Обувки

 • каталог
 • списък
Обувки 14 продукти
 • Girls Sandals Kondor Frozen
  Material: Upper: eva with pvc patch Lining: eva Outsole: eva
 • Kids sandals Kondor Spiderman
  Material: Upper: eva with pvc patch Lining: eva Outsole: eva
 • Гумени ботуши PLAYSHOES - 188506 Blau 7
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Playshoes. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. В обувките са използвани стелки: материал. Подметката: висококачествен материал, предпазва от проникването на вода и осигурява по-голямо сцепление на гумените ботуши. В модела е приложена технология PVC free. Обувките се отличават с украса Светлоотразителни елементи. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши PLAYSHOES - 188540 Marine/Weiss 171
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Playshoes. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. В обувките са използвани стелки: материал. Неплъзгащата се подметка е висококачествен материал. В обувките е използвана технология PVC free. Обувките се отличават с украса Светлоотразителни елементи. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши PLAYSHOES - 188599 Türkis 15
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Playshoes. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – плат. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка, която се състои от материал. Неплъзгащата се подметка е каучук. Обувките са подобрени с технология PVC free. Обувките се отличават с украса Светлоотразителни елементи. На близка и далечна експедиция, гумените ботуши защитават от намокряне.
 • Апрески PLAYSHOES - 193010 Pink 18
  Солидни момичешки обувки на марка Playshoes. Външната част на обувките е Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук - пригодена за по-ниски температури. Вътрешна част- дишаща, с основна съставка отоплена, синтетичен кожух. Помислено е и за стелка: отоплена, синтетичен кожух. Подметката: каучук, притежава добро сцепление и предпазва от падане. В модела е приложена технология PVC free. Специфичен характер придава на обувките орнаментът от Светлоотразителни елементи. Справят се с дълги разходки и интензивни забавления на открито.
 • Гумени ботуши PLAYSHOES - 188596 Blau/Grün 791
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Playshoes. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – плат. В обувките са използвани стелки: материал. Подметката: каучук, предпазва от проникването на вода и осигурява по-голямо сцепление на гумените ботуши. Обувките са подобрени с технология PVC free. Обувките се отличават с украса Светлоотразителни елементи. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Гумени ботуши PLAYSHOES - 188590 Marine 11
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Playshoes. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – плат. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка, която се състои от материал. Подметката предпазва от проникване на влага и е каучук. Обувките са подобрени с технология PVC free. Моделът е характерен, благодарение на декорацията: Светлоотразителни елементи. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Апрески PLAYSHOES - 193007 Pink 18
  Солидни момичешки обувки на марка Playshoes. Горната част на обувката (саята) (Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук) притежава повишена устойчивост на атмосферни влияния. Отвътре еко-кожухче, отоплена, синтетичен кожух, благодарение на което обувките запазват добрите си хигиенни качества. Стелката в тези обувки е отоплена, синтетичен кожух, увеличава удобството при носене. Подметката: каучук, притежава добро сцепление и предпазва от падане. В обувките е използвана технология PVC free. Обувките са с декорация, която е Светлоотразителни елементи. Идеални дори и за дълги пешеходни екскурзии, издръжливи и удобни.
 • Апрески PLAYSHOES - 193015 Pink 18
  В колекцията на марка Playshoes удобни обувки за студените дни. Горната част на обувката (саята) (Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Bисококачествен материал) притежава повишена устойчивост на атмосферни влияния. Отвътре отоплена, синтетичен кожух, благодарение на което обувките запазват добрите си хигиенни качества. В обувките е поставена абсорбираща стелка, която отоплена, синтетичен кожух. Подметката: висококачествен материал, притежава добро сцепление и предпазва от падане. В модела е приложена технология PVC free. Специфичен характер придава на обувките орнаментът от Светлоотразителни елементи. Справят се с дълги разходки и интензивни забавления на открито.
 • Гумени ботуши PLAYSHOES - 188583 Pink 18
  В дъждовно време препоръчваме гумените ботуши на марка Playshoes. Външната част на обувката изработена от Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността - плат - повишава комфорта при носене. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка, която се състои от материал. Подметката: каучук, предпазва от проникването на вода и осигурява по-голямо сцепление на гумените ботуши. В модела е приложена технология PVC free. Моделът е характерен, благодарение на декорацията: Светлоотразителни елементи. Предпазват от влага и лесно се поддържат чисти.
 • Апрески PLAYSHOES - 193014 Marine 11
  Солидни момчешки обувки на марка Playshoes. Горна част е с подсилена устойчивост Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. За вътрешността на обувките е използван материал отоплена, синтетичен кожух. В обувките е поставена абсорбираща стелка, която отоплена, синтетичен кожух. Подметката е каучук, сигурна дори и при хлъзгава повърхност. В модела е приложена технология PVC free. Светлоотразителни елементи е украшението на обувката. Справят се с дълги разходки и интензивни забавления на открито.
 • Апрески PLAYSHOES - 193011 Pink 18
  Солидни момичешки обувки на марка Playshoes. Горната част на обувката (саята) (Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук) притежава повишена устойчивост на атмосферни влияния. Вътре в обувките има отоплена, полар. Стелката в тези обувки е отоплена, филц, увеличава удобството при носене. Подметката: каучук, притежава добро сцепление и предпазва от падане. В модела е приложена технология PVC free. Обувките са с декорация, която е Светлоотразителни елементи. Интересно завършени, предпазват от ниските температури.
 • Апрески CMP - Baby Latu 39Q4822 Fuxia/Rhodamine 13HD
  В колекцията на марка CMP удобни обувки за студените дни. Горната част на обувката (саята) (Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Bисококачествен материал) притежава повишена устойчивост на атмосферни влияния. Вътрешна част- дишаща, с основна съставка отоплена, синтетичен кожух. В обувките е поставена абсорбираща стелка, която отоплена, синтетичен кожух. Подметката: висококачествен материал, притежава добро сцепление и предпазва от падане. В модела е приложена технология Water Resistant. Справят се с дълги разходки и интензивни забавления на открито.

Последно видяно

За обувките е изключително важно да се чувствате комфортно, да не ви стягат и да не натоварват крака. Обувките могат да бъдат изработени от различни материали като естествена или изкуствена кожа, гума и различни тъкани. Анатомичните обувки са специално предназначени за хора с проблеми с краката или гръбначния стълб. Кожените обувки са малко по-скъпи, но са по-издръжливи и по-удобни за носене. Ако инвестирате в добри кожени обувки или ботуши, те наистина могат да траат дълго време, така че инвестицията е добра. Съществуват и по-евтини решения, които също имат много задоволително качество. Евтините обувки от изкуствена кожа също могат да траат дълго време, ако са добре изработени и поддържани по правилния начин. Има различни модели обувки за различни цели. За спортни дейности има маратонки и туристически ботуши. За бизнес и празнични случаи имаме по-елегантни обувки, предимно изработени от кожа. Жените и момичетата обичат токчетата и кожени бизнес токчета, защото приятно удължават краката и идват в широк спектър от красиви цветове и дизайн. За лятото се нуждаем от джапанки, пантофки и сандали, които могат да бъдат изработени от различни материали като гума, коноп и трикотаж. През зимата носим високи ботуши или от онези до глезена. През последните години при жените са особено популярни, много високите ботуши, които достигат до коленете. Те могат да бъдат плоски или на ток. Специална категория са домашните обувки които включват чехли и пантофи. За тях е важно да бъдат топли и удобни. Ако търсите работни обувки, като сабо, кожени токчета или плоски обувки, трябва да обърнете внимание, те да отговарят на вашия крак. Те трябва да позволяват по-дълго удобно носене без болка и стягане.
връх