Най-голямата модна платформа в България

Schwarzkopf онлайн пазаруване на дрехи и обувки за мъже

3
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Schwarzkopf Taft Men гел за коса със силна фиксация 150 мл.
    Schwarzkopf Taft Men, 150 мл., Стилизиращи продукти за мъже, Продуктът за стайлинг Schwarzkopf Taft Men е незаменим помощник при всекидневното оформяне на вашата коса. Характеристики: фиксира прическата в желаната форма придава текстура и форма на прическата не се втвърдява в косата не оставя следи Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта върху влажна или суха коса и оформете в желания вид.
  • Schwarzkopf Schauma MEN душ гел и шампоан 2 в 1 за мъже Sports Power 750 мл.
    Schwarzkopf Schauma MEN, 750 мл., Душ гел и шампоан 2 в1 за мъже, Душ гелът и шампоан 2 в 1 Schwarzkopf Schauma MEN бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата. Характеристики: предоставя грижа за косата и кожата прави кожата приятно свежа продуктът е разработен специално за нуждите на мъже измива косата и кожата на главата Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
  • Schwarzkopf Seborin успокояваща прочистваща вода против пърхот 400 мл.
    Schwarzkopf Seborin, 400 мл., Тоник и води за коса за мъже, Зад истински красивата и гъста коса обикновено стои нещо повече от шампоан и балсам. Тоникът за коса Schwarzkopf Seborin предлага целенасочена грижа, която дава на косата всичко необходимо, за да може тя отново да сияе. Характеристики: успокоява раздразнената кожа на главата ефективно премахва пърхот приятно ароматизира косата притежава регенеративен ефект прави косата красиво блестяща и жизнена Начин на употреба: Нанасяйте директно върху скалпа върху суха или измита и подсушена с хавлия коса.

Последно видяно

Мъжкото облекло, мъжките панталони, ризи, обувки, обувки и мъжкия отдел вече са на едно място и могат да бъдат разглеждани едновременно от всички магазини и закупени онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх