Модни марки
Цена
лв лв
Размери

Phax облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Phax 17 продукти от 1 уеб магазина
 • Phax Бански от две части Marine с две лица цветен
  Банският с две лица ще Ви даде възможност за секунди да смените плажния си аутфит. Обичате ли цветните мотиви? Изберете варианта с морски растения и животни. За жените, които предпочитат едноцветния дизайн, ето го неостаряващото черно. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Материята е устойчива на влиянието на хлора Неподплатени триъгълни чашки Без банели Връзва се зад врата и отзад Класическо долнище Връзки отстрани Всеки екземпляр е оригинал и затова мотивът може да се различава от този на снимката.
 • Phax Дамски бански от две части Midnight черен
  Искате ли да засияете на плажа в стилен летен модел? Изберете банския от две части на ситни сребърни звездички. Широката обиколка с вшит в подгъва ластик гарантира опора и на голям бюст. Бразилската кройка гали дупето и благодарение на връзките за пристягане отстрани можете да регулирате дълбочината. Дамски бански от две части Подходящ и за голям бюст Бързосъхнеща материя Материята е устойчива на въздействието на хлора Неподплатени триъгълни чашки Подвижни подплънки Без банели Завързва се зад врата и на гърба
 • Phax Дамски бански от две части Marine цветен
  Оригиналното долнище на бански е с два възможни варианта за носене. Ако предпочитате едноцветния дизайн, изберете черното. Искате ли да покажете оригиналния мотив с морски растения и животни? Просто обърнете банския. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Материята е устойчива на въздействието на хлора Всеки екземпляр е оригинал, затова разположението на мотива може да се различава от това на снимката. Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Phax Дамски бански от две части Flamingo I цветен
  Облечете банския от две части с нетрадиционен дизайн и кройка и се покажете на плажа. Горнището с тънки подвижни презрамки е украсено с воали, които свободно преминават в презрамки. Класическото долнище подхожда на всяко тяло. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Материята е устойчива на въздействието на хлора Меки чашки Подвижни подплънки Презрамки без регулация Класически банели Завързва се отзад Класически тип долнище Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Phax Долнище на бански Sailor II цветен
  Класическо долнище с неостаряващ раиран дизайн. За по-добро прилягане с вертикален шев, който красиво оформя дупето. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Материята е устойчива на хлор Връзки отстрани Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Phax Дамски бански от две части Sunset ivory
  Позволете си малко елегантност с необикновения дантелен бански в кремав цвят. Платът за бански е покрит с мека флорална дантела. Чашките са украсени със златна бродерия и мъниста. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Материята е устойчива на въздействието на хлора Неподплатени триъгълни чашки Подвижни подплънки Без банели Завързва се на гърба и зад врата Класическо долнище Връзки отстрани Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Phax Долнище на бански Sunset ivory
  Долнище на бански, покрито с мека флорална дантела. Отстрани има практични връзки, с които можете да нагодите долнището според тялото си. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Материята е устойчива на хлор Връзки отстрани Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Phax Долнище на бански Midnight черен
  Долнището на бански е осеяно с малки сребърни звездички. Бразилската кройка гали дупето, благодарение на връзките отстрани може да се регулира дълбочината. Долнище на бански Бразилски тип долнище Бързосъхнеща материя Материята е устойчива на въздействието на хлора Отстрани с връзки Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Phax Горнище на дамски бански Sailor синьобял
  Дайте шанс на оригиналността и пробвайте горнището на бански с нетрадиционна кройка. Горнището е по-къса фланелка с дълъг ръкав, която можете да използвате при най-различни водни спортове. Бързосъхнеща материя Материята е устойчива на въздействието на хлора Дълъг ръкав Плоски шевове Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Phax Долнище на бански Sailor с две лица цветен
  Долнище на бански с две лица с галеща бразилска кройка. От едната страна е раирано, от другата е на звездички и камъчета. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Материята е устойчива на въздействието на хлора Връзки отстрани Вертикален шев отзад Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Phax Долнище на дамски бански Summer цветен
  Ще обикнете долнището на бански с ярък геометричен мотив. Комфортната класическа кройка отстрани лесно се завързва. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Материята е устойчива на хлор Връзки отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Phax Плажна чанта Phax Maracas розов
  Практична плажна чанта с кариран мотив. Стилен аксесоар не само за водата! Долната част на чантата е плетена, дъното е подсилено с кафява изкуствена кожа, с която са покрити и дръжките Горната част е от розови и бяло кариран плат обточен от едната страна с ресни Чантата има един голям джоб с цип, Отвътре е подшита с дишаща материя Размер 50 x 12 x 31 см, дължина на дръжките 55 см Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Phax Долнище на бански Flamingo I цветен
  Заложете на оригиналността и изберете долнището с необичаен мотив. За удобството се грижи класическата кройка. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Материята е устойчива на въздействието на хлора Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Phax Дамски бански от две части Summer цветен
  В удобния бански с ярък геометричен мотив ще направите впечатление на плажа. По-широката обиколка и меките чашки гарантират на бюста естествена опора. Презрамките на гърба са решени с две тънки връзки. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Материята е устойчива на въздействието на хлора Подплатени триъгълни чашки Без банели Завързва се на гърба Класическо долнище Връзки отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Phax Долнище на бански Tropical с две лица цветен
  Оригиналното долнище може да се носи по два начина. Ако предпочитате едноцветния дизайн, изберете военния нюанс. Искате ли да покажете оригинален мотив с морски растения и обитатели? Просто обърнете банския. Долнище на бански Класическо долнище Бързосъхнеща материя Материята е устойчива на въздействието на хлора Всеки чифт е оригинал, затова мотивът на отделните чифтове може да се различава от този на снимката Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Phax Дамски бански от две части Sailor II с две лица цветен
  Банският с две лица ще Ви даде възможност за секунди да смените плажния си аутфит. Обичате ли цветните мотиви? Изберете варианта с морски растения и животни. За жените, които предпочитат моряшкия дизайн, просто обърнете горнището. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Материята е устойчива на влиянието на хлора Неподплатени триъгълни чашки Без банели Връзва се зад врата и отзад Класическо долнище Връзки отстрани С две лица е само горнището Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Phax Дамски бански от две части Tropical с две лица цветен
  Банският с две лица от две части ще Ви позволи да промените ауфита си за секунда. Обичате цветните мотиви? Изберете варианта с морски растения или животни. За жените, които предпочитат едноцветния дизайн е военният нюанс. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Материята е устойчива на въздействието на хлора Неподплатени чашки Без банели Облича се през главата Kласическо долнище Връзки отстрани Всеки екземпляр е оригинал и затова отделните чифтове могат да се различават от снимката. Създайте си съвършения

Последно видяно

връх