Модни марки
Цена
лв лв
Размери

DECOKING облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
4 продукти
 • DECOKING Бързосъхнеща плажна кърпа Coconut многоцветно
  51,99 лв
  Плажна кърпа Pineapple от мека бързосъхнещ микрофибър. Лесно се почиства от пясък и други нечистотии, освен това е наполовина по-лека и заема двойно по-малко място от обикновената кърпа. Не липсва и практичната закачалка. Идеална е за лека и по-тежка спортна активност (бягане, аеробика, за басейна), ще я оцените и по време на пътуване. Плажна кърпа Бързосъхнеща материя Размери: 80 × 180 cm (± 5 %) Преди първата употреба съветваме да се изпере. Опакована е в мрежест калъф с връзка за пристягане.
 • DECOKING Плажна кърпа Reserved
  51,99 лв
  Мека плажна кърпа Reserved от 100% памук, с пъстър летен мотив. Идеална е за излежаване на пясъка или на шезлонг. Плажна кърпа Велур и фроте Размер: 90 × 180 cm (± 5 %) Сертификат за качество и безвредност Oeko-Tex® Standard 100 Преди първата употреба препоръчваме да се изпере.
 • DECOKING Плажна кърпа Surfing сив
  51,99 лв
  Мека плажна кърпа Surfing от 100% памук, с пъстър летен мотив. Идеална е за излежаване на пясъка или на шезлонг. Плажна кърпа Велур и фроте Размер: 90 × 180 cm (± 5 %) Сертификат за качество и безвредност Oeko-Tex® Standard 100 Преди първата употреба препоръчваме да се изпере.
 • DECOKING Плажна кърпа Traveler многоцветно
  51,99 лв
  Мека плажна кърпа Traveler от 100% памук, с пъстър летен мотив. Идеална е за излежаване на пясъка или на шезлонг. Плажна кърпа Велур и фроте Размер: 90 × 180 cm (± 5 %) Сертификат за качество и безвредност Oeko-Tex® Standard 100 Преди първата употреба препоръчваме да се изпере.
връх