Най-голямата модна платформа в България

Онлайн пазаруване на дрехи и обувки за мъже

2
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Perspirex Original високоефективен антиперспирант рол-он с ефект от 3 до 5 дни 20 мл.
    Perspirex Original, 20 мл., Aнтиперспиранти за мъже, Антиперспирантът Perspirex Original оптимално абсорбира потта и неутрализира миризмата. Придава ви усещане за свежест и чистота.Характеристики:ефективно предпазва от изпотяванепредоставя дълговременно усещане за свежестпридава дълговременно усещане за комфорт и чистотаНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане.
  • Perspirex Regular рол- он против изпотяване за мъже 20 мл.
    Perspirex Regular, 20 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Продуктът Perspirex Regular е незаменим помощник във всекидневната борба против изпотяване. Характеристики: регулира изпотяването и влажността на кожата предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест продуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящо за ежедневна употреба.

Последно видяно

Мъжкото облекло, мъжките панталони, ризи, обувки, обувки и мъжкия отдел вече са на едно място и могат да бъдат разглеждани едновременно от всички магазини и закупени онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх