Модни марки
Цена
лв лв
Размери

Облекло, обувки и модни аксесоари от размер 38-BC

 • каталог
 • списък
3 продукти
 • David Mare Дамски цял бански Isa цветен
  134,99 лв
  Елегантен бански с асиметрична кройка. Ексклузивно от италианската колекция David Mare! Банският е от много приятна материя с бързосъхнещи свойства Целият е подшит с втори пласт комфортен плат Асиметрична кройка с едно рамо В областта на бюста има оригинален отвор, украсен с блещукащи камъчета Неподвижно коланче (само отпред) с катарама, украсена с блещукащи камъчета Класическа кройка на долната част, с еластични кантове на крачолите Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • David Mare Горнище на дамски бански Bice цветен
  48,50 лв
  Удобна кройка и нетрадиционен оригинален мотив. Всичко това събира в себе си горнището на бански от ексклузивната италианска колекция David Mare! Приятен плат за бански с бързосъхнещи свойства Горнището е меко подплатено, със странични банели Средата на чашките е леко набрана Еластичните презрамки са подвижни и с регулация на дължината Обиколката е подшита с широк ластик и силиконова лента – предотвратява нежеланото изместване на горнището Обиколката се завързва Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • David Mare Горнище на дамски бански Cori син
  36,50 лв
  Едноцветно горнище на бански с лъскав ефект. Модерен дизайн от италианската колекция David Mare! Приятен плат за бански с бързосъхнещи свойства Чашките са с подвижни подплънки и с вшити класически и странични банели Средата на горнището е набрана Подвижни презрамки с регулация на дължината Еластичната обиколка е подшита със силиконова лента – предотвратява пързалянето на горнището след отстраняване на презрамките Закопчава се с метална катарама Създайте си съвършения плажен аутфит!
връх