Модни марки 1
Цена
лв лв

Отстъпки и намаления

 • каталог
 • списък
 • Туристически AKU - Tribute II Gtx GORE-TEX M's 138 Brown 050
  Марка Aku представя идеалния модел за навън. Горна част е с подсилена устойчивост Естествена кожа - Набук. Стелката е материал. Подметката, с добра резба на грайфера, е висококачествен материал. В модела е приложена технология EVA, GORE-TEX® Performance Comfort Footwear, TPU, Vibram. Идеални обувки за по-претенциозен терен.
 • Туристически AKU - Bellamont 2 Suede Gt GORE-TEX 504.2 Dark Brown/Yellow 305
  Обувки за разходки на марка Aku. Горна част е с подсилена устойчивост Естествена кожа - Набук, Bелур, Изкуствен материал - Bисококачествен материал. Стелката е материал. Подметката, с добра резба на грайфера, е висококачествен материал. В модела е приложена технология Dual Density, EVA, GORE-TEX® Performance Comfort Footwear, Vibram. Идеални обувки за по-претенциозен терен.
 • Туристически AKU - Bellamont 2 Suede Gt GORE-TEX 504.2 Beige/Orange 184
  Обувки за разходки на марка Aku. Горна част е с подсилена устойчивост Естествена кожа - Bелур, Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Bисококачествен материал. Стелката е материал. Нехлъзгаща подметка с грайфер от висококачествен материал. В обувките е използвана технология Dual Density, EVA, GORE-TEX® Performance Comfort Footwear, Vibram. Идеални обувки за по-претенциозен терен.

Последно видяно

Отстъпки, намаления, разпродажба: Мъжкото облекло, мъжките панталони, ризи, обувки, обувки и мъжкия отдел вече са на едно място и могат да бъдат разглеждани едновременно от всички магазини и закупени онлайн или в магазина. Кафявото е цвят на доверие, земя, дърво, сигурност, стабилност и елегантност. Кафявото е неутрален цвят, който най-често се свързва с есенните и зимните дрехи и обувки. Често се използва в комбинация със зелено за да се подчертаят естествени, органични и екологично възвишени модни комбинации. Тъмно кафявото често се използва вместо черно и като цвят който ще добави топлина към определен моден стил. Кафявото също се свързва и с плодородието, историята и традицията. Нюанси на кафявото са цвят на шоколад, махагон, кестеняво, лешник, каки, дъбов, златист...
връх