Wella Professionals Wella Professionals SP Styling Delicate Volume пяна за коса силна фиксация 200 мл.

Wella Professionals SP Styling Delicate Volume пяна за коса силна фиксация 200 мл.

20,40 лв
Отворете на Notino.bg >
Налични размери: 200 МЛ. C
Цена за доставка: 5,95 лв *
Макс. време за доставка: 3 работни дни
Цена на връщане: Безплатно
Срок за връщане: 14 дни
Уеб магазин: Notino @
Опции плащания: Visa Mastercard Diners Интернет банкиране / Разписка Наложен платеж
* доставка: Спиди куриерска фирма
Wella Professionals SP Styling Delicate Volume, 200 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Wella Professionals SP Styling придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатапридава обем от коренитеповишава естествения блясък на косатапредпазва от вредните UV лъчиустойчивост при всякакво времене слепвя косата и не я смачкваНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.

Подобни продукти

 • Davines Melu Lentil Seed термозащитен серум 250 мл.
  Davines Melu Lentil Seed, 250 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеDavines Melu Lentil Seed придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненаелиминира чупенето на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Kallos KJMN стилизираща моделираща паста 100 мл.
  Kallos KJMN, 100 мл., Пасти за коса унисекс, Восъкът за коса Kallos KJMN идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:лесно създава желаната прическаестествено фиксиразаглажда елегантноНачин на употреба:Загрейте продукта в дланите и нанесете върху суха коса. После оформете прическата с помощта на пръстите.
 • Londa Professional Lock it лак за коса с екстра силна фиксация 300 мл.
  Londa Professional Lock it, 300 мл., Лак за коса унисекс, Лакът за коса Londa Professional Lock it фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическине оставя в косата остатъци и лесно се разресваекстра силна фиксацияНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Nature Box Avocado дълбоко възстановителен крем за цъфтяща коса 150 мл.
  Nature Box Avocado, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеNature Box Avocado придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектпридава кадифена мекотаСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Sebastian Professional Dark Oil регенериращо масло за коса 95 мл.
  Sebastian Professional Dark Oil, 95 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Sebastian Professional Dark Oil прави косата мекаХарактеристики:придава кадифена мекота на косатавъзстановява увредената структура на косъмавидимо регенерира и предпазва косатапридава блясък на косатаНачин на употреба:Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса. Не изплаквайте. Оформете косата по обичайния начин.
 • Wella Professionals Invigo Color Brilliance изглаждащ спрей за защита на цветовете 150 мл.
  Wella Professionals Invigo Color Brilliance, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеWella Professionals Invigo Color Brilliance придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненавъздейства срещу накъдряне на косатаизразява интензивността на цветаулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса, особено по дължината и краищата. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
 • Bellissima Hair Dryer S9 2200 сешоар S9 2200
  Bellissima Hair Dryer S9 2200, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Bellissima Hair Dryer S9 2200 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратазапазва здравия вид на косатафункция студен въздух за фиксиране на прическатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Ducray Nutricerat подхранваща емулсия за цъфтяща коса 100 мл.
  Ducray Nutricerat, 100 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеDucray Nutricerat придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предотвратява цъфтене на краищатакачествено подобрява структурата на косъмапредоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефект
 • Diego dalla Palma Effetti Speciali балсам в спрей без отмиване 150 мл.
  Diego dalla Palma Effetti Speciali, 150 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Diego dalla Palma Effetti Speciali е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:подобрява структурата на косъмаосигурява подхранване и регенерациякосата има блясък и е гладка на допирНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
 • Wella Professionals SP Perfect Hair грижа за косата 150 мл.
  Wella Professionals SP Perfect Hair, 150 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеWella Professionals SP Perfect Hair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектпридава кадифена мекотаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Aveda Tonic тоник за коса за обем и блясък 1000 мл.
  Aveda Tonic, 1000 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеAveda Tonic придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатапридава привлекателен гланцприятно ароматизира косата
 • Milk Shake Leave In балсам-грижа за всички видове коса 350 мл.
  Milk Shake Leave In, 350 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Milk Shake Leave In е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:подобрява структурата на косъмаулеснява разресването и следващото оформянеосигурява подхранване и регенерациякосата има блясък и е гладка на допирНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
 • L’Oréal Paris Studio Line Out Of Bed моделиращ крем 150 мл.
  L’Oréal Paris Studio Line Out Of Bed, 150 мл., Гел за коса за жени, Гелът за коса L’Oréal Paris Studio Line Out Of Bed осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлингестествено фиксираза създаване на креативни прическинемазна текстураНачин на употреба:Разтрийте малко количество от продукта в дланите и с помощта на пръстите създайте желаната прическа.
 • invisibobble Bowtique еластичен ластик
  invisibobble Bowtique, , Ластици за коса за жени
 • Alcina Styling Professional пяна за обем на коса 150 мл.
  Alcina Styling Professional, 150 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат Alcina Styling Professional придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:дълготраен ефект, на който можете да разчитатепридава обем от коренитефиксира прическатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Wella Professionals Nutricurls Waves хидратиращ спрей за коса за чуплива коса 150 мл.
  Wella Professionals Nutricurls Waves, 150 мл., Изглаждащи кремове за жени, Укротете буйната си коса. Изглаждащият крем Wella Professionals Nutricurls ще ви осигури максимален контрол и перфектно приглаждане на непокорната коса.Характеристики:изглажда повърхността на косъмапредпазва косата от заплитанеправи косата гладка и податлива на оформянепридава на косата естествен блясъкНачин на употреба:Нанесете върху мокра или суха коса. Не изплаквайте.
 • Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste паста-восък за оформяне лека фиксация Fiber Paste 100 мл.
  Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste, 100 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:надеждно и силно моделира косатазаглажда елегантнодълготраен ефектне се втвърдява в косатане оставя следиестествено фиксираНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • Wahl Pro Styling Series Type 4340-0470 сешоар
  Wahl Pro Styling Series Type 4340-0470, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Wahl Pro Styling Series Type 4340-0470 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратафункция йонизиранеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Kérastase Reflection Touch Chromatique коректор за коса, неутрализиращ червените оттенъци цвят Brun Froid / Cool Brown 10 мл.
  Kérastase Reflection Touch Chromatique, 10 мл., Серуми за коса за жени, Характеристики:изразява интензивността на цветаправи косата красиво блестяща и жизненапридава кадифена мекотапредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита и подсушена с кърпа коса.
 • Parlux Alyon Ceramic & Ionic дифузер за сешоар
  Parlux Alyon Ceramic & Ionic, , Дифузери за жени, Дифузерът Parlux Alyon ще ви помогне лесно да създадете ефирна прическа от корените до краищата на косата. Изразете своята вълниста коса и й придайте богат обем!Характеристики:увеличава обема на косатагарантира равномерно сушене на косатапредотвратява прекомерно изсушаване и накъдрянеНачин на употреба:Закрепете приставката на сешоара от дадения тип. При сушене поставяйте отделните кичури между заоблените издатини на дифузера и леко ги приповдигайте.
 • L’Oréal Paris Kids шампоан и балсам 2 в1 за деца Very Berry Strawberry 250 мл.
  L’Oréal Paris Kids, 250 мл., Шампоани за деца, Шампоанът и балсам 2 в 1 L’Oréal Paris Kids предоставя на вашата коса бърза и ефективна грижа в един продукт.Характеристики:щадящо измива детската косичкаулеснява разресването на фината косане люти в очитеправи косата копринено фина и здрава на видпридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете на косата, разпенете и обилно изплакнете. Избягвайте попадане на продукта в очите. При засягане обилно ги изплакнете с вода.
 • Sebastian Professional Re-Shaper Zero Gravity спрей за коса за фиксиране и оформяне 50 мл.
  Sebastian Professional Re-Shaper Zero Gravity, 50 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Sebastian Professional Re-Shaper Zero Gravity фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:естествена фиксацияне слепя косата и придава на прическата естествен видзапазва гъвкавостта и не смачква косаталесно и бързо прилаганеНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Redken Quick Tease 15 мултифункционален лак за финално оформяне на косата 250 мл.
  Redken Quick Tease 15, 250 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Redken Quick Tease 15 фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:придава обем от коренитесъздава матиран външен видпридава формадълготраен ефектСъстав:без парабениНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
 • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Air Fix Pure спрей за коса с екстра силна фиксация без парфюм 400 мл.
  L’Oréal Professionnel Tecni.Art Air Fix Pure, 400 мл., Лак за коса унисекс, Фиксиращият препарат L’Oréal Professionnel Tecni.Art Air Fix Pure придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатаекстра силна фиксациядълготраен ефект, на който можете да разчитатебърз и лесен стайлингНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете на суха коса. Оформяйте по желания начин.
 • Sebastian Professional Liquid Steel гел за коса със силна фиксация 150 мл.
  Sebastian Professional Liquid Steel, 150 мл., Гел за коса за жени, Гелът за коса Sebastian Professional Liquid Steel осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:силно фиксирагарантира прическа, която ще издържи през целия денза създаване на креативни прическиНачин на употреба:Разтрийте малко количество от продукта в дланите и с помощта на пръстите създайте желаната прическа.
 • Lee Stafford Poker Straight спрей за топлинно третиране на косата 200 мл.
  Lee Stafford Poker Straight, 200 мл., Термозащита за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Lee Stafford Poker Straight осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:укротява непокорната косапредоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатакосата остава блестяща и хидратиранаНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
 • label.m Complete лак за коса средна фиксация 300 мл.
  label.m Complete, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса label.m Complete фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:моментално придава на косата обемсолидно фиксира всички типове коса и прическине слепя косата и придава на прическата естествен видне оставя в косата остатъци и лесно се разресваНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
връх