Модни марки 1
Цена
лв лв

Отстъпки и намаления

 • каталог
 • списък
 • Ботуши SPERRY - STS13823 Tan
  Класическо предложение на марката Sperry. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Лицева. Във вътрешната част на обувките плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Подходяща подметка подобрява комфорта: висококачествен материал. Тези обувки са сполучлив вариант в градски стил.
 • Обувки SPERRY - STS14175 Sahara
  Елегантни обувки на фирма Sperry. Горната част на обувката (саята) е Естествена кожа - Набук. Вътрешната подплата е кожа. Стелката - кожа - има добри хигиенни свойства. Издръжливата подметка е висококачествен материал. В обувките е използвана технология Non-Marking, Ortholite. Издържани в урбанистичен стил са много подходящи за всеки ден.
 • Ботуши SPERRY - STS14184 Tan
  Класическо предложение на марката Sperry. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Лицева, Текстил - Tекстил. Вътрешната подплата е плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Подходяща подметка подобрява комфорта: висококачествен материал. В обувките е използвана технология EVA, Non-Marking. Тези обувки са сполучлив вариант в градски стил.
 • Обувки SPERRY - STS14188 Dk Brown
  Удобни обувки на марка Sperry. Външната част на обувката изработена от Естествена кожа - Лицева. Обувките са с подплата, която е плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Издръжливата подметка е висококачествен материал. В модела е приложена технология EVA, Non-Marking. Стилни и удобни, много приятни за носене.
 • Ботуши SPERRY - STS14185 Dk Brown
  Модно предложение на марка Sperry. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Лицева, Текстил - Tекстил. Във вътрешната част на обувките плат. Стелката е материал. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. В обувките е използвана технология EVA, Non-Marking. Обувки за всеки ден - непреходни и универсални.
 • Ботуши SPERRY - STS13457 Tan/Brown
  Модно предложение на марка Sperry. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Естествена кожа - Лицева, Изкуствен материал - Bисококачествен материал. Във вътрешната част на обувките кожа. Стелката е кожа. Подходяща подметка подобрява комфорта: висококачествен материал. В модела е приложена технология EVA, Non-Marking, Waterproof. Стилни и приятни за носене.
 • Мокасини SPERRY - STS18677 Tan
  Модно предложение на марка Sperry. Лекотата си дължат на горната част на обувката: Естествена кожа - Набук. Във вътрешната част на обувките плат. Вътре в обувките има стелки: изкуствен материал. Подходяща подметка подобрява комфорта: висококачествен материал. Обувките са подобрени с технология Non-Marking. Стилни и приятни за носене ежедневни обувки.

Последно видяно

Отстъпки, намаления, разпродажба: Мъжкото облекло, мъжките панталони, ризи, обувки, обувки и мъжкия отдел вече са на едно място и могат да бъдат разглеждани едновременно от всички магазини и закупени онлайн или в магазина. Кафявото е цвят на доверие, земя, дърво, сигурност, стабилност и елегантност. Кафявото е неутрален цвят, който най-често се свързва с есенните и зимните дрехи и обувки. Често се използва в комбинация със зелено за да се подчертаят естествени, органични и екологично възвишени модни комбинации. Тъмно кафявото често се използва вместо черно и като цвят който ще добави топлина към определен моден стил. Кафявото също се свързва и с плодородието, историята и традицията. Нюанси на кафявото са цвят на шоколад, махагон, кестеняво, лешник, каки, дъбов, златист...
връх