Moroccanoil Moroccanoil Treatment грижа за косата за мазна кожа на скалпа 45 мл.

Moroccanoil Treatment грижа за косата за мазна кожа на скалпа 45 мл.

70,30 лв
Отворете на Notino.bg >
Налични размери: 45 МЛ. D
Цена за доставка: 5,95 лв *
Макс. време за доставка: 3 работни дни
Цена на връщане: Безплатно
Срок за връщане: 14 дни
Марка: Moroccanoil
Уеб магазин: Notino @
Опции плащания: Visa Mastercard Diners Интернет банкиране / Разписка Наложен платеж
* доставка: Спиди куриерска фирма
Moroccanoil Treatment, 45 мл., Тоник и води за коса за жени, Грижата без изплакванеMoroccanoil Treatment придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизнена

Подобни продукти

 • Nioxin 3D Experct Care пяна за коса за защита на цветовете 150 мл.
  Nioxin 3D Experct Care, 150 мл., Пени за коса унисекс, Грижата без изплакванеNioxin 3D Experct Care придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаелиминира чупенето на косатаизразява интензивността на цветаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • L’Oréal Professionnel Infinium професионален лак за коса с много силна фиксация 500 мл.
  L’Oréal Professionnel Infinium, 500 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса L’Oréal Professionnel Infinium Infinium фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:силна фиксациясолидно фиксира всички типове коса и прическине слепя косата и придава на прическата естествен видНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Klorane Olive Extract концентрат без отмиване в спрей за слаба коса 125 мл.
  Klorane Olive Extract, 125 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеKlorane Oliva придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненакачествено подобрява структурата на косъмапредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Peptide Repair Rescue подхранващ и термозащитен крем 145 мл.
  Schwarzkopf Professional BC Bonacure Peptide Repair Rescue, 145 мл., Изглаждащи кремове за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Schwarzkopf Professional BC Bonacure Peptide Repair Rescue осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатабори се срещу накъдрянеправи косата гладка и фина на допирНачин на употреба:Прилагайте по дължина до краищата на измита разресана коса. Не изплаквайте. След това оформете косата в желана от вас прическа.
 • Goldwell System Structure Equalizer спрей за коса преди боядисване 150 мл.
  Goldwell System Structure Equalizer, 150 мл., Спрейове за коса за жени
 • Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich спрей без отмиване за изглаждане и подхранване на непокорна коса 150 мл.
  Wella Professionals Invigo Nutri-Enrich, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеWella Professionals Invigo Nutri - Enrich придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапредоставя на косата хидратация и подхранванеукротява непокорната косапритежава антистатичен ефектНачин на употреба:Нанасяйте върху измита и подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Kérastase Soleil Huile Sirène хидратираща двуфазова мъгла с масло за плажен ефект с UV филтър 150 мл.
  Kérastase Soleil Huile Sirène, 150 мл., Грижа след слънчеви бани и къпане за жени, Продуктът Kérastase Soleil Huile Sirène предоставя на косата грижа в дълбочина след излагане на слънчеви лъчиХарактеристики:създава богати естествени вълниНачин на употреба:Нанесете равномерно върху подсушена с кърпа или суха коса.
 • BaByliss Curlers Pro 180 38 mm маша за коса (C338E)
  BaByliss Curlers Pro 180 38 mm, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Curlers Pro 180 38 mm създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:въртящ се кабелограничава чупенето и увреждането на косатавъзможност за регулиране на температуратаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Valera Swiss Metal Master 2000 Ionic професионален сешоар за коса с йонизатор
  Valera Swiss Metal Master 2000 Ionic, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Valera Swiss Metal Master 2000 Ionic ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратафункция йонизиранеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • label.m Complete лак за коса средна фиксация 300 мл.
  label.m Complete, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса label.m Complete фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:моментално придава на косата обемсолидно фиксира всички типове коса и прическине слепя косата и придава на прическата естествен видне оставя в косата остатъци и лесно се разресваНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair нощен регенериращ серум за увредена коса 100 мл.
  Alterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеAlterna Caviar Anti-Aging Restructuring Bond Repair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненаувеличава гъстотата и здравината на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Redken Pure Force 20 лак за коса без аерозоли 250 мл.
  Redken Pure Force 20, 250 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Redken Pure Force 20 фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:силна фиксациядълговременен ефектпридава на косата жизненост и блясъкСъстав:без аерозолиНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Davines Naturaltech Well-Being масажно олио за чувствителна кожа на скалпа 100 мл.
  Davines Naturaltech Well-Being, 100 мл., Класически масла за коса унисекс, Маслото за коса Davines Naturaltech Well-Being предоставя на вашата коса грижата, която тя заслужава. След прилагане косата е гладка и лъскава.Характеристики:подхранва в дълбочинапридава блясък на косатавидимо разкрасява косатаСъстав:Начин на употреба:
 • Revlon Professional Pro You Volume лак за коса за стандартно стягане 500 мл.
  Revlon Professional Pro You Volume, 500 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Revlon Professional Pro You Volume фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:моментално придава на косата обеместествена фиксациядълговременен ефектпридава на косата жизненост и блясъкне оставя в косата остатъци и лесно се разресваНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • label.m Create пяна втвърдител за фина коса 200 мл.
  label.m Create, 200 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат label.m Create придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитене слепвя косата и не я смачквапродуктът е особено подходящ за фина и слегнала косаНачин на употреба:Нанесете на суха коса. Оформяйте по желания начин.
 • Davines Love Olive изглаждащ крем за непокорна коса 150 мл.
  Davines Love Olive, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеDavines Love Olive придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаелиминира чупенето на косатаправи косата красиво блестяща и жизненавъздейства срещу накъдряне на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • L’Oréal Paris Elnett Satin лак за коса с арганово масло 250 мл.
  L’Oréal Paris Elnett Satin, 250 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса L’Oréal Paris Elnett Satin фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическине оставя в косата остатъци и лесно се разресвапридава на косата жизненост и блясъклесно и бързо прилаганеНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • L’Oréal Professionnel Tecni.Art Depolish стилизираща моделираща паста с матиращ ефект 100 мл.
  L’Oréal Professionnel Tecni.Art Depolish, 100 мл., Пасти за коса унисекс, Фиксиращият препарат L’Oréal Professionnel Tecni.Art Depolish придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:дълготраен ефект, на който можете да разчитатефиксира прическатабърз и лесен стайлингосигурява гъвкавост на косатаНачин на употреба:Нанесете на суха коса. Оформяйте по желания начин.
 • Tangle Teezer Compact Styler Hello Kitty четка тип Hello Kitty Candy Stripes
  Tangle Teezer Compact Styler Hello Kitty, , Гребени и четки за коса за жени
 • KMS California Curl Up еластичен активатор на къдрици 200 мл.
  KMS California Curl Up, 200 мл., Термозащита за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата KMS California Curl Up осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:изглажда косъмаправи косата гладка и фина на допирпредоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатабори се срещу накъдрянеНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
 • Orofluido Beauty блестящ срей за всички видове коса 55 мл.
  Orofluido Beauty, 55 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеOrofluido Beauty придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапредоставя на косата хидратация и подхранванепридава кадифена мекотакачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • TIGI S-Factor Smoothing серум за силна, груба и суха коса 200 мл.
  TIGI S-Factor Smoothing, 200 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеTIGI S-Factor Smoothing придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Sebastian Professional Stylixir гел за коса лека фиксация 150 мл.
  Sebastian Professional Stylixir, 150 мл., Гел за коса за жени, Стилизиращият продукт Sebastian Professional Stylixir подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:улеснява стилизиранетопридава формане оставя следиНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • Curapil Hair Care регенериращ серум за увредена коса 30 мл.
  Curapil Hair Care, 30 мл., Серуми за коса унисекс, Грижата без изплакванеCurapil Hair Care придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеувеличава гъстотата и здравината на косатапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Phyto Phytokératine Extrême възстановяващ крем за силно увредена и тънка коса 100 мл.
  Phyto Phytokératine Extrême, 100 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеPhyto Phytokératine Extreme придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:притежава регенеративен ефектувеличава гъстотата и здравината на косатапридава привлекателен гланцпредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Schwarzkopf Professional BC Bonacure pH 4,5 Color Freeze парфюмиран блясък за коса 50 мл.
  Schwarzkopf Professional BC Bonacure pH 4,5 Color Freeze, 50 мл., Изглаждащи кремове за жени, Укротете буйната си коса. Изглаждащият крем Schwarzkopf Professional BC Bonacure pH 4,5 Color Freeze ще ви осигури максимален контрол и перфектно приглаждане на непокорната коса.Характеристики:придава на косата естествен блясъкпредотвратява нежеланото начупване на косатапредпазва косата от заплитанеСъстав:UV филтърНачин на употреба:Нанесете върху мокра или суха коса. Изсушете косата със сешоар докато стане гладка.
 • Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture хидратиращ балсам в спрей без отмиване за суха коса 147 мл.
  Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture, 147 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерациякосата има блясък и е гладка на допирхидратира косъмаНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте.
 • Brazil Keratin Beauty Keratin регенерираща процедура за увредена коса 150 мл.
  Brazil Keratin Beauty Keratin, 150 мл., Изглаждащи кремове за жени, Грижата без изплакванеBrazil Keratin Beauty Keratin придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаувеличава гъстотата и здравината на косатапредоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаукротява непокорната косаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
връх