Онлайн пазаруване на дрехи и обувки за мъже Плава цветове

  • каталог
  • списък
Мъже Плава 2 продукти
  • FILA 3 PACK къси чорапи FILA New Sky
    Тройна опаковка къси чорапи FILA с високо съдържание на памук. На канта с логото на производителя.Унисекс чорапи Удобен кант, който не стяга Изгодна опаковкаОпаковката съдържа 3 чифта чорапи с различен дизайн, виж снимката.
  • Fusakle Официални чорапи Fusakle Gentleman Blankytný
    Мъжки чорапи за официални случаи от марката Fusakle. С високо съдържание на памучното влакно, което отлично поглъща неприятните миризми и е щадящо за кожата.Мъжки чорапи Удобен кант, който не стяга

Последно видяно

Мъжкото облекло, мъжките панталони, ризи, обувки, обувки и мъжкия отдел вече са на едно място и могат да бъдат разглеждани едновременно от всички магазини и закупени онлайн или в магазина. Синьото е символ на лоялност, честност, контрол, свобода и свободна воля. Морнарско синьото е най-добрият цвят при избора на дрехи за интервю за работа. Кралското синьо (Royal blue) подчертава силата, мощта, превъзходството и формалния характер. Синият цвят се счита за вероятно най-популярният корпоративен цвят. Различните нюанси на синьо имат различни значения. Тюркоазеният цвят, небесно синьото и тъмносиньото се съчетават с летните и морски дрехи и обувки, с небето, морето и слънцето. Обаче, твърде много синьо може да предизвика скука, меланхолия и тъга.
връх