TIGI TIGI Catwalk Sleek Mystique изглаждащ балсам за непокорна коса 90 мл.

TIGI Catwalk Sleek Mystique изглаждащ балсам за непокорна коса 90 мл.

15,60 лв
Отворете на Notino.bg >
Налични размери: 90 МЛ. C
Цена за доставка: 5,95 лв *
Макс. време за доставка: 3 работни дни
Цена на връщане: Безплатно
Срок за връщане: 14 дни
Марка: TIGI
Уеб магазин: Notino @
Опции плащания: Visa Mastercard Diners Интернет банкиране / Разписка Наложен платеж
* доставка: Спиди куриерска фирма
TIGI Catwalk Sleek Mystique, 90 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеTIGI Catwalk Sleek Mystique придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.

Подобни продукти

 • Alcina #ALCINA Style безцветна стилизираща паста със средно силна фиксация 50 мл.
  Alcina #ALCINA Style, 50 мл., Пасти за коса за жени, Восъкът за коса Alcina #ALCINA Style идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:лесно създава желаната прическалесно приложениенадеждно и силно моделира косатаНачин на употреба:Нанесете на суха коса и оформете според потребностите.
 • Aveda Brilliant спрей за коса със средна фикасация 250 мл.
  Aveda Brilliant, 250 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Aveda Brilliant фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическидълговременен ефектпридава на косата жизненост и блясъкНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
 • Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair протеинова грижа за увредена коса 150 мл.
  Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеAlterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаелиминира чупенето на косатапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса, особено по дължината и краищата. Не изплаквайте.
 • Sebastian Professional Dark Oil мъгла за блясък и мекота на косата 200 мл.
  Sebastian Professional Dark Oil, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Грижата без изплакванеSebastian Professional Dark Oil придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:осигурява подхранване и регенерациякосата има блясък и е гладка на допирлесен за приложениеНачин на употреба:Нанесете върху току-що измита
 • L’Oréal Paris Stylista The Curl Tonic продукт за стайлинг 200 мл.
  L’Oréal Paris Stylista The Curl Tonic, 200 мл., Термозащита за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата L’Oréal Paris Stylista The Curl Tonic осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:улеснява стилизиранетоувеличава обемабори се срещу накъдрянеосигурява лесна фиксацияНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
 • Syoss Salonplex лак за коса със силна фиксация 48 часа 300 мл.
  Syoss Salonplex, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Syoss Salonplex фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:екстра силна фиксацияне слепя косата и придава на прическата естествен видзапазва гъвкавостта и не смачква косатане оставя в косата остатъци и лесно се разресваНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Wella Professionals SP Perfect Hair грижа за косата 150 мл.
  Wella Professionals SP Perfect Hair, 150 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеWella Professionals SP Perfect Hair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектпридава кадифена мекотаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Sachajuan Cleanse and Care подхранващ балсам без отмиване 250 мл.
  Sachajuan Cleanse and Care, 250 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Sachajuan Cleanse and Care Cleanse and Care е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:косата има блясък и е гладка на допирпридава жизненост на косатаподобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Напръскайте в мокра или суха коса и не изплаквайте.
 • Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli спрей за коса за блясък и мекота на косата 50 мл.
  Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli, 50 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеAlfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава привлекателен гланцпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Alterna Caviar Anti-Aging солен спрей за стайлинг за структура и блясък 147 мл.
  Alterna Caviar Anti-Aging, 147 мл., Солен спрейове за коса за жени, Спреят за плажен ефект Alterna Caviar Anti-Aging гарантира на косата ви небрежен вид, както от морето.Характеристики:ефект на вълните на плажаестествено фиксираима лека фиксираща способностНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса.
 • Goldwell Dualsenses Rich Repair серум за суха и увредена коса 100 мл.
  Goldwell Dualsenses Rich Repair, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеGoldwell Dualsenses Rich Repair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмапредотвратява цъфтене на краищатаелиминира чупенето на косатапритежава регенеративен ефектпридава привлекателен гланцНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Eveline Cosmetics Argan + Keratin олио за коса 8 в 1 150 мл.
  Eveline Cosmetics Argan + Keratin, 150 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Eveline Cosmetics Argan + Keratin прави косата мекаХарактеристики:възстановява увредената структура на косъмаосигурява на косата здравина и еластичноствидимо регенерира и предпазва косатапредотвратява цъфтенето на краищатапредпазва косата от неблагоприятните външни влиянияпридава кадифена мекота на косатапридава блясък на косатаНачин на употреба:Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса.
 • CHI Thermal Styling лак за коса със средна фиксация за блясък 250 гр.
  CHI Thermal Styling, 250 гр., Лак за коса за жени, Лакът за коса CHI Thermal Styling фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:не слепя косата и придава на прическата естествен видсолидно фиксира всички типове коса и прическизапазва гъвкавостта и не смачква косатаНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • label.m Diamond Dust балсам в спрей без отмиване 120 мл.
  label.m Diamond Dust, 120 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване label.m Diamond Dust е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерациякосата има блясък и е гладка на допирулеснява разресването и следващото оформянехидратира косъмаподобрява структурата на косъмалесен за приложениеНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
 • Kallos LAB 35 стилизиращ спрей за чуплива коса 150 мл.
  Kallos LAB 35, 150 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Фиксиращият препарат Kallos LAB 35 придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитефиксира прическатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре.
 • Dr. Santé Keratin регенериращ серум за цъфтяща коса 50 мл.
  Dr. Santé Keratin, 50 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеDr. Santé Keratin придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предотвратява цъфтене на краищатапредоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Nivea Mega Strong лак за коса с екстра силна фиксация 250 мл.
  Nivea Mega Strong, 250 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Nivea Mega Strong фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическидълговременен ефектсилна фиксацияне оставя в косата остатъци и лесно се разресваНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см. Преди употреба разклатете старателно.
 • Syoss Full Hair 5 лак за коса с екстра силна фиксация 300 мл.
  Syoss Full Hair 5, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Syoss Full Hair 5 Full Hair 5 фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическиекстра силна фиксациямоментално придава на косата обемНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Redken Texturize Rough Paste 12 стилизираща паста за всички видове коса 75 мл.
  Redken Texturize Rough Paste 12, 75 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт Redken Texturize Rough Paste 12 подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:придава формаулеснява стилизиранетодълготраен ефектне се втвърдява в косатаСъстав:без парабениНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • Rowenta Beauty Powerline CV5090F0 сешоар
  Rowenta Beauty Powerline CV5090F0, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Rowenta Beauty Powerline CV5090F0 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатазапазва здравия вид на косатафункция йонизираневъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Nivea Mega Strong пяна втвърдител за дълготраен обем 150 мл.
  Nivea Mega Strong, 150 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Nivea Mega Strong придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:екстра силна фиксациядълготраен ефект, на който можете да разчитатене слепвя косата и не я смачквапредпазва косата при топлинно оформянеНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • John Frieda Frizz Ease Moisture Barrier регенериращо масло за коса 100 мл.
  John Frieda Frizz Ease Moisture Barrier, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио John Frieda Frizz Ease Moisture Barrier прави косата мекаХарактеристики:възстановява увредената структура на косъмаосигурява на косата здравина и еластичностпридава кадифена мекота на косатавидимо регенерира и предпазва косатаНачин на употреба:Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса. Оформете косата по обичайния начин.
 • Parlux Advance Light сешоар
  Parlux Advance Light, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Parlux Advance Light ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатафункция йонизиранезапазва здравия вид на косатафункция студен въздух за фиксиране на прическатавъзможност за регулиране на температуратаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Dtangler Unicorn Четка за коса
  Dtangler Unicorn, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Dtangler Unicorn е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:специалното разположение на влакната безболезнено разресва заплетена косаминимално увредена косаелиминира оплитане и омотаване на косата във възлиприспособимите влакна масажират кожата на главатаима ергономична форма за удобно захващанеоригинален дизайнНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • BaByliss Curlers Easy Curl маша за коса (C20E)
  BaByliss Curlers Easy Curl, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Curlers Easy Curl създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:възможност за регулиране на температуратафункция автоматично изключване след дълга неактивноствъртящ се кабелНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Wella Professionals Eimi Super Set лак за коса екстра силна фиксация 300 мл.
  Wella Professionals Eimi Super Set, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Wella Professionals Eimi Super Set фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическизапазва гъвкавостта и не смачква косатапредпазва от UV лъчитеекстра силна фиксацияНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Goldwell StyleSign Ultra Volume пяна за обем на коса 150 мл.
  Goldwell StyleSign Ultra Volume, 150 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Goldwell StyleSign Ultra Volume придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатаосигурява гъвкавост на косатапридава обем от коренитедълготраен ефект, на който можете да разчитатеНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • L’Oréal Professionnel Serie Expert Volumetry спрей за обем в корените 125 мл.
  L’Oréal Professionnel Serie Expert Volumetry, 125 мл., спрей за обем за жени, Грижата без изплакванеL’Oréal Professionnel Serie Expert Volumetry придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава обем от коренителекото парфюмиране прави косата ви ухаещаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
връх