TIGI TIGI Catwalk Sleek Mystique спрей за топлинно третиране на косата 200 мл.

TIGI Catwalk Sleek Mystique спрей за топлинно третиране на косата 200 мл.

16,90 лв
Отворете на Notino.bg >
Налични размери: 200 МЛ. C
Цена за доставка: 5,95 лв *
Макс. време за доставка: 3 работни дни
Цена на връщане: Безплатно
Срок за връщане: 14 дни
Марка: TIGI
Уеб магазин: Notino @
Опции плащания: Visa Mastercard Diners Интернет банкиране / Разписка Наложен платеж
* доставка: Спиди куриерска фирма
TIGI Catwalk Sleek Mystique, 200 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеTIGI Catwalk Sleek Mystique придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.

Подобни продукти

 • Londa Professional Protect it защитен спрей за топлинно третиране на косата 150 см
  Londa Professional Protect it, 150 см, Термозащита за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Londa Professional Protect it осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:придава обем от коренитедълготраен ефект, на който можете да разчитатепредпазва косата при топлинно оформянеНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Shu Uemura Kengo Feather лек стилизиращ крем За коса 100 мл.
  Shu Uemura Kengo Feather, 100 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Shu Uemura Kengo Feather осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:изглажда косъмакосата остава блестяща и хидратиранабори се срещу накъдрянеНачин на употреба:Прилагайте по дължина до краищата на измита разресана коса. Не изплаквайте.
 • Londa Professional Visible Repair подсилващ и регенериращ серум за коса за увредена коса 6x9 мл.
  Londa Professional Visible Repair, 6x9 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеLonda Professional Visible Repair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаувеличава гъстотата и здравината на косатапредотвратява цъфтене на краищатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Alcina Dry and Damaged Hair крем-грижа за блясък за коса 50 мл.
  Alcina Dry and Damaged Hair, 50 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеAlcina Dry and Damaged Hair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:притежава антистатичен ефектпритежава регенеративен ефект
 • L’Oréal Professionnel Mythic Oil мултифункционален крем за топлинно третиране на косата 150 мл.
  L’Oréal Professionnel Mythic Oil, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата L’Oréal Professionnel Mythic Oil Mythic Oil осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепредоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатаулеснява разресванетоувеличава обемаправи косата гладка и фина на допирНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Matrix Total Results Brass Off термозащитен крем за изглаждане на непокорна коса 150 мл.
  Matrix Total Results Brass Off, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Matrix Total Results Brass Off осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатаизглажда косъмаправи косата гладка и фина на допирпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Sebastian Professional Twisted луксозна пяна за обем за чуплива и къдрава коса 200 мл.
  Sebastian Professional Twisted, 200 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Sebastian Professional Twisted придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатаосигурява гъвкавост на косатапридава обем от коренитеНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • René Furterer Okara Blond озаряващ спрей за подчертаване на цветния нюанс 150 мл.
  René Furterer Okara Blond, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеRené Furterer Okara Blond придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаизразява интензивността на цветаНачин на употреба:Нанесете върху току-що измита Не изплаквайте.
 • TRESemmé Botanique Protection стилизиращ защитен спрей за коса 200 мл.
  TRESemmé Botanique Protection, 200 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеTRESemmé Botanique Protection придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • L’Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime спрей за коса за изтощена от слънце коса с UV филтър 125 мл.
  L’Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime, 125 мл., Защита на косата от слънце за жени, Защитният продукт L’Oréal Professionnel Serie Expert Solar Sublime поддържа вашата коса подхранена и пълна с жизненост.Характеристики:хидратира косата при излагане на слънцерегенерира косъмапредпазва от UV лъчитеправи косата леко ухаещапредоставя на косата невидима защита от слънцетоСъстав:UV филтриНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса. Не изплаквайте. Оформете както обикновено.
 • Revlon Professional Equave Blonde балсам в спрей без отмиване за руса коса 200 мл.
  Revlon Professional Equave Blonde, 200 мл., Продукти за разресване на косата за жени, Балсамът без изплакване Revlon Professional Equave Blonde е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаизразява интензивността на цветапредоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • label.m Brush Styling Четка за коса
  label.m Brush Styling, , Четки -плоски за жени
 • Ideepharm Medica Jantar регенериращ балсам в спрей за увредена коса 100 мл.
  Ideepharm Medica Jantar, 100 мл., Балсами без отмиване за жени, Грижата без изплакванеIdeepharm Medica Jantar придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаактивира дейността на корените на косатапридава кадифена мекотаправи косата красиво блестяща и жизненаувеличава гъстотата и здравината на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • invisibobble Slim ластици за коса 3 бр Bronze Me Pretty 3 бр.
  invisibobble Slim, 3 бр., Ластици за коса за жени
 • Moroccanoil Treatment грижа за косата за тънка коса без обем 25 мл.
  Moroccanoil Treatment, 25 мл., Тоник и води за коса за жени, Грижата без изплакванеMoroccanoil Treatment придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава привлекателен гланцпритежава регенеративен ефектпредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Londa Professional Anti-Dandruff серум за коса против пърхот и косопад 6x9 мл.
  Londa Professional Anti-Dandruff, 6x9 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеLonda Professional Anti-Dandruff придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаактивира дейността на корените на косатаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Oriflame Eleo защитно масло За коса 50 мл.
  Oriflame Eleo, 50 мл., Класически масла за коса за жени
 • Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ масло против коспад с активатор за растеж 100 мл.
  Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ прави косата мекаХарактеристики:видимо регенерира и предпазва косатаподхранва косата в дълбочинаподобрява структурата на косъмадейства против стареене на косатаНачин на употреба:Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса.
 • Sachajuan Cleanse and Care Hair Repair нощна възстановяваща емулсия 100 мл.
  Sachajuan Cleanse and Care Hair Repair, 100 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеSachajuan Cleanse and Care Hair Repair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапридава привлекателен гланцпритежава регенеративен ефектувеличава гъстотата и здравината на косатапредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Valera Diffuser DSN дифузер за сешоар за модели SXJ, SX, SN, 584
  Valera Diffuser DSN, , Дифузери за жени, Дифузерът Valera Diffuser DSN ще ви помогне лесно да създадете ефирна прическа от корените до краищата на косата. Изразете своята вълниста коса и й придайте богат обем!Характеристики:увеличава обема на косатагарантира равномерно сушене на косатаНачин на употреба:Закрепете приставката на сешоара от дадения тип. При сушене поставяйте отделните кичури между заоблените издатини на дифузера и леко ги приповдигайте.
 • L’Oréal Paris Elseve олио за всички видове коса 100 мл.
  L’Oréal Paris Elseve, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Маслото за коса L’Oréal Paris Elseve Elseve предоставя на вашата коса грижата, която тя заслужава. След прилагане косата е гладка и лъскава.Характеристики:придава блясък на косатапредоставя на косата здравина и гъвкавостпредпазва от неблагоприятните външни условияподхранва в дълбочинахидратира и придава на косата финесНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса, особено по дължината и краищата.
 • Wet Brush Squirts Happy Четка за коса
  Wet Brush Squirts Happy, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Wet Brush Squirts Happy е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:специалното разположение на влакната безболезнено разресва заплетена косащадящо за косата и кожаталесно оформяне и на мокра косакомпактният размер е идеален при пътуване или в дамската чантаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Avon Advance Techniques Colour Correction 4D грижа в спрей без отмиване за боядисана коса 100 мл.
  Avon Advance Techniques Colour Correction, 100 мл., Защита на косата от слънце за жени, Грижата без изплакванеAvon Advance Techniques Colour Correction придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:елиминира чупенето на косатаправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Biolage Advanced FullDensity сгъстяващ спрей За коса 125 мл.
  Biolage Advanced FullDensity, 125 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеBiolage Advanced FullDensity придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатакачествено подобрява структурата на косъмаелиминира чупенето на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Phyto Keratine възстановяващ спрей за топлинно третиране на косата 150 мл.
  Phyto Keratine, 150 мл., Термозащита за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Phyto Keratine осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатаизглажда косъмаулеснява стилизиранетоНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
 • Alcina #ALCINA Style стилизираща паста с много силна фиксация 50 мл.
  Alcina #ALCINA Style, 50 мл., Пасти за коса за жени, Восъкът за коса Alcina #ALCINA Style идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:лесно създава желаната прическаекстра силно укрепванедълготраен ефектНачин на употреба:Нанесете на суха коса и оформете според потребностите.
 • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick хидратиращ и подхранващ серум с хиалуронова киселина 100 мл.
  Schwarzkopf Professional BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеSchwarzkopf Professional BC Bonacure Hyaluronic Moisture Kick придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектпридава привлекателен гланцНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • TONI&GUY Glamour восък за коса за обем 90 мл.
  TONI&GUY Glamour, 90 мл., Восък за коса за жени, Фиксиращият препарат TONI&GUY Glamour придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатапридава обем от коренитебърз и лесен стайлингНачин на употреба:Разтрийте малко количество от продукта в дланите и с помощта на пръстите създайте желаната прическа.
връх