Най-голямата модна платформа в България

Nuxe онлайн пазаруване на дрехи и обувки за мъже

3
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Nuxe Men рол-он за мъже 50 мл.
    Nuxe Men, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Дезодорантът Nuxe Men ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест. Характеристики: предоставя дълготрайна защита не оставя петна върху облеклото придава свежест продуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа Състав: без алуминиеви соли без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Nuxe Men гел за бръснене против възпаление и сърбеж 150 мл.
    Nuxe Men, 150 мл., продукти за бръснене за мъже, Искате възможно най-много да улесните бръсненето и да го превърнете във възможно най-приятния процес? Продуктът за бръснене Nuxe Men гарантира гладкото плъзгане на самобръсначката, а благодарение на защитата, която осигурява на кожата, позволява прецизно бръснене на всяко косъмче без раздразнение или нараняване от острия бръснач. Забравете за неприятните моменти и усещането за дискомфорт при бръснене и вместо това се насладете на цялата си рутина с резултат, който ще бъде перфектно гладкото ви лице. Характеристики: предотвратява раздразнение на кожата позволява лесно бръснене регенерира и витализира кожата приятно освежава Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна. След бръснене измийте обилно.
  • Nuxe Men хидратиращ гел за всички типове кожа на лицето 50 мл.
    Nuxe Men, 50 мл., Дневна и нощна грижа за мъже, Характеристики: придава на кожата свежест и сияние

Последно видяно

Мъжкото облекло, мъжките панталони, ризи, обувки, обувки и мъжкия отдел вече са на едно място и могат да бъдат разглеждани едновременно от всички магазини и закупени онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх