Най-голямата модна платформа в България

Ducray онлайн пазаруване на дрехи и обувки за мъже

5
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Ducray Kelual DS грижовен шампоан против пърхот 100 мл.
    Ducray Kelual DS, 100 мл., Шампоани за мъже, Шампоанът Ducray Kelual DS ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: премахва пърхота от косата измива косата и кожата на главата подсилва косъма успокоява раздразнената кожа на главата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Ducray Keracnyl почистваща вода за мазна и проблемна кожа 200 мл.
    Ducray Keracnyl, 200 мл., почистване на кожата унисекс, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Ducray Keracnyl ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: регулира образуването на себум нежно и старателно измива цялото лице прави кожата матова приятно освежава Начин на употреба: Избягвайте зоната на очите. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер. Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
  • Ducray Keracnyl кремообразен серум за кожа с несъвършенства 30 мл.
    Ducray Keracnyl, 30 мл., Серуми за лице унисекс, Серумът за лице Ducray Keracnyl е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа наистина интензивна грижа. Характеристики: действа срещу несъвършенства помага за изглаждане на бръчки и фини линии понижаване на пигментните петна матира Състав: дерматологично тествано Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Можете да ползвате серума преди дневен и/или нощен крем, възможно е и самостоятелно. Избягвайте пряк контакт с очите.
  • Ducray Kertyol P.S.O. хидратиращ балсам за тяло против възпаление и сърбеж 400 мл.
    Ducray Kertyol P.S.O., 400 мл., Грижа за тялото унисекс, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло Ducray Kertyol P.S.O. се грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: интензивно подхранва и омекотява оставя кожата кадифено фина на допир хидратира кожата в дълбочина понижава сърбежа и паренето по кожата Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре. Ползвайте сутрин и/или вечер по цялото тяло.
  • Ducray Neoptide Expert целенасочена грижа против косопад за растеж на косата и укрепване от корените 2x50 мл.
    Ducray Neoptide Expert, 2x50 мл., Серуми за коса унисекс, Продуктът Ducray Neoptide Expert надеждно ще ви помогне при проблеми с вашата коса. Характеристики: ефикасно стимулира растежа на нова коса освежава скалпа увеличава гъстотата и здравината на косата Начин на употреба: Ползвайте 8 stisknutí 1кратно на ден. Леко масажирайте скалпа.

Последно видяно

Мъжкото облекло, мъжките панталони, ризи, обувки, обувки и мъжкия отдел вече са на едно място и могат да бъдат разглеждани едновременно от всички магазини и закупени онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх