Sebastian Professional Sebastian Professional Mousse Forte пяна втвърдител 200 мл.

Sebastian Professional Mousse Forte пяна втвърдител 200 мл.

28,10 лв
Отворете на Notino.bg >
Налични размери: 200 МЛ. C
Цена за доставка: 5,95 лв *
Макс. време за доставка: 3 работни дни
Цена на връщане: Безплатно
Срок за връщане: 14 дни
Уеб магазин: Notino @
Опции плащания: Visa Mastercard Diners Интернет банкиране / Разписка Наложен платеж
* доставка: Спиди куриерска фирма
Sebastian Professional Mousse Forte, 200 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат Sebastian Professional Mousse Forte придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатабърз и лесен стайлингосигурява гъвкавост на косатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.

Подобни продукти

 • Delia Cosmetics Cameleo Natural серум за коса за цъфтяща коса 55 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo Natural, 55 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеDelia Cosmetics Cameleo Natural придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепредотвратява цъфтене на краищатапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете върху измита коса по дължина и в краищата. Не изплаквайте.
 • Phyto Specific Child Care спрей за по-лесно разресване на косата 200 мл.
  Phyto Specific Child Care, 200 мл., Продукти за разресване на косата за деца, Продуктът Phyto Specific Child Care улеснява разресването на фината детска косичка.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепомага за лесното сресване и изглаждане на косатаслед употреба косата е фина и мекапридава блясък на косатаНачин на употреба:Нанасяйте равномерно на суха или мокра коса. Не изплаквайте.
 • Lee Stafford Hair Growth грижа без отмиване за кожата на главата стимулиращ растежа на косата 100 мл.
  Lee Stafford Hair Growth, 100 мл., Активатори на растежа на косата за жени, Грижата без изплакванеLee Stafford Hair Growth придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:активира дейността на корените на косатапритежава регенеративен ефектувеличава гъстотата и здравината на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • CHI Infra Total Protect защитен серум 59 мл.
  CHI Infra Total Protect, 59 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеCHI Infra Total Protect придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Revlon Professional Be Fabulous Hair Recovery серум против чупене на коса и цъфтене на краищата 80 мл.
  Revlon Professional Be Fabulous Hair Recovery, 80 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеRevlon Professional Be Fabulous Hair Recovery придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмапредоставя на косата хидратация и подхранванеувеличава гъстотата и здравината на косатаизразява интензивността на цветапридава привлекателен гланцНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Ducray Nutricerat защитен спрей против изсушаване на косата 75 мл.
  Ducray Nutricerat, 75 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеDucray Nutricerat придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Londa Professional Impressive Volume пяна за обем на коса 200 мл.
  Londa Professional Impressive Volume, 200 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Londa Professional Impressive Volume придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатаосигурява гъвкавост на косатапридава обем от коренитеНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Alfaparf Milano Semi di Lino Moisture балсам без отмиване за суха коса 1000 мл.
  Alfaparf Milano Semi di Lino Moisture, 1000 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Alfaparf Milano Semi di Lino Moisture е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерацияхидратира косъмакосата има блясък и е гладка на допир
 • Milk Shake Lifestyling лак за коса със средна фиксация 500 мл.
  Milk Shake Lifestyling, 500 мл., Лак за коса за жени, Стилизиращият продукт Milk Shake Lifestyling подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическипридава на косата жизненост и блясъкестествена фиксациямоментално придава на косата обемпредпазва от UV лъчитедълготраен ефектСъстав:UV филтриНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
 • Lee Stafford CoCo LoCo Балсам за суха и увредена коса 200 мл.
  Lee Stafford CoCo LoCo, 200 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеLee Stafford CoCo LoCo придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis грижа за скалпа 100 мл.
  Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеSchwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:притежава регенеративен ефектпредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture CC крем За коса 100 мл.
  Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture, 100 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеAlterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектпридава кадифена мекотаСъстав:UV филтриНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Tangle Teezer Wet Detangling четка за непокорна коса тип Millennial Pink
  Tangle Teezer Wet Detangling, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Tangle Teezer Wet Detangling е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:специалното разположение на влакната безболезнено разресва заплетена косащадящо за косата и кожатаима ергономична форма за удобно захващанеоригинален дизайнНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса.
 • Nivea Styling Primer Curl гел емулсия за чуплива и къдрава коса 150 мл.
  Nivea Styling Primer Curl, 150 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт Nivea Styling Primer Curl подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:придава формаулеснява стилизиранетопредоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • Redken Quick Tease 15 мултифункционален лак за финално оформяне на косата 250 мл.
  Redken Quick Tease 15, 250 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Redken Quick Tease 15 фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:придава обем от коренитесъздава матиран външен видпридава формадълготраен ефектСъстав:без парабениНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
 • Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli спрей за коса за блясък и мекота на косата 50 мл.
  Alfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli, 50 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеAlfaparf Milano Semi di Lino Sublime Cristalli придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава привлекателен гланцпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Remington Pro Curl Spiral CI5319 маша за коса
  Remington Pro Curl Spiral CI5319, , Маши за жени, Машата за коса Remington Pro Curl Spiral CI5319 създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:маша с щипкавъзможност за регулиране на температуратабързо загряванефункция автоматично изключване след дълга неактивностфункция йонизираневъртящ се кабелНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • The Finger Glove Professional защитна термо ръкавица
  The Finger Glove Professional, , Аксесоари за коса за жени
 • Remington Pearl CI95 маша за коса (CI95)
  Remington Pearl CI95, , Маши за жени, Машата за коса Remington Pearl CI95 създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:конусовидна машанежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратабързо загряванефункция автоматично изключване след дълга неактивноствъртящ се кабелНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Diego dalla Palma Disciplining оформящ гел за къдрава коса 125 мл.
  Diego dalla Palma Disciplining, 125 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт Diego dalla Palma Disciplining подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:естествено фиксираулеснява стилизиранетоне слягва косатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна, подсушена с кърпа коса. Нанесете на косата и създайте желания стайлинг.
 • TONI&GUY Glamour спрей за коса за обем и блясък 150 мл.
  TONI&GUY Glamour, 150 мл., спрей за обем за жени, Фиксиращият препарат TONI&GUY Glamour придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатапридава обем от коренитеприческата е под контрол цял денповишава естествения блясък на косатабърз и лесен стайлингНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Alcina Strong стилизиращ гел за фиксиране на естествено къдрава коса 100 мл.
  Alcina Strong, 100 мл., Гел за коса за жени, Гелът за коса Alcina Strong осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлинггарантира прическа, която ще издържи през целия денестествено фиксираза всекидневно оформяне на прическатаНачин на употреба:Разтрийте малко количество от продукта в дланите и с помощта на пръстите създайте желаната прическа.
 • Sachajuan Cleanse and Care подхранващ балсам без отмиване 250 мл.
  Sachajuan Cleanse and Care, 250 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Sachajuan Cleanse and Care Cleanse and Care е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:косата има блясък и е гладка на допирпридава жизненост на косатаподобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Напръскайте в мокра или суха коса и не изплаквайте.
 • Remington PROluxe CI91X1 маша за коса Ø 25 - 38
  Remington PROluxe CI91X1, , Маши за жени, Машата за коса Remington PROluxe CI91X1 създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:конусовидна машацифров дисплейвъзможност за регулиране на температуратабързо загряванефункция автоматично изключване след дълга неактивностНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Bione Cosmetics Keratin Kofein балсам без отмиване в спрей 260 мл.
  Bione Cosmetics Keratin Kofein, 260 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеBione Cosmetics Keratin Kofein придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предотвратява цъфтене на краищатакачествено подобрява структурата на косъмапридава привлекателен гланцпритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Phyto Laque лак за коса средна фиксация 100 мл.
  Phyto Laque, 100 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Phyto Laque фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическидълговременен ефектне оставя в косата остатъци и лесно се разресвалесно и бързо прилагане
 • Shu Uemura Sheer Lacquer лак за коса за чуплива коса 300 мл.
  Shu Uemura Sheer Lacquer, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Shu Uemura Sheer Lacquer фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическине слепя косата и придава на прическата естествен видпредпазва от UV лъчитеНачин на употреба:За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
връх