Redken Redken Texturize Rough Clay 20 матираща паста за гъвкава фиксация 50 мл.

Redken Texturize Rough Clay 20 матираща паста за гъвкава фиксация 50 мл.

27,10 лв
Отворете на Notino.bg >
Налични размери: 50 МЛ. C
Цена за доставка: 5,95 лв *
Макс. време за доставка: 3 работни дни
Цена на връщане: Безплатно
Срок за връщане: 14 дни
Марка: Redken
Уеб магазин: Notino @
Опции плащания: Visa Mastercard Diners Интернет банкиране / Разписка Наложен платеж
* доставка: Спиди куриерска фирма
Redken Texturize Rough Clay 20, 50 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт Redken Texturize Rough Clay 20 подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:създава матиран външен виддълготраен ефектне слягва косатане оставя следиНачин на употреба:Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.

Подобни продукти

 • Milk Shake No Frizz хидратиращо мляко за коса против цъфтене 125 мл.
  Milk Shake No Frizz, 125 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеMilk Shake No Frizz придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектукротява непокорната косаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Curapil Hair Care регенериращ серум за увредена коса 30 мл.
  Curapil Hair Care, 30 мл., Серуми за коса унисекс, Грижата без изплакванеCurapil Hair Care придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеувеличава гъстотата и здравината на косатапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Braun Satin Hair 1 HD 180 сешоар
  Braun Satin Hair 1 HD 180, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Braun Satin Hair 1 HD 180 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на температуратазапазва здравия вид на косатафункция студен въздух за фиксиране на прическатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Brazil Keratin Hair Repair Therapy серум за цъфтяща коса 100 мл.
  Brazil Keratin Hair Repair Therapy, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеBrazil Keratin Hair Repair Therapy придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предотвратява цъфтене на краищатаелиминира чупенето на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Nivea Forming Spray Straight стилизиращ спрей за изглаждане на косата 250 мл.
  Nivea Forming Spray Straight, 250 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Nivea Forming Spray Straight фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:не слепя косата и придава на прическата естествен видпродуктът е щадящ към косатазапазва гъвкавостта и не смачква косатаестествена фиксацияНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • No Inhibition Smoothing защитен спрей за топлинно третиране на косата 100 мл.
  No Inhibition Smoothing, 100 мл., Термозащита за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата No Inhibition Smoothing осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатапредоставя здрав блясъккосата остава блестяща и хидратиранаправи косата гладка и фина на допирНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
 • Klorane Olive Extract концентрат без отмиване в спрей за слаба коса 125 мл.
  Klorane Olive Extract, 125 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеKlorane Oliva придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненакачествено подобрява структурата на косъмапредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein лек мултифункционален спрей за увредена коса 190 мл.
  L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein, 190 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеL’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектпридава кадифена мекотаприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ масло против коспад с активатор за растеж 100 мл.
  Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ прави косата мекаХарактеристики:видимо регенерира и предпазва косатаподхранва косата в дълбочинаподобрява структурата на косъмадейства против стареене на косатаНачин на употреба:Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса.
 • Long 4 Lashes Hair серум стимулиращ растежа на косата 150 мл.
  Long 4 Lashes Hair, 150 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеLong 4 Lashes Hair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеувеличава гъстотата и здравината на косатаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • REF Styling стилизиращ восък в спрей 250 мл.
  REF Styling, 250 мл., Восък за коса за жени, Восъкът за коса REF Styling идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:лесно създава желаната прическаоткроява естествения блясък на косатадълготраен ефектСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете на суха коса и оформете според потребностите.
 • L’Oréal Professionnel Dia Richesse полу-перманента боя за коса без амоняк цвят 5,12 50 мл.
  L’Oréal Professionnel Dia Richesse, 50 мл., Полу-перманенти бои за коса за жени, Боята за коса L’Oréal Professionnel Dia Richesse придава на вашата коса интензивен цветен оттенък и сияещ блясък.Характеристики:надеждно боядисва косатасъздава ефекта тон в тонпридава блясък на матова косаСъстав:без амонякНачин на употреба:Ползвайте съгласно инструкцията в опаковката. Само за професионална употреба.
 • Fudge Treatment регенерираща грижа без изплакване за боядисана коса 150 мл.
  Fudge Treatment, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеFudge Treatment придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеактивира дейността на корените на косатакачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Nivea Extra Strong пяна втвърдител 150 мл.
  Nivea Extra Strong, 150 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат Nivea Extra Strong придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатапридава обем от коренитене слепвя косата и не я смачкваосигурява гъвкавост на косатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин. Преди употреба разклатете добре.
 • Alterna Caviar Anti-Aging бързозасъхващ спрей за коса с екстра силна фиксация 340 гр.
  Alterna Caviar Anti-Aging, 340 гр., Лак за коса за жени, Лакът за коса Alterna Caviar Anti-Aging Caviar Anti-Aging фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическиекстра силна фиксацияпродуктът е щадящ към косатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Milk Shake Lifestyling изглаждащ крем за коса 150 мл.
  Milk Shake Lifestyling, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеMilk Shake Lifestyling придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Tangle Teezer Compact Styler Star Wars Четка за коса пътническа тип Stormtrooper
  Tangle Teezer Compact Styler Star Wars, , Гребени и четки за коса за жени, Четката за коса Tangle Teezer Compact Styler Star Wars отлично разресва фината детска косичка.Характеристики:внимателно разресва косатапредпазва от механично повреждане на косатане дърпа косата при ресанеоригинален дизайнкомпактният размер е идеален при пътуване или в дамската чантаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Olivia Garden ThermoActive Ionic Boar Combo Четка за коса диаметър 35 mm
  Olivia Garden ThermoActive Ionic Boar Combo, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden ThermoActive Ionic Boar Combo е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:има антистатична функцияпомага за създаване не желаната формаима неплъзгаща се ръкохваткакуха е и така ускорява сушенетоНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса.
 • Syoss Pure Volume пяна втвърдител за дълготраен обем 250 мл.
  Syoss Pure Volume, 250 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат Syoss Pure Volume придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:дълготраен ефект, на който можете да разчитатепридава обем от коренитене слепвя косата и не я смачкваНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин. Преди употреба разклатете добре.
 • Bellissima Hair Dryer S9 2200 сешоар S9 2200
  Bellissima Hair Dryer S9 2200, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Bellissima Hair Dryer S9 2200 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратазапазва здравия вид на косатафункция студен въздух за фиксиране на прическатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Revlon Professional Style Masters восък за оформяне за фиксиране и оформяне 85 гр.
  Revlon Professional Style Masters, 85 гр., Восък за коса за жени, Восъкът за коса Revlon Professional Style Masters идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:лесно създава желаната прическалесно приложениеестествено фиксираНачин на употреба:Загрейте продукта в дланите и нанесете върху суха коса. После оформете прическата с помощта на пръстите.
 • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers кремообразна паста за матиране 100 мл.
  L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers, 100 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт L’Oréal Professionnel Tecni.Art Wild Stylers подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:създава матиран външен видулеснява стилизиранетоне слягва косатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • Matrix Total Results Keep Me Vivid Color Velvetizer бързосъхнеща стайлингова паста за блестящ цвят с UV филтър 100 мл.
  Matrix Total Results Keep Me Vivid Color Velvetizer, 100 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеMatrix Total Results Keep Me Vivid Color Velvetizer придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмапредотвратява цъфтене на краищатаправи косата красиво блестяща и жизненапридава кадифена мекотаСъстав:UV филтриНачин на употреба:Нанесете върху току-що измита Прилагайте върху влажна коса, особено по дължината и краищата. Оформете косата както обикновено.
 • Redken Extreme козметика за коса за цъфтяща коса 50 мл.
  Redken Extreme, 50 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеRedken Extreme придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмавъздейства срещу накъдряне на косатапридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • ghd Air сешоар + четка за коса черна
  ghd Air, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса ghd Air ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатафункция йонизираневъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратаниско тегло, ергономична форма
 • Sachajuan Styling and Finish лак за коса със силна фиксация 300 мл.
  Sachajuan Styling and Finish, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Sachajuan Styling and Finish фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическидълговременен ефектзапазва гъвкавостта и не смачква косата
 • Phyto Huile d'Alès интезивен хидратиращ серум за суха коса 5x10 мл.
  Phyto Huile d'Alès, 5x10 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Phyto Huile d'Ales прави косата мекаХарактеристики:видимо регенерира и предпазва косатаподобрява структурата на косъмавидимо разкрасява косата
връх