Модни марки
Цена
лв лв
Размери

Облекло, обувки и модни аксесоари от размер 159.73

 • каталог
 • списък
Размер: 159.73 5 продукти от 3 уеб магазина
 • Irall Сатенена нощничка Harmony Black
  Луксозна нощничка в черен цвят Много фин лъскав черен сатен Деколтето е подшито с фин ластик за перфектно прилягане към тялото Горната част на нощничката е украсена с тюлен набор, под бюста с виолетова сатенена лента с панделка Тесни презрамки с регулация на дължината Долната част на нощничката е украсена от прозирен тюлен воал Комбинацията от черен цвят с виолетови детайли заедно със съблазнителния прозирен тюл прави нощничката обаятелен екземпляр, който не трябва да липсва в гардероба Ви.
 • VOXX 3 pack чорапи Rex 02 бели
  Едноцветни чорапи до глезена. Опаковка от три чифта, от чешки производител! Изработени са в комбинация с памук и еластан, който гарантира на материята по-висока еластичност Технологията Voxx отлично отвежда влагата от ходилата и ги оставя сухи Гарантира съвършена топлинна изолация С кант, който не се врязва – максимална защита на краката при екстремно натоварване Термален клас A (от+10 °C до+35 °C)
 • VOXX 3 pack чорапи Rex 02 черни
  Едноцветни чорапи до глезена. Опаковка с три чифта от чешки производител! Изработени са в комбинация с памук и еластан, който гарантира на материята по-висока еластичност Технологията Voxx* отлично отвежда влагата от ходилата и ги оставя сухи Гарантира съвършена топлинна изолация С кант, който не се врязва – максимална защита на краката при екстремно натоварване Термален клас A (от+10 °C до+35 °C)
 • Lonka 3 pack бамбукови Desi черни
  Тройна опаковка по-къси чорапи. Чешко производство! Късите чорапи са идеални за спорт, работа и свободно време Изработени са в комбинация с бамбуково влакно и еластан Завършват с удобен еластичен кант, който не стяга крака Пръстите са фино кетеловани Опаковката съдържа три чифта черни чорапи.
 • Lonka 3 pack бамбукови чорапи Desi бели
  Тройна опаковка по-къси чорапи. Чешко производство! Късите чорапи са идеални за спорт, работа и свободно време Изработени са в комбинация с бамбуково влакно и еластан Завършват с удобен еластичен кант, който не стяга крака Пръстите са фино кетеловани Опаковката съдържа три чифта бели чорапи.

Последно видяно

връх