Macadamia Natural Oil Macadamia Natural Oil Care процедура за всички видове коса 125 мл.

Macadamia Natural Oil Care процедура за всички видове коса 125 мл.

47,90 лв
Отворете на Notino.bg >
Налични размери: 125 МЛ. D 10 мл. 27 мл.
Цена за доставка: 5,95 лв *
Макс. време за доставка: 3 работни дни
Цена на връщане: Безплатно
Срок за връщане: 14 дни
Уеб магазин: Notino @
Опции плащания: Visa Mastercard Diners Интернет банкиране / Разписка Наложен платеж
* доставка: Спиди куриерска фирма
Macadamia Natural Oil Care, 125 мл., Класически масла за коса за жени, Маслото за коса Macadamia Natural Oil Care предоставя на вашата коса грижата, която тя заслужава. След прилагане косата е гладка и лъскава.Характеристики:изразително регенерира и предпазваведнага се абсорбира благодарение на своята фина консистенцияхидратира и придава на косата финеспридава блясък на косата

Подобни продукти

 • Goldwell StyleSign Ultra Volume пяна втвърдител за обем и блясък 300 мл.
  Goldwell StyleSign Ultra Volume, 300 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Goldwell StyleSign Ultra Volume придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:средна фиксация придава обем от коренитепредоставя здрав блясъкпредпазва косата при топлинно оформянеНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • Parlux Alyon Ceramic & Ionic професионален сешоар за коса с йонизатор Yellow
  Parlux Alyon Ceramic & Ionic, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Parlux Alyon Ceramic & Ionic ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:функция йонизираневъзможност за регулиране на температуратавъзможност за регулиране на скоросттаниско тегло, ергономична формасваляща се задна решетка за лесно почистванеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Davines More Inside стилизираща паста за естествена фиксация 125 мл.
  Davines More Inside, 125 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт Davines More Inside подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:средна фиксация улеснява стилизиранетоне слягва косатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • Syoss Salonplex спрей преди боядисване 100 мл.
  Syoss Salonplex, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеSyoss Salonplex придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектизразява интензивността на цветаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Nivea Forming Spray Straight стилизиращ спрей за изглаждане на косата 250 мл.
  Nivea Forming Spray Straight, 250 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Nivea Forming Spray Straight фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:не слепя косата и придава на прическата естествен видпродуктът е щадящ към косатазапазва гъвкавостта и не смачква косатаестествена фиксацияНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Alfaparf Milano Semi di Lino Moisture балсам без отмиване за суха коса 1000 мл.
  Alfaparf Milano Semi di Lino Moisture, 1000 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Alfaparf Milano Semi di Lino Moisture е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерацияхидратира косъмакосата има блясък и е гладка на допир
 • BaByliss Sublim Touch C319E маша за коса
  BaByliss Sublim Touch C319E, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Sublim Touch C319E създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратавъртящ се кабелНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • John Frieda Luxurious Volume 7-Day Volume козметика за коса за обем и блясък 100 мл.
  John Frieda Luxurious Volume 7-Day Volume, 100 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Фиксиращият препарат John Frieda Luxurious Volume 7-Day Volume придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитедълготраен ефект, на който можете да разчитатеприческата е под контрол цял денНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Goldwell Dualsenses Curly Twist хидратиращ серум за чуплива и къдрена коса 150 мл.
  Goldwell Dualsenses Curly Twist, 150 мл., Продукти за разресване на косата за жени, Грижата без изплакванеGoldwell Dualsenses Curly Twist придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмавъздейства срещу накъдряне на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Goldwell StyleSign Just Smooth изглаждащ балсам против цъфтене 100 мл.
  Goldwell StyleSign Just Smooth, 100 мл., Балсами и млека за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Goldwell StyleSign Just Smooth осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатазаглаждабори се срещу накъдрянепредотвратява чупенето на косатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • Brazil Keratin Jojoba олио от жожоба с витамини А и Е 100 мл.
  Brazil Keratin Jojoba, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Маслото за коса Brazil Keratin Jojoba предоставя на вашата коса грижата, която тя заслужава. След прилагане косата е гладка и лъскава.Характеристики:видимо разкрасява косатадейства срещу чупене на косата и цъфтене на краищатаНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса, особено по дължината и краищата. Не изплаквайте.
 • Gettin FLUO Hair Dryers сешоар
  Gettin FLUO Hair Dryers, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Gettin FLUO Hair Dryers ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:възможност за регулиране на температуратавъзможност за регулиране на скоросттафункция студен въздух за фиксиране на прическатасваляща се задна решетка за лесно почистванедифузерът е включенНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Milk Shake Lifestyling изглаждащ крем за коса 150 мл.
  Milk Shake Lifestyling, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеMilk Shake Lifestyling придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil копринено масло под формата на крем 150 мл.
  L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеL’Oréal Paris Elseve Extraordinary Oil придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапридава кадифена мекотаНачин на употреба:Оформете косата както обикновено.
 • CHI Magnified Volume лак за коса 340 гр.
  CHI Magnified Volume, 340 гр., Лак за коса за жени, Лакът за коса CHI Magnified Volume фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:придава на косата жизненост и блясъкестествена фиксациязапазва гъвкавостта и не смачква косатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Valera Swiss Silent Jet 8500 Ionic Rotocord професионален сешоар за коса с йонизатор за обем и блясък
  Valera Swiss Silent Jet 8500 Ionic Rotocord, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Valera Swiss Silent Jet 8500 Ionic Rotocord ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратадифузерът е включенНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • CHI Helmet Head лак за коса екстра силна фиксация 284 гр.
  CHI Helmet Head, 284 гр., Лак за коса за жени, Фиксиращият препарат CHI Thermal Styling придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатабърз и лесен стайлингприческата е под контрол цял денНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете на суха коса. Оформяйте по желания начин.
 • Valera Swiss Light 3300 Ionic професионален сешоар за коса с йонизатор
  Valera Swiss Light 3300 Ionic, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Valera Swiss Light 3300 Ionic ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатафункция йонизиранеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Rowenta Elite Model Look Studio Dry CV5372F0 сешоар
  Rowenta Elite Model Look Studio Dry CV5372F0, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Rowenta Elite Model Look Studio Dry CV5372F0 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттафункция студен въздух за фиксиране на прическатаниско тегло, ергономична формаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Subrina Professional Hair Code I Wonder пяна втвърдител силна фиксация 300 мл.
  Subrina Professional Hair Code I Wonder, 300 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Subrina Professional Hair Code I Wonder придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:екстра силно укрепванепродуктът е особено подходящ за фина и слегнала косапридава обем от коренитеНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • René Furterer Style Finish спрей за фиксация 150 мл.
  René Furterer Style Finish, 150 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса René Furterer Style фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическипридава на косата жизненост и блясъкне слепя косата и придава на прическата естествен видНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Remington Power Dry 2000 D3010 сешоар (D3010)
  Remington Power Dry 2000 D3010, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Remington Power Dry 2000 D3010 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на температуратафункция студен въздух за фиксиране на прическатавъзможност за регулиране на скоросттасваляща се задна решетка за лесно почистванеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Natura Siberica Sea-Bucktorn пяна за максимален обем на косата с ракитник 170 мл.
  Natura Siberica Sea-Bucktorn, 170 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Natura Siberica Sea-Bucktorn придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитепредпазва косата при топлинно оформянеНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Wet Brush Squirts Четка за коса
  Wet Brush Squirts, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Wet Brush Squirts е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:специалното разположение на влакната безболезнено разресва заплетена косаподходящо както за десничари, така и левичарипредотвратява чупене и цъфтене на косатаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • TIGI Tigi Pro четка за издухване
  TIGI Tigi Pro, , Четки -плоски за жени, Четката за коса TIGI Tigi Pro е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:щадящо за косата и кожатаминимално увредена косаима ергономична форма за удобно захващанеНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Milk Shake No Frizz блестящ срей За коса 100 мл.
  Milk Shake No Frizz, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеMilk Shake No Frizz придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненаукротява непокорната косапредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Matrix Total Results High Amplify пяна втвърдител за обем 250 мл.
  Matrix Total Results High Amplify, 250 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат Matrix Total Results High Amplify придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:дълготраен ефект, на който можете да разчитатепридава обем от коренитебърз и лесен стайлингприческата е под контрол цял денповишава естествения блясък на косатафиксира прическатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • L’biotica Biovax A+E подхранващ серум срещу късане на косата 15 мл.
  L’biotica Biovax A+E, 15 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеL’biotica Biovax A+E придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапредотвратява цъфтене на краищатаправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектпридава привлекателен гланцпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
връх