Revlon Professional Revlon Professional Pro You Volume пяна втвърдител за стандартно стягане 400 мл.

Revlon Professional Pro You Volume пяна втвърдител за стандартно стягане 400 мл.

17,80 лв
Отворете на Notino.bg >
Налични размери: 400 МЛ. C
Цена за доставка: 5,95 лв *
Макс. време за доставка: 3 работни дни
Цена на връщане: Безплатно
Срок за връщане: 14 дни
Уеб магазин: Notino @
Опции плащания: Visa Mastercard Diners Интернет банкиране / Разписка Наложен платеж
* доставка: Спиди куриерска фирма
Revlon Professional Pro You Volume, 400 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Revlon Professional Pro You Volume придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатапридава обем от коренитеповишава естествения блясък на косатадълготраен ефект, на който можете да разчитатене слепвя косата и не я смачкваНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин. Преди употреба разклатете добре.

Подобни продукти

 • Olivia Garden Healthy Hair Comb Collection гребен за коса
  Olivia Garden Healthy Hair Comb Collection, , Гребени за жени, Гребенът за коса Olivia Garden Healthy Hair Comb Collection е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:нежност към кожатаза професионална употребатвърд материалСъстав:зъби от естествен материалНачин на употреба:С леки издърпвания срешете косата. От корените към краищата.
 • Davines OI Roucou Oil разкрасяващо олио За коса 135 мл.
  Davines OI Roucou Oil, 135 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Davines OI Roucou Oil прави косата мекаХарактеристики:предпазва косата от неблагоприятните външни влияниявъзстановява увредената структура на косъмапридава кадифена мекота на косатавидимо регенерира и предпазва косатапредотвратява цъфтенето на краищатаНачин на употреба:Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса.
 • Milk Shake Lifestyling моделираща паста За коса 100 мл.
  Milk Shake Lifestyling, 100 мл., Пасти за коса за жени
 • Tangle Teezer Blow-Styling Четка за коса за по-бързо оформяне на прическата със сешоар за средно дълга до дълга коса
  Tangle Teezer Blow-Styling, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Tangle Teezer Blow-Styling е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:подходящо при сушене със сешоарима ергономична форма за удобно захващанеизглажда и изравнява косатаелиминира накъдряне на косатаоригинален дизайнНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане. Като правило важи че, колкото четката е по-голяма, толкова по-добре и по-щадящо разресва тя.
 • René Furterer Karité Hydra хидратираща грижа за блясък за суха и крехка коса 100 мл.
  René Furterer Karité Hydra, 100 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеRené Furterer Karité Hydra придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапридава кадифена мекотаСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Sebastian Professional Potion 9 грижа за стайлинга за всички видове коса 150 мл.
  Sebastian Professional Potion 9, 150 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеSebastian Professional Potion 9 придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаукротява непокорната косаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Rowenta Ultimate PRO CV9620F0 сешоар
  Rowenta Ultimate PRO CV9620F0, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Rowenta Ultimate PRO CV9620F0 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:възможност за регулиране на температуратавъзможност за регулиране на скоросттазапазва здравия вид на косатафункция йонизиранефункция студен въздух за фиксиране на прическатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Style Mix специален 10 сетов комплект за коса (MS21E)
  BaByliss Style Mix, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Style Mix създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:възможност за регулиране на температуратанавива косата без напрягане и чупененежно навива косата и създава модерни прическиНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • The Finger Glove Professional защитна термо ръкавица
  The Finger Glove Professional, , Аксесоари за коса за жени
 • KMS California Hair Play стилизиращ гел за гладка и блестяща коса 200 мл.
  KMS California Hair Play, 200 мл., Гел за коса унисекс, Гелът за коса KMS California Hair Play осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлингестествено фиксиране слепя косата и лесно се разресваНачин на употреба:Разтрийте малко количество от продукта в дланите и с помощта на пръстите създайте желаната прическа. Нанесете върху влажна, подсушена с кърпа коса.
 • ghd Paddle Brush Четка за коса
  ghd Paddle Brush, , Четки -плоски за жени, Четката за коса ghd Paddle Brush е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:специалното разположение на влакната безболезнено разресва заплетена косаминимално увредена косаизглажда и изравнява косатаима ергономична форма за удобно захващанеНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Redken Stay High 18 гел-пяна за обем 150 мл.
  Redken Stay High 18, 150 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Redken Stay High 18 придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатапридава обем от коренитедълготраен ефект, на който можете да разчитатеНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Brazil Keratin Ayurvedic Eclipta ревитализиращ серум за растеж на косата и укрепване от корените 100 мл.
  Brazil Keratin Ayurvedic Eclipta, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеBrazil Keratin Ayurvedic Eclipta придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеувеличава гъстотата и здравината на косатапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis пяна за възобновяване на косата 150 мл.
  Schwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis, 150 мл., Пени за коса за жени, Грижата без изплакванеSchwarzkopf Professional BC Bonacure Scalp Genesis придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатапредоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Alterna Caviar Anti-Aging ултра сух лак за коса 520 мл.
  Alterna Caviar Anti-Aging, 520 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Alterna Caviar Anti-Aging Caviar Anti-Aging фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическисилна фиксацияне слепя косата и придава на прическата естествен виддълговременен ефектНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Nature Box Apricot изглаждащ спрей за блясък и мекота на косата 150 мл.
  Nature Box Apricot, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеNature Box Apricot придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапридава кадифена мекотапредоставя на косата хидратация и подхранванеСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанесете върху току-що измита
 • Phyto Specific Baobab Oil козметика за коса за суха коса 100 мл.
  Phyto Specific Baobab Oil, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Phyto Specific Baobab Oil прави косата мекаХарактеристики:придава блясък на косатаподхранва косата в дълбочинапридава кадифена мекота на косатавъзстановява увредената структура на косъмаСъстав:без силиконибез сулфатиНачин на употреба:Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса.
 • Aussie Aussome Volume пяна втвърдител за обем redesign 150 мл.
  Aussie Aussome Volume, 150 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Aussie Aussome Volume придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитедълготраен ефект, на който можете да разчитатепродуктът е особено подходящ за фина и слегнала косаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • label.m Anti-Frizz мъгла за изглаждане и лесно оформяне на косата 150 мл.
  label.m Anti-Frizz, 150 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата label.m Anti-Frizz осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатакосата остава блестяща и хидратиранаизглажда косъмабори се срещу накъдрянепридава хидратация и блясъкулеснява стилизиранетоНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
 • Londa Professional Impressive Volume пяна за обем на коса 200 мл.
  Londa Professional Impressive Volume, 200 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Londa Professional Impressive Volume придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатаосигурява гъвкавост на косатапридава обем от коренитеНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Moroccanoil Treatment грижа за косата за всички видове коса 25 мл.
  Moroccanoil Treatment, 25 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеMoroccanoil Treatment придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава привлекателен гланцпридава кадифена мекотапредоставя на косата хидратация и подхранваневъздейства срещу накъдряне на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Naturalium Fruit Pleasure Coconut шампоан и балсам 400 мл.
  Naturalium Fruit Pleasure Coconut, 400 мл., Шампоан и балсам 2 в 1 за жени, Шампоанът и балсам 2 в 1 Naturalium Fruit Pleasure Coconut предоставя на вашата коса бърза и ефективна грижа в един продукт.Характеристики:грижливо измива косата и едновременно улеснява сресванетоподсилва косъмаинтензивно хидратираправи косата гладка на допирНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна коса. Разпенете, леко масажирайте кожата на главата и после изплакнете.
 • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fibreforce укрепваща грижа без отмиване за увредена коса 200 мл.
  Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fibreforce, 200 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеSchwarzkopf Professional BC Bonacure Fibreforce придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect защитна мъгла за коса увредена от слънце, хлор и солна вода 100 мл.
  Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect, 100 мл., Продукти за разресване на косата за жени, Защитният продукт Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect поддържа вашата коса подхранена и пълна с жизненост.Характеристики:хидратира косата при излагане на слънцепридава на косата финес и мекотаулеснява разресванетопредпазва от UV лъчитеНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха коса. Не изплаквайте.
 • Avon Advance Techniques Smooth As Silk серум за копринено нежна коса 30 мл.
  Avon Advance Techniques Smooth As Silk, 30 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеAvon Advance Techniques Smooth As Silk придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава кадифена мекотакачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Biolage Advanced FullDensity грижа за увеличаване гъстотата на косата 10 x 6 мл.
  Biolage Advanced FullDensity, 10 x 6 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеBiolage Advanced FullDensity придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатакачествено подобрява структурата на косъмаелиминира чупенето на косатаактивира дейността на корените на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Schwarzkopf Professional Mad About Lengths балсам в спрей без отмиване за всички видове коса за средно дълга до дълга коса 200 мл.
  Schwarzkopf Professional Mad About Lengths, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Schwarzkopf Professional Mad About Lengths е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерацияревитализиращ и подсилващ в дълбочиналесен за приложениеНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
 • Alfaparf Milano Style Stories Firming Mousse стилизираща пяна 250 мл.
  Alfaparf Milano Style Stories Firming Mousse, 250 мл., Пени за коса за жени, Стилизиращият продукт Alfaparf Milano Style Stories Firming Mousse подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:екстра силно укрепванеулеснява стилизиранетолесно се измиваНачин на употреба:Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.
връх