Moroccanoil Moroccanoil Treatment грижа за косата за тънка коса без обем 25 мл.

Moroccanoil Treatment грижа за косата за тънка коса без обем 25 мл.

34,90 лв
Отворете на Notino.bg >
Налични размери: 25 МЛ. D 200 мл.
Цена за доставка: 5,95 лв *
Макс. време за доставка: 3 работни дни
Цена на връщане: Безплатно
Срок за връщане: 14 дни
Марка: Moroccanoil
Уеб магазин: Notino @
Опции плащания: Visa Mastercard Diners Интернет банкиране / Разписка Наложен платеж
* доставка: Спиди куриерска фирма
Moroccanoil Treatment, 25 мл., Тоник и води за коса за жени, Грижата без изплакванеMoroccanoil Treatment придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава привлекателен гланцпритежава регенеративен ефектпредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.

Подобни продукти

 • Dr. Hauschka Hair Care ревитализиращ тоник за коса и скалп 100 мл.
  Dr. Hauschka Hair Care, 100 мл., Тоник и води за коса за жени, Грижата без изплакванеDr. Hauschka Hair Care придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаувеличава гъстотата и здравината на косатаукротява непокорната косаелиминира чупенето на косатаСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • L’Oréal Paris Elnett Satin лак за боядисана коса с UV филтри 250 мл.
  L’Oréal Paris Elnett Satin, 250 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса L’Oréal Paris Elnett Satin фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическине оставя в косата остатъци и лесно се разресвалесно и бързо прилаганедълговременен ефектНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Alcina Styling Natural стилизиращ спрей за дълготрайна фиксация на прическата 200 мл.
  Alcina Styling Natural, 200 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Стилизиращият продукт Alcina Styling Natural подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическизапазва гъвкавостта и не смачква косатадълговременен ефектне слепя косата и придава на прическата естествен вид
 • L’Oréal Paris Botanicals Strength Cure еликсир без отмиване за изтощена коса Coriander 125 мл.
  L’Oréal Paris Botanicals Strength Cure, 125 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеL’Oréal Paris Botanicals Strength Cure придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:изразява интензивността на цветаправи косата красиво блестяща и жизненапредоставя на косата хидратация и подхранванеелиминира чупенето на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Revlon Professional Style Masters изглаждащ балсам За коса Iron Guard 150 мл.
  Revlon Professional Style Masters, 150 мл., Балсами без отмиване за жени, Стилизиращият продукт Revlon Professional Style Masters подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:улеснява стилизиранетозаглаждаподобрява еластичността на косатаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита и подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
 • Kallos KJMN ампули за увредена коса s keratinem, kolagenem a kyselinou hyaluronovou 10x10 мл.
  Kallos KJMN, 10x10 мл., Серуми за коса унисекс, Грижата без изплакванеKallos KJMN придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаувеличава гъстотата и здравината на косатаНачин на употреба:Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Shu Uemura Blow Dry Beautifier ББ крем за фина коса 150 мл.
  Shu Uemura Blow Dry Beautifier, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Shu Uemura Blow Dry Beautifier осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатаизглажда косъмабори се срещу накъдрянеулеснява стилизиранетоНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса. Прилагайте по дължина до краищата на измита разресана коса. Не изплаквайте.
 • Kérastase Discipline Kératine Thermique термозащитно мляко за непокорна коса 150 мл.
  Kérastase Discipline Kératine Thermique, 150 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеKérastase Discipline Kératine Thermique придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава кадифена мекотавъздейства срещу накъдряне на косатаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • John Masters Organics Sweet Orange & Silk Protein стилизиращ гел 236 мл.
  John Masters Organics Sweet Orange & Silk Protein, 236 мл., Гел за коса за жени, Гелът за коса John Masters Organics Sweet Orange & Silk Protein осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:не слепя косата и лесно се разресвасъздава перфектен стайлингне слягва косатаНачин на употреба:Нанесете на косата и създайте желания стайлинг.
 • Nivea Color Protect лак за блестящ цвят 250 мл.
  Nivea Color Protect, 250 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Nivea Color Protect фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическизапазва гъвкавостта и не смачква косатапридава на косата жизненост и блясъксилна фиксациядълговременен ефектНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см. Преди употреба разклатете старателно.
 • Milk Shake Lifestyling моделираща паста За коса 100 мл.
  Milk Shake Lifestyling, 100 мл., Пасти за коса за жени
 • Alterna Caviar Anti-Aging спрей за обем 147 мл.
  Alterna Caviar Anti-Aging, 147 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат Alterna Caviar Anti-Aging Caviar Anti-Aging придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитебърз и лесен стайлингНачин на употреба:Нанесете на суха коса. Оформяйте по желания начин.
 • Alfaparf Milano Style Stories The Range Texturizing стилизиращ спрей за плажен ефект Sea Spray 150 мл.
  Alfaparf Milano Style Stories The Range Texturizing, 150 мл., Солен спрейове за коса за жени, Спреят за плажен ефект Alfaparf Milano Style Stories The Range Texturizing гарантира на косата ви небрежен вид, както от морето.Характеристики:създава небрежно разрошен видима лека фиксираща способностпридава на косата обем и гъвкавостНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса.
 • KMS California Moist Repair спрей за коса срещу късане на косата 100 мл.
  KMS California Moist Repair, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеKMS California Moist Repair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектелиминира чупенето на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Revlon Professional Uniq One All In One Lotus Flower грижа за коса 10 в 1 150 мл.
  Revlon Professional Uniq One All In One Lotus Flower, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеRevlon Professional Uniq One All In One Lotus Flower придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеактивира дейността на корените на косатаприятно ароматизира косатаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • René Furterer Karité Nutri интензивно подхранващо масло за много суха коса 100 мл.
  René Furterer Karité Nutri, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Маслото за коса Rene Furterer Karité Nutri предоставя на вашата коса грижата, която тя заслужава. След прилагане косата е гладка и лъскава.Характеристики:подхранва в дълбочинаизразително регенерира и предпазване слягва косатаНачин на употреба:Нанесете върху суха коса, особено по дължината и краищата.
 • Moroccanoil Treatment грижа за косата за всички видове коса 25 мл.
  Moroccanoil Treatment, 25 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеMoroccanoil Treatment придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава привлекателен гланцпридава кадифена мекотапредоставя на косата хидратация и подхранваневъздейства срещу накъдряне на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Savage Panache спрей-пудра за фиксиране и оформяне 250 мл.
  L’Oréal Professionnel Tecni.Art Savage Panache, 250 мл., Пудри за коса унисекс, Фиксиращият препарат L’Oréal Professionnel Tecni.Art придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатапридава обем от коренитене слепвя косата и не я смачквакосата не се омазнявабърз и лесен стайлингНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете на суха коса. Оформяйте по желания начин.
 • Wella Professionals Eimi Bold Move матираща паста за развеян вид на косата 150 мл.
  Wella Professionals Eimi Bold Move, 150 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт Wella Professionals Eimi Bold Move подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:създава перфектен стайлингестествено фиксираматиращ ефектНачин на употреба:Разтрийте малко количество от продукта в дланите и с помощта на пръстите създайте желаната прическа.
 • Schwarzkopf Professional BC Bonacure pH 4,5 Color Freeze парфюмиран блясък за коса 50 мл.
  Schwarzkopf Professional BC Bonacure pH 4,5 Color Freeze, 50 мл., Изглаждащи кремове за жени, Укротете буйната си коса. Изглаждащият крем Schwarzkopf Professional BC Bonacure pH 4,5 Color Freeze ще ви осигури максимален контрол и перфектно приглаждане на непокорната коса.Характеристики:придава на косата естествен блясъкпредотвратява нежеланото начупване на косатапредпазва косата от заплитанеСъстав:UV филтърНачин на употреба:Нанесете върху мокра или суха коса. Изсушете косата със сешоар докато стане гладка.
 • Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich спрей без отмиване за изглаждане и подхранване на непокорна коса 150 мл.
  Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеWella Professionals Invigo Nutri - Enrich придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапредоставя на косата хидратация и подхранванеукротява непокорната косапритежава антистатичен ефектНачин на употреба:Нанасяйте върху измита и подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • No Inhibition Styling лак за коса за обем 400 мл.
  No Inhibition Styling, 400 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса No Inhibition Styling фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическилесно и бързо прилаганепридава обем от коренитепредпазва от вредните UV лъчиНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Sachajuan Cleanse and Care подхранващ балсам без отмиване 250 мл.
  Sachajuan Cleanse and Care, 250 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Sachajuan Cleanse and Care Cleanse and Care е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:косата има блясък и е гладка на допирпридава жизненост на косатаподобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Напръскайте в мокра или суха коса и не изплаквайте.
 • Sexy Hair Style стилизиращ восък 50 гр.
  Sexy Hair Style, 50 гр., Восък за коса за жени, Стилизиращият продукт Sexy Hair Style подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:улеснява стилизиранетоекстра силно укрепванепридава безупречен обем и формадълготраен ефектНачин на употреба:Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.
 • Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Glam пяна втвърдител за обем и блясък 200 мл.
  Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Glam, 200 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Glam придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитеповишава естествения блясък на косатане слепвя косата и не я смачквабърз и лесен стайлингНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Alterna Caviar Anti-Aging стилизираща паста за естествена фиксация и блясък на косата 52 гр.
  Alterna Caviar Anti-Aging, 52 гр., Пасти за коса за жени, Пастата за коса Alterna Caviar Anti-Aging Caviar Anti-Aging ще стане ваш незаменим помощник при ежедневния стайлинг. Перфектно фиксира косата и помага за оформянето ѝ.Характеристики:помага за оформяне на прическатапридава текстура и форма на прическатане натоварва косата
 • BaByliss PRO Excess много мощен йонизиращ сешоар
  BaByliss PRO Excess, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса BaByliss PRO Excess ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратафункция йонизиранесваляща се задна решетка за лесно почистванеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • TIGI Tigi Pro екстра голяма кръгла четка за коса За коса
  TIGI Tigi Pro, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса TIGI Tigi Pro е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:четката е предназначена за оформяне на прическапомага за създаване не желаната формаидеална е при оформяне на косата при сушене със сешоарНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса. Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар. Не е подходяща за сресване на косата.
връх