TIGI TIGI S-Factor Smoothing серум за силна, груба и суха коса 200 мл.

TIGI S-Factor Smoothing серум за силна, груба и суха коса 200 мл.

27,90 лв
Отворете на Notino.bg >
Налични размери: 200 МЛ. D
Цена за доставка: 5,95 лв *
Макс. време за доставка: 3 работни дни
Цена на връщане: Безплатно
Срок за връщане: 14 дни
Марка: TIGI
Уеб магазин: Notino @
Опции плащания: Visa Mastercard Diners Интернет банкиране / Разписка Наложен платеж
* доставка: Спиди куриерска фирма
TIGI S-Factor Smoothing, 200 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеTIGI S-Factor Smoothing придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.

Подобни продукти

 • Wella Professionals SP Repair молекулярна подложка за коса за крехка и стресирана коса 100 мл.
  Wella Professionals SP Repair, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеWella Professionals SP Repair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Time Restore Q10 подмладяващ спрей за зряла и крехка коса 200 мл.
  Schwarzkopf Professional BC Bonacure Time Restore Q10, 200 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеSchwarzkopf Professional BC Bonacure Time Restore Q10 придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектпредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Wella Professionals Eimi Shape Control пяна втвърдител за фиксиране и оформяне level 4 300 мл.
  Wella Professionals Eimi Shape Control, 300 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат Wella Professionals Eimi Shape Control придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:дълготраен ефект, на който можете да разчитатефиксира прическатабърз и лесен стайлингНачин на употреба:Нанесете на суха коса. Оформяйте по желания начин.
 • Bellissima Hair Dryer S9 2200 сешоар S9 2200
  Bellissima Hair Dryer S9 2200, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Bellissima Hair Dryer S9 2200 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратазапазва здравия вид на косатафункция студен въздух за фиксиране на прическатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Ziaja Ceramides регенериращ балсам в спрей с церамиди 125 мл.
  Ziaja Ceramides, 125 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Ziaja Ceramides е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:бързо и интензивно стимулира регенерациятаподобрява структурата на косъмаулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
 • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Super Dust пудра за коса за обем и форма 7 гр.
  L’Oréal Professionnel Tecni.Art Super Dust, 7 гр., Пудри за коса унисекс, Стилизиращият продукт L’Oréal Professionnel Tecni.Art подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:улеснява стилизиранетоне слягва косатапридава безупречен обем и формалесно се измиване оставя следиНачин на употреба:Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма. Кутията не е пълна до ръба, производителят е решил тя да е с по-голям обем.
 • No Inhibition Pastes Collection моделираща паста За коса 75 мл.
  No Inhibition Pastes Collection, 75 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт No Inhibition Pastes Collection подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:придава безупречен обем и формахидратирапредоставя здрав блясъкулеснява стилизиранетоНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • Grown Alchemist Smoothing Hair Treatment 200 мл.
  Grown Alchemist Smoothing Hair Treatment, 200 мл., Изглаждащи кремове за жени, Укротете буйната си коса. Изглаждащият крем Grown Alchemist Smoothing Hair Treatment ще ви осигури максимален контрол и перфектно приглаждане на непокорната коса.Характеристики:хидратира и подхранва косатаправи косата гладка и податлива на оформянеосигурява на косата топлинна защитаНачин на употреба:Втрийте в измитата с шампоан и влажна коса. Нанесете най-вече по дължината на косата и по краищата.
 • Wet Brush Detangle Четка за коса Smiley
  Wet Brush Detangle, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Wet Brush Detangle Detangle е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:специалното разположение на влакната безболезнено разресва заплетена косащадящо за косата и кожатаприспособимите влакна масажират кожата на главаталесно оформяне и на мокра косаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Johnson's Baby Strenght Drops подсилващ балсам за деца в спрей 200 мл.
  Johnson's Baby Strenght Drops, 200 мл., За лесно разресване за деца, Продуктът Johnson's Baby Strenght Drops улеснява разресването на фината детска косичка.Характеристики:след употреба косата е фина и мекагарантира разресване без дърпане и чупене на косатапридава блясък на косатаСъстав:не съдържа парабениНачин на употреба:Нанасяйте равномерно на суха или мокра коса. Не изплаквайте.
 • label.m Thickening пяна за обем 210 мл.
  label.m Thickening, 210 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат label.m Thickening придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитене слепвя косата и не я смачквапродуктът е особено подходящ за фина и слегнала косаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • BaByliss PRO Dryers 5559E сешоар BAB5559E
  BaByliss PRO Dryers 5559E, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса BaByliss PRO Dryers 5559E ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на температуратавъзможност за регулиране на скоросттасваляща се задна решетка за лесно почистванеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Alterna Caviar Anti-Aging невидим защитен спрей за увредена коса с UV филтър 125 мл.
  Alterna Caviar Anti-Aging, 125 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеAlterna Caviar Anti-Aging Caviar Anti-Aging придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненаСъстав:UV филтриНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Rowenta Premium Care Instant Dry CV6065F0 сешоар
  Rowenta Premium Care Instant Dry CV6065F0, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Rowenta Premium Care Instant Dry CV6065F0 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:елиминира повреждането на косата под влияние на топлинатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратафункция студен въздух за фиксиране на прическатадифузерът е включенНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Le Pro Light Volume сешоар (6610DE)
  BaByliss Le Pro Light Volume, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса BaByliss Le Pro Light Volume ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратафункция йонизиранефункция студен въздух за фиксиране на прическатаниско тегло, ергономична формасваляща се задна решетка за лесно почистванедифузерът е включенНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Schwarzkopf Professional Mad About Curls хидратиращ стилизиращ крем за чуплива коса 200 мл.
  Schwarzkopf Professional Mad About Curls, 200 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеSchwarzkopf Professional Mad About Curls придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапредотвратява цъфтене на краищатаукротява непокорната косаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Magnum Hair Fashion фиби за коса черна 12 бр.
  Magnum Hair Fashion, 12 бр., Фиби за коса за жени, Аксесоарът за коса Magnum Hair Fashion превъзходно завършва вашата прическа.Характеристики:служи за удобно оформяне на прическатазадържа се на своето мястоНачин на употреба:Създайте прическа в желаната форма.
 • Dtangler Unicorn Четка за коса
  Dtangler Unicorn, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Dtangler Unicorn е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:специалното разположение на влакната безболезнено разресва заплетена косаминимално увредена косаелиминира оплитане и омотаване на косата във възлиприспособимите влакна масажират кожата на главатаима ергономична форма за удобно захващанеоригинален дизайнНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste паста-восък за оформяне лека фиксация Fiber Paste 100 мл.
  Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste, 100 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:надеждно и силно моделира косатазаглажда елегантнодълготраен ефектне се втвърдява в косатане оставя следиестествено фиксираНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • Olivia Garden Wet Detangler Четка за коса DV-1
  Olivia Garden Wet Detangler, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Olivia Garden Wet Detangler е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:лесно оформяне и на мокра косаима ергономична форма за удобно захващанещадящо за косата и кожатаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Kérastase Aura Botanica Eau de Vagues текстурираща мъгла за тънка и увредена коса 150 мл.
  Kérastase Aura Botanica Eau de Vagues, 150 мл., Солен спрейове за коса за жени, Спреят за плажен ефект Kérastase Aura Botanica Eau de Vagues гарантира на косата ви небрежен вид, както от морето.Характеристики:ефект на вълните на плажакосата остава под контролхидратира косъмаСъстав:без парабениНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса.
 • Kallos KJMN подхранващо масло За коса 50 мл.
  Kallos KJMN, 50 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Kallos KJMN прави косата мекаХарактеристики:осигурява на косата здравина и еластичноствидимо регенерира и предпазва косатапридава кадифена мекота на косатаподхранва косата в дълбочинапридава блясък на косатаНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса Не изплаквайте. Оформете косата по обичайния начин.
 • Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Dust пудра за коса за обем 10 гр.
  Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Dust, 10 гр., Пудри за коса за жени, Пудрата за коса Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Dust придава на вашата коса желания обем и изящна форма.Характеристики:моменталноосигурява обем на косатаслед прилагане косата изглежда ефирномикрочастиците въздействат точно на мястото, където трябвапрактична опаковка, която се побира във всяка дамска чантаНачин на употреба:Нанесете към корените на косата. Леко масажирайте, оформете желаната прическа.
 • Kallos KJMN грижа без отмиване 14 в 1 с кератин 200 мл.
  Kallos KJMN, 200 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеKallos KJMN придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаувеличава гъстотата и здравината на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • invisibobble Slim ластици за коса 3 бр Bronze Me Pretty 3 бр.
  invisibobble Slim, 3 бр., Ластици за коса за жени
 • CHI Infra гел за коса екстра силна фиксация 237 мл.
  CHI Infra, 237 мл., Гел за коса за жени, Гелът за коса CHI Infra осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлингсилно фиксирагарантира прическа, която ще издържи през целия денНачин на употреба:Нанесете върху влажна, подсушена с кърпа коса. Разтрийте малко количество от продукта в дланите и с помощта на пръстите създайте желаната прическа.
 • Nuxe Sun защитно масло с мляко за коса с хидратиращ ефект 100 мл.
  Nuxe Sun, 100 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеNuxe Sun придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеувеличава гъстотата и здравината на косатаправи косата красиво блестяща и жизненаизразява интензивността на цветаСъстав:UV филтриНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • L’biotica Biovax Volume Builder регенериращ балсам в спрей 200 мл.
  L’biotica Biovax Volume Builder, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване L’biotica Biovax Volume Builder е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерациякосата има блясък и е гладка на допирпридава жизненост на косатаНачин на употреба:Напръскайте в мокра или суха коса и не изплаквайте.
връх