластична софтшел мембрана, докато задните части са направени от затоплящ еластичен материал. Талията му е еластична и е с със силикон от вътрешна страна и с връзка за регулиране. Крачолите са с цип в долната част. Светлоотразителните елементи по него повишават безопасността при намалена видимост.
  • Lewro ZAFER Детско яке за ски, черно, размер
    Детско яке за ски Lewro ZAFER, подходящо и за сноуборд. Разполага с качествен пълнеж от термоизолиращ материал, с качулка и с джобове. Снежният колан и останалите аксесоари ще оцениш главно на пистата.
  • Craft ADV CHARGE WARM Мъжко затоплено яке, черно, размер
    Мъжкото затоплещо яке Craft ADV CHARGE WARM предлага защита от вятъра и има частично водоустойчива мембрана.Предназначено е за всякаква спортна активност или носене в свободното време.
  • Мъжка ски жилетка Maloja M'S WeidelgrasM черна 32212-1-0817
    Мъжка ски жилетка Maloja M'S WeidelgrasM черна 32212-1-0817
  • Rukka MUSKA Мъжко софтшел яке, тъмносин, размер
    Мъжкото софтшел яке Rukka MUSKA предоставя топлина и защита от вятъра и от неблагоприятните климатични условия. Изработено е от материали, които защитават тялото от влагата.
  • ALPINE PRO LARZ Мъжко яке, черно, размер
    Мъжкото скиорско яке с полу-вталена кройка ALPINE PRO LARZ е създадено от водоустойчив, перфектно дишащ и ветроустойчив материал. Качествата и функционалността на якето се дължат на материята PTX SNOW5000 и на обработката DWR. Защитата от снега е повишена благодарение на снежния колан, който е част от якето. Този модел е с анатомично оформени ръкави, с регулируема качулка и с регулируема ширина на долната си част. Оборудван е и с няколко практични джоба за твоите принадлежности. Модерно-спортният дизайн на якето е подчертан с качественият светлоотразителен печат.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх