Wella Professionals Wella Professionals SP Elegant Shape пяна за коса за обем 300 мл.

Wella Professionals SP Elegant Shape пяна за коса за обем 300 мл.

20,20 лв
Отворете на Notino.bg >
Налични размери: 300 МЛ. C 50 мл.
Цена за доставка: 5,95 лв *
Макс. време за доставка: 3 работни дни
Цена на връщане: Безплатно
Срок за връщане: 14 дни
Уеб магазин: Notino @
Опции плащания: Visa Mastercard Diners Интернет банкиране / Разписка Наложен платеж
* доставка: Спиди куриерска фирма
Wella Professionals SP Elegant Shape, 300 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат Wella Professionals SP Elegant Shape придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:дълготраен ефект, на който можете да разчитатепридава обем от коренитеекстра силна фиксацияНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре.

Подобни продукти

 • BaByliss Sublim Touch C319E маша за коса
  BaByliss Sublim Touch C319E, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Sublim Touch C319E създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратавъртящ се кабелНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Sebastian Professional Stylixir гел за коса лека фиксация 150 мл.
  Sebastian Professional Stylixir, 150 мл., Гел за коса за жени, Стилизиращият продукт Sebastian Professional Stylixir подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:улеснява стилизиранетопридава формане оставя следиНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • Dr. Hauschka Hair Care грижа за коса с нийм 100 мл.
  Dr. Hauschka Hair Care, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Маслото за коса Dr. Hauschka Hair Care предоставя на вашата коса грижата, която тя заслужава. След прилагане косата е гладка и лъскава.Характеристики:видимо разкрасява косатаизразително регенерира и предпазвапоправя увредената косапридава блясък на косата
 • Remington Jumbo H5670 електрически ролки за коса
  Remington Jumbo H5670, , Маши за жени, Машата за коса Remington Jumbo H5670 създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическифункция йонизиранеограничава чупенето и увреждането на косатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Moroccanoil Treatment олио за фина боядисана коса 100 мл.
  Moroccanoil Treatment, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Грижата без изплакванеMoroccanoil Treatment придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепридава привлекателен гланцпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Syoss Salonplex регенериращ серум 100 мл.
  Syoss Salonplex, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеSyoss Salonplex придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Alcina Long Hair спрей за суха и увредена коса 125 мл.
  Alcina Long Hair, 125 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеAlcina Long Hair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете върху измита коса по дължина и в краищата. Не изплаквайте.
 • Dermagen Morocco Gold арганово масло за увредена и крехка коса 30 мл.
  Dermagen Morocco Gold, 30 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Dermagen Morocco Gold прави косата мекаХарактеристики:осигурява на косата здравина и еластичноствъзстановява увредената структура на косъмапридава кадифена мекота на косатавидимо регенерира и предпазва косатадейства против накъсване на косатапредотвратява цъфтенето на краищата
 • CHI Thermal Styling спрей за обем и блясък 250 мл.
  CHI Thermal Styling, 250 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеCHI Thermal Styling придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатаправи косата красиво блестяща и жизненакачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса, особено по дължината и краищата.
 • Wella Professionals Eimi Flowing Form изглаждащ балсам за чуплива коса 100 мл.
  Wella Professionals Eimi Flowing Form, 100 мл., Балсами и млека за коса за жени, Стилизиращият продукт Wella Professionals Eimi Flowing Form подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатаизглажда косъмаулеснява стилизиранетоНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
 • Wella Professionals Performance лак за коса екстра силна фиксация 500 мл.
  Wella Professionals Performance, 500 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Wella Professionals Performance фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическипридава на косата жизненост и блясъкне слепя косата и придава на прическата естествен видНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz омекотяващ крем за непокорна коса 150 мл.
  Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеAlterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненавъздейства срещу накъдряне на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита и подсушена с кърпа коса. Срешете. Не изплаквайте.
 • Syoss Volume Lift лак за коса със силна фиксация 48 часа 300 мл.
  Syoss Volume Lift, 300 мл., Защита на косата от слънце за жени, Лакът за коса Syoss Volume Lift фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическине слепя косата и придава на прическата естествен видмоментално придава на косата обемзапазва гъвкавостта и не смачква косатане оставя в косата остатъци и лесно се разресвапредпазва от UV лъчитеНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Wella Professionals Eimi Texture Touch стилизиращ клей за коса с матиращ ефект 75 мл.
  Wella Professionals Eimi Texture Touch, 75 мл., Моделираща глина за жени, Стилизиращият продукт Wella Professionals Eimi Texture Touch подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:естествено фиксираматиращ ефектне слягва косатаНачин на употреба:Нанесете на суха коса и оформете според потребностите.
 • Sexy Hair Curly пяна за коса за оформяне на къдрици 250 мл.
  Sexy Hair Curly, 250 мл., Пени за коса за жени, Стилизиращият продукт Sexy Hair Curly подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:укротява непокорната косаправи косата красиво блестяща и жизненаулеснява стилизиранетохидратираНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма. Оформете косата както обикновено.
 • Kallos KJMN ампули за увредена коса s keratinem, kolagenem a kyselinou hyaluronovou 10x10 мл.
  Kallos KJMN, 10x10 мл., Серуми за коса унисекс, Грижата без изплакванеKallos KJMN придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаувеличава гъстотата и здравината на косатаНачин на употреба:Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Syoss Keratin защитен спрей за топлинно третиране на косата 200 мл.
  Syoss Keratin, 200 мл., Термозащита за коса за жени, Стилизиращият продукт Syoss Keratin подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:заглаждаулеснява стилизиранетоне слягва косатапредоставя здрав блясъкдълготраен ефектНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro овална четка за коса размер L
  Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:има антистатична функциякуха е и така ускорява сушенетоима неплъзгаща се ръкохваткаСъстав:найлонови влакнаНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса.
 • Macadamia Natural Oil Care процедура за всички видове коса 125 мл.
  Macadamia Natural Oil Care, 125 мл., Класически масла за коса за жени, Маслото за коса Macadamia Natural Oil Care предоставя на вашата коса грижата, която тя заслужава. След прилагане косата е гладка и лъскава.Характеристики:изразително регенерира и предпазваведнага се абсорбира благодарение на своята фина консистенцияхидратира и придава на косата финеспридава блясък на косата
 • Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich изглаждащ балсам За коса 150 мл.
  Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich, 150 мл., Балсами и млека за коса за жени, Балсамът без изплакване Wella Professionals Invigo Nutri - Enrich е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянехидратира косъмаосигурява мекотаНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
 • Wet Brush Flex Dry Четка за коса Pink
  Wet Brush Flex Dry, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Wet Brush Flex Dry е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:минимално увредена косащадящо за косата и кожатапредотвратява чупене и цъфтене на косатаприспособимите влакна масажират кожата на главаталесно оформяне и на мокра косаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Goldwell StyleSign Ultra Volume пяна втвърдител за обем и блясък 300 мл.
  Goldwell StyleSign Ultra Volume, 300 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Goldwell StyleSign Ultra Volume придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:средна фиксация придава обем от коренитепредоставя здрав блясъкпредпазва косата при топлинно оформянеНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • KMS California Moist Repair спрей за коса срещу късане на косата 100 мл.
  KMS California Moist Repair, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеKMS California Moist Repair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектелиминира чупенето на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Olivia Garden NanoThermic Contour Thermal Collection четка за издухване за блясък и мекота на косата диаметър 22 mm
  Olivia Garden NanoThermic Contour Thermal Collection, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden NanoThermic Contour Thermal Collection е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:помага за създаване не желаната формаима антистатична функциякуха е и така ускорява сушенетоима неплъзгаща се ръкохваткаСъстав:найлонови влакнаНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса.
 • Helen Seward KeratElisir флуид за къдрава коса 125 мл.
  Helen Seward KeratElisir, 125 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеHelen Seward KeratElisir придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненаувеличава гъстотата и здравината на косатакачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Avon Advance Techniques Daily Shine шампоан и балсам 2 в1 за всички видове коса 400 мл.
  Avon Advance Techniques Daily Shine, 400 мл., Шампоан и балсам 2 в 1 за жени, Шампоанът и балсам 2 в 1 Avon Advance Techniques Daily Shine предоставя на вашата коса бърза и ефективна грижа в един продукт.Характеристики:придава блясък и обемгрижливо измива косата и едновременно улеснява сресванетопочиства кожата на главатаподхранва косата от корените до краищатаулеснява разресването и така предпазва от механични увреждания на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна коса. Разпенете, леко масажирайте кожата на главата и после изплакнете. При необходимост повторете.
 • TIGI Bed Head Hard Head лак за коса силна фиксация 385 мл.
  TIGI Bed Head Hard Head, 385 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса TIGI Bed Head Hard Head фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическиекстра силна фиксацияне слепя косата и придава на прическата естествен видНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Subrina Professional Hair Code X Force Premium лак за коса екстра силна фиксация 500 мл.
  Subrina Professional Hair Code X Force Premium, 500 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Subrina Professional Hair Code X Force Premium фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическимоментално придава на косата обемзапазва гъвкавостта и не смачква косатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно.
връх