TIGI TIGI Bed Head Dumb Blonde Smoothing Stuff моделираща паста 50 мл.

TIGI Bed Head Dumb Blonde Smoothing Stuff моделираща паста 50 мл.

16,40 лв
Отворете на Notino.bg >
Налични размери: 50 МЛ. C
Цена за доставка: 5,95 лв *
Макс. време за доставка: 3 работни дни
Цена на връщане: Безплатно
Срок за връщане: 14 дни
Марка: TIGI
Уеб магазин: Notino @
Опции плащания: Visa Mastercard Diners Интернет банкиране / Разписка Наложен платеж
* доставка: Спиди куриерска фирма
TIGI Bed Head Dumb Blonde Smoothing Stuff, 50 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт TIGI Bed Head Dumb Blonde Smoothing Stuff подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:предоставя здрав блясъкзаглаждахидратиране слягва косатаНачин на употреба:Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.

Подобни продукти

 • Biolage Essentials SunSorials защитно масло за изтощена от слънце коса 150 мл.
  Biolage Essentials SunSorials, 150 мл., Грижа след слънчеви бани и къпане за жени, Защитният продукт Biolage Essentials SunSorials поддържа вашата коса подхранена и пълна с жизненост.Характеристики:хидратира косата при излагане на слънцерегенерира косъмаНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха коса.
 • KMS California Moist Repair спрей за коса срещу късане на косата 100 мл.
  KMS California Moist Repair, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеKMS California Moist Repair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектелиминира чупенето на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Schwarzkopf Professional Osis+ Elastic Finish лак за коса за естествена фиксация 300 мл.
  Schwarzkopf Professional Osis+ Elastic Finish, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Schwarzkopf Professional Osis+ Elastic Finish фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическиестествена фиксациязапазва гъвкавостта и не смачква косатане слепя косата и придава на прическата естествен видНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • TIGI Bed Head Full of It лак за коса за обем 371 мл.
  TIGI Bed Head Full of It, 371 мл., спрей за обем за жени, Лакът за коса TIGI Bed Head Full of It фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическиестествена фиксацияне оставя в косата остатъци и лесно се разресвапридава на косата жизненост и блясъкне слепя косата и придава на прическата естествен видмоментално придава на косата обемпродуктът е щадящ към косатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
 • Sebastian Professional Matte Putty мека пудра за матиране 75 гр.
  Sebastian Professional Matte Putty, 75 гр., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт Sebastian Professional Matte Putty подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:улеснява стилизиранетоне оставя следине се втвърдява в косатаНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • Milk Shake Leave In балсам-грижа за всички видове коса 350 мл.
  Milk Shake Leave In, 350 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Milk Shake Leave In е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:подобрява структурата на косъмаулеснява разресването и следващото оформянеосигурява подхранване и регенерациякосата има блясък и е гладка на допирНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
 • Alfaparf Milano The Hair Supporters Scalp Protector защитен серум преди боядисване за чувствителен скалп 12x13 мл.
  Alfaparf Milano The Hair Supporters Scalp Protector, 12x13 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеAlfaparf Milano The Hair Supporters Scalp Protector придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатакачествено подобрява структурата на косъма
 • Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray спрей за коса екстра силна фиксация Sculpting Hairspray 250 мл.
  Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray, 250 мл., Лак за коса за жени, Фиксиращият препарат Alfaparf Milano Style Stories The Range Hairspray придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:екстра силна фиксациязапазва гъвкавостта и не смачква косатасолидно фиксира всички типове коса и прическипридава обем от коренитедълготраен ефект, на който можете да разчитатене слепвя косата и не я смачкваНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
 • TONI&GUY Creative лак за коса екстра силна фиксация 250 мл.
  TONI&GUY Creative, 250 мл., Лак за коса за жени, Стилизиращият продукт TONI&GUY Creative подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:улеснява стилизиранетопридава безупречен обем и формадълготраен ефектне оставя следине се втвърдява в косатаухае приятноНачин на употреба:Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.
 • label.m Curl Define хидратиращ спрей за блясък на къдрава и чуплива коса 50 мл.
  label.m Curl Define, 50 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт label.m Curl Define подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапридава привлекателен гланцулеснява стилизиранетопридава формахидратираНачин на употреба:Нанесете върху суха коса, особено по дължината и краищата.
 • John Frieda Frizz Ease Dream Curls стилизиращ спрей за дефиниране на вълни 200 мл.
  John Frieda Frizz Ease Dream Curls, 200 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Грижата без изплакванеJohn Frieda Frizz Ease Dream Curls придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектвъздейства срещу накъдряне на косатапридава привлекателен гланцНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste матираща паста силна фиксация Funk Clay 100 мл.
  Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste, 100 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:надеждно и силно моделира косатаматиращ ефектзаглажда елегантнолесно приложениедълготраен ефектне слягва косатаНачин на употреба:Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.
 • Wella Professionals Eimi Rugged Texture матираща паста за фиксиране и оформяне 75 мл.
  Wella Professionals Eimi Rugged Texture, 75 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт Wella Professionals Eimi Rugged Texture подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:средна фиксация улеснява стилизиранетопридава формаНачин на употреба:Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.
 • Biosilk Silk Therapy копринена регенерираща грижа за всички видове коса 15 мл.
  Biosilk Silk Therapy, 15 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеBiosilk Silk Therapy придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектправи косата красиво блестяща и жизненапридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Kérastase Densifique Jeunesse подмладяващ и сгъстяващ косата серум 100 мл.
  Kérastase Densifique Jeunesse, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеKérastase Densifique Jeunesse придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатаправи косата красиво блестяща и жизненапредоставя на косата хидратация и подхранванеактивира дейността на корените на косатаукротява непокорната косаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • label.m Diamond Dust балсам в спрей без отмиване 120 мл.
  label.m Diamond Dust, 120 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване label.m Diamond Dust е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерациякосата има блясък и е гладка на допирулеснява разресването и следващото оформянехидратира косъмаподобрява структурата на косъмалесен за приложениеНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
 • Goldwell Dualsenses Just Smooth серум за непокорна коса 100 мл.
  Goldwell Dualsenses Just Smooth, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеGoldwell Dualsenses Just Smooth придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапредоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Extreme Splash гел за мокър ефекти 150 мл.
  L’Oréal Professionnel Tecni.Art Extreme Splash, 150 мл., Гел за коса за жени, Гелът за коса L’Oréal Professionnel Tecni.Art Extreme Splash осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:мокър ефект с гланцне слепя косата и лесно се разресваза създаване на креативни прическине слягва косатаНачин на употреба:Нанесете на косата и създайте желания стайлинг.
 • DANDY Hair Spray лак за коса със силна фиксация с хиалуронова киселина 300 мл.
  DANDY Hair Spray, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса DANDY Hair Spray фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическиестествена фиксациясилна фиксациялесно и бързо прилаганеНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Ducray Squanorm разтвор против пърхот 200 мл.
  Ducray Squanorm, 200 мл., Тоник и води за коса за жени, Грижата без изплакванеDucray Squanorm придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Schwarzkopf Professional Osis+ Blow & Go спрей за бързо изсушаване на косата със сешоар 200 мл.
  Schwarzkopf Professional Osis+ Blow & Go, 200 мл., Термозащита за коса за жени, Стилизиращият продукт Schwarzkopf Professional Osis+ Blow & Go подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:изглажда косъмаправи косата гладка и фина на допирпридава хидратация и блясъкбори се срещу накъдрянеНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • Olivia Garden ProThermal Anti-Static Collection Четка за коса диаметър 25 mm
  Olivia Garden ProThermal Anti-Static Collection, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden ProThermal Anti-Static Collection е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:има антистатична функцияидеална е при оформяне на косата при сушене със сешоарима неплъзгаща се ръкохваткакуха е и така ускорява сушенетоНачин на употреба:Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар. Не е подходяща за сресване на косата.
 • REF Styling спрей за коса с екстра силна фиксация 300 мл.
  REF Styling, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса REF Styling фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:екстра силна фиксациясолидно фиксира всички типове коса и прическизапазва гъвкавостта и не смачква косатаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Design спрей за коса за фиксиране и оформяне 200 мл.
  L’Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Design, 200 мл., Лак за коса унисекс, Фиксиращият препарат L’Oréal Professionnel Tecni.Art придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатадълготраен ефект, на който можете да разчитатене слепвя косата и не я смачквабърз и лесен стайлингНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете на суха коса. Оформяйте по желания начин.
 • TONI&GUY Casual oсвежаваща грижа за блясък и мекота на косата 50 мл.
  TONI&GUY Casual, 50 мл., Защита на косата от слънце за жени, Грижата без изплакванеTONI&GUY Casual придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапридава привлекателен гланцпридава кадифена мекотаСъстав:UV филтриНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Aveda Tonic тоник за коса за възобновяване гъстотата на косата 100 мл.
  Aveda Tonic, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеAveda Tonic придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатаприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair регенерираща пяна за увредена коса 241 гр.
  Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair, 241 гр., Пени за коса за жени, Грижата без изплакванеAlterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектпредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
връх