L’Oréal Paris L’Oréal Paris Elnett Satin лак за коса за обем 300 мл.

L’Oréal Paris Elnett Satin лак за коса за обем 300 мл.

10,10 лв
Отворете на Notino.bg >
Налични размери: 300 МЛ. B 250 мл.
Цена за доставка: 5,95 лв *
Макс. време за доставка: 3 работни дни
Цена на връщане: Безплатно
Срок за връщане: 14 дни
Марка: L’Oréal Paris
Уеб магазин: Notino @
Опции плащания: Visa Mastercard Diners Интернет банкиране / Разписка Наложен платеж
* доставка: Спиди куриерска фирма
L’Oréal Paris Elnett Satin, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса L’Oréal Paris Elnett Satin фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:силна фиксациядълговременен ефектлесно и бързо прилаганене слепя косата и придава на прическата естествен видНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.

Подобни продукти

 • Kallos Prestige пяна втвърдител екстра силна фиксация 300 мл.
  Kallos Prestige, 300 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат Kallos Prestige придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:дълготраен ефект, на който можете да разчитатефиксира прическатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре.
 • Eveline Cosmetics Bio Burdock Therapy серум за изтощена коса 150 мл.
  Eveline Cosmetics Bio Burdock Therapy, 150 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеEveline Cosmetics Bio Burdock Therapy придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаувеличава гъстотата и здравината на косатапритежава регенеративен ефектактивира дейността на корените на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • invisibobble Bowtique еластичен ластик
  invisibobble Bowtique, , Ластици за коса за жени
 • Wet Brush Squirts Happy Четка за коса
  Wet Brush Squirts Happy, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Wet Brush Squirts Happy е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:специалното разположение на влакната безболезнено разресва заплетена косащадящо за косата и кожаталесно оформяне и на мокра косакомпактният размер е идеален при пътуване или в дамската чантаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Syoss Pure Volume пяна втвърдител за дълготраен обем 250 мл.
  Syoss Pure Volume, 250 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат Syoss Pure Volume придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:дълготраен ефект, на който можете да разчитатепридава обем от коренитене слепвя косата и не я смачкваНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин. Преди употреба разклатете добре.
 • Remington Pro Curl Spiral CI5319 маша за коса
  Remington Pro Curl Spiral CI5319, , Маши за жени, Машата за коса Remington Pro Curl Spiral CI5319 създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:маша с щипкавъзможност за регулиране на температуратабързо загряванефункция автоматично изключване след дълга неактивностфункция йонизираневъртящ се кабелНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Gettin FLUO Mini Hair Dryers сешоар за коса за пътуване
  Gettin FLUO Mini Hair Dryers, , Сешоари и преси за пътуване за жени
 • Alcina #ALCINA Style стилизираща паста с много силна фиксация 50 мл.
  Alcina #ALCINA Style, 50 мл., Пасти за коса за жени, Восъкът за коса Alcina #ALCINA Style идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:лесно създава желаната прическаекстра силно укрепванедълготраен ефектНачин на употреба:Нанесете на суха коса и оформете според потребностите.
 • Alcina Normal and Delicate Hair хидратиращ спрей за по-лесно разресване на косата 100 мл.
  Alcina Normal and Delicate Hair, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеAlcina Normal and Delicate Hair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Klorane Flax Fiber спрей без отмиване за обем и форма 125 мл.
  Klorane Flax Fiber, 125 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеKlorane Flax Fiber придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:притежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмаувеличава гъстотата и здравината на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Moroccanoil Style стилизиращ гел силна фиксация 180 мл.
  Moroccanoil Style, 180 мл., Гел за коса унисекс, Гелът за коса Moroccanoil Style осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлингестествено фиксиране слепя косата и лесно се разресваНачин на употреба:Разтрийте малко количество от продукта в дланите и с помощта на пръстите създайте желаната прическа.
 • KMS California Hair Play солен спрей за оформяне на къдрици 200 мл.
  KMS California Hair Play, 200 мл., Солен спрейове за коса за жени, Спреят за плажен ефект KMS California Hair Play гарантира на косата ви небрежен вид, както от морето.Характеристики:създава небрежно разрошен видефект на вълните на плажаестествено фиксираНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса.
 • Klorane Junior спрей за по-лесно разресване на косата 150 мл.
  Klorane Junior, 150 мл., За лесно разресване за деца, Продуктът Klorane Junior улеснява разресването на фината детска косичка.Характеристики:помага за лесното сресване и изглаждане на косатахидратира и подхранва косатаухае приятноНачин на употреба:Нанасяйте равномерно на суха или мокра коса. Срешете.
 • Green Pharmacy Hair Care билков еликсир за подсилване на косата и против косопад 250 мл.
  Green Pharmacy Hair Care, 250 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеGreen Pharmacy Hair Care Hair Care придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Revlon Professional Uniq One All In One Lotus Flower грижа за коса 10 в 1 150 мл.
  Revlon Professional Uniq One All In One Lotus Flower, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеRevlon Professional Uniq One All In One Lotus Flower придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеактивира дейността на корените на косатаприятно ароматизира косатаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • Tangle Teezer Salon Elite четка за непокорна коса тип Midnight Black
  Tangle Teezer Salon Elite, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Tangle Teezer Salon Elite е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:специалното разположение на влакната безболезнено разресва заплетена косаелиминира оплитане и омотаване на косата във възлилесно оформяне и на мокра косапредотвратява чупене и цъфтене на косатакомпактният размер е идеален при пътуване или в дамската чантаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане. Като правило важи че, колкото четката е по-голяма, толкова по-добре и по-щадящо разресва тя.
 • Goldwell StyleSign Curly Twist хидратиращ крем за чуплива коса 100 мл.
  Goldwell StyleSign Curly Twist, 100 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Стилизиращият продукт Goldwell StyleSign Curly Twist подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:хидратираулеснява стилизиранетоне слягва косатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • TONI&GUY Classic гел в спрей за чуплива коса 150 мл.
  TONI&GUY Classic, 150 мл., Гел за коса за жени, Стилизиращият продукт TONI&GUY Classic подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:улеснява стилизиранетоне слягва косатапридава формаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • L’Oréal Professionnel Serie Expert Liss Unlimited термозащитен крем за изглаждане на непокорна коса 150 мл.
  L’Oréal Professionnel Serie Expert Liss Unlimited, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеL’Oréal Professionnel Serie Expert Liss Unlimited придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаукротява непокорната косапредоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектпридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Nivea Mega Strong пяна втвърдител за дълготраен обем 150 мл.
  Nivea Mega Strong, 150 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Nivea Mega Strong придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:екстра силна фиксациядълготраен ефект, на който можете да разчитатене слепвя косата и не я смачквапредпазва косата при топлинно оформянеНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Nioxin System 1 грижа без отмиване за тънка и изтощена коса 100 мл.
  Nioxin System 1, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеNioxin System 1 придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектувеличава гъстотата и здравината на косатаелиминира чупенето на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Londa Professional Dramatize it пяна втвърдител с екстра силна фиксация 500 мл.
  Londa Professional Dramatize it, 500 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат Londa Professional Dramatize it придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:дълготраен ефект, на който можете да разчитатефиксира прическатаосигурява гъвкавост на косатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • Schwarzkopf Professional Mad About Lengths балсам в спрей без отмиване за всички видове коса за средно дълга до дълга коса 200 мл.
  Schwarzkopf Professional Mad About Lengths, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Schwarzkopf Professional Mad About Lengths е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерацияревитализиращ и подсилващ в дълбочиналесен за приложениеНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
 • Avon Advance Techniques защитен спрей за топлинно третиране на косата 100 мл.
  Avon Advance Techniques, 100 мл., Термозащита за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Avon Advance Techniques Advance Techniques осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатаправи косата гладка и фина на допирулеснява стилизиранетоподсилва косъмаНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
 • Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Brazilnut Oil грижа за косата за всички видове коса 100 мл.
  Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Brazilnut Oil, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Schwarzkopf Professional BC Bonacure Oil Miracle Brazilnut Oil прави косата мекаХарактеристики:възстановява увредената структура на косъмаосигурява на косата здравина и еластичностпридава кадифена мекота на косатадейства против накъсване на косатапридава блясък на косатаНачин на употреба:Прилагайте върху влажна коса Оформете косата по обичайния начин.
 • BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools четка за дълга коса BABNB2E
  BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools, , Четки -плоски за жени, Четката за коса BaByliss PRO Brush Collection Professional Tools е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:специалното разположение на влакната безболезнено разресва заплетена косащадящо за косата и кожатаелиминира оплитане и омотаване на косата във възлиизглажда и изравнява косатаприспособимите влакна масажират кожата на главатаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Biolage Advanced Keratindose възстановяващ спрей за чувствителна коса 200 мл.
  Biolage Advanced Keratindose, 200 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеBiolage Advanced Keratindose придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава кадифена мекотаправи косата красиво блестяща и жизненапредоставя на косата хидратация и подхранваневъздейства срещу накъдряне на косатакачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • L’Oréal Professionnel Infinium Pure хипоалергенен лак за коса с екстра силна фиксация без парфюм 500 мл.
  L’Oréal Professionnel Infinium Pure, 500 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса L’Oréal Professionnel Infinium Pure фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:силна фиксацияпридава на косата жизненост и блясъксолидно фиксира всички типове коса и прическиНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
връх