Wella Professionals Wella Professionals SP Styling Delicate Volume пяна за коса силна фиксация 200 мл.

Wella Professionals SP Styling Delicate Volume пяна за коса силна фиксация 200 мл.

20,40 лв
Отворете на Notino.bg >
Налични размери: 200 МЛ. C
Цена за доставка: 5,95 лв *
Макс. време за доставка: 3 работни дни
Цена на връщане: Безплатно
Срок за връщане: 14 дни
Уеб магазин: Notino 01 777 42 83
Опции плащания: Visa Mastercard Diners Интернет банкиране / Разписка Наложен платеж
* доставка: Спиди куриерска фирма
Wella Professionals SP Styling Delicate Volume, 200 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Wella Professionals SP Styling придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатапридава обем от коренитеповишава естествения блясък на косатапредпазва от вредните UV лъчиустойчивост при всякакво времене слепвя косата и не я смачкваНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.

Подобни продукти

 • Syoss Invisible Hold стилизираща паста 100 мл.
  Syoss Invisible Hold, 100 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт Syoss Invisible Hold подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:не слягва косатапредоставя здрав блясъкзаглаждане оставя следиНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата. Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.
 • Macadamia Natural Oil Care крем без отмиване 300 мл.
  Macadamia Natural Oil Care, 300 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеMacadamia Natural Oil Care придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:укротява непокорната косапридава привлекателен гланцпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli серум за коса за блясък и мекота на косата 45 мл.
  Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli, 45 мл., Серуми за коса за жени, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime се грижи перфектно за косатаХарактеристики:осигурява на косата необходимата хидратацияпридава на косата интензивен блясъкпрониква до скалпа и го укрепваНачин на употреба:Нанесете малко количество серум върху дланите и го втрийте в косата. Не изплаквайте.
 • L’Oréal Professionnel Steampod изглаждащ серум за заздравяване краищата на косата 50 мл.
  L’Oréal Professionnel Steampod, 50 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеL’Oréal Professionnel Steampod Steampod придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Ideepharm Medica Jantar обновяваща грижа за увредена и крехка коса 5 x 5 мл.
  Ideepharm Medica Jantar, 5 x 5 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеIdeepharm Medica Jantar придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмапредоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • TIGI Tigi Pro екстра голяма кръгла четка за коса За коса
  TIGI Tigi Pro, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса TIGI Tigi Pro е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:четката е предназначена за оформяне на прическапомага за създаване не желаната формаидеална е при оформяне на косата при сушене със сешоарНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса. Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар. Не е подходяща за сресване на косата.
 • Sebastian Professional Texture Maker спрей за матиране 150 мл.
  Sebastian Professional Texture Maker, 150 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Лакът за коса Sebastian Professional Texture Maker фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическиестествена фиксацияне слепя косата и придава на прическата естествен видзапазва гъвкавостта и не смачква косатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно.
 • BaByliss Sublim Touch C319E маша за коса
  BaByliss Sublim Touch C319E, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Sublim Touch C319E създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратавъртящ се кабелНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Londa Professional Create it лак за коса за фиксиране и оформяне 300 мл.
  Londa Professional Create it, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Londa Professional Create it фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическине слепя косата и придава на прическата естествен видлесно и бързо прилаганеНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Sebastian Professional Trilliance спрей за коса, изложена на високи температури 150 мл.
  Sebastian Professional Trilliance, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеSebastian Professional Trilliance придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава привлекателен гланцизразява интензивността на цветапредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Оформете косата както обикновено.
 • FacEvolution HairCare тоник за коса за увредена коса 50 мл.
  FacEvolution HairCare, 50 мл., Тоник и води за коса за жени, Грижата без изплакванеFacEvolution HairCare придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектувеличава гъстотата и здравината на косатаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Bio Ionic StyleWinder 1” въртяща маша За коса
  Bio Ionic StyleWinder 1”, , Маши за жени, Машата за коса Bio Ionic StyleWinder 1” създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическинавива косата без напрягане и чупенефункция йонизиранефункция автоматично изключване след дълга неактивностцифров дисплейНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Schwarzkopf Professional Osis+ Fab Foam пяна за обем и форма на прическа, защитаваща косата при топлинно третирана за всички видове коса 200 мл.
  Schwarzkopf Professional Osis+ Fab Foam, 200 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Schwarzkopf Professional Osis+ Fab Foam придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатапридава обем от коренитедълготраен ефект, на който можете да разчитатеНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Goldwell StyleSign Ultra Volume пяна за подсилване и обем на косата 300 мл.
  Goldwell StyleSign Ultra Volume, 300 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Goldwell StyleSign Ultra Volume придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатаосигурява гъвкавост на косатапридава обем от коренитепредпазва косата при топлинно оформянеповишава естествения блясък на косатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • René Furterer Okara Color подсилващ спрей за боядисана коса 50 мл.
  René Furterer Okara Color, 50 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеRené Furterer Okara Color придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:изразява интензивността на цветапредоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете върху току-що измита Оформете косата както обикновено.
 • L’Oréal Professionnel Infinium професионален лак за коса лека фиксация 500 мл.
  L’Oréal Professionnel Infinium, 500 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса L’Oréal Professionnel Infinium Infinium фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:моментално придава на косата обемсилна фиксацияне слепя косата и придава на прическата естествен видНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Goldwell Dualsenses Color серум в спрей за блясък и защита на боядисана коса без отмиване 150 мл.
  Goldwell Dualsenses Color, 150 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеGoldwell Dualsenses Color придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапридава привлекателен гланцНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Nivea Forming Spray Curl стилизиращ спрей за дефиниране на вълни 250 мл.
  Nivea Forming Spray Curl, 250 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Nivea Forming Spray Curl фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:естествена фиксацияпродуктът е щадящ към косатазапазва гъвкавостта и не смачква косатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Subrina Professional Recept Intensive & Balancing успокояваща грижа против пърхот Echinacea 200 мл.
  Subrina Professional Recept Intensive & Balancing, 200 мл., Тоник и води за коса за жени, Грижата без изплакванеSubrina Professional Recept Intensive & Balancing придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction Reparative грижа за възобновяване на структурата на косъма на косата 6 x 13 мл.
  Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction Reparative, 6 x 13 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеAlfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction Reparative придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефект
 • Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy кератинов спрей 100 мл.
  Alfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy, 100 мл., Продукти за разресване на косата за жени, Грижата без изплакванеAlfaparf Milano Lisse Design Keratin Therapy придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:укротява непокорната косаувеличава гъстотата и здравината на косатапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Lee Stafford Bleach Blondes балсам без отмиване за студено руси нюанси неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 150 мл.
  Lee Stafford Bleach Blondes, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеLee Stafford Bleach Blondes придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненаизразява интензивността на цветаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Parlux Advance дифузер за сешоар
  Parlux Advance, , Дифузери за жени, Дифузерът Parlux Advance ще ви помогне лесно да създадете ефирна прическа от корените до краищата на косата. Изразете своята вълниста коса и й придайте богат обем!Характеристики:увеличава обема на косатагарантира равномерно сушене на косатапредотвратява прекомерно изсушаване и накъдрянеНачин на употреба:Закрепете приставката на сешоара от дадения тип. При сушене поставяйте отделните кичури между заоблените издатини на дифузера и леко ги приповдигайте.
 • CHI Magnified Volume лак за коса 340 гр.
  CHI Magnified Volume, 340 гр., Лак за коса за жени, Лакът за коса CHI Magnified Volume фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:придава на косата жизненост и блясъкестествена фиксациязапазва гъвкавостта и не смачква косатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Alterna Caviar Anti-Aging Multiplying Volume спрей за фиксация за обем 147 мл.
  Alterna Caviar Anti-Aging Multiplying Volume, 147 мл., спрей за обем за жени, Фиксиращият препарат Alterna Caviar Anti-Aging Multiplying Volume придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:екстра силна фиксацияпридава обем от коренителекото парфюмиране прави косата ви ухаещапродуктът е особено подходящ за фина и слегнала косаНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Tangle Teezer Back-Combing четка за обем тип Pink Embrace
  Tangle Teezer Back-Combing, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Tangle Teezer Back-Combing е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:специалното разположение на влакната безболезнено разресва заплетена косаминимално увредена косаима ергономична форма за удобно захващане
 • Phyto Detox освежаваща мъгла за коса, изложена на замърсен въздух 150 мл.
  Phyto Detox, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеPhyto Detox придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапридава кадифена мекотаНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса, особено по дължината и краищата. Не изплаквайте.
 • Redken Volumize Aerate 08 стилизираща крем-пяна за обем 91 гр.
  Redken Volumize Aerate 08, 91 гр., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Redken Volumize Aerate 08 придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитепредпазва от вредните UV лъчибърз и лесен стайлингне слепвя косата и не я смачкваНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
връх