Wella Professionals Wella Professionals SP Elegant Shape пяна за коса за обем 300 мл.

Wella Professionals SP Elegant Shape пяна за коса за обем 300 мл.

20,20 лв
Отворете на Notino.bg >
Налични размери: 300 МЛ. C 50 мл.
Цена за доставка: 5,95 лв *
Макс. време за доставка: 3 работни дни
Цена на връщане: Безплатно
Срок за връщане: 14 дни
Уеб магазин: Notino 01 777 42 83
Опции плащания: Visa Mastercard Diners Интернет банкиране / Разписка Наложен платеж
* доставка: Спиди куриерска фирма
Wella Professionals SP Elegant Shape, 300 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат Wella Professionals SP Elegant Shape придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:дълготраен ефект, на който можете да разчитатепридава обем от коренитеекстра силна фиксацияНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре.

Подобни продукти

 • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis продукт за обем За коса
  Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis, , Серуми за коса за жени, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis се грижи перфектно за косатаХарактеристики:предпазва косата от външни въздействияпрониква до скалпа и го укрепваосигурява на косата необходимата хидратацияСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанесете малко количество серум върху дланите и го втрийте в косата.
 • Davines Naturaltech Calming Superactive успокояващ серум за коса и скалп 100 мл.
  Davines Naturaltech Calming Superactive, 100 мл., Серуми за коса за жени
 • Revlon Professional Uniq One All In One Classsic регенерираща процедура за всички видове коса 150 мл.
  Revlon Professional Uniq One All In One Classsic, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеRevlon Professional Uniq One All In One Classsic придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектпредотвратява цъфтене на краищатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Nature Box Coconut хидратиращ спрей за коса 150 мл.
  Nature Box Coconut, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеNature Box Coconut придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепридава кадифена мекотаприятно ароматизира косатаСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанесете върху суха коса, особено по дължината и краищата. Срешете.
 • BaByliss PRO Dryers SL Ionic 1 5586GE сешоар бляскав BAB5586GE
  BaByliss PRO Dryers SL Ionic 1 5586GE, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса BaByliss PRO Dryers SL Ionic 1 5586GE ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:елиминира повреждането на косата под влияние на топлинатафункция студен въздух за фиксиране на прическатаниско тегло, ергономична формасваляща се задна решетка за лесно почистванеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Nivea Mega Strong пяна втвърдител за дълготраен обем 150 мл.
  Nivea Mega Strong, 150 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Nivea Mega Strong придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:екстра силна фиксациядълготраен ефект, на който можете да разчитатене слепвя косата и не я смачквапредпазва косата при топлинно оформянеНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • L’Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime спрей за коса за изтощена от слънце коса с UV филтър 125 мл.
  L’Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime, 125 мл., Защита на косата от слънце за жени, Защитният продукт L’Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime поддържа вашата коса подхранена и пълна с жизненост.Характеристики:хидратира косата при излагане на слънцерегенерира косъмапредпазва от UV лъчитеправи косата леко ухаещапредоставя на косата невидима защита от слънцетоСъстав:UV филтриНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса. Не изплаквайте. Оформете както обикновено.
 • Plantur 39 структурираща грижа за по-лесно разресване на косата 30 мл.
  Plantur 39, 30 мл., Продукти за разресване на косата за жени, Грижата без изплакванеPlantur 39 придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапридава привлекателен гланцНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Gettin FLUO Hair Dryers сешоар
  Gettin FLUO Hair Dryers, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Gettin FLUO Hair Dryers ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:възможност за регулиране на температуратавъзможност за регулиране на скоросттафункция студен въздух за фиксиране на прическатасваляща се задна решетка за лесно почистванедифузерът е включенНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis комплект за оформяне на вежди 100 мл.
  Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis, 100 мл., Тоник и води за коса за жени
 • Goldwell StyleSign Curly Twist хидратиращ гел за дефиниране на вълни 100 мл.
  Goldwell StyleSign Curly Twist, 100 мл., Гел за коса за жени, Гелът за коса Goldwell StyleSign Curly Twist осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:гарантира прическа, която ще издържи през целия денестествено фиксирасъздава перфектен стайлингне слягва косатаНачин на употреба:Нанесете на косата и създайте желания стайлинг.
 • L’Oréal Professionnel Mythic Oil мултифункционален крем за топлинно третиране на косата 150 мл.
  L’Oréal Professionnel Mythic Oil, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата L’Oréal Professionnel Mythic Oil Mythic Oil осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепредоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатаулеснява разресванетоувеличава обемаправи косата гладка и фина на допирНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Lee Stafford Styling лак за коса със силна фиксация 250 мл.
  Lee Stafford Styling, 250 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Lee Stafford Styling фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическидълговременен ефектне слепя косата и придава на прическата естествен видлесно и бързо прилаганеНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights серум за блонд коса и коса с кичури 12 x18 мл.
  Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights, 12 x18 мл., Серуми за коса за жени, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Goldwell Dualsenses Blondes & Highlights се грижи перфектно за косатаНачин на употреба:Нанесете върху все още мокра коса. Не изплаквайте. След това оформете косата по обичайния начин.
 • label.m Blow Out Spray стилизиращ защитен спрей за коса за обем и блясък 500 мл.
  label.m Blow Out Spray, 500 мл., спрей за обем за жени, Грижата без изплакванеlabel.m Blow Out Spray придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предпазва от слънчевите лъчипази от външни влиянияправи косата гладка и фина на допирувеличава обемапридава хидратация и блясъкпредоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатаСъстав:UV филтриНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Redken Texturize Rewind 06 стилизираща моделираща паста За коса 150 мл.
  Redken Texturize Rewind 06, 150 мл., Пасти за коса за жени, Восъкът за коса идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:лесно създава желаната прическаестествено фиксираНачин на употреба:Нанесете на суха коса и оформете според потребностите.
 • L’biotica Biovax Silk регенериращ серум за подсилване и блясък на косата 15 мл.
  L’biotica Biovax Silk, 15 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеL’biotica Biovax Silk придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава кадифена мекотапридава привлекателен гланцкачествено подобрява структурата на косъмапредотвратява цъфтене на краищатаелиминира чупенето на косатапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Kérastase Résistance Sérum Thérapiste двуфазен серум за силно увредена коса 30 мл.
  Kérastase Résistance Sérum Thérapiste, 30 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакване придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмапредотвратява цъфтене на краищатапритежава регенеративен ефектправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • TRESemmé Botanique Cactus Water & Coconut лак за коса с лека фиксация 250 мл.
  TRESemmé Botanique Cactus Water & Coconut, 250 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса TRESemmé Botanique Cactus Water & Coconut фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическиестествена фиксациялесно и бързо прилаганеНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • BrushArt Hair Rings Colour ластици за коса Clear Mix 4 бр.
  BrushArt Hair Rings Colour, 4 бр., Ластици за коса за жени, Аксесоарът за коса BrushArt Hair Rings Colour превъзходно завършва вашата прическа.Характеристики:има оригинална формагарантира грижливост към косатазадържа се на своето мястоне оставя следи от натиск по косатаСъстав:без метално свързванеНачин на употреба:Създайте прическа в желаната форма.
 • Orofluido Beauty олио за всички видове коса 50 мл.
  Orofluido Beauty, 50 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Orofluido Beauty прави косата мекаХарактеристики:възстановява увредената структура на косъмаосигурява на косата здравина и еластичноствидимо регенерира и предпазва косатапридава кадифена мекота на косатапридава блясък на косатаСъстав:UV филтърНачин на употреба:Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса. Не изплаквайте. Оформете косата по обичайния начин.
 • Dr. Santé Argan спрей за увредена коса 150 мл.
  Dr. Santé Argan, 150 мл., Продукти за разресване на косата за жени, Грижата без изплакванеDr. Santé Argan придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Eisbär Bindi Headband Ladies
  Eisbar Bindi Headband Ladies The Eisbar Bindi Headband is a wool based knit, with a fleece lining to ensure warmth, ideal for days on the ski slopes. > Ladies headband > Fleece lined > Stretch knit construct > Eisbar branding > Outer: 50% wool, 50% polyacrylic > Lining: 100% polyester
 • Ducray Squanorm разтвор против пърхот 200 мл.
  Ducray Squanorm, 200 мл., Тоник и води за коса за жени, Грижата без изплакванеDucray Squanorm придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Argan Oil грижа за косата за силна, груба и суха коса 100 мл.
  Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Argan Oil, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Argan Oil прави косата мекаХарактеристики:придава кадифена мекота на косатапредотвратява накъсването на косатапридава блясък на косатане натоварва косатаНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса Оформете косата по обичайния начин.
 • Londa Professional Visible Repair подсилващ и регенериращ серум за коса за увредена коса 6x9 мл.
  Londa Professional Visible Repair, 6x9 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеLonda Professional Visible Repair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаувеличава гъстотата и здравината на косатапредотвратява цъфтене на краищатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Sebastian Professional Eruptek стилизираща паста за обем и форма 75 мл.
  Sebastian Professional Eruptek, 75 мл., Пасти за коса унисекс, Стилизиращият продукт Sebastian Professional Eruptek подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:улеснява стилизиранетопридава безупречен обем и формаухае приятноНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата. Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.
 • Brazil Keratin Argan 100% арганово масло 100 мл.
  Brazil Keratin Argan, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеBrazil Keratin Argan придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса, особено по дължината и краищата.
връх