Най-голямата модна платформа в България

Модни аксесоари за мъже Зелена цветове

1466
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Wilson Blade Feel Rxt 105 тенис ракета черно-зелена WR086910U
    Wilson Blade Feel Rxt 105 тенис ракета черно-зелена WR086910U
  • Burley Tail Wagon ремарке за велосипед за кучета зелено BU-947105
    Burley Tail Wagon ремарке за велосипед за кучета зелено BU-947105
  • Изберете плажен хандбал зелен 250025
    Изберете плажен хандбал зелен 250025
  • Мъжки ръкавици за колоездене Leatt MTB 2.0 Windblock green 6021080400
    Мъжки ръкавици за колоездене Leatt MTB 2.0 Windblock green 6021080400
  • Мъжки зимни ботуши за трекинг Helly Hansen Canyon Ullr Boot Ht green 11754_495
    Мъжки зимни ботуши за трекинг Helly Hansen Canyon Ullr Boot Ht green 11754_495
  • Lift Foils 4'0 Wake/Surf Foil сърф дъска зелена 82003
    Lift Foils 4'0 Wake/Surf Foil сърф дъска зелена 82003
  • Wingfoil борд Лифт фолио 4'4 Wingding фолио зелено 82029
    Wingfoil борд Лифт фолио 4'4 Wingding фолио зелено 82029
  • Wingfoil борд Лифт фолио 4'8 Wingding фолио зелено 82032
    Wingfoil борд Лифт фолио 4'8 Wingding фолио зелено 82032
  • Cressi Dry Bag Premium водоустойчива чанта зелена XUA962098
    Cressi Dry Bag Premium водоустойчива чанта зелена XUA962098
  • Black Diamond Neve Pro Crampons автоматични раменни патерици зелени BD4000743011ALL1
    Black Diamond Neve Pro Crampons автоматични раменни патерици зелени BD4000743011ALL1
  • Salewa Rienza Thermo BTL 5080 500 ml зелен термос 00-0000000522
    Salewa Rienza Thermo BTL 5080 500 ml зелен термос 00-0000000522
  • Зелени боксови ръкавици Leone Camo GN324
    Зелени боксови ръкавици Leone Camo GN324
  • Ракета за скуош Wilson Blade UL зелена WR042510H0
    Ракета за скуош Wilson Blade UL зелена WR042510H0
  • RDX Gym Arm Blaster T2 зелен ABI-T2AG уред за тренировка на бицепс
    RDX Gym Arm Blaster T2 зелен ABI-T2AG уред за тренировка на бицепс
  • SELECT Futsal Planet V22 Футболна екипировка Fifa бяло и зелено 310013
    SELECT Futsal Planet V22 Футболна екипировка Fifa бяло и зелено 310013
  • HEAD Extreme TEAM 2022 тенис ракета зелена 235332
    HEAD Extreme TEAM 2022 тенис ракета зелена 235332
  • Тенис ракета HEAD Extreme TEAM L 2022 зелена 235342
    Тенис ракета HEAD Extreme TEAM L 2022 зелена 235342
  • Kensis TONNES Мъжки суитшърт, зелено, размер M
    Мъжкото яке Kensis TONNES е яке затоплено с техническа тъкан и е подходящо за всякакви спортни активности. Модела е с висока яка и с къс цип, а долния кант може да се регулира. Подходящо е и за всекидневно носене.
  • O'Neill HYBRID CAP Мъжка шапка с козирка, тъмнозелено, размер UNI
    Мъжката шапка с козирка O´Neill HYBRID CAP е основен модел, който предлага основна защита от слънчевите лъчи. Направена е с класическа шест панелна конструкция и леко огъната козирка. Изработена е от проветриви и бързосъхнещи материали, които са много практични. Закопчаването Snapback е класическо. Предната част на суитшърта е украсена с логото на марката.
  • POC Essential Enduro Shorts Epidote Green L
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Шорти за планинско колоездене, предназначени за ендуро и пътека. Шортите Essential Enduro осигуряват страхотен баланс между защита и производителност, особено за по-горещите дни на пътека. Късите панталони са проектирани да оптимизират комфорта на педалите и включват лек найлонов разтеглив материал, който ефективно отвежда влагата и изсъхва бързо, което прави шортите идеални за по-горещите дни. Късите панталони имат отлична водоотблъскваща способност, многобройни джобове, еластична система на талията и подходяща за ездач кройка за безпроблемна интеграция с наколенки. АКЦЕНТИ Лека и издръжлива найлонова материя с еластичност Прецизно прилягане за планинско колоездене Rider настроени предварително сгънати колене Проектиран за безпроблемна съвместимост с POC защита на коленете Два странични джоба с цип Еластичен колан отзад за перфектна позиция НАМЕРЕТЕ ПЕРФЕКТНОТО ПОДХОДЯНЕ_ Лесно е да намерите идеалното прилягане благодарение на лесно използваемата велкро лента за регулиране на размера на талията. Материал Високо попиване и бързо съхнене. Водоотблъскваща способност Водоотблъскващо покритие без съдържание на флуоровъглерод. Fit Регулиране на талията с велкро. Страна на произход: Виетнам Цвят според производителя: Epidote Green Цвят: Зелен Pазмер: L Tип: Baggy Shorts Възрастова група: Възрастен Пол: Мъжки Cерия: MTB - Essential Изберете размер: L : Bike (CMS) : Shorts (CMS) : Male (CMS) : Adult (CMS)
  • POC Essential Enduro Shorts Epidote Green M
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Шорти за планинско колоездене, предназначени за ендуро и пътека. Шортите Essential Enduro осигуряват страхотен баланс между защита и производителност, особено за по-горещите дни на пътека. Късите панталони са проектирани да оптимизират комфорта на педалите и включват лек найлонов разтеглив материал, който ефективно отвежда влагата и изсъхва бързо, което прави шортите идеални за по-горещите дни. Късите панталони имат отлична водоотблъскваща способност, многобройни джобове, еластична система на талията и подходяща за ездач кройка за безпроблемна интеграция с наколенки. АКЦЕНТИ Лека и издръжлива найлонова материя с еластичност Прецизно прилягане за планинско колоездене Rider настроени предварително сгънати колене Проектиран за безпроблемна съвместимост с POC защита на коленете Два странични джоба с цип Еластичен колан отзад за перфектна позиция НАМЕРЕТЕ ПЕРФЕКТНОТО ПОДХОДЯНЕ_ Лесно е да намерите идеалното прилягане благодарение на лесно използваемата велкро лента за регулиране на размера на талията. Материал Високо попиване и бързо съхнене. Водоотблъскваща способност Водоотблъскващо покритие без съдържание на флуоровъглерод. Fit Регулиране на талията с велкро. Страна на произход: Виетнам Цвят според производителя: Epidote Green Цвят: Зелен Pазмер: M Tип: Baggy Shorts Възрастова група: Възрастен Пол: Мъжки Cерия: MTB - Essential Изберете размер: M : Bike (CMS) : Shorts (CMS) : Male (CMS) : Adult (CMS)
  • POC Essential Enduro Shorts Epidote Green XL
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Шорти за планинско колоездене, предназначени за ендуро и пътека. Шортите Essential Enduro осигуряват страхотен баланс между защита и производителност, особено за по-горещите дни на пътека. Късите панталони са проектирани да оптимизират комфорта на педала и включват лек найлонов разтеглив материал, който ефективно отвежда влагата и изсъхва бързо, което прави шортите идеални за по-горещите дни. Късите панталони имат отлична водоотблъскваща способност, многобройни джобове, еластична система на талията и подходяща за ездач кройка за безпроблемна интеграция с наколенки. АКЦЕНТИ Лека и издръжлива найлонова материя с еластичност Прецизно прилягане за планинско колоездене Rider настроени предварително сгънати колене Проектиран за безпроблемна съвместимост с POC защита на коленете Два странични джоба с цип Еластичен колан отзад за перфектна позиция НАМЕРЕТЕ ПЕРФЕКТНОТО ПОДХОДЯНЕ_ Лесно е да намерите идеалното прилягане благодарение на лесно използваемата велкро лента за регулиране на размера на талията. Материал Високо попиване и бързо съхнене. Водоотблъскваща способност Водоотблъскващо покритие без съдържание на флуоровъглерод. Fit Регулиране на талията с велкро. Страна на произход: Виетнам Цвят според производителя: Epidote Green Цвят: Зелен Pазмер: XL Tип: Baggy Shorts Възрастова група: Възрастен Пол: Мъжки Cерия: MTB - Essential Изберете размер: XL : Bike (CMS) : Shorts (CMS) : Male (CMS) : Adult (CMS)
  • POC Motion Wind Jacket Epidote Green L
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Леко и много гъвкаво дишащо яке за функционалност и ефективност в градски условия или на пътека. Разработено за гъвкавост, Motion Wind Jacket осигурява лека защита от вятър в различни ситуации на каране. Идеално както за града, така и за пътеките, якето е изработено от лек материал, блокиращ вятъра, който помага за предотвратяване на втрисане, където и да карате. Силно дишащо, лекото яке работи за предотвратяване на прегряване, независимо дали карате с леко темпо по време на ежедневното си пътуване или бутате по пътеките. Разкроено за по-изправена позиция при каране, якето осигурява идеално покритие, независимо дали карате планински велосипед или градски велосипед. Качулка, съвместима с каска, еластични отвори на ръкавите и долния подгъв и добавена еластичност осигуряват комфорт, свобода на движение и сигурно прилягане. Блокиране на вятъра Лекият материал осигурява добри свойства за блокиране на вятъра, но запазва дишането за комфорт и предотвратява прегряване. Защита от пръски DWR обработка без флуоровъглерод осигурява защита от пръски и леки душове. Опъвам, разтягам Сместа от найлон и спандекс осигурява разтягане в 4 посоки за комфорт, свобода на движение и дишане. Гръден джоб Джоб на гърдите с цип осигурява сигурно съхранение. Съвместима с каска качулка Качулката се побира удобно под каска. Светлоотразителни детайли Светлоотразителните детайли подобряват забележимостта при слаба светлина. Еластични отвори Еластични отвори за ръкави и долен подгъв гарантират, че якето стои сигурно. Страна на произход: Виетнам Цвят според производителя: Epidote Green Цвят: Зелен Pазмер: L Възрастова група: Възрастен Пол: Мъжки Изберете размер: L : Bike (CMS) : Jacket (CMS) : Male (CMS) : Adult (CMS)
  • POC Motion Wind Jacket Epidote Green M
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Леко и много гъвкаво дишащо яке за функционалност и ефективност в градски условия или на пътека. Разработено за гъвкавост, Motion Wind Jacket осигурява лека защита от вятър в различни ситуации на каране. Идеално както за града, така и за пътеките, якето е изработено от лек материал, блокиращ вятъра, който помага за предотвратяване на втрисане, където и да карате. Силно дишащо, лекото яке работи за предотвратяване на прегряване, независимо дали карате с леко темпо по време на ежедневното си пътуване или бутате по пътеките. Разкроено за по-изправена позиция при каране, якето осигурява идеално покритие, независимо дали карате планински велосипед или градски велосипед. Съвместима с каска качулка, еластични отвори за ръкави и долен подгъв и добавена еластичност осигуряват комфорт, свобода на движение и сигурно прилягане. Блокиране на вятъра Лекият материал осигурява добри свойства за блокиране на вятъра, но запазва дишането за комфорт и предотвратява прегряване. Защита от пръски DWR обработка без флуоровъглерод осигурява защита от пръски и леки душове. Опъвам, разтягам Сместа от найлон и спандекс осигурява разтягане в 4 посоки за комфорт, свобода на движение и дишане. Гръден джоб Джоб на гърдите с цип осигурява сигурно съхранение. Съвместима с каска качулка Качулката се побира удобно под каска. Светлоотразителни детайли Светлоотразителните детайли подобряват забележимостта при слаба светлина. Еластични отвори Еластични отвори за ръкави и долен подгъв гарантират, че якето стои сигурно. Страна на произход: Виетнам Цвят според производителя: Epidote Green Цвят: Зелен Pазмер: M Възрастова група: Възрастен Пол: Мъжки Изберете размер: M : Bike (CMS) : Jacket (CMS) : Male (CMS) : Adult (CMS)
  • POC Reform Enduro Men's Jersey Prehnite Green L
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Екологично съобразен баланс на производителност, практичност и комфорт в трико, изработено от рециклирани материали. Екологичен избор за каране с висока интензивност през цялата година. Изработена от рециклирани материали и с изключителна абсорбираща способност, тениската работи, за да ви гарантира, че ще останете сухи и удобни всеки път, когато натискате силно. Ще се чувствате свободни да се движите без ограничения с тази тениска, благодарение на щадящата стандартна кройка с реглан ръкави за допълнителна свобода под мишниците. Освен това има достатъчно място както за протектор за гърба, така и за налакътници под фланелката. Дискретният и сигурен джоб за карта в левия долен шев е идеалното място за съхранение на лифт карта за един ден в парка за велосипеди. АКЦЕНТИ Рециклирани материали Бързосъхнеща материя с изключителни попиващи свойства Изкроена, за да пасне на бронежилетка Дискретно джобче за карта Рециклирани материали Фланелката е изработена от рециклиран полиестер с тегло 220 g / m2. Бързо съхнене Джърсито има изключителни абсорбиращи качества и бързо съхне. Работи с бронежилетки Нормалната кройка е изрязана, за да осигури място както за протектор за гърба, така и за подложки за лактите. Сигурен джоб за карта Малък джоб с цип в долния ляв шев е идеален за лифт карта или малка закуска. Реглан ръкави Реглан ръкавите гарантират, че винаги можете да се движите свободно. Страна на произход: Китай Цвят според производителя: Prehnite Green Цвят: Зелен Pазмер: L Пол: Мъжки Възрастова група: Възрастен Сезон: 2022 Изберете размер: L Tип: Дълъг ръкав Използвай за: Enduro : Bike (CMS) : Jersey (CMS) : Male (CMS) : Adult (CMS)
  • POC Reform Enduro Men's Jersey Prehnite Green XL
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Екологично съобразен баланс на производителност, практичност и комфорт в трико, изработено от рециклирани материали. Екологичен избор за каране с висока интензивност през цялата година. Изработена от рециклирани материали и с изключителна абсорбираща способност, тениската работи, за да ви гарантира, че ще останете сухи и удобни всеки път, когато натискате силно. Ще се чувствате свободни да се движите без ограничения с тази тениска, благодарение на щадящата стандартна кройка с реглан ръкави за допълнителна свобода под мишниците. Освен това има достатъчно място както за протектор за гърба, така и за налакътници под фланелката. Дискретният и сигурен джоб за карта в левия долен шев е идеалното място за съхранение на лифт карта за един ден в парка за велосипеди. АКЦЕНТИ Рециклирани материали Бързосъхнеща материя с изключителни попиващи свойства Изкроена, за да пасне на бронежилетка Дискретно джобче за карта Рециклирани материали Фланелката е изработена от рециклиран полиестер с тегло 220 g / m2. Бързо съхнене Джърсито има изключителни абсорбиращи качества и бързо съхне. Работи с бронежилетки Нормалната кройка е изрязана, за да осигури място както за протектор за гърба, така и за подложки за лактите. Сигурен джоб за карта Малък джоб с цип в долния ляв шев е идеален за карта за повдигане или малка закуска. Реглан ръкави Реглан ръкавите гарантират, че винаги можете да се движите свободно. Страна на произход: Китай Цвят според производителя: Prehnite Green Цвят: Зелен Pазмер: XL Пол: Мъжки Възрастова група: Възрастен Сезон: 2022 Изберете размер: XL Tип: Дълъг ръкав Използвай за: Enduro : Bike (CMS) : Jersey (CMS) : Male (CMS) : Adult (CMS)
  • POC Reform Enduro Men's Tee Prehnite Green S
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Екологично съобразен баланс на производителност, практичност и комфорт в трико, изработено от рециклирани материали. Екологичен избор за каране с висока интензивност през цялата година. Изработена от рециклирани материали и с изключителна абсорбираща способност, тениската работи, за да ви гарантира, че ще останете сухи и удобни всеки път, когато натискате силно. Ще се чувствате свободни да се движите без ограничения с тази тениска, благодарение на щадящата стандартна кройка с реглан ръкави за допълнителна свобода под мишниците. Освен това има достатъчно място както за протектор за гърба, така и за налакътници под фланелката. Дискретният и сигурен джоб за карта в левия долен шев е идеалното място за съхранение на лифт карта за един ден в парка за велосипеди. АКЦЕНТИ Рециклирани материали Бързосъхнеща материя с изключителни попиващи свойства Изкроена, за да пасне на бронежилетка Дискретно джобче за карта Рециклирани материали Фланелката е изработена от рециклиран полиестер с тегло 220 g / m2. Бързо съхнене Джърсито има изключителни абсорбиращи качества и бързо съхне. Работи с бронежилетки Нормалната кройка е изрязана, за да осигури място както за протектор за гърба, така и за подложки за лактите. Сигурен джоб за карта Малък джоб с цип в долния ляв шев е идеален за лифт карта или малка закуска. Реглан ръкави Реглан ръкавите гарантират, че винаги можете да се движите свободно. Страна на произход: Китай Цвят според производителя: Prehnite Green Цвят: Зелен Pазмер: S Пол: Мъжки Възрастова група: Възрастен Сезон: 2022 Изберете размер: S Tип: Къс ръкав Използвай за: Enduro : Bike (CMS) : Jersey (CMS) : Male (CMS) : Adult (CMS)
  • Ortovox Tермобельо 185 Rock'N'Wool Short Sleeve M Pacific Green XL
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Универсална, удобна тениска с къс ръкав от фина мериносова вълна за зимни обиколки. 185 Rock'n'wool с къс ръкав е изключително мек и ви държи топли, когато времето стане студено и е трудно благодарение на фината мериносова вълна. Фрирайдингът започва с първия слой облекло, тъй като този слой е от решаващо значение за функционалността. Къс ръкав е изработен от 100% фина мериносова вълна с финост 19 микрона. Чувства се комфортно върху кожата и осигурява оптимален климат благодарение на своите качества за регулиране на температурата и влагата. Тази класика се отличава и със свежата си нова визия: разделеният, асиметричен дизайн и ярки цветове с многоцветна усукана прежда отразяват многостранната природа на вашите зимни приключения. 185 Rock'n'wool къс ръкав е задължителен в планината! Акценти Изключително мека благодарение на своите 19-микронни вълнени влакна Регулиране на влагата и температурата Неутрализиране на миризмата Свойства на материала Фино влакно с диаметър 19 микрона Фина мериносова вълна, 185 г/м2 Без сърбеж и удобни за носене Тасманийски меринос Материал 100% девствена вълна (OWP-MERINO) Меринос отвътре Нашата устойчива МЕРИНО ВЪЛНА идва от наблюдавани, етични ферми за овце. Той е удобно мек, лесен за грижа и осигурява оптимален климат на тялото благодарение на свойствата си за регулиране на влагата и температурата. устойчивост Ortovox вълна обещание Нашият ангажимент към справедливата вълна: Нашият собствен стандарт за вълна гарантира, че нашата мериносова вълна е произведена по начин, щадящ животните и околната среда. Приятелските ни отношения с нашите фермери ни позволяват да имаме пълна прозрачност по цялата верига на добавена стойност. мериносова вълна Нашата вълна води началото си от сърцето на естествения рай: Тасмания. Там, където въздухът е най-чист, храната е богата и климатът е умерен – там може да се намери справедлива мериносова вълна, която отговаря на най-високите стандарти за качество. Фондация Fair Wear Този продукт е произведен при справедливи условия на работа в съответствие с Fair Wear Foundation. Неутралност на климата Този продукт е климатично неутрален. Произведен е по възможно най-екологичния начин. Всички неизбежни емисии на CO2 са компенсирани. Грижа Машинно пране 30° в програма за вълна Не се избелва Не сушете в сушилня Не глади Без химическо чистене Не сушете и не изстисквайте Измийте с препарат за вълна Не използвайте омекотител Преформирайте внимателно по време на намокряне Страна на произход: Китай Цвят според производителя: Pacific Green Цвят: Зелен Pазмер: XL Пол: Мъжки Вид дейност: На открито Възрастова група: Възрастен Материал: Virgin Wool (Merino) Спецификация на материала: Virgin Wool (Merino) Сезон: 2022 Tип: Тениска с къс ръкав Tегло: 152 g : Thermal Clothing (CMS) : Outdoor (CMS) : Male (CMS) : Adult (CMS)
  • Callaway Mens Stretch Camo Webbed Belt Green
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Комфортът за разтягане помага за подобряване на кадъра, поддържа панталоните на място и оформя удобно талията ви. Изрежете, за да пасне Възрастова група: Възрастен Цвят според производителя: Green Цвят: Зелен Страна на произход: Виетнам Пол: Мъжки : Belt (CMS) : Golf (CMS) : Male (CMS) : Adult (CMS)
  • Castelli Go Jacket Military Green/Fiery Red M
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Ако търсите само едно яке, за да направите всичко, започнете от тук. Използвахме най-леката трислойна еластична материя GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®, което я прави страхотна за по-меки условия, а еластичността й придава страхотно прилягане. Това е същата външна материя, която използваме за Alpha RoS 2 Jacket, наречена „Еталон за това как трябва да се представят най-добрите зимни якета“ от Cyclingnews.com, но Go Jacket се отказва от интегрираната подплата на Alpha, така че можете да решите колко изолация имате нужда. Добавете основен слой Flanders Warm и термо трико, за да разширите диапазона на комфорт до температури под замръзване. Но тъканта е само началото. Приспособихме прилягането така, че да е близо до тялото, но не твърде близо. Придава добра драпировка на якето, закръглено от детайли като завършване без шиене на подгъва и цветен джоб на гърдите с цип. Скритите вътрешни маншети са приятен комфорт и ще оцените как елиминират течението от китката. Има три джоба на гърба, с голяма светлоотразителна лента, простираща се през цялото дъно на джобовете за видимост през нощта. Какво е? Go Jacket е най-универсалното яке на Castelli. Може да се използва като лека обвивка при меки условия или да отиде при студени условия чрез добавяне на изолационни слоеве отдолу. Еластично, удобно, дишащо, ветроустойчиво, водоустойчиво, елегантно и леко, това яке има всичко. Излезте и вървете. Характеристика Изцяло мека конструкция с GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® 150 предпазва студения вятър, като същевременно предлага изключителна дишаемост Отлична еластичност с неутрална кройка за допълнителен комфорт Вътрешно еластично затваряне на китката за перфектен интерфейс на ръкавицата Джоб на гърдите с цип YKK® Vislon® цип с гумиран цип Конструкция на талията без шиене за чист, технически вид 3 задни джоба Голяма отразяваща лента през джобовете за видимост при слаба светлина Температура: 4 °C - 14 °C / 39 °F - 57 °F Pазмер: M Изберете размер: M Пол: Мъжки Цвят според производителя: Military Green/Fiery Red : Bike (CMS) : Jacket (CMS) : Male (CMS) : Adult (CMS) Страна на произход: Италия Възрастова група: Възрастен Цвят: Зелен Материал: Полиестер Материал: Ликра Tегло: 302 g
  • Castelli Go Jacket Military Green/Fiery Red L
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Ако търсите само едно яке, за да направите всичко, започнете от тук. Използвахме най-леката трислойна еластична материя GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®, което я прави страхотна за по-меки условия, а еластичността й придава страхотно прилягане. Това е същата външна материя, която използваме за Alpha RoS 2 Jacket, наречена „Еталон за това как трябва да се представят най-добрите зимни якета“ от Cyclingnews.com, но Go Jacket се отказва от интегрираната подплата на Alpha, така че можете да решите колко изолация имате нужда. Добавете основен слой Flanders Warm и термо трико, за да разширите диапазона на комфорт до температури под замръзване. Но тъканта е само началото. Приспособихме прилягането така, че да е близо до тялото, но не твърде близо. Придава добра драпировка на якето, закръглено от детайли като завършване без шиене на подгъва и цветен джоб на гърдите с цип. Скритите вътрешни маншети са приятен комфорт и ще оцените как елиминират течението от китката. Има три джоба на гърба, с голяма светлоотразителна лента, простираща се през цялото дъно на джобовете за видимост през нощта. Какво е? Go Jacket е най-универсалното яке на Castelli. Може да се използва като лека обвивка при меки условия или да отиде при студени условия чрез добавяне на изолационни слоеве отдолу. Еластично, удобно, дишащо, ветроустойчиво, водоустойчиво, елегантно и леко, това яке има всичко. Излезте и вървете. Характеристика Изцяло мека конструкция с GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® 150 предпазва студения вятър, като същевременно предлага изключителна дишаемост Отлична еластичност с неутрална кройка за допълнителен комфорт Вътрешно еластично затваряне на китката за перфектен интерфейс на ръкавицата Джоб на гърдите с цип YKK® Vislon® цип с гумиран цип Конструкция на талията без шиене за изчистен, технически вид 3 задни джоба Голяма отразяваща лента през джобовете за видимост при слаба светлина Температура: 4 °C - 14 °C / 39 °F - 57 °F Pазмер: L Изберете размер: L Пол: Мъжки Цвят според производителя: Military Green/Fiery Red : Bike (CMS) : Jacket (CMS) : Male (CMS) : Adult (CMS) Страна на произход: Италия Възрастова група: Възрастен Цвят: Зелен Материал: Полиестер Материал: Ликра Tегло: 302 g
  • Castelli Go Jacket Military Green/Fiery Red XL
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Ако търсите само едно яке, за да направите всичко, започнете от тук. Използвахме най-леката трислойна еластична материя GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®, което я прави страхотна за по-меки условия, а еластичността й придава страхотно прилягане. Това е същата външна материя, която използваме за Alpha RoS 2 Jacket, наречена „Еталон за това как трябва да се представят най-добрите зимни якета“ от Cyclingnews.com, но Go Jacket се отказва от интегрираната подплата на Alpha, така че можете да решите колко изолация имате нужда. Добавете основен слой Flanders Warm и термо трико, за да разширите диапазона на комфорт до температури под замръзване. Но тъканта е само началото. Приспособихме прилягането така, че да е близо до тялото, но не твърде близо. Придава добра драпировка на якето, закръглено от детайли като завършване без шиене на подгъва и цветен джоб на гърдите с цип. Скритите вътрешни маншети са приятен комфорт и ще оцените как елиминират течението от китката. Има три джоба на гърба, с голяма светлоотразителна лента, простираща се през цялото дъно на джобовете за видимост през нощта. Какво е? Go Jacket е най-универсалното яке на Castelli. Може да се използва като лека обвивка при меки условия или да отиде при студени условия чрез добавяне на изолационни слоеве отдолу. Еластично, удобно, дишащо, ветроустойчиво, водоустойчиво, елегантно и леко, това яке има всичко. Излезте и вървете. Характеристика Изцяло мека конструкция с GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® 150 предпазва студения вятър, като същевременно предлага изключителна дишаемост Отлична еластичност с неутрална кройка за допълнителен комфорт Вътрешно еластично затваряне на китката за перфектен интерфейс на ръкавицата Джоб на гърдите с цип YKK® Vislon® цип с гумиран цип Конструкция на талията без шиене за изчистен, технически вид 3 задни джоба Голяма отразяваща лента през джобовете за видимост при слаба светлина Температура: 4 °C - 14 °C / 39 °F - 57 °F Pазмер: XL Изберете размер: XL Пол: Мъжки Цвят според производителя: Military Green/Fiery Red : Bike (CMS) : Jacket (CMS) : Male (CMS) : Adult (CMS) Страна на произход: Италия Възрастова група: Възрастен Цвят: Зелен Материал: Полиестер Материал: Ликра Tегло: 302 g
  • Castelli Go Jacket Military Green/Fiery Red 3XL
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Ако търсите само едно яке, за да направите всичко, започнете от тук. Използвахме най-леката трислойна еластична материя GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER®, което я прави страхотна за по-меки условия, а еластичността й придава страхотно прилягане. Това е същата външна материя, която използваме за Alpha RoS 2 Jacket, наречена „Еталон за това как трябва да се представят най-добрите зимни якета“ от Cyclingnews.com, но Go Jacket се отказва от интегрираната подплата на Alpha, така че можете да решите колко изолация имате нужда. Добавете основен слой Flanders Warm и термо трико, за да разширите диапазона на комфорт до температури под замръзване. Но тъканта е само началото. Приспособихме прилягането така, че да е близо до тялото, но не твърде близо. Придава добра драпировка на якето, закръглено от детайли като завършване без шиене на подгъва и цветен джоб на гърдите с цип. Скритите вътрешни маншети са приятен комфорт и ще оцените как елиминират течението от китката. Има три джоба на гърба, с голяма светлоотразителна лента, простираща се през цялото дъно на джобовете за видимост през нощта. Какво е? Go Jacket е най-универсалното яке на Castelli. Може да се използва като лека обвивка при меки условия или да отиде при студени условия чрез добавяне на изолационни слоеве отдолу. Еластично, удобно, дишащо, ветроустойчиво, водоустойчиво, елегантно и леко, това яке има всичко. Излезте и вървете. Характеристика Изцяло мека конструкция с GORE-TEX INFINIUM™ WINDSTOPPER® 150 предпазва студения вятър, като същевременно предлага изключителна дишаемост Отлична еластичност с неутрална кройка за допълнителен комфорт Вътрешно еластично затваряне на китката за перфектен интерфейс на ръкавицата Джоб на гърдите с цип YKK® Vislon® цип с гумиран цип Конструкция на талията без шиене за изчистен, технически вид 3 задни джоба Голяма отразяваща лента през джобовете за видимост при слаба светлина Температура: 4 °C - 14 °C / 39 °F - 57 °F Pазмер: 3XL Изберете размер: 3XL Пол: Мъжки Цвят според производителя: Military Green/Fiery Red : Bike (CMS) : Jacket (CMS) : Male (CMS) : Adult (CMS) Страна на произход: Италия Възрастова група: Възрастен Цвят: Зелен Материал: Полиестер Материал: Ликра Tегло: 302 g
  • Castelli Unlimited Puffy Jacket Light Military Green/Dark Gray 2XL
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Когато предизвикателството е разстоянието, а не скоростта, това яке носи топлина и комфорт със стил, който изглежда както на велосипед, така и на спирка за храна. Правим все повече и повече дълги приключенски пътувания. Понякога това означава каране с големи промени в надморската височина. Или каране през студа на нощта и жегата на деня. Или многодневни обиколки с велосипед. Това яке блести в тези ситуации, защото осигурява много изолация и топлина, когато имате нужда от него, но се събира малко в чантата ви, когато не ви трябва. Външният слой е плат, който сте виждали на някои пухени якета от висок клас на някои големи марки. Харесва ни, защото е толкова лек, но предпазва от вятъра. След това от вътрешната страна Polartec® Alpha® Direct е най-леката, най-опакована и най-добре попиваща изолация на разположение. Той е топъл като синтетичен пух, но не изисква вътрешен слой, който би намалил дишането и би добавил тегло. За следващото си неограничено приключение просто пъхнете това яке и GORE-TEX Idro яке в чантата си и сте готови за всичко. Какво е? Якето, което е много топло, но изключително удобно за вашето приключение или многодневно каране. Ветроустойчив външен слой от тъкан микрофибър с изолация Polartec® Alpha® Direct. Характеристика Ветроустойчива външна обвивка от микрофибър с покритие с DWR обработка Polartec® Alpha® Direct изолационен слой за максимално таванско помещение с минимален обем Nano Flex еластична тъкан от долната страна на ръкавите, отстрани и долната част на гърба добавя еластичност и дишане Джобове с цип на гърдите и гърба 2 големи задни джоба, покрити с капак, за да изглежда добре, когато сте от велосипеда YKK® Vislon® цип с U-образно издърпване на ципа Тъкан вътрешен етикет и ретро лого на скорпион на ръкава Температура: 2 °C - 14 °C / 36 °F - 57 °F Pазмер: 2XL Изберете размер: 2XL Пол: Мъжки Цвят според производителя: Light Military Green/Dark Gray : Bike (CMS) : Jacket (CMS) : Male (CMS) : Adult (CMS) Страна на произход: Италия Възрастова група: Възрастен Цвят: Зелен Материал: Полиестер Материал: Ликра Материал: Полиамид Tегло: 227 g
  • Castelli Squadra Stretch Jacket Military Green/Dark Gray S
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Това е модерна интерпретация на якето, което държите в джоба си за дълго спускане или обличате за първия час от карането, докато денят се стопли. Това яке беше просто нещо - найлонова обвивка - но липсата на разтегливост означаваше, че трябваше да бъде изрязано откъм щедрата страна, за да пасне на всички форми на тялото, както на мотора, така и извън него. Ние напълно преосмислихме какво трябва да бъде якето и как е конструирано. Добавихме панели отстрани и на ръкавите от много разтеглива, но плътно изплетена материя, която ни позволява да придадем на якето модерна, плътно прилягаща към тялото за аеродинамика на всякакъв терен, и всъщност запазва повече топлина в отколкото яке, което се вее наоколо. Поддържахме го много компактен, така че да може да се събере в минимално пространство в джоба на трико. Разтегливите панели са третирани за водоотблъскване, което ще помогне при лека мъгла, но това не е предназначено да бъде истинско яке за дъжд. Какво е? Черупката Squadra Stretch предпазва от вятъра при каране в хладно време или дълги спускания, докато разтегливите панели поддържат якето плътно прилепнало към тялото и елиминират люлеещата се материя. Характеристика Покрит рипстоп найлон отпред и отзад и отпред на ръкавите, за да предпази вятъра Плътно плетени разтегливи панели отстрани и ръкави позволяват перфектно прилягане Висока яка за предпазване от течение Светлоотразителни детайли на гърдите и долната част на гърба за видимост при слаба светлина Температура: 10 °C - 18 °C / 50 °F - 64 °F Pазмер: S Изберете размер: S Пол: Мъжки Цвят според производителя: Military Green/Dark Gray : Bike (CMS) : Jacket (CMS) : Male (CMS) : Adult (CMS) Страна на произход: Италия Възрастова група: Възрастен Цвят: Тъмнозелено Материал: Полиестер Материал: Ликра Материал: Полиамид Cерия: Squadra Stretch Tегло: 138 g
  • Osprey Talon 22 III Limon Green L/XL 22 L Outdoor раница
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Независимо дали опаковате върхове в чанта или опаковате велосипед, Talon 22 е идеалното решение за носене. Този лек пакет включва дишащ, плътно до тялото гръб AirScape™ и непрекъснато увиващ колан и колан за бедрата, който се движи с вас. Точките за закрепване на трекинг щека, брадва за лед и велосипедна каска правят този пакет наистина многофункционален. Изработен от висококачествен рециклиран найлон с висока издръжливост, одобрен от bluesign®. Окачване AirScape™ Инжекционно формован, щампован гръб от пяна AirScape™ създава дишащо, плътно прилягане към тялото. Гъвкав колан BioStretch и бедрен колан, с непрекъсната обвивка от лумбалния до бедрения колан, позволяват динамично движение. Лек и бърз Лека серия раници, проектирана с оптимална стабилност за динамично движение дори на най-техничния терен. Устойчиви материали Изработен от висококачествен рециклиран найлон с висока издръжливост, одобрен от bluesign®. Характеристика Достъп до панела с цип Хващайте дръжката Приставка за велосипедна каска LidLock™ Разтеглив джоб на колана Ремък за гръдна кост с аварийна свирка Странични компресионни ленти Светлоотразителни графики Прибираема единична примка за ледена брадва Достъп за външна хидратация Приставка за трекинг щека Stow-on-the-Go™ Съвместим с Hydraulics™ резервоари Подплатен колан за бедрата Инжекционно формован заден панел Airscape™ HDPE с подплата от EVA пяна Разтегливи мрежести странични джобове Разтеглив преден джоб Двойни джобове на колана с цип Вътрешен клипс за закрепване на ключ Цвят според производителя: Limon Green Pазмер: L/XL : Backpack (CMS) : Outdoor (CMS) : Male (CMS) : Adult (CMS) Вид дейност: Hiking Цвят: Зелен Tип: Раница Обем: 22 L Обем: 21 - 30 L Tегло: 940 g Tегло (g): 940.0 Пол: Мъжки Възрастова група: Възрастен Дължина (cm): 25.0 Bисочина (cm): 51.0 Страна на произход: Виетнам Материал: 100D Материал: 210D Robic Nylon Вид дейност: Алпинизъм Дъждобран за раница: не Широчина (cm): 23.0
  • Tenaya Обувки за катерене Mundaka Green 45,2
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Още по-чувствителен Перфектната комбинация от форма и гъвкавост, позволяваща максимална прецизност. Mundaka се отличава с плътно прилягане като ръкавица, осигуряващо максимална отзивчивост във всички видове ситуации на катерене. Агресивна, но балансирана, Mundaka е най-широко прилягащата обувка за катерене в гамата на Tenaya с пръсти надолу и е превъзходно способна на надвиснали маршрути и проблеми с камъни, като същевременно не губи ефективност при размазване под по-нисък ъгъл. Твърдост (2/5): По-твърди и структурирани обувки, повече мощност може да се предаде на скалата. Чувствителност (4,5/5): Колкото по-чувствителна е една обувка, толкова повече информация се прехвърля към катерача относно формата и характеристиките на задържането на крака, създавайки усещане за по-близък контакт със скалата. Реакция на ширината на крака (4,5/5): Това е способността на обувката да се адаптира към ширината на вашия крак. Този капацитет не се определя само от ширината на подметката, в някои случаи обувка с тясна подметка показва голяма способност да се адаптира към по-широк крак. SXR Dynamics: Технология, която увеличава динамичната реакция на обувката, подобрява способността й да се адаптира към различни форми на скала и по-голяма прецизност и комфорт. RBRX: Технология, която подобрява баланса между цялата производителност на обувката, постигайки по-голям диапазон на реакция и по-голяма производителност в много различни ситуации. ДРАКСТОР: Патентованата система за затваряне на Tenaya е уникална. Той е толкова прецизен, толкова бърз и лесен за използване и осигурява независим контрол на напрежението върху различни части на обувката. След като потребителят е конфигурирал системата според специфичните си изисквания, той никога повече няма да има нужда да губи време за настройка. По-близък контакт със скалата Когато започнахме с проекта Mundaka, имахме един приоритет: да създадем обувка, която се чувства възможно най-еластична, но същевременно поддържа формата си достатъчно, за да осигури отлична прецизност при малки хватки. С много мека междинна подметка, но по-твърда част на пръстите и петата, Mundaka може да се адаптира перфектно към множество скални форми. Рандът SXR Dynamics, комбиниран с технологията RBRX, дава по-голяма свобода на движение и по-добро взаимодействие със скалата. Повече прецизност на малки ръбове Дизайнът на Mundaka, системата на конструкцията и свързаните с нея технологии осигуряват повече прецизност от всякога, давайки на катерача пълен контрол и позволявайки максимален преход на сила от пръстите на краката към скалата. Перфектно под ъгъл Извитата форма и ъгълът на атака са фино настроени, за да позволят петите да се държат ниско, което води до по-малко умора и по-добър контакт със скалата. Обувката ще се представи изключително на всичко - от надвиснали стени и камъни до запушени пукнатини. Лепкави гумени подсилвания Супер лепкава гума покрива горната част на кутията на пръстите и стъпалото, осигурявайки както повишена защита срещу абразия, така и допълнително триене в различни ситуации на катерене. Различните материали, използвани в конструкцията на петслойния маншонен език, постигат оптимални нива на дишане и еластичност и улесняват прецизното регулиране и идеалното прилягане. Всичко е свързано Точно както при IATI, промяната в дизайна на тока означаваше, че трябва да започнем изцяло отначало и да изградим обувката отзад напред. Смяната на един компонент на обувката без преработка на други части не би постигнала същите точни резултати. Вижте как лентата за петата се увива около средната подметка и стои високо отзад, предотвратявайки разслояването на чашката на петата, като същевременно напълно премахва повдигането на петата. Две различни гумени формули са използвани в петата, а вътрешната е оформена малко по-различно от външния слой. Уникална за Mundaka, брилянтно ефективна система за затваряне Draxtor, е подсилена от външен капак, който дава по-голяма последователност и контрол в тази част на обувката. Като цяло, тези множество разширени функции водят до обувка, която просто се чувства по-добре и работи по-добре от всичко друго на пазара. Повече комфорт = по-добро представяне при катерене Ние от Tenaya разбираме, че независимо колко авангардни функции притежава една обувка, ако не е удобна за носене, тогава просто няма да реализирате максималния си потенциал на скалата. За тази цел, както при всички модели, всеки аспект от дизайна и конструкцията на Mundaka е насочен към осигуряване на водеща в класа производителност, съчетана с водещ в класа комфорт. От мекото, но структурирано прилягане до прилагането на най-новите технологии, всеки аспект на обувката е изчислен до последния милиметър, за да се осигурят максимални нива на комфорт в обувка с висока производителност. Още предимства Перфектната комбинация от чувствителност и прецизност, Mundaka е проектирана за оптимално представяне, което ви позволява да се катерите по-ефективно. Подметката от две ча
  • Helly Hansen Яке Loke Shell Men's Hiking Jacket Malachite S
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Следващото ви приключение ви зове. Това водоустойчиво, ветроустойчиво и дишащо яке ще ви отведе по целия път. Основното яке за приключения, Loke е универсално и готово за планини, гори и извън тях. Създадохме го, за да издържи на променливото време с надеждна водоустойчива/дишаща и ветроустойчива конструкция от плат HELLY TECH®. Добавихме уплътнени шевове и преден капак против буря, за да ви предпазим допълнително от вятър и дъжд. Вентилационните отвори ви позволяват да отделяте топлина, ако е необходимо. С регулируеми маншети, качулка и талия можете да персонализирате кройката. Ние се ангажираме да намалим въздействието върху околната среда. Това яке е направено с bluesign® текстилен производствен процес, който намалява отпадъците във всяка стъпка от веригата за доставка на дрехи. ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ Ветроустойчив: Силно устойчив на вятър - 2-12 CFM Силна устойчивост на вятър за алпинизъм. Водоустойчивост: Висока водоустойчивост - Диапазонът на водоустойчивост е диапазонът на Helly Tech Performance от 10000 до < 20000 mm H2O. Дишане: Силно дишащи - Гамата за дишане е гамата Helly Tech Performance. 10000 до < 20000 g / кв.м / ден. Тегло: Изключително лек. Издръжливост: Изключително издръжлив - Изключително издръжлив на физическо износване и пране. ИЗПОЛЗВАЙ ЗА Къмпинг / туризъм Пътуване до работното място Алпинизъм Трекинг ХАРАКТЕРИСТИКА HELLY TECH® Performance 10 000 mm водоустойчивост и 10 000 gm паропропускливост на влага Тъкан с изключителна производителност в класически, активен външен дизайн bluesign® продукт Без PFC Вид дейност: На открито Възрастова група: Възрастен Цвят според производителя: Malachite Цвят: Зелен Пол: Мъжки Pазмер: S Страна на произход: Китай Face Fabric: Полиестер Качулка с козина: не Материал: Полиестер Спецификация на материала: Полиестер : Helly Tech Performance Powder Skirt: не Технология: Bluesign Технология: PFC Free Tегло: 280 g
  • Helly Hansen Яке Loke Shell Men's Hiking Jacket Malachite L
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Следващото ви приключение ви зове. Това водоустойчиво, ветроустойчиво и дишащо яке ще ви отведе по целия път. Основното яке за приключения, Loke е универсално и готово за планини, гори и извън тях. Създадохме го, за да издържи на променливото време с надеждна водоустойчива/дишаща и ветроустойчива конструкция от плат HELLY TECH®. Добавихме уплътнени шевове и преден капак против буря, за да ви предпазим допълнително от вятър и дъжд. Вентилационните отвори ви позволяват да отделяте топлина, ако е необходимо. С регулируеми маншети, качулка и талия можете да персонализирате кройката. Ние се ангажираме да намалим въздействието върху околната среда. Това яке е направено с bluesign® текстилен производствен процес, който намалява отпадъците във всяка стъпка от веригата за доставка на дрехи. ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ Ветроустойчив: Силно устойчив на вятър - 2-12 CFM Силна устойчивост на вятър за алпинизъм. Водоустойчивост: Висока водоустойчивост - Диапазонът на водоустойчивост е диапазонът на Helly Tech Performance от 10000 до < 20000 mm H2O. Дишане: Силно дишащи - Гамата за дишане е гамата Helly Tech Performance. 10000 до < 20000 g / кв.м / ден. Тегло: Изключително лек. Издръжливост: Изключително издръжлив - Изключително издръжлив на физическо износване и пране. ИЗПОЛЗВАЙ ЗА Къмпинг / туризъм Пътуване до работното място Алпинизъм Трекинг ХАРАКТЕРИСТИКА HELLY TECH® Performance 10 000 mm водоустойчивост и 10 000 gm паропропускливост на влага Тъкан с изключителна производителност в класически, активен външен дизайн bluesign® продукт Без PFC Вид дейност: На открито Възрастова група: Възрастен Цвят според производителя: Malachite Цвят: Зелен Пол: Мъжки Pазмер: L Страна на произход: Китай Face Fabric: Полиестер Качулка с козина: не Материал: Полиестер Спецификация на материала: Полиестер : Helly Tech Performance Powder Skirt: не Технология: Bluesign Технология: PFC Free Tегло: 280 g
  • Helly Hansen Яке Loke Shell Men's Hiking Jacket Malachite XL
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Следващото ви приключение ви зове. Това водоустойчиво, ветроустойчиво и дишащо яке ще ви отведе по целия път. Основното яке за приключения, Loke е универсално и готово за планини, гори и извън тях. Създадохме го, за да издържи на променливото време с надеждна водоустойчива/дишаща и ветроустойчива конструкция от плат HELLY TECH®. Добавихме уплътнени шевове и преден капак против буря, за да ви предпазим допълнително от вятър и дъжд. Вентилационните отвори ви позволяват да отделяте топлина, ако е необходимо. С регулируеми маншети, качулка и талия можете да персонализирате кройката. Ние се ангажираме да намалим въздействието върху околната среда. Това яке е направено с bluesign® текстилен производствен процес, който намалява отпадъците във всяка стъпка от веригата за доставка на дрехи. ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ Ветроустойчив: Силно устойчив на вятър - 2-12 CFM Силна устойчивост на вятър за алпинизъм. Водоустойчивост: Висока водоустойчивост - Диапазонът на водоустойчивост е диапазонът на Helly Tech Performance от 10000 до < 20000 mm H2O. Дишане: Силно дишащи - Гамата за дишане е гамата Helly Tech Performance. 10000 до < 20000 g / кв.м / ден. Тегло: Изключително лек. Издръжливост: Изключително издръжлив - Изключително издръжлив на физическо износване и пране. ИЗПОЛЗВАЙ ЗА Къмпинг / туризъм Пътуване до работното място Алпинизъм Трекинг ХАРАКТЕРИСТИКА HELLY TECH® Performance 10 000 mm водоустойчивост и 10 000 gm паропропускливост на влага Тъкан с изключителна производителност в класически, активен външен дизайн bluesign® продукт Без PFC Вид дейност: На открито Възрастова група: Възрастен Цвят според производителя: Malachite Цвят: Зелен Пол: Мъжки Pазмер: XL Страна на произход: Китай Face Fabric: Полиестер Качулка с козина: не Материал: Полиестер Спецификация на материала: Полиестер : Helly Tech Performance Powder Skirt: не Технология: Bluesign Технология: PFC Free Tегло: 280 g
  • Helly Hansen Яке Loke Shell Men's Hiking Jacket Malachite 2XL
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Следващото ви приключение ви зове. Това водоустойчиво, ветроустойчиво и дишащо яке ще ви отведе по целия път. Основното яке за приключения, Loke е универсално и готово за планини, гори и извън тях. Създадохме го, за да издържи на променливото време с надеждна водоустойчива/дишаща и ветроустойчива конструкция от плат HELLY TECH®. Добавихме уплътнени шевове и преден капак против буря, за да ви предпазим допълнително от вятър и дъжд. Вентилационните отвори ви позволяват да отделяте топлина, ако е необходимо. С регулируеми маншети, качулка и талия можете да персонализирате кройката. Ние се ангажираме да намалим въздействието върху околната среда. Това яке е направено с bluesign® текстилен производствен процес, който намалява отпадъците във всяка стъпка от веригата за доставка на дрехи. ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ Ветроустойчив: Силно устойчив на вятър - 2-12 CFM Силна устойчивост на вятър за алпинизъм. Водоустойчивост: Висока водоустойчивост - Диапазонът на водоустойчивост е диапазонът на Helly Tech Performance от 10000 до < 20000 mm H2O. Дишане: Силно дишащи - Гамата за дишане е гамата Helly Tech Performance. 10000 до < 20000 g / кв.м / ден. Тегло: Изключително лек. Издръжливост: Изключително издръжлив - Изключително издръжлив на физическо износване и пране. ИЗПОЛЗВАЙ ЗА Къмпинг / туризъм Пътуване до работното място Алпинизъм Трекинг ХАРАКТЕРИСТИКА HELLY TECH® Performance 10 000 mm водоустойчивост и 10 000 gm паропропускливост на влага Тъкан с изключителна производителност в класически, активен външен дизайн bluesign® продукт Без PFC Вид дейност: На открито Възрастова група: Възрастен Цвят според производителя: Malachite Цвят: Зелен Пол: Мъжки Pазмер: 2XL Страна на произход: Китай Face Fabric: Полиестер Качулка с козина: не Материал: Полиестер Спецификация на материала: Полиестер : Helly Tech Performance Powder Skirt: не Технология: Bluesign Технология: PFC Free Tегло: 280 g
  • Picture Kory Jacket Dark Army Green L
    Цвят според производителя: Dark Army Green Pазмер: L Вид дейност: Skiing Вид дейност: На открито Възрастова група: Възрастен Цвят: Зелен Страна на произход: Китай Face Fabric: Рециклиран полиестер Пол: Мъжки Качулка с козина: не Lining: Рециклиран полиестер Lining: Coremax Материал: Рециклиран полиестер Материал: Полиестер Спецификация на материала: Рециклиран полиестер Спецификация на материала: Полиестер Powder Skirt: да Сезон: 2022 Технология: Teflon Ecoelite Технология: YKK Waterproof Rating: 10000 mm : Skiing (CMS) : Jacket (CMS) : Male (CMS) : Adult (CMS) Модел година: 22/23
  • Picture Kory Jacket Dark Army Green M
    Цвят според производителя: Dark Army Green Pазмер: M Вид дейност: Skiing Вид дейност: На открито Възрастова група: Възрастен Цвят: Зелен Страна на произход: Китай Face Fabric: Рециклиран полиестер Пол: Мъжки Качулка с козина: не Lining: Рециклиран полиестер Lining: Coremax Материал: Рециклиран полиестер Материал: Полиестер Спецификация на материала: Рециклиран полиестер Спецификация на материала: Полиестер Powder Skirt: да Сезон: 2022 Технология: Teflon Ecoelite Технология: YKK Waterproof Rating: 10000 mm : Skiing (CMS) : Jacket (CMS) : Male (CMS) : Adult (CMS) Модел година: 22/23
  • Picture Kory Jacket Dark Army Green XL
    Цвят според производителя: Dark Army Green Pазмер: XL Вид дейност: Skiing Вид дейност: На открито Възрастова група: Възрастен Цвят: Зелен Страна на произход: Китай Face Fabric: Рециклиран полиестер Пол: Мъжки Качулка с козина: не Lining: Рециклиран полиестер Lining: Coremax Материал: Рециклиран полиестер Материал: Полиестер Спецификация на материала: Рециклиран полиестер Спецификация на материала: Полиестер Powder Skirt: да Сезон: 2022 Технология: Teflon Ecoelite Технология: YKK Waterproof Rating: 10000 mm : Skiing (CMS) : Jacket (CMS) : Male (CMS) : Adult (CMS) Модел година: 22/23
  • Hannah Жилетка Stowe II Man Vest Dark Forest/Anthracite L
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Леката и удобна мъжка жилетка Hannah Stowe II ще ви топли по време на любимите ви зимни дейности, независимо дали става въпрос за ски алпинизъм, ски бягане или ходене със снегоходки. Материалът Airlite AC е лек, здрав и влагоотвеждащ. Страничните панели са изработени от дишащ материал, така че в допълнение към повишената функция на терморегулация, жилетката е по-адаптивна към тялото ви в движение. Жилетката е с изолация Sorona Aura и технология HL Tech - DOWN LIKE. Благодарение на чувалчето, винаги ще имате тази жилетка под ръка в раницата си. Дългият обратен цип или подплатеният с ластик долен ръб са практични характеристики, както и джобът на гърдите със скрит цип или основният джоб с цип. Подробности Дълъг обратен цип и яка Основни джобове с цип Гръден джоб със скрит YKK цип Долен подгъв с еластична граница Капитониран с изолация от кухи влакна Чувал за неща Цвят според производителя: Dark Forest/Anthracite Pазмер: L Вид дейност: На открито Възрастова група: Възрастен Цвят: Зелен Страна на произход: Китай Face Fabric: Полиамид Пол: Мъжки Материал: Полиамид Материал: Ликра Спецификация на материала: Полиамид Спецификация на материала: Ликра : не Powder Skirt: не Сезон: 2022 Технология: Airlite AC Технология: Sorona Aura Технология: HL Tech Технология: AFT Double Weave
  • Hannah Жилетка Stowe II Man Vest Dark Forest/Anthracite M
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Леката и удобна мъжка жилетка Hannah Stowe II ще ви топли по време на любимите ви зимни дейности, независимо дали става въпрос за ски алпинизъм, ски бягане или ходене със снегоходки. Материалът Airlite AC е лек, здрав и влагоотвеждащ. Страничните панели са изработени от дишащ материал, така че в допълнение към повишената функция на терморегулация, жилетката е по-адаптивна към тялото ви в движение. Жилетката е с изолация Sorona Aura и технология HL Tech - DOWN LIKE. Благодарение на чувалчето, винаги ще имате тази жилетка под ръка в раницата си. Дългият обратен цип или подплатеният с ластик долен ръб са практични характеристики, както и джобът на гърдите със скрит цип или основният джоб с цип. Подробности Дълъг обратен цип и яка Основни джобове с цип Гръден джоб със скрит YKK цип Долен подгъв с еластична граница Капитониран с изолация от кухи влакна Чувал за неща Цвят според производителя: Dark Forest/Anthracite Pазмер: M Вид дейност: На открито Възрастова група: Възрастен Цвят: Зелен Страна на произход: Китай Face Fabric: Полиамид Пол: Мъжки Материал: Полиамид Материал: Ликра Спецификация на материала: Полиамид Спецификация на материала: Ликра : не Powder Skirt: не Сезон: 2022 Технология: Airlite AC Технология: Sorona Aura Технология: HL Tech Технология: AFT Double Weave
  • Hannah Жилетка Stowe II Man Vest Dark Forest/Anthracite XL
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Леката и удобна мъжка жилетка Hannah Stowe II ще ви топли по време на любимите ви зимни дейности, независимо дали става въпрос за ски алпинизъм, ски бягане или ходене със снегоходки. Материалът Airlite AC е лек, здрав и влагоотвеждащ. Страничните панели са изработени от дишащ материал, така че в допълнение към повишената функция на терморегулация, жилетката е по-адаптивна към тялото ви в движение. Жилетката е с изолация Sorona Aura и технология HL Tech - DOWN LIKE. Благодарение на чувалчето, винаги ще имате тази жилетка под ръка в раницата си. Дългият обратен цип или подплатеният с ластик долен ръб са практични характеристики, както и джобът на гърдите със скрит цип или основният джоб с цип. Подробности Дълъг обратен цип и яка Основни джобове с цип Гръден джоб със скрит YKK цип Долен подгъв с еластична граница Капитониран с изолация от кухи влакна Чувал за неща Цвят според производителя: Dark Forest/Anthracite Pазмер: XL Вид дейност: На открито Възрастова група: Възрастен Цвят: Зелен Страна на произход: Китай Face Fabric: Полиамид Пол: Мъжки Материал: Полиамид Материал: Ликра Спецификация на материала: Полиамид Спецификация на материала: Ликра : не Powder Skirt: не Сезон: 2022 Технология: Airlite AC Технология: Sorona Aura Технология: HL Tech Технология: AFT Double Weave
  • Jack Wolfskin Яке Eagle Peak 2L Jkt M Greenwood 2XL
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Няма да позволите на времето да ви попречи да отидете на този поход – и якето EAGLE PEAK е страхотен спътник. Двуслойната материя TEXAPORE PRO shell е водоустойчива, ветроустойчива и много дишаща. Подгъвът и качулката са напълно регулируеми. С четири джоба можете да държите всичките си основни неща под ръка. Джобовете за ръце са разположени малко по-високо, така че да можете да ги достигнете лесно, когато носите раница. Характеристика Устойчиво на атмосферни влияния яке за туризъм Много водоустойчив, ветроустойчив Много дишаща Лек Bluesign® сертифициран Сертифициран от Зеления бутон Технологии Bluesign® ПРОДУКТ Логото bluesign® PRODUCT означава безопасен текстил, екологично чиста продукция и отговорно използване на ресурсите. Системата bluesign® изключва вещества, които са вредни за околната среда и здравето от самото начало на производствения процес. Всички стъпки в процеса се наблюдават цялостно от независими органи. Това гарантира екологично и безопасно производство, както и най-високи стандарти по отношение на използването на ресурсите, защитата на потребителите, емисиите във водата и въздуха, както и безопасността на работното място. ПРОДУКТът bluesign® се състои от най-малко 90% bluesign® сертифициран текстил и 30% bluesign® сертифицирани аксесоари, т.е. второстепенни компоненти като ципове, копчета и др. TEXAPORE PRO Дишащият, високоефективен материал за защита от атмосферни влияния. Материалът TEXAPORE PRO предлага надеждна защита от атмосферни влияния за предизвикателни дейности на открито, извършвани при трудни условия и с високи изисквания за ефективност. Точно като основната материя TEXAPORE CORE, тя осигурява гарантирана водоустойчивост, ветроустойчивост и дишане. Освен това, тази високоефективна защита от атмосферни влияния е още по-издръжлива, два пъти по-дишаща и предлага още по-ефективна защита от дъжд. Водоустойчив: 20 000 mm** Дишаща: 15 000 g / m2 / 24 часа* Ветроустойчив (измерено в съответствие с: * JIS L 1099 B-1, ** JIS L 1092) Материал ЧЕРИБА: 100 % ПОЛИЕСТЕР ПОДПЛАТА: 100% ПОЛИЕСТЕР грижа Перете на студено (30°C). Не се избелва. Суши се в сушилня на слаб огън. Гладете хладно (макс. 110°C). Без химическо чистене. Възрастова група: Възрастен Цвят според производителя: Greenwood Цвят: Зелен Пол: Мъжки Pазмер: 2XL Вид дейност: На открито Страна на произход: Индия Качулка с козина: не Материал: Полиестер Спецификация на материала: Полиестер Модел година: 2022/2023 Powder Skirt: не Технология: Bluesign Технология: Texapore Tегло: 490 g
  • Crono CX3 MTB BOA Green 41
    Пол: Мъжки Цвят: Зелен Цвят според производителя: Green Размер ЕС: 41 Технология: BOA Tегло (g): 315.0 Използвай за: MTB Страна на произход: Италия Pазмер UK: 7 1/4
  • Merrell Men's MTL Long Sky 2 Hi-Viz/Jade 42
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:MTL Long Sky 2 е готовият за всичко елитен пътека. С вътрешна обувка за фиксирано прилягане върху FloatPro Foam™, най-добрата междинна подметка, тази обувка процъфтява при дълги бягания и е проектирана да издържа на постоянно променящите се елементи с бързосъхнеща конструкция. А когато нещата станат хлъзгави, външната подметка Vibram® MegaGrip® предлага най-доброто сцепление в класа. Тези обувки са създадени от Merrell Test Lab, инкубатор за усъвършенстване на продукти. Всички MTL обувки са стриктно тествани и валидирани от спортисти на Merrell и отговарят на най-високата летва за елитни възможности за представяне. Технически подробности СЪЗДАДЕНО ЗА: Бягане по пътеки LUG: 5 мм КАПКА: 4 мм Подходящ за вегани Рециклирани материали Подметка Vibram® ХАРАКТЕРИСТИКА Дишаща мрежа и TPU горна част 100% рециклирани дантели D-Ring на гетите Светлоотразителни детайли за по-добра видимост при слаба светлина 100% рециклирана лента за език Вътрешна обувка за фиксиране 100% рециклиран TPU за издръжливост Дишаща мрежеста подплата Стелка от EVA пяна със 100% рециклиран горен лист Междинна подметка FloatPro Foam™ за леко каране, което издържа Подметка Vibram® MegaGrip®, проектирана да предлага отлични свойства на сцепление както на сухи, така и на мокри терени, като същевременно поддържа по-високо ниво на издръжливост Вид дейност: Пътека бяга Възрастова група: Възрастен Цвят според производителя: Hi-Viz/Jade Цвят: Зелен Цвят: Черeн Страна на произход: Виетнам Пол: Мъжки Материал: Етилен-винил ацетат (EVA) Материал: Каучук Материал: Mesh Размер ЕС: 42 Pазмер UK: 8 Размер US: 8,5 Специални функции: Ниско тегло Специални функции: Breathable Терен: Trail Tегло: 536 g Tегло (g): 536.0
  • Merrell Men's MTL Long Sky 2 Hi-Viz/Jade 43
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:MTL Long Sky 2 е готовият за всичко елитен пътека. С вътрешна обувка за фиксирано прилягане върху FloatPro Foam™, най-добрата междинна подметка, тази обувка процъфтява при дълги бягания и е проектирана да издържа на постоянно променящите се елементи с бързосъхнеща конструкция. А когато нещата станат хлъзгави, външната подметка Vibram® MegaGrip® предлага най-доброто сцепление в класа. Тези обувки са създадени от Merrell Test Lab, инкубатор за усъвършенстване на продукти. Всички MTL обувки са стриктно тествани и валидирани от спортисти на Merrell и отговарят на най-високата летва за елитни възможности за представяне. Технически подробности СЪЗДАДЕНО ЗА: Бягане по пътеки LUG: 5 мм КАПКА: 4 мм Подходящ за вегани Рециклирани материали Подметка Vibram® ХАРАКТЕРИСТИКА Дишаща мрежа и TPU горна част 100% рециклирани дантели D-Ring на гетите Светлоотразителни детайли за по-добра видимост при слаба светлина 100% рециклирана лента за език Вътрешна обувка за фиксиране 100% рециклиран TPU за издръжливост Дишаща мрежеста подплата Стелка от EVA пяна със 100% рециклиран горен лист Междинна подметка FloatPro Foam™ за леко каране, което издържа Подметка Vibram® MegaGrip®, проектирана да предлага отлични свойства на сцепление както на сухи, така и на мокри терени, като същевременно поддържа по-високо ниво на издръжливост Вид дейност: Пътека бяга Възрастова група: Възрастен Цвят според производителя: Hi-Viz/Jade Цвят: Зелен Цвят: Черeн Страна на произход: Виетнам Пол: Мъжки Материал: Етилен-винил ацетат (EVA) Материал: Каучук Материал: Mesh Размер ЕС: 43 Pазмер UK: 8,5 Размер US: 9 Специални функции: Ниско тегло Специални функции: Breathable Терен: Trail Tегло: 536 g Tегло (g): 536.0
  • Merrell Men's MTL Long Sky 2 Hi-Viz/Jade 44,5
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:MTL Long Sky 2 е готовият за всичко елитен пътека. С вътрешна обувка за фиксирано прилягане върху FloatPro Foam™, най-добрата междинна подметка, тази обувка процъфтява при дълги бягания и е проектирана да издържа на постоянно променящите се елементи с бързосъхнеща конструкция. А когато нещата станат хлъзгави, външната подметка Vibram® MegaGrip® предлага най-доброто сцепление в класа. Тези обувки са създадени от Merrell Test Lab, инкубатор за усъвършенстване на продукти. Всички MTL обувки са стриктно тествани и валидирани от спортисти на Merrell и отговарят на най-високата летва за елитни възможности за представяне. Технически подробности СЪЗДАДЕНО ЗА: Бягане по пътеки LUG: 5 мм КАПКА: 4 мм Подходящ за вегани Рециклирани материали Подметка Vibram® ХАРАКТЕРИСТИКА Дишаща мрежа и TPU горна част 100% рециклирани дантели D-Ring на гетите Светлоотразителни детайли за по-добра видимост при слаба светлина 100% рециклирана лента за език Вътрешна обувка за фиксиране 100% рециклиран TPU за издръжливост Дишаща мрежеста подплата Стелка от EVA пяна със 100% рециклиран горен лист Междинна подметка FloatPro Foam™ за леко каране, което издържа Подметка Vibram® MegaGrip®, проектирана да предлага отлични свойства на сцепление както на сухи, така и на мокри терени, като същевременно поддържа по-високо ниво на издръжливост Вид дейност: Пътека бяга Възрастова група: Възрастен Цвят според производителя: Hi-Viz/Jade Цвят: Зелен Цвят: Черeн Страна на произход: Виетнам Пол: Мъжки Материал: Етилен-винил ацетат (EVA) Материал: Каучук Материал: Mesh Размер ЕС: 44,5 Pазмер UK: 10 Размер US: 10,5 Специални функции: Ниско тегло Специални функции: Breathable Терен: Trail Tегло: 536 g Tегло (g): 536.0
  • Merrell Men's Agility Peak 4 GTX Jade 43
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Тази омекотена, здрава обувка за бягане по пътека е предназначена за тези, които искат много защита дори на най-здравите пътеки. Версия 4 беше актуализирана с малко по-дебела междинна подметка, изработена от по-леката пяна FloatPro™ и нова външна подметка Vibram® Megagrip® за още по-добро сцепление върху скалата. ХАРАКТЕРИСТИКА Горна част от жакард 100% рециклирани дантели и ремъци Интегрирана система за връзки за прилягане като ръкавица Подплатена яка D-Ring на гетите Външна задна прашка се заключва в петата Защитно и устойчиво на абразия синтетично бомбе Дишаща мрежеста подплата Сваляща се PU подложка 100 % рециклирана мрежеста покривка за крака Калъф за подложка с NXT подплата за предотвратяване на миризми Скална плоча за защита FLEXconnect® двупосочни гъвкави канали в междинната подметка за подобрена връзка със земята Междинна подметка от пяна FloatPro™ за лек и дълготраен комфорт Vibram® MegaGrip® високоефективна гумена външна подметка предлага несравнимо сцепление както на сухи, така и на мокри повърхности Капка: 6 мм Ухо: 5 мм Вид дейност: Пътека бяга Възрастова група: Възрастен Цвят според производителя: Jade Цвят: Зелен Страна на произход: Виетнам Пол: Мъжки Материал: Jacquard Материал: Етилен-винил ацетат (EVA) Материал: Mesh : Gore-Tex Размер ЕС: 43 Pазмер UK: 8,5 Размер US: 9 Специални функции: Cushioning Специални функции: Breathable Терен: Trail Tегло: 580 g Tегло (g): 580.0
  • Merrell Men's Agility Peak 4 GTX Jade 44
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Тази омекотена, здрава обувка за бягане по пътека е предназначена за тези, които искат много защита дори на най-здравите пътеки. Версия 4 беше актуализирана с малко по-дебела междинна подметка, изработена от по-леката пяна FloatPro™ и нова външна подметка Vibram® Megagrip® за още по-добро сцепление върху скалата. ХАРАКТЕРИСТИКА Горна част от жакард 100% рециклирани дантели и ремъци Интегрирана система за връзки за прилягане като ръкавица Подплатена яка D-Ring на гетите Външна задна прашка се заключва в петата Защитно и устойчиво на абразия синтетично бомбе Дишаща мрежеста подплата Сваляща се PU подложка 100 % рециклирана мрежеста покривка за крака Калъф за подложка с NXT подплата за предотвратяване на миризми Скална плоча за защита FLEXconnect® двупосочни гъвкави канали в междинната подметка за подобрена връзка със земята Междинна подметка от пяна FloatPro™ за лек и дълготраен комфорт Vibram® MegaGrip® високоефективна гумена външна подметка предлага несравнимо сцепление както на сухи, така и на мокри повърхности Капка: 6 мм Ухо: 5 мм Вид дейност: Пътека бяга Възрастова група: Възрастен Цвят според производителя: Jade Цвят: Зелен Страна на произход: Виетнам Пол: Мъжки Материал: Jacquard Материал: Етилен-винил ацетат (EVA) Материал: Mesh : Gore-Tex Размер ЕС: 44 Pазмер UK: 9,5 Размер US: 10 Специални функции: Cushioning Специални функции: Breathable Терен: Trail Tегло: 580 g Tегло (g): 580.0
  • Merrell Men's Agility Peak 4 GTX Jade 44,5
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Тази омекотена, здрава обувка за бягане по пътека е предназначена за тези, които искат много защита дори на най-здравите пътеки. Версия 4 беше актуализирана с малко по-дебела междинна подметка, направена от по-леката пяна FloatPro™ и нова външна подметка Vibram® Megagrip® за още по-добро сцепление на скалата. ХАРАКТЕРИСТИКА Горна част от жакард 100% рециклирани дантели и ремъци Интегрирана система за връзки за прилягане като ръкавица Подплатена яка Гети D-Ring Външна задна прашка се заключва в петата Защитно и устойчиво на абразия синтетично бомбе Дишаща мрежеста подплата Сваляща се PU подложка 100 % рециклирана мрежеста покривка за крака Калъф за подложка с NXT подплата за предотвратяване на миризми Скална плоча за защита FLEXconnect® двупосочни гъвкави канали в междинната подметка за подобрена връзка със земята Междинна подметка от пяна FloatPro™ за лек и дълготраен комфорт Vibram® MegaGrip® високоефективна гумена външна подметка предлага несравнимо сцепление както на сухи, така и на мокри повърхности Капка: 6 мм Ухо: 5 мм Вид дейност: Пътека бяга Възрастова група: Възрастен Цвят според производителя: Jade Цвят: Зелен Страна на произход: Виетнам Пол: Мъжки Материал: Jacquard Материал: Етилен-винил ацетат (EVA) Материал: Mesh : Gore-Tex Размер ЕС: 44,5 Pазмер UK: 10 Размер US: 10,5 Специални функции: Cushioning Специални функции: Breathable Терен: Trail Tегло: 580 g Tегло (g): 580.0
  • Merrell Men's Agility Peak 4 Jade 43,5
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Тази мека, здрава обувка за бягане по пътека е предназначена за тези, които искат много защита дори на най-здравите пътеки. Версия 4 беше актуализирана с малко по-дебела междинна подметка, направена от по-леката пяна FloatPro™ и нова външна подметка Vibram® Megagrip® за още по-добро сцепление на скалата. ХАРАКТЕРИСТИКА Горна част от жакард Интегрирана система за връзки за прилягане като ръкавица Подплатена яка D-Ring на гетите Защитно капаче Външната задна лента се заключва в петата Дишаща мрежеста подплата Подвижна EVA стелка Скална плоча за защита FLEXconnect® двупосочни гъвкави канали в междинната подметка за подобрена връзка със земята Междинна подметка FloatPro Foam™ за леко каране, което издържа Капка: 6 мм Vibram® MegaGrip® за най-добра комбинация от сцепление и издръжливост на мокри или сухи повърхности Вид дейност: Пътека бяга Възрастова група: Възрастен Цвят според производителя: Jade Цвят: Зелен Страна на произход: Виетнам Пол: Мъжки Материал: Jacquard Материал: Етилен-винил ацетат (EVA) Материал: Mesh Размер ЕС: 43,5 Pазмер UK: 9 Размер US: 9,5 Специални функции: Cushioning Специални функции: Breathable Терен: Trail Tегло: 580 g Tегло (g): 580.0

Последно видяно

Модни аксесоари за мъже - Добре избраните модни аксесоари ще повдигнат всеки комплект дрехи и ще го приспособят към конкретен случай. Същата дреха може да се носи на различни поводи, от работа до вечера, ако просто добавите подходящия моден аксесоар. Модните аксесоари включват колиета, брошки, копчета, вериги, часовници, колани, венци и фиби, дори и очила, а в по-широк смисъл и чанти и обувки. Модните аксесоари са идеален начин да изразете вашия моден стил, когато това не е възможно със собствената комбинация от облекло, като например на работа, училище или колеж. Ако не обичате да следите тенденциите и само да купувате нови дрехи, запълнете гардероба си с класически дрехи и според тенденциите и поводите просто променяйте модните аксесоари. По този начин ще спестите пари и пространство в килера си. Най-добрият пример за възможностите, които имат модните аксесоари, е малката черна рокля. Изберете прост дизайн и обрънете внимание, че роклята идеално приляга на тялото ви. Същата тази рокля, с помощта на модни аксесоари, можете да носите в много различни случаи. За всеки ден и разходка из града носете я с кожено яке, голяма чанта и обикновен колан или шал около врата. За бизнес поводи, добавете сако и нежна верижка около врата и прилични обеци. За вечерни излети и партита, носете малката черна рокля с високи токчета и добавете стейтмънт колие или коктейл пръстен. Същото това може да се направи с много други дрехи. Изберете модни аксесоари, които ще изразят вашия личен стил, ще вдигнат комбинацията, ще следват текущата тенденция или просто ще ви накарат да се почувствате по-добре. Зеленото е цветът на природата, енергията, растежа, развитието и живота. Зеленото представлява хармония и важи за най-успокояващ цвят за човешкото око. Зеленият цвят е цвят който хората обичат да гледат сравнително дълго и бързо свикват с него, даже и когато става въпрос за облекло, обувки и бижута. Подходящо е да се облече зелена модна комбинация, когато искаме да подчертаем безопасност, съжителство с природата и екологията, здраве, приключенска воля и надежда. В различните култури този цвят има различно значение, например в Ирландия зеленото е символ за щастие. Обаче, от друга страна твърде много зелено може да предизвика летаргия, мързел и депресия. Зелените бижута и изумрудите са едни от най- известните и най-скъпите скъпоценни камъни. Зелени нюанси са трева цвят, мъх, изумруд, маслинено зелено, жълто-зелено, цвят на бор, мента.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх