Най-голямата модна платформа в България

Colmar онлайн пазаруване на дрехи и обувки за мъже

130
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Colmar MENS SKI JACKET Мъжко скиорско яке, жълто, размер 56
    Мъжкото скиорско яке Colmar MENS SKI JACKET е направено от 100% рециклиран полиестер с механична еластичност, водоустойчивост в предната част (15 000 мм) с проветривост на материята (15 000 г/m2/24) и капитонирана задна част с водоустойчивост (10 000 мм) и (10 000 g/m2/24) от еластичен softshell, който дава пълна свобода на движенията. Допълнено е с лента с логото по дължината на ръкава, която подчертава прехода на двата материала. Капитонираната част има от вътрешната страна Microflock Re- подплата с 100% рециклиран полиестер, а частта от softshell е с пълнежа Thinsulate. Рециклираната тъкан и водоустойчивата обработка EcoElite са част от проекта Colmar Green Path и се грижат за природната среда. Ски якета
  • Colmar MENS SKI JACKET Мъжко ски яке, тъмносин, размер 56
    Мъжкото скиорско яке Colmar MENS SKI JACKET е с двойна еластична тъкан от 100% рециклиран полиестер, водоустойчива и ламинирана повърхност (15 000 мм) и проветривост (15 000 г/м2/24) от две различни структури, едната е гладка, а другата е rispstop. Вътрешната мека и еластична тъкан гарантира оптимално удобство, докато пълнежа Clo Univa Eco 133гр. е от 93 % рециклирани влакна и предлага отлично запазване на топлината на скиора. Рециклираната тъкан и водоустойчивата обработка EcoElite са част от проекта Colmar Green Path и се грижат за природната среда. Това е идеалното яке за всякакви приключения на пистата. Ски якета
  • Colmar MENS DOWN SKI JACKET Мъжко пухено ски яке, черно, размер 54
    Мъжкото пухено ски яке с качулка Colmar MENS DOWN SKI JACKET с геометрични фигури, които оформят капитониран ефект без шевове. Страничните части и подмишниците са от еластичен softshell имат водоустойчивият (10 000 мм) и дишане (10 000 г). Благодарение на мекият си пълнеж от естествен пух 93/7, това яке е идеално за изолираща дреха, която може да се носи при всякакви зимни условия на открито или в комбинация с яке с мембрана. Водоустойчивата повърхностна обработка EcoElite от Teflon е част от проекта Colmar Green Path за опазване на околната среда. Ски якета
  • Colmar MENS SKI JACKET Мъжко скиорско яке, черно, размер 54
    Мъжкото скиорско яке Colmar MENS SKI JACKET е изработено от еластичен рециклиран полиестер с параметри водоустойчивост (20 000 мм), дишане (20 000 г/м2/24) и обем от 3л. Полиестерната му вътрешност е със подлепена тръбовидна конструкция с геометрични рисунки, която създава капитониран ефект без шевове, има пълнеж от микрополар от 100% рециклирани и водоотблъскващи полиестерни люспи, с ефект подобен на правовите пера. Якето е допълнено със системата Recco , която го прави подходящо за всякакви условия. Водоустойчивата повърхностна обработка EcoElite от Teflon е част от проекта Colmar Green Path за опазване на околната среда. Ски якета
  • Colmar MENS VEST Мъжки елек от софтшел, черно, размер 52
    Елека от softshell Colmar MENS VEST е водоустойчив (10 000 мм) и дишащ (10 000 г/м2/24) с еластични тъкани. Изработен е с два големи вътрешни джоба, които дават максимална практичност и има регулируема долна част с пристягащо шнурче, за удобно приспособяване към тялото. Високо устойчивите еластични найлонови/полиестерни лепенки за раменете дават удобство и стил към тази практична дреха Mountain Attitude с агресивен стил. Подходящ е за носене през зимата и удобно да се прибере в раницата, когато времето навън се затопли. Екологичната и водоустойчивата повърхностна обработка EcoElite от Teflon е част от проекта Colmar Green Path за опазване на околната среда. Елеци за туризъм
  • Colmar JUNIOR BOY SKI JACKET Момчешко скиорско яке, khaki, размер
    Момчешко скиорско яке Colmar JUNIOR BOY SKI JACKET е модел със сваляща се качулка, изработена е от еластична материя от рециклиран полиестер с микрофибър и полулъскав ламиниран водоустойчив ефект. Материята е проветрива и има затоплящия пълнеж Ecosoft, който предлага отлична изолация. Якето е проектирано съгласно безопасните стандарти за детски дрехи. Рециклираната тъкан и водоустойчивата обработка EcoElite са част от проекта Colmar Green Path и се грижат за природната среда.
  • Colmar MENS SWEATSHIRT Мъжки суитшърт, khaki, размер
    Скиорският мъжки суитшърт с къс цип Colmar MENS SWEATSHIRT е изработен от мек материал , който е гладък от външната страна и рунов отвътре. Техническа дреха, която предлага комбинирано удобство и практичност , благодарение на ‘дишащият’ мек материал.
  • Colmar JUNIOR BOY SKI JACKET Момчешко скиорско яке, оранжево, размер
    Момчешкото скиорско яке Colmar JUNIOR BOY SKI JACKET е модел с фиксирана качулка и е изработено от комбинацията от два външни материала - водоустойчив еластичен softhellu със затоплящият пълнеж Ecosoft от материала ripstop с пълнежа Comfortemp Soft Padding, където качулката и рамената оформят обемен ефект. Якето е идеално за всякакви зимни активности. Рециклираната тъкан и водоустойчивата обработка EcoElite са част от проекта Colmar Green Path и се грижат за природната среда.
  • Colmar MENS SWETSHIRT Мъжко хибридно яке, черно, размер
    Мъжкият хибриден суитшърт Colmar MENS SWETSHIRT е с качулка и закопчаване с цип. Изработено е от лек и рунов полар, който е устойчив на разкъсване и е проветрив. В практичните джобове с цип поставени на гърдите са подходящи за съхранение на необходимите аксесоари. Модела е с ергономична кройка и има отвори при палците, които предлагат максимално удобство по време на активност.
  • Colmar MENS JACKET Мъжко спортно яке, синьо, размер
    Мъжкото спортно яке Colmar MENS JACKET е с качулка. Изработено от мек и приятен на допир полиестер с водоустойчива обработка. Страничните части на якето са направени от еластичен softshell, който има голяма водоустойчивост и проветривост. Благодарение на пълнежа Microflock Re-padding, направен от рециклиран полиестер, якето е идеално като яке за открито или като междинен слой изолация, когато използвате мембранен горен слой. Рециклираната тъкан и водоустойчивата обработка Teflon EcoElite са част от проекта Colmar Green Path и се грижат за природната среда.
  • Colmar MENS PANTS Мъжки панталони за ски, тъмносиво, размер
    Мъжките ски панталони Colmar MENS PANTS с тиранти са изработени от еластичен softshell с проветрива мембрана, която разполага с висока степен на водоустойчивост. Ергономичната кройка и еластичният материал гарантират удобство при носене. Контрастната апликация на коляното, изработена от високоеластичен полиестер и еластичният колан са добавена стойност към тази екстремно удобна и практична дреха, която може да се носи и при не толкова добри климатични условия. Екологично възобновяемата водоотблъскваща обработка Teflon EcoElite е част от проекта Colmar Green Path, съобразяващ се с опазването на околната среда.
  • Colmar MENS SWEATSHIRT Мъжки суитшърт, синьо, размер
    Скиорският мъжки суитшърт с къс цип Colmar MENS SWEATSHIRT е изработен от мек материал , който е гладък от външната страна и рунов отвътре. Техническа дреха, която предлага комбинирано удобство и практичност , благодарение на ‘дишащият’ мек материал.
  • Colmar JUNIOR BOY SKI PANTS Юношески ски панталони, черно, размер
    Техническите и функционални юношески панталони Colmar JUNIOR BOY SKI PANTS за ски с презрамки са изработени от ламинираните механично-еластични тъкани с проветряване на материята и водоустойчива мембрана. Предлагат комбинация от подплата и изолация от графенови влакна, които подпомагат за равномерното разпределение на топлината по тялото и имат 150г пълнеж Clo Univa Eco за отличен комфорт при всякакво време. Допълнени са с регулируем колан, меки еластични тиранти , изключително устойчиво покритие поставено в долните части на крачолите и вътрешен маншет против навлизане на сняг. Рециклираната тъкан и пълнежа с водоустойчивата повърхностна обработка EcoElite от Teflon са част от проекта Colmar Green Path за опазване на околната среда.
  • Colmar MENS SWEATSHIRT Мъжки суитшърт за ски, khaki, размер
    Мъжкият хибриден суитшърт Colmar MENS SWETSHIRT е с качулка и закопчаване с цип. Изработен е от лек и рунов полар, който е устойчив на разкъсване и е проветрив. Техническа дреха, която предлага комбинирано удобство и практичност , благодарение на ‘дишащият’ мек материал.
  • Colmar LADIES JACKET Дамско яке, бяло, размер
    Спортно дамско яке Colmar LADIES JACKET с качулка. Изработено е от мек, приятен на допир, матов полиестер с водоотблъскваща обработка. Страничните част на якето са от еластичен софтшел с висока водоустойчивост и проветривост. Благодарение на пълнежа Microflock Re-padding якето е идеално за ползване като аутдор дреха или като затоплящ средна част от облеклото, когато се включи мембранният външен слой. Използваните рециклирани материали и екологичната възобновяема обработка Teflon EcoElite са част от проекта Colmar Green Path, опазващ околната среда.
  • Colmar MENS SKI JACKET Мъжко скиорско яке, оранжево, размер
    Мъжкото скиорско яке Colmar MENS SKI JACKET е от два вида материали- на предната страна има части от еластична тъкан а на задната страна капитониран ripstop. гладката предна част е затопляща с материяла Clo Univa Eco 133 гр, докато задната част е Microflock Re-padding е с полиестърни “пъпчици”. Якето е добре проветриво и има колан за сняг, вътрешен джоб, джоб за мобилен телефон, джоб за ски карта и сваляща се качулка. Има частично подлепени шевове и добре разработени ръкави. Използването на рециклирани материали и екологично устойчивото водоотблъскващо покритие Teflon EcoElite са част от екологичния проект Colmar Green Path.
  • Colmar MENS SWETSHIRT Мъжко хибридно яке, khaki, размер
    Мъжкият хибриден суитшърт Colmar MENS SWETSHIRT е с качулка и закопчаване с цип. Изработено е от лек и рунов полар, който е устойчив на разкъсване и е проветрив. В практичните джобове с цип поставени на гърдите са подходящи за съхранение на необходимите аксесоари. Модела е с ергономична кройка и има отвори при палците, които предлагат максимално удобство по време на активност.

Последно видяно

Мъжкото облекло, мъжките панталони, ризи, обувки, обувки и мъжкия отдел вече са на едно място и могат да бъдат разглеждани едновременно от всички магазини и закупени онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх