Revlon Professional Revlon Professional Pro You Extreme лак за коса силна фиксация 500 мл.

Revlon Professional Pro You Extreme лак за коса силна фиксация 500 мл.

18,70 лв
Отворете на Notino.bg >
Налични размери: 500 МЛ. C
Цена за доставка: 5,95 лв *
Макс. време за доставка: 3 работни дни
Цена на връщане: Безплатно
Срок за връщане: 14 дни
Уеб магазин: Notino @
Опции плащания: Visa Mastercard Diners Интернет банкиране / Разписка Наложен платеж
* доставка: Спиди куриерска фирма
Revlon Professional Pro You Extreme, 500 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Revlon Professional Pro You Extreme фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическипридава на косата жизненост и блясъкне слепя косата и придава на прическата естествен видне оставя в косата остатъци и лесно се разресваНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.

Подобни продукти

 • Kérastase Elixir Ultime L'huile Originale подхранващо масло за блясък и мекота на косата 100 мл.
  Kérastase Elixir Ultime L'huile Originale, 100 мл., Сухи масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио прави косата мекаХарактеристики:придава блясък на косатаподхранва косата в дълбочинавъзстановява увредената структура на косъмане натоварва косатавидимо разкрасява косатавидимо регенерира и предпазва косатаухае прекрасноНачин на употреба:Нанесете върху суха коса
 • Milk Shake No Frizz хидратиращо мляко за коса против цъфтене 125 мл.
  Milk Shake No Frizz, 125 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеMilk Shake No Frizz придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектукротява непокорната косаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Lee Stafford Bleach Blondes балсам без отмиване за студено руси нюанси неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 150 мл.
  Lee Stafford Bleach Blondes, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеLee Stafford Bleach Blondes придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненаизразява интензивността на цветаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Weleda Rosemary олио за коса за подсилване и блясък на косата 50 мл.
  Weleda Rosemary, 50 мл., Класически масла за коса за жени, Грижата без изплакванеWeleda Rosemary придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Bione Cosmetics Keratin + Chinin балсам без отмиване 260 мл.
  Bione Cosmetics Keratin + Chinin, 260 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Bione Cosmetics Keratin + Chinin е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерациявъзстановява косата в дълбочинакосата има блясък и е гладка на допирхидратира косъмаподобрява структурата на косъмаревитализиращ и подсилващ в дълбочиналесен за приложениеСъстав:не съдържа парабенибез сулфати и силиконибез химични оцветителиНачин на употреба:Напръскайте в мокра или суха коса и не изплаквайте.
 • BaByliss Curlers Pro 180 38 mm маша за коса (C338E)
  BaByliss Curlers Pro 180 38 mm, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Curlers Pro 180 38 mm създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:въртящ се кабелограничава чупенето и увреждането на косатавъзможност за регулиране на температуратаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Joico Moisture Recovery грижа без отмиване за суха коса 300 мл.
  Joico Moisture Recovery, 300 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеJoico Moisture Recovery придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепридава кадифена мекотаправи косата красиво блестяща и жизненаизразява интензивността на цветаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Olivia Garden ThermoActive Ionic Boar Combo Четка за коса диаметър 35 mm
  Olivia Garden ThermoActive Ionic Boar Combo, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden ThermoActive Ionic Boar Combo е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:има антистатична функцияпомага за създаване не желаната формаима неплъзгаща се ръкохваткакуха е и така ускорява сушенетоНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса.
 • Wella Professionals Eimi Texture Touch стилизиращ клей за коса с матиращ ефект 75 мл.
  Wella Professionals Eimi Texture Touch, 75 мл., Моделираща глина за жени, Стилизиращият продукт Wella Professionals Eimi Texture Touch подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:естествено фиксираматиращ ефектне слягва косатаНачин на употреба:Нанесете на суха коса и оформете според потребностите.
 • Kallos KJMN грижа без отмиване 14 в 1 с кератин 200 мл.
  Kallos KJMN, 200 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеKallos KJMN придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаувеличава гъстотата и здравината на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Shu Uemura Blow Dry Beautifier ББ крем за фина коса 150 мл.
  Shu Uemura Blow Dry Beautifier, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Shu Uemura Blow Dry Beautifier осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатаизглажда косъмабори се срещу накъдрянеулеснява стилизиранетоНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса. Прилагайте по дължина до краищата на измита разресана коса. Не изплаквайте.
 • Avon Advance Techniques Daily Shine балсам без отмиване за бързо оформяне на косата 250 мл.
  Avon Advance Techniques Daily Shine, 250 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеAvon Advance Techniques Daily Shine придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава привлекателен гланцпридава кадифена мекотаукротява непокорната косапредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Dtangler Unicorn Четка за коса за деца
  Dtangler Unicorn, , Гребени и четки за коса за деца, Четката за коса Dtangler Unicorn е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:внимателно разресва косатане дърпа косата при ресанеможе да се ползва на мокра и суха косавесел дизайн за децаминимално увредена косаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Kallos KJMN серум за връхчетата на косата 30 мл.
  Kallos KJMN, 30 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеKallos KJMN придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Срешете.
 • John Frieda Luxurious Volume Perfectly Full пяна втвърдител 200 мл.
  John Frieda Luxurious Volume Perfectly Full, 200 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат John Frieda Luxurious Volume Perfectly Full придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:дълготраен ефект, на който можете да разчитатепридава обем от коренитене слепвя косата и не я смачквабърз и лесен стайлингНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Nivea Styling Primer Volume гел емулсия за увеличаване на обема 150 мл.
  Nivea Styling Primer Volume, 150 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт Nivea Styling Primer Volume подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:придава безупречен обем и формаулеснява стилизиранетопредоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • BaByliss PRO Vulcano V3 сешоар с йонизатор BAB6180IBE
  BaByliss PRO Vulcano V3, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса BaByliss PRO Vulcano V3 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:възможност за регулиране на температуратавъзможност за регулиране на скоросттафункция йонизиранефункция студен въздух за фиксиране на прическатаниско тегло, ергономична формаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Naturalium Luxury Oil грижа за коса без отмиване за всички видове коса 100 мл.
  Naturalium Luxury Oil, 100 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеNaturalium Luxury Oil придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете върху току-що измита Не изплаквайте. Срешете.
 • Alcina Styling Natural структуриращ восък 50 мл.
  Alcina Styling Natural, 50 мл., Восък за коса за жени, Восъкът за коса Alcina Styling Natural идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:откроява естествения блясък на косатаподхранва косатапридава всякакъв стил и форма на прическатаНачин на употреба:Загрейте продукта в дланите и нанесете върху суха коса. После оформете прическата с помощта на пръстите.
 • Redken Texturize Fashion Waves 07 солен спрей за обем и форма 250 мл.
  Redken Texturize Fashion Waves 07, 250 мл., Солен спрейове за коса за жени, Спреят за плажен ефект Redken Texturize гарантира на косата ви небрежен вид, както от морето.Характеристики:въздейства от корените към краищатаефект на вълните на плажапридава на косата обем и гъвкавостНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса.
 • BaByliss Elegance 2663PE автоматична маша за коса За коса
  BaByliss Elegance 2663PE, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Elegance 2663PE създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратавъртящ се кабелфункция автоматично изключване след дълга неактивностНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Lee Stafford Hair Growth грижа без отмиване за кожата на главата стимулиращ растежа на косата 100 мл.
  Lee Stafford Hair Growth, 100 мл., Активатори на растежа на косата за жени, Грижата без изплакванеLee Stafford Hair Growth придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:активира дейността на корените на косатапритежава регенеративен ефектувеличава гъстотата и здравината на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Delia Cosmetics Cameleo BB течен кератин в спрей за увредена коса 50 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo BB, 50 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеDelia Cosmetics Cameleo BB придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:притежава регенеративен ефектпридава привлекателен гланцпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • René Furterer Karité Nutri интензивно подхранващо масло за много суха коса 100 мл.
  René Furterer Karité Nutri, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Маслото за коса Rene Furterer Karité Nutri предоставя на вашата коса грижата, която тя заслужава. След прилагане косата е гладка и лъскава.Характеристики:подхранва в дълбочинаизразително регенерира и предпазване слягва косатаНачин на употреба:Нанесете върху суха коса, особено по дължината и краищата.
 • Wet Brush Professional Detangle Midi Четка за коса Dark Purple
  Wet Brush Professional Detangle Midi, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Wet Brush Professional е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:щадящо за косата и кожатапредотвратява чупене и цъфтене на косатаприспособимите влакна масажират кожата на главатакомпактният размер е идеален при пътуване или в дамската чантаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Schwarzkopf Professional Osis+ Blow & Go спрей за бързо изсушаване на косата със сешоар 200 мл.
  Schwarzkopf Professional Osis+ Blow & Go, 200 мл., Термозащита за коса за жени, Стилизиращият продукт Schwarzkopf Professional Osis+ Blow & Go подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:изглажда косъмаправи косата гладка и фина на допирпридава хидратация и блясъкбори се срещу накъдрянеНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
връх