Модни марки
Цена
лв лв
Размери

Vacanze облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Vacanze 62 продукти от 1 уеб магазина
 • Vacanze Дамски цял бански Agata каки
  Луксозен цял бански Agata с изтънчен прорез отстрани и кант, буквално осеян с цветя. От италианската марка Vacanze. Цял бански Бързосъхнеща материя Скрити неподплатени чашки Подвижни подплънки Без банели Долната част е класическа
 • Vacanze Горнище на дамски бански Charleen цветен
  Горнище на дамски банскис триъгълни чашки. Доверете се на оригинала от италианската колекция Vacanze! Приятен плат за бански с бързосъхнещи свойства Горнището е с триъгълни чашки с подвижни подплънки без банели Чашките в горната част са с пришити мъниста Презрамките са от тънки връзки, които преминават в по-широка лента, завързват се зад врата Обиколката също се завързва Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на бански Lora цветен
  Долнище на бански с тропически мотив с палми. От италианската колекция Vacanze! Приятен плат за бански с бързосъхнещи свойства Бразилско долнище с еластичен колан и крачоли, които се завързват отстрани Отзад има вертикален шев Отвътре е подсилено с плат за бански Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски луксозен бански Abella без банели цветен
  Горнище на луксозен дамски бански с оригинален флорален мотив. От ексклузивната лятна колекция Vacanze! Приятен и бързосъхнещ плат за бански Горнището е с меко подплатени чашки с подвижно подплънки Горната част на чашките е обшита в зелена украса По средата на деколтето има връзка с декоративни завършеци Завързва се зад врата Без банели в чашките, само със странични банели – осигуряват опора на бюста По-широката обиколка съща се завързва Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански Vacanze от колекцията Gold Label III без банели цветен
  Горнище на дамски бански с оригинален животински мотив в сини нюанси. Оригинална кройка с нетрадиционен дизайн от италианската марка Vacanze, от колекцията Gold! Горнището е изработено от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Топът не е подплатен и е без банели Презрамките се завързват зад врата Облича се през главата Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски цял бански Amanda цветен
  Дамски цял бански с летен принт на палми. Ексклузивно от италианската колекция Vacanze! Банският е от приятен плат с бързосъхнещи свойства Триъгълните чашки са меко подплатени и са без банели Под бюста платът е ефектно кръстосан Областта около деколтето е украсена с апликация от пайети Целият бански е подшит втори слой комфортен плат за бански Меките презрамки отзад се регулират Гърбът е изрязан Класическа долна част с еластични кантове на крачолите Създайте си съвършения плажен аутфит!!
 • Vacanze Горнище на бански Colete цветен
  Горнище на бански от италианската колекция Vacanze! Приятен плат за бански с бързосъхнещи свойства Горнището тип bandeau е с тънки подвижни подплънки и вшити странични банели Средата на чашките е украсена със сребърна висулка с мъниста Презрамките и обиколката се завързват Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на бански Trecia цветен
  Класическо долнище на дамски бански с весел геометричен мотив. Ексклузивно от италианската колекция Vacanze! От приятна и бързосъхнеща материя за бански Долнището се завързва отстрани (свързано е с оригинални верижки с камъчета) Кантовете на крачолите и коланът са подшити с еластичен ластик Отвътре e подшито с комфортна материя Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански Mirtillo цветен
  Стилен горнище на бански с мотив pin-up girl. Ексклузивно от слънчевата италианска колекция Vacanze! Приятен плат за бански с бързосъхнещи свойства Триъгълни чашки без банели, с подвижни подплънки Презрамките и обиколката се завързват Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански Zoe I черен
  Луксозно горнище на бански Zoe. Меките чашки с банели гарантират на бюста Ви нежна опора. Широките презрамки разпределят по-добре тежестта на бюста Ви. От италианската марка Vacanze. Бързосъхнеща материя Неподплатени чашки Класически банели Задно закопчаване с метална катарама за бански Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Lora Push-Up цветен
  Оригинален тропически мотив с блещукащи детайли. Такъв е банският от две части с Push-Up горнище от италианската колекция Vacanze! Приятен плат за бански с бързосъхнещи свойства С твърди чашки, отвътре с джобчета за Push-Up подплънки С пришити лилави пайети Презрамките и обиколката се завързват Бразилското долнище е с еластичен колан и крачоли и се завързва отстрани Отзад има вертикален шев Отвътре е с удобен плат за бански Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански Trecia цветен
  Горнище на дамски бански с весел геометричен мотив. Ексклузивно от италианската колекция Vacanze! Банският е от приятен бързосъхнещ плат за бански Горнището е тип bandeau с вшити странични и класически банели Отвътре има подвижни подплънки Презрамките се откопчават, обиколката се завързва Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански Marta цветен
  Луксозно горнище на бански Marta с необикновен дизайн. Подплатените чашки с подвижни Push-Up подплънки извайват наистина пищно деколте. От италианската марка Vacanze. Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Push-Up подплънки Класически банели Завързва се зад врата и на гърба Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Nelly цветен
  Луксозен бански от две части Nelly с изискани детайли. Подплатените части са покрити с дребни мъниста, презрамките се връзват и създават плетени двуцветни връзки, завършващи с помпони и дребни пискюли. Презрамките се откопчават, така че можете да работите върху качествения тен. Долнището е с функционални връзки отстрани. От италианската марка Vacanze. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Класически банели Завързва се зад врата и на гърба Класическо долнище Връзки отстрани Създайте
 • Vacanze Горнище на бански Fanette цветен
  Горнище на бански от италианската колекция Vacanze! Приятен плат за бански с бързосъхнещи свойства Горнището тип bandeau е без банели и се облича през главата Отпред има оригинален корсет Обиколката в горната и в долната част е подшита с еластичен ластик за бельо Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски цял бански Vacanze Chevron II без банели черен
  В семплостта е красотата! На това отговаря целият бански Chevron с black & white геометрична щампа. Ексклузивен дизайн от италианската марка Vacanze! Банският е изработен от екстра фина, лъскава и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Чашки с подвижни подплънки и вшити странични банели Чашките по средата са свързани със златна метална апликация във формата на V Презрамките свободно продължават чашките и се регулират отзад Задната страна по средата има вертикален шев и е изрязана Долната част
 • Vacanze Бански за момиче Anna цветен
  Бански от две части за момиче с мотиви Pin-up girl. От ексклузивната колекция бански Vacanze! Приятен и бързосъхнещ плат за бански Горнището е тип bandeau, обиколката се завързва на гърба Неподвижни презрамки във вид на кръгли връзки Долнището е класическо, задната страна е гладка, без шевове Коланът, крачолите и кантът на горнището са украсени с ефектен набор Целият бански е подшит с втори пласт плат за бански
 • Vacanze Горнище на дамски луксозен бански Star син
  Горнище на дамски бански с луксозни детайли – eксклузивно от италианската колекция Vacanze. Изработено от приятен и бързосъхнещ плат за бански Триъгълните чашки са с подвижни презрамки Чашките са с презрамки, съединени със златна катарама, състои се от колелце и квадратче със сини и жълти камъчета Презрамките и обиколката се завързват Горнището е подшито с комфортен плат Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски цял бански Vacanze Luxury без банели цветен
  Дамски цял бански с очарователен флорален мотив. Ексклузивен дизайн от италианската колекция Vacanze! Банският е изработен от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Меко подплатени чашки без банели, платът по средата на чашките е ефектно кръстосан Чашките свободно преминават в широки презрамки с регулация на дължината отзад Обиколката отвътре е подшита с комфортен ластик за бельо Задната страна по средата има вертикален шев и е изрязана Долната част е класическа, с еластични
 • Vacanze Горнище на дамски бански Vacanze Green Forest жълт
  Горнище на дамски бански с животински мотив и пайети. Ексклузивно от италианската марка Vacanze! Горнището е изработено от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Триъгълните чашки без банели са обшити с воали, имат подвижни подплънки и пришити пайети Презрамките и обиколката се завързват Горнището е подшито с втори слой мек плат Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански Vacanze Luxury Garden тюркоазен
  Горнище на дамски бански в сияещ дизайн с пайети. Ексклузивен дизайн от италианската марка Vacanze, от колекцията Luxury Garden! Банският е изработен от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Триъгълните чашки без банели са с подвижни подплънки, по повърхността са пришити пайети Презрамките и обиколката се завързват Горнището е подшито с втори слой плат Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на дамски бански Happiness цветен
  Долнище на бански от колекцията Happiness с цветен мозаечен мотив, съчетание на оригиналност и удобна кройка. Eксклузивно от италианската марка Vacanze! Долнището бразилски тип е от екстра фина лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Долнището е с еластични кантове на крачолите и колана Отстрани с връзки Вертикален шев отзад Долнището е подшито с втори слой мек плат Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на дамски бански Marry цветен
  Долнище на луксозен бански Merry. Класическото долнище отстрани е с оригинални преплетени strappy ленти. От италианската марка Vacanze. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на дамски бански Nelly цветен
  Долнище на луксозен бански Nelly. Благодарение на връзките отстрани сама можете да регулирате обиколката. От италианската марка Vacanze. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Връзки отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на дамски бански Opunice цветен
  Долнище на луксозен бански Opunice класически тип. Долнището отстрани има връзки, благодарение на което можете сама да регулирате дълбочината. От италианската марка Vacanze. Долнище на бански Класически долнище Бързосъхнеща материя Регулация на дълбочината отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Azaela розов
  Луксозен бански от две части Azaela със златни детайли, ушит от материя със златен отблясък. Меките чашки с подвижни подплънки нежно оформят бюста Ви. Долнището отстрани е с практични връзки, благодарение на които можете сама да регулирате дълбочината. От италианската марка Vacanze. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Неподплатени триъгълни чашки Подвижни подплънки Без банели Завързва се зад врата Класическо долнище Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на дамски бански Azaela розов
  Долнище на луксозен бански Azaela със златни детайли. Класическото долнище е с практични връзки отстрани, с помощта на които можете сама да регулирате дълбочината на обиколката. От италианската марка Vacanze. Долнище на бански Класическа кройка Бързосъхнеща материя Връзки отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Dorria розов
  Заблестете на плажа със златните отблясъци на банския Dorria. Благодарение на подплатените чашки и подвижни Push-Up подплънки ще заблестите и с красиво оформено деколте. Долнището е с доказана класическа кройка. Банският е в комплект с къси ленти, с които можете да го украсите отстрани. От италианската марка Vacanze. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Push-Up подплънки Класически банели Завързва се зад врата и отзад Класическо долнище Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на дамски бански Dorria розов
  Долнище на луксозен бански Dorria със златни отблясъци. Долнището е с доказана класическа кройка, има къси връзки, с които може да бъде украсено отстрани. От италианската марка Vacanze. Долнище на бански Класическа кройка Бързосъхнеща материя Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Evina розов
  Елегантен дамски бански от две части Evina със златни детайли. Горнището тип бандо предлага възможност за закачане на презрамка, която минава зад врата. Класическото долнище можете да регулирате отстрани. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Меки чашки Подвижни подплънки Класически банели Странични банели Завързва се зад врата и на гтърба Класическо долнище Регулация на дълбочината отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански то две части Vacanze от колекцията Gold Label златен
  Луксозен бански от две части със златен оттенък. С модерни strappy ленти. Ексклузивно от италианската марка Vacanze, от колекцията Gold Label! Банският е изработен от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Топът на банския е неподплатен и няма банели, по средата са преплетени ленти Завързва се зад врата Широката еластична обиколка се закопчава с метална катарама Долнището е преплетено strappy ленти отстрани Вертикален еластичен шев отзад оформя ефектен набор Еластичен колан
 • Vacanze Горнище на бански Celastina зелен
  Дамски модерен бански от две части на италианската марка David - Vacanze. Приятен микрофибър за бански със стилен преход на цветовете омбре Триъгълни чашки, украсени с дребни цветчета и мъниста Чашките са с подвижни подплънки, без банели, презрамките се завързват зад врата Обиколката също се завързва
 • Vacanze Долнище на бански Star 02 син
  Едноцветно класическо долнище на бански. Ексклузивно от италианската колекция Vacanze! Приятен плат за бански с бързосъхнещи свойства Кантовете на крачолите и коланът са с тънък ластик в подгъва Банският е подшит с комфортен плат Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на дамски бански Luxury Garden II цветен
  Долнище на бански с красив флорален мотив. Ексклузивен дизайн от италианската марка Vacanze! Долнището е изработено от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Класическо долнище, коланът и кантовете на крачолите са еластични Отстрани има връзки Възможно е разминаване в дизайна Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански Vacanze Be Wild цветен
  Горнище на дамски бански Be Wild с оригинален животински мотив в син нюанс. За жени, които искат да заблестят на плажа. Ексклузивен дизайн от италианската марка Vacanze! Банският е изработен от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Меки чашки с банели, по средата на деколтето платът е кръстосан Неподвижни презрамки с регулация на дължината отзад Гладка обиколка без странични банели Закопчава се с метална катарама Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на дамски бански Gold Label II. златен
  Долнище на бански със strappy ефект. Ексклузивно от италианската марка Vacanze, от колекцията Gold! Долнището е изработено от екстра фина лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна на допир Долнището е преплетено със strappy ленти отстрани Вертикален еластичен шев отзад оформя ефектно набраздяване Еластичен колан и кантове на крачолите Банският е подшит с втори слой мек плат Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански Vacanze от колекцията Gold Label II маслинен
  Горнище на дамски бански с модерни триъгълни чашки и златни детайли. Ексклузивно от италианската марка Vacanze, от колекцията Gold Label! Банският е изработен от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Чашки без банели с подвижни подплънки Презрамките отпред са с връзки за бански със златни мъниста Обиколката и презрамките се завързват Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на дамски бански Happiness II цветен
  Долнище на бански от колекцията Happiness с цветен мозаечен мотив, съчтание на оригиналност и удобна кройка. Ексклузивно от италианската марка Vacanze! Долнището е изработено от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Класическа кройка, еластичен колан и кантове на крачолите Отпред са пришити зелени ресни, страничните части се завързват Отвътре долнището е подшито с втори слой мек плат Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански Vacanze Sauvage цветен
  Горнище на дамски бански с триъгълни чашки. В оригинален двуцветен десен със змийски мотив. Ексклузивно от италианската марка Vacanze, от колекцията Sauvage! Горнището е изработено от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Чашки с подвижни подплънки, без банели Презрамките са от комбинация на класически плат за бански и златна верижка, завързват се зад врата Еластичната обиколка се закопчава с метална катарама Горнището е подшито с втори слой мек плат Създайте си съвършения
 • Vacanze Дамски бански от две части Merry цветен
  Луксозен бански от две части Merry със златни детайли и нетрадиционно решени презрамки. Триъгълните чашки с подвижни подплънки фино оформят бюста Ви. Класическото долнище отстрани е с оригинално преплетени strappy ленти. От италианската марка Vacanze. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Класически банели Завързва се зад врата и на гърба Класическо долнище Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Miranda каки
  Луксозният бански от две части Miranda ще украси деколтето Ви с море от цветя. Горнището със скрити чашки и подвижни подплънки нежно оформя бюста Ви. Долнището с удобна класическа кройка е с връзки отстрани, с които можете сами да определите обиколката. Към това прибавете и изключително меката материя и резултатът е идеален бански за безгрижни моменти на плажа. От италианската марка Vacanze. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Скрити меки чашки Подвижни подплънки Странични банели Завързва се отзад
 • Vacanze Долнище на дамски бански Miranda каки
  Долнище на луксозен бански Miranda. Долнището с удобна класическа кройка отстрани има връзки, с помощта на които сама можете да регулирате обиколката. От италианската марка Vacanze. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Странични връзки Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Jana телесен
  Луксозен бански от две части Jana с оригинални златни детайли. Меките чашки с подвижни подплънки подчертават естествената красота на бюста Ви. Бразилското долнище с вертикален шев отзад оптически заобля дупето Ви. От италианската марка Vacanze. Дамски бикини Бързосъхнеща материя Меки триъгълни чашки Подвижни подплънки Без банели Завързва се на гърба и зад врата Бразилско долнище Завързва се отстрани Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на дамски бански Jana телесен
  Долнище на луксозен бански Jana с оригинални златни детайли. Бразилското долнище с вертикален шев оптически заобля дупето Ви. От италианската марка Vacanze. Долнище на бански Бразилски тип долнище Бързосахнеща материя Връзки отстрани Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански Terisa телесен
  Луксозно горнище на бански Terisa с оригинални златни детайли. Горнището тип бандо е с малки ръкави, чашките са с подвижни подплънки. Стилен модел, който на плажа гарантирано ще привлече вниманието. От италианската марка Vacanze. Бързосъхнеща материя Скрити неподплатени чашки Подвижни подплънки Без банели Облича се през главата Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на дамски бански от две части Agavia цветен
  Класическо долнище на луксозен бански Agavia. Долнището отстрани е с практични връзки, благодарение на което сама можете да регулирате обиколката. От италианската марка Vacanze. Долнище на бански Класически тип долнище Бързосъхнеща материя Връзки отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на дамски бански Evina розов
  Долнище на луксозен бански Evina с фина златна нишка класически тип. Можете да регулирате дълбочината отстрани според нуждите си. Долнище на бански Класическа кройка Бързосъхнеща материя Регулация на дълбочината отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Vacanze Happiness цветен
  Дамски бански от две части от колекцията Happiness с цветен мозаечен мотив, съчетание на оригиналност и удобна кройка на триъгълните чашки. Ексклузивно от италианската марка Vacanze! Банският е изработен от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Чашките са с подвижни подплънки без банели, украсени със зелени ресни Презрамките и обиколката се завързват, презрамките са украсени с подвижни мъниста Бразилското долнище е с еластичен колан и крачоли Отстрани с връзки Вертикален
 • Vacanze Дамски бански от две части Agavia цветен
  Луксозен бански от две части Agavia, ушит от материя с пъстър мотив. Меките чашки са с подвижни подплънки и нежно оформят Бюста Ви. Брошката цвете между чашките е подвижна. Долнището отстрани е връзки за пристягане, благодарение на които можете да регулирате обиколката. От италианската марка Vacanze. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Неподплатени триъгълни чашки Подвижни подплънки Без банели Задно закопчаване с метална катарама Завързва се зад врата Класическо долнище Връзки отстрани Създайте
 • Vacanze Горнище на луксозен италиански бански Lalia розов
  Горнище на дамски модерен бански от италианската марка David - Vacanze. Триъгълните чашки са украсени с воали, с дантела и цвете Чашките са с подвижни подплънки, без банели, презрамките се завързват зад врата Предната част отвътре е подшита с еластичен плат за бански Обиколката на горнището също се завързва Долнището е с по-ниска талия, коланът е украсен с волан и дантела Вътрешната част на долнището е подсилена Приятна и бързосъхнеща материя Приведените размери са италиански – виж таблицата с размерите
 • Vacanze Дамски бански от две части Vacanze Luxury Garden II с банели цветен
  Дамски бански от две части с ярък флорален мотив. Ексклузивен дизайн от италианската марка Vacanze! Банският е произведен от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Горнище тип bandeau с вшити банели, подвижни подплънки и пришити пайети Подвижните презрамки се завързват зад врата Гладката обиколка със странични банели се завързва Класическо долнище, еластичен колан и кантове на крачолите Отстрани има връзки Възможно е разминаване в дизайна на отделните чифтове Създайте си съвършения
 • Vacanze Дамски бански от две части Vacanze Happiness II с банели цветен
  Дамски бански от две части от колекцията Happiness с цветен мозаечен мотив, съчетание на оригиналност и удобна кройка. Ексклузивно от италианската марка Vacanze! Банският е изработен от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Bandeau горнище с вшити банели, подвижни подплънки и прилепени розови кръгчета В горната част на обиколката са пришити зелени ресни Подвижните презрамки се завързват зад врата Гладката обиколка със странични банели се завързва Класическа кройка, еластичен
 • Vacanze Долнище на дамски бански Luxury Garden цветен
  Долнище на бански с класически флорален дизайн. Оригинален дизайн от италианската марка Vacanze, от колекцията Luxury Garden! Долнището е изработено от екстра фина, лека и бързосъхнеща материя, която е много приятна за кожата Бразилска кройка, еластичен колан и кантове на крачолите Завързва се отстрани Вертикален шев отзад Възможно е разминаване в дизайна на отделните чифтове Долнището е подшито с втори слой мек плат Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански от две части Robin цветен
  Луксозно горнище на бански Robin в любимата класическа кройка. Неподплатеното горнище, както и изключително приятната материя ще Ви позволят максимално удобство. От италианската марка Vacanze. Бързосъхнеща материя Неподплатени чашки Класически банели Задно закопчаване с метална катарама за бански Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски монокини Elisa цветен
  Ако предпочитате необикновения дизайн и модерната кройка, пробвайте модела бански Elisa. Със скрити чашки и вшити банели, които придават опора на бюста. Оригиналността на банския идва от презрамката му от тънки ленти и декоративен кант. Ексклузивно от марката Vacanze. Дамски монокини Бързосъхнеща материя Скрити подплатени чашки Подвижни подплънки Класически банели Странични банели Завързва се на гърба Долната част е класическа Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Долнище на бански Sabina цветен
  Долнище на луксозен бански Sabina с изтънчени детайли. Strappy лентите свободно преминават в странични връзки, благодарение на което сама можете да регулирате обиколката на долнището. От италианската марка Vacanze. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Завързва се отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище а дамски бански Nancy I зелен
  Заблестете на плажа със златните отблясъци на луксозното горнище на бански Nancy. Благодарение на подплатените чашки с подвижни Push-Up подплънки ще блеснете и с красиво деколте. От италианската марка Vacanze. Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Push-Up подплънки Класически банели Завързва се зад врата отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Дамски бански от две части Sabina цветен
  Луксозен бански от две части Sabina с изтънчени детайли. Чашките с подвижни подплънки са осеяни с дребни мъниста, завръзването зад врата със сплетени двуцветни връзки завършва с помпони и малки пискюли. От италианската марка Vacanze. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Неподплатени чашки Подвижни подплънки Без банели Задно закопчаване с метална катарама за бански Завързва се зад врата Класическо долнище Връзки отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Луксозен бански за момиче Lisa цветен
  Цял бански за момиче с щампа pin-up girl. Приятен и матиран бързосъхнещ плат за бански Комбинация от едноцветна материя в долната част и с принт в горната част Тънки презрамки Областта на гърба е леко изрязана В областта на талията има завързваща мека връзка Долната част е с еластични крачоли От вътрешната страна банският е подшит с плат за бански
 • Vacanze Дамски плажни къси панталонки Erika I цветен
  Леки шорти от ателието на италианските моделиери Vacanze. Благодарение на финия ластик в колана се обличат лесно. Краищата на крачолите завършват с игриви помпони. Плажни шорти Тъкан Широк еластичен колан Връзка за пристягане на колана Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански Nikoll черен
  Луксозно горнище на бански Nikoll с оригинално решена обиколка, която се закопчава с класически телени копчета. Подплатените чашки са с вшити Push-Up подплънки. Те повдигат бюста и придават обем на деколтето Ви. Нетрадиционен екземпляр от италианската марка Vacanze. Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Push-Up подплънки Класически банели Задно закопчаване с телени копчета Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Vacanze Горнище на дамски бански от две части Opunice цветен
  Луксозно горнище на бански Opuniceс пъстър мотив и подвижна брошка цвете. Горнището тип бандо и със скрити подплатени чашки, които нежно оформят бюста Ви. Подвижните презрамки Ви помагат за съвършеното почерняване. От италианската марка Vacanze. Бързосъхнеща материя Скрити подплатени чашки Подвижни презрамки Класически банели Странични банели Завързва се зад врата и на гърба Създайте си съвършения плажен аутфит!

Последно видяно

връх