Модни марки
Цена
лв лв
Размери

Облекло, обувки и модни аксесоари от размер 8 СМ

 • каталог
 • списък
Размер: 8 СМ 5 продукти от 3 уеб магазина
 • Baobab Black Pearls ароматна свещ 8 см
  Baobab Black Pearls, 8 см, ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Baobab Black Pearls придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:пикантен ароматцветен ароматлуксозен аксесоар за всеки интериордълъг период на горенеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Baobab White Pearls ароматна свещ 8 см
  Baobab White Pearls, 8 см, ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Baobab White Pearls придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:цветен ароматлуксозен аксесоар за всеки интериордълъг период на горенеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • Erbe Solingen Cosmetic пинсета 8 см
  Erbe Solingen Cosmetic, 8 см, Оформяне на вежди за жени, Пинсетата Erbe Solingen Cosmetic ще ви избави от всички нежелани косъмчета и ви гарантира съвършено оформяне на веждите.Характеристики:помага за оформяне, очертаване и фиксиране на веждитезахваща и най-малките косъмчетаима диагонално скосени върховеНачин на употреба:Захванете косъмчето възможно най-близо към корена и изтръгнете с рязко движение.
 • Erbe Solingen Golden Zetty пинсета 8 см
  Erbe Solingen Golden Zetty, 8 см, Оформяне на вежди за жени, Пинсетата Erbe Solingen Golden Zetty ще ви избави от всички нежелани косъмчета и ви гарантира съвършено оформяне на веждите.Характеристики:захваща и най-малките косъмчетаосигурява професионален резултатима диагонално скосени върховеНачин на употреба:Захванете косъмчето възможно най-близо към корена и изтръгнете с рязко движение.
 • Erbe Solingen Cosmetic заострена пинсета 8 см
  Erbe Solingen Cosmetic, 8 см, Оформяне на вежди за жени, Пинсетата Erbe Solingen Cosmetic ще ви избави от всички нежелани косъмчета и ви гарантира съвършено оформяне на веждите.Характеристики:точно изтръгва косъмчетата без излишна болказахваща и най-малките косъмчеталесно се ползва и поддържаудобно се държи в ръкатаНачин на употреба:Захванете косъмчето възможно най-близо към корена и изтръгнете с рязко движение. Изтръгвайте косъмчетата след баня или след загряване с топла влажна кърпа. Кожата леко се отпуска и косъмчетата по-лесно се изтръгват, което елиминира болката.

Последно видяно

връх