TIGI TIGI Catwalk Your Highness лак за коса със силна фиксация за дълготрайно фиксиране 300 мл.

TIGI Catwalk Your Highness лак за коса със силна фиксация за дълготрайно фиксиране 300 мл.

16,20 лв
Отворете на Notino.bg >
Налични размери: 300 МЛ. C
Цена за доставка: 5,95 лв *
Макс. време за доставка: 3 работни дни
Цена на връщане: Безплатно
Срок за връщане: 14 дни
Марка: TIGI
Уеб магазин: Notino @
Опции плащания: Visa Mastercard Diners Интернет банкиране / Разписка Наложен платеж
* доставка: Спиди куриерска фирма
TIGI Catwalk Your Highness, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса TIGI Catwalk Your Highness фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:силна фиксациядълговременен ефектпредпазва от UV лъчитеНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см. Преди употреба разклатете старателно.

Подобни продукти

 • Philips StyleCare Glam BHB872/00 маша за коса
  Philips StyleCare Glam BHB872/00, , Маши за жени, Машата за коса Philips StyleCare Glam BHB872/00 създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:навива косата без напрягане и чупенеконусовидна машазвукова сигнализацияфункция йонизиранебързо загряванеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Schwarzkopf Professional Blondme еликсир без отмиване за интензивен блясък за всички руси нюанси 150 мл.
  Schwarzkopf Professional Blondme, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеSchwarzkopf Professional Blondme придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранваневъздейства срещу накъдряне на косатаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Revlon Professional Pro You Extreme лак за коса силна фиксация 500 мл.
  Revlon Professional Pro You Extreme, 500 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Revlon Professional Pro You Extreme фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическипридава на косата жизненост и блясъкне слепя косата и придава на прическата естествен видне оставя в косата остатъци и лесно се разресваНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • L’biotica Biovax Smooth Booster хидратиращ балсам в спрей 200 мл.
  L’biotica Biovax Smooth Booster, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване L’biotica Biovax Smooth Booster е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:косата има блясък и е гладка на допирхидратира косъмаулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Напръскайте в мокра или суха коса и не изплаквайте.
 • Wella Professionals Creatine+ Straight крем за изправяне на косата за всички видове коса Straight N 200 мл.
  Wella Professionals Creatine+ Straight, 200 мл., Термозащита за коса за жени, Характеристики:изглажда косъмабори се срещу накъдрянеулеснява стилизирането
 • Alcina #ALCINA Style ултра лек спрей с морски соли 100 мл.
  Alcina #ALCINA Style, 100 мл., Солен спрейове за коса за жени, Спреят за плажен ефект Alcina #ALCINA Style гарантира на косата ви небрежен вид, както от морето.Характеристики:ефект на вълните на плажалека текстура, която не сплесква косатаестествено фиксираНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса.
 • Kérastase Résistance Extentioniste Thermique дълбока грижа за суха и увредена коса 150 мл.
  Kérastase Résistance Extentioniste Thermique, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеKérastase Résistance Extentioniste Thermique придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмапредоставя на косата хидратация и подхранванеелиминира чупенето на косатапритежава регенеративен ефектприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Redken Beach Envy Volume стилизиращ спрей за плажен ефект 125 мл.
  Redken Beach Envy Volume, 125 мл., Солен спрейове за коса за жени, Спреят за плажен ефект Redken Beach Envy Volume гарантира на косата ви небрежен вид, както от морето.Характеристики:ефект на вълните на плажапридава на косата обем и гъвкавостлека текстура, която не сплесква косатаНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса.
 • Oribe Gold Lust подхранващо масло за коса 100 мл.
  Oribe Gold Lust, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Oribe Gold Lust прави косата мекаХарактеристики:придава кадифена мекота на косатаподхранва косата в дълбочинапридава блясък на косатаНачин на употреба:Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса.
 • TIGI Bed Head Superstar продукт за обем за коса, изложена на високи температури 250 мл.
  TIGI Bed Head Superstar, 250 мл., спрей за обем за жени, Фиксиращият препарат TIGI Bed Head Superstar придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитене слепвя косата и не я смачкваосигурява гъвкавост на косатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Matrix Vavoom Freezing Spray лак за коса за фиксиране и оформяне 500 мл.
  Matrix Vavoom Freezing Spray, 500 мл., Лак за коса за жени, Стилизиращият продукт Matrix Vavoom Freezing Spray подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:средна фиксация придава формане слягва косатане оставя следидълготраен ефектНачин на употреба:Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.
 • L’Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier стилизиращ защитен спрей за коса 150 мл.
  L’Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier, 150 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса L’Oréal Professionnel Serie Expert фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:придава на косата жизненост и блясъкестествена фиксацияне слепя косата и придава на прическата естествен видима подхранващ ефектпредпазва от UV лъчитеНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Dtangler Professional Hair Brush Четка за коса
  Dtangler Professional Hair Brush, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Dtangler Professional Hair Brush е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:специалното разположение на влакната безболезнено разресва заплетена косаминимално увредена косаелиминира оплитане и омотаване на косата във възлиоригинален дизайнНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Kallos LAB 35 стилизиращ спрей за чуплива коса 150 мл.
  Kallos LAB 35, 150 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Фиксиращият препарат Kallos LAB 35 придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитефиксира прическатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре.
 • Wella Professionals Eimi Dynamic Fix лак за коса за гъвкава фиксация 300 мл.
  Wella Professionals Eimi Dynamic Fix, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Wella Professionals Eimi Dynamic Fix фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическилесно и бързо прилаганедълговременен ефектпредпазва от UV лъчитеНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Olivia Garden Healthy Hair Comb Collection гребен за коса
  Olivia Garden Healthy Hair Comb Collection, , Гребени за жени, Гребенът за коса Olivia Garden Healthy Hair Comb Collection е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:нежност към кожатаза професионална употребатвърд материалСъстав:зъби от естествен материалНачин на употреба:С леки издърпвания срешете косата. От корените към краищата.
 • Dtangler Kids Четка за коса
  Dtangler Kids, , Гребени и четки за коса за деца, Четката за коса Dtangler Kids отлично разресва фината детска косичка.Характеристики:внимателно разресва косатавесел дизайн за децаможе да се ползва на мокра и суха коса
 • Nioxin 3D Experct Care серум без отмиване за защита на кожата 6x8 мл.
  Nioxin 3D Experct Care, 6x8 мл., Серуми за коса унисекс, Грижата без изплакванеNioxin 3D Experct Care придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектактивира дейността на корените на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Gettin FLUO Hair Dryers сешоар
  Gettin FLUO Hair Dryers, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Gettin FLUO Hair Dryers ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:възможност за регулиране на температуратавъзможност за регулиране на скоросттафункция студен въздух за фиксиране на прическатасваляща се задна решетка за лесно почистванедифузерът е включенНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Oribe Brilliance & Shine грижа без отмиване за по-лесно разресване на косата 175 мл.
  Oribe Brilliance & Shine, 175 мл., Продукти за разресване на косата за жени, Грижата без изплакванеOribe Brilliance & Shine придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предотвратява цъфтене на краищатаправи косата красиво блестяща и жизненаукротява непокорната косаСъстав:вегански продуктUV филтриНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Revlon Professional Uniq One All In One Classsic пяна за фина коса 200 мл.
  Revlon Professional Uniq One All In One Classsic, 200 мл., Пени за коса за жени
 • Wet Brush Squirts Happy Четка за коса
  Wet Brush Squirts Happy, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Wet Brush Squirts Happy е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:специалното разположение на влакната безболезнено разресва заплетена косащадящо за косата и кожаталесно оформяне и на мокра косакомпактният размер е идеален при пътуване или в дамската чантаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Delia Cosmetics Cameleo BB регенериращ серум за чуплива коса 55 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo BB, 55 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеDelia Cosmetics Cameleo BB придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатапредоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • KMS California Hair Play солен спрей за оформяне на къдрици 200 мл.
  KMS California Hair Play, 200 мл., Солен спрейове за коса за жени, Спреят за плажен ефект KMS California Hair Play гарантира на косата ви небрежен вид, както от морето.Характеристики:създава небрежно разрошен видефект на вълните на плажаестествено фиксираНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса.
 • BrushArt Hair Rings Metal ластици за коса 4 бр
  BrushArt Hair Rings Metal, , Ластици за коса за жени, Аксесоарът за коса BrushArt Hair Rings Metal превъзходно завършва вашата прическа.Характеристики:има оригинална формагарантира грижливост към косатазадържа се на своето мястоне оставя следи от натиск по косатаСъстав:без метално свързванеНачин на употреба:Създайте прическа в желаната форма.
 • Revlon Professional Style Masters пяна втвърдител средна фиксация 300 мл.
  Revlon Professional Style Masters, 300 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат Revlon Professional Style Masters придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатадълготраен ефект, на който можете да разчитатебърз и лесен стайлинг
 • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Polish гел восък За коса 75 мл.
  L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Polish, 75 мл., Восък за коса за жени, Восъкът за коса L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Polish идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:лесно създава желаната прическаестествено фиксираоткроява естествения блясък на косаталесно приложениеНачин на употреба:Загрейте продукта в дланите и нанесете върху суха коса. После оформете прическата с помощта на пръстите.
 • No Inhibition Styling матираща пудра за обем За коса 5 гр.
  No Inhibition Styling, 5 гр., Пудри за коса за жени, Пудрата за коса No Inhibition Styling придава на вашата коса желания обем и изящна форма.Характеристики:моменталноосигурява обем на косатафиксира прическата и удължава нейната издръжливостпрактична опаковка, която се побира във всяка дамска чантаНачин на употреба:Преди употреба разклатете. Нанесете към корените на косата. Леко масажирайте, оформете желаната прическа.
връх