Обувки

 • каталог
 • списък
Обувки 6 продукти
 • Гумени ботуши PLAYSHOES - 188506 Blau 7
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Playshoes. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. В обувките са използвани стелки: материал. Подметката: висококачествен материал, предпазва от проникването на вода и осигурява по-голямо сцепление на гумените ботуши. В модела е приложена технология PVC free. Обувките се отличават с украса Светлоотразителни елементи. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши PLAYSHOES - 188540 Marine/Weiss 171
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Playshoes. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. В обувките са използвани стелки: материал. Неплъзгащата се подметка е висококачествен материал. В обувките е използвана технология PVC free. Обувките се отличават с украса Светлоотразителни елементи. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши PLAYSHOES - 188599 Türkis 15
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Playshoes. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – плат. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка, която се състои от материал. Неплъзгащата се подметка е каучук. Обувките са подобрени с технология PVC free. Обувките се отличават с украса Светлоотразителни елементи. На близка и далечна експедиция, гумените ботуши защитават от намокряне.
 • Гумени ботуши PLAYSHOES - 188596 Blau/Grün 791
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Playshoes. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – плат. В обувките са използвани стелки: материал. Подметката: каучук, предпазва от проникването на вода и осигурява по-голямо сцепление на гумените ботуши. Обувките са подобрени с технология PVC free. Обувките се отличават с украса Светлоотразителни елементи. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Гумени ботуши PLAYSHOES - 188590 Marine 11
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Playshoes. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – плат. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка, която се състои от материал. Подметката предпазва от проникване на влага и е каучук. Обувките са подобрени с технология PVC free. Моделът е характерен, благодарение на декорацията: Светлоотразителни елементи. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Гумени ботуши PLAYSHOES - 188583 Pink 18
  В дъждовно време препоръчваме гумените ботуши на марка Playshoes. Външната част на обувката изработена от Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността - плат - повишава комфорта при носене. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка, която се състои от материал. Подметката: каучук, предпазва от проникването на вода и осигурява по-голямо сцепление на гумените ботуши. В модела е приложена технология PVC free. Моделът е характерен, благодарение на декорацията: Светлоотразителни елементи. Предпазват от влага и лесно се поддържат чисти.

Последно видяно

За обувките е изключително важно да се чувствате комфортно, да не ви стягат и да не натоварват крака. Обувките могат да бъдат изработени от различни материали като естествена или изкуствена кожа, гума и различни тъкани. Анатомичните обувки са специално предназначени за хора с проблеми с краката или гръбначния стълб. Кожените обувки са малко по-скъпи, но са по-издръжливи и по-удобни за носене. Ако инвестирате в добри кожени обувки или ботуши, те наистина могат да траат дълго време, така че инвестицията е добра. Съществуват и по-евтини решения, които също имат много задоволително качество. Евтините обувки от изкуствена кожа също могат да траат дълго време, ако са добре изработени и поддържани по правилния начин. Има различни модели обувки за различни цели. За спортни дейности има маратонки и туристически ботуши. За бизнес и празнични случаи имаме по-елегантни обувки, предимно изработени от кожа. Жените и момичетата обичат токчетата и кожени бизнес токчета, защото приятно удължават краката и идват в широк спектър от красиви цветове и дизайн. За лятото се нуждаем от джапанки, пантофки и сандали, които могат да бъдат изработени от различни материали като гума, коноп и трикотаж. През зимата носим високи ботуши или от онези до глезена. През последните години при жените са особено популярни, много високите ботуши, които достигат до коленете. Те могат да бъдат плоски или на ток. Специална категория са домашните обувки които включват чехли и пантофи. За тях е важно да бъдат топли и удобни. Ако търсите работни обувки, като сабо, кожени токчета или плоски обувки, трябва да обърнете внимание, те да отговарят на вашия крак. Те трябва да позволяват по-дълго удобно носене без болка и стягане.
връх