Sebastian Professional Sebastian Professional Potion 9 грижа за стайлинга за всички видове коса 150 мл.

Sebastian Professional Potion 9 грижа за стайлинга за всички видове коса 150 мл.

33,00 лв
Отворете на Notino.bg >
Налични размери: 150 МЛ. C 500 мл. 50 мл.
Цена за доставка: 5,95 лв *
Макс. време за доставка: 3 работни дни
Цена на връщане: Безплатно
Срок за връщане: 14 дни
Уеб магазин: Notino @
Опции плащания: Visa Mastercard Diners Интернет банкиране / Разписка Наложен платеж
* доставка: Спиди куриерска фирма
Sebastian Professional Potion 9, 150 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеSebastian Professional Potion 9 придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаукротява непокорната косаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.

Подобни продукти

 • Avon Advance Techniques Smooth As Silk серум за копринено нежна коса 30 мл.
  Avon Advance Techniques Smooth As Silk, 30 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеAvon Advance Techniques Smooth As Silk придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава кадифена мекотакачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Sebastian Professional Gel Forte гел за коса силна фиксация 200 мл.
  Sebastian Professional Gel Forte, 200 мл., Гел за коса за жени, Фиксиращият препарат Sebastian Professional Gel Forte придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатаповишава естествения блясък на косатане слепвя косата и не я смачквабърз и лесен стайлинг
 • Detox Skinfood Key Ingredients серум за коса 60 мл.
  Detox Skinfood Key Ingredients, 60 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеDetox Skinfood Key Ingredients придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеелиминира чупенето на косатапридава кадифена мекотаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Dust пудра за коса за обем 10 гр.
  Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Dust, 10 гр., Пудри за коса за жени, Пудрата за коса Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Dust придава на вашата коса желания обем и изящна форма.Характеристики:моменталноосигурява обем на косатаслед прилагане косата изглежда ефирномикрочастиците въздействат точно на мястото, където трябвапрактична опаковка, която се побира във всяка дамска чантаНачин на употреба:Нанесете към корените на косата. Леко масажирайте, оформете желаната прическа.
 • Macadamia Natural Oil Pro Oil Complex подхранващо масло с дозатор 125 мл.
  Macadamia Natural Oil Pro Oil Complex, 125 мл., Защита на косата от слънце за жени
 • Shu Uemura Volume Maker пудра за обем на косата в четка 2 гр.
  Shu Uemura Volume Maker, 2 гр., Пудри за коса за жени, Пудрата за коса Shu Uemura Volume Maker придава на вашата коса желания обем и изящна форма.Характеристики:моменталноосигурява обем на косатаслед прилагане косата изглежда ефирномикрочастиците въздействат точно на мястото, където трябвапрактична опаковка, която се побира във всяка дамска чантаНачин на употреба:Нанесете към корените на косата. Леко масажирайте, оформете желаната прическа.
 • L’biotica Biovax Gold крем - олио за постигане на съвършен вид на косата 125 мл.
  L’biotica Biovax Gold, 125 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеL’biotica Biovax Gold придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеелиминира чупенето на косатаправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете върху току-що измита Не изплаквайте.
 • No Inhibition Pastes Collection моделиращ восък За коса 50 мл.
  No Inhibition Pastes Collection, 50 мл., Восък за коса за жени, Восъкът за коса No Inhibition Pastes Collection идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:лесно създава желаната прическаестествено фиксирапредоставя здрав блясъклесно приложениеНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • Ziaja Cashmere двуфазов балсам в спрей 125 мл.
  Ziaja Cashmere, 125 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Ziaja Cashmere е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерацияхидратира косъмаулеснява разресването и следващото оформянекосата има блясък и е гладка на допирНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте.
 • Nivea Mega Strong лак за коса с екстра силна фиксация 250 мл.
  Nivea Mega Strong, 250 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Nivea Mega Strong фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическидълговременен ефектсилна фиксацияне оставя в косата остатъци и лесно се разресваНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см. Преди употреба разклатете старателно.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion Tourmaline кръгла четка за коса Ø 35 mm
  Olivia Garden Ceramic + Ion Tourmaline, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden Ceramic + Ion Tourmaline е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:идеална е при оформяне на косата при сушене със сешоарпомага за създаване не желаната формаима неплъзгаща се ръкохваткаНачин на употреба:Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар.
 • L’Oréal Paris Elnett Satin лак за коса за обем 300 мл.
  L’Oréal Paris Elnett Satin, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса L’Oréal Paris Elnett Satin фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:силна фиксациядълговременен ефектлесно и бързо прилаганене слепя косата и придава на прическата естествен видНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Bione Cosmetics SOS спрей за здрав растеж на косата от корените 200 мл.
  Bione Cosmetics SOS, 200 мл., Активатори на растежа на косата за жени, Грижата без изплакванеBione Cosmetics SOS придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:активира дейността на корените на косатакачествено подобрява структурата на косъма
 • Davines More Inside гума за стайлинг за матиране 75 мл.
  Davines More Inside, 75 мл., Гуми за коса унисекс, Идеална коса във всяка ситуация. Гумата за коса Davines More Inside е компромис между гела и восъкаХарактеристики:фиксира прическата в желаната формамоделира и оформя косатапридава на косата матов видНачин на употреба:Вземете малко количество в дланите си и след това нанесете върху косата. Оформете прическата с пръсти.
 • Orofluido Beauty блестящ срей за всички видове коса 55 мл.
  Orofluido Beauty, 55 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеOrofluido Beauty придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапредоставя на косата хидратация и подхранванепридава кадифена мекотакачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Alcina Styling Natural стилизиращ спрей за дълготрайна фиксация на прическата 200 мл.
  Alcina Styling Natural, 200 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт Alcina Styling Natural подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическизапазва гъвкавостта и не смачква косатадълговременен ефектне слепя косата и придава на прическата естествен вид
 • L’biotica Biovax Volume Builder регенериращ балсам в спрей 200 мл.
  L’biotica Biovax Volume Builder, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване L’biotica Biovax Volume Builder е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерациякосата има блясък и е гладка на допирпридава жизненост на косатаНачин на употреба:Напръскайте в мокра или суха коса и не изплаквайте.
 • Wahl Pro Styling Series Type 4340-0470 сешоар
  Wahl Pro Styling Series Type 4340-0470, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Wahl Pro Styling Series Type 4340-0470 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратафункция йонизиранеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Sachajuan Styling and Finish пудра за обем на тъмна коса 200 мл.
  Sachajuan Styling and Finish, 200 мл., Пудри за коса за жени, Пудрата за коса Sachajuan Styling and Finish придава на вашата коса желания обем и изящна форма.Характеристики:естествен обем и матиран вид в еднопрактична опаковка, която се побира във всяка дамска чантаНачин на употреба:Преди употреба разклатете. Нанесете към корените на косата. Леко масажирайте, оформете желаната прическа.
 • Shu Uemura Kengo Feather лек стилизиращ крем За коса 100 мл.
  Shu Uemura Kengo Feather, 100 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Shu Uemura Kengo Feather осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:изглажда косъмакосата остава блестяща и хидратиранабори се срещу накъдрянеНачин на употреба:Прилагайте по дължина до краищата на измита разресана коса. Не изплаквайте.
 • Goldwell StyleSign Texture Crystal Turn 2 гел восък със силен гланц 100 мл.
  Goldwell StyleSign Texture Crystal Turn 2, 100 мл., Гел за коса за жени, Характеристики:лесно приложениедълготраен ефектпридава всякакъв стил и форма на прическатаоткроява естествения блясък на косатане слягва косатаНачин на употреба:Нанесете на косата и създайте желания стайлинг.
 • Moroccanoil Treatment олио за фина боядисана коса 100 мл.
  Moroccanoil Treatment, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Грижата без изплакванеMoroccanoil Treatment придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепридава привлекателен гланцпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • L’biotica Biovax A+E подхранващ серум срещу късане на косата 15 мл.
  L’biotica Biovax A+E, 15 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеL’biotica Biovax A+E придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапредотвратява цъфтене на краищатаправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектпридава привлекателен гланцпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Fudge Style Matte Hed Extra восък за коса с екстра силна фиксация 85 гр.
  Fudge Style Matte Hed Extra, 85 гр., Восък за коса за жени, Восъкът за коса Fudge Style идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:лесно създава желаната прическаестествено фиксираекстра силно укрепванематиращ ефектНачин на употреба:Нанесете на суха коса и оформете според потребностите.
 • Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste оформяща паста силна фиксация Glossy Pomade 100 мл.
  Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste, 100 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт Alfaparf Milano Style Stories The Range Paste подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:надеждно и силно моделира косатапредоставя здрав блясъкне се втвърдява в косатадълготраен ефектлесно създава желаната прическаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • Londa Professional Dramatize it пяна втвърдител с екстра силна фиксация 500 мл.
  Londa Professional Dramatize it, 500 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат Londa Professional Dramatize it придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:дълготраен ефект, на който можете да разчитатефиксира прическатаосигурява гъвкавост на косатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse керамична четка за коса За коса BABCB2E Ø 32 mm
  BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса BaByliss PRO Brush Collection Ceramic Pulse е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:идеална е при оформяне на косата при сушене със сешоаркуха е и така ускорява сушенетопомага за приповдигане на слегнал бретонвъздейства срещу накъдряне на косатаНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса. Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар.
връх