Kallos Kallos Prestige лак за коса 750 мл.

Kallos Prestige лак за коса 750 мл.

11,20 лв
Отворете на Notino.bg >
Налични размери: 750 МЛ. C 500 мл.
Цена за доставка: 5,95 лв *
Макс. време за доставка: 3 работни дни
Цена на връщане: Безплатно
Срок за връщане: 14 дни
Марка: Kallos
Уеб магазин: Notino 01 777 42 83
Опции плащания: Visa Mastercard Diners Интернет банкиране / Разписка Наложен платеж
* доставка: Спиди куриерска фирма
Kallos Prestige, 750 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Kallos Prestige фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:силна фиксациямоментално придава на косата обемпредпазва от UV лъчитезапазва гъвкавостта и не смачква косатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.

Подобни продукти

 • Kallos LAB 35 стилизиращ спрей за чуплива коса 150 мл.
  Kallos LAB 35, 150 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Фиксиращият препарат Kallos LAB 35 придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитефиксира прическатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре.
 • Kallos Botaniq Superfruits възстановяващ спрей с растителни екстракти 150 мл.
  Kallos Botaniq Superfruits, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапредоставя на косата хидратация и подхранваневъздейства срещу накъдряне на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • René Furterer Okara Blond озаряващ спрей за подчертаване на цветния нюанс 150 мл.
  René Furterer Okara Blond, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеRené Furterer Okara Blond придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаизразява интензивността на цветаНачин на употреба:Нанесете върху току-що измита Не изплаквайте.
 • Goldwell Dualsenses Curly Twist интезивен хидратиращ серум за чуплива и къдрена коса 18 мл.
  Goldwell Dualsenses Curly Twist, 18 мл., Серуми за коса за жени, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Goldwell Dualsenses Curly Twist се грижи перфектно за косатаХарактеристики:подхранва косата по цялата ѝ дължинаосигурява на косата необходимата хидратация
 • L’Oréal Paris Studio Line Out Of Bed моделиращ крем 150 мл.
  L’Oréal Paris Studio Line Out Of Bed, 150 мл., Гел за коса за жени, Гелът за коса L’Oréal Paris Studio Line Out Of Bed осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлингестествено фиксираза създаване на креативни прическинемазна текстураНачин на употреба:Разтрийте малко количество от продукта в дланите и с помощта на пръстите създайте желаната прическа.
 • Aveda Tonic тоник за коса за възобновяване гъстотата на косата 100 мл.
  Aveda Tonic, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеAveda Tonic придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатаприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Kallos LAB 35 спрей за финално оформяне 300 мл.
  Kallos LAB 35, 300 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Лакът за коса Kallos LAB 35 фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическипридава на косата жизненост и блясъксилна фиксациямоментално придава на косата обемзапазва гъвкавостта и не смачква косатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
 • Orofluido Beauty блестящ срей за всички видове коса 55 мл.
  Orofluido Beauty, 55 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеOrofluido Beauty придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапредоставя на косата хидратация и подхранванепридава кадифена мекотакачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Goldwell StyleSign Ultra Volume стилизиращ гел за обем и форма 150 мл.
  Goldwell StyleSign Ultra Volume, 150 мл., Гел за коса за жени, Гелът за коса Goldwell StyleSign Ultra Volume осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлингестествено фиксираза всекидневно оформяне на прическатаНачин на употреба:Разтрийте малко количество от продукта в дланите и с помощта на пръстите създайте желаната прическа.
 • label.m Curl Define пяна за коса за оформяне на къдрици 150 мл.
  label.m Curl Define, 150 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат label.m Curl Define придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:фиксира прическатаосигурява гъвкавост на косатадълготраен ефект, на който можете да разчитатене слепвя косата и не я смачквабърз и лесен стайлингНачин на употреба:Нанесете на суха коса. Оформяйте по желания начин.
 • TIGI Bed Head Foxy Curls крем-грижа за фиксация за дефиниране на къдрици 200 мл.
  TIGI Bed Head Foxy Curls, 200 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Характеристики:заглаждаулеснява стилизиранетопридава формаНачин на употреба:Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.
 • Redken Texturize Powder Grip 03 матираща пудра за обем и форма 7 гр.
  Redken Texturize Powder Grip 03, 7 гр., Пудри за коса за жени, Пудрата за коса Redken Texturize Powder Grip 03 придава на вашата коса желания обем и изящна форма.Характеристики:естествен обем и матиран вид в еднослед прилагане косата изглежда ефирноособено подходящо за фина и слегнала косаНачин на употреба:Изсипете малко количество от праха в дланта, разтрийте в ръцете и втрийте в суха коса.
 • Natura Siberica Wild Herbs and Flowers живи витамини за тяло и коса 125 мл.
  Natura Siberica Wild Herbs and Flowers, 125 мл., Спрейове за тяло за жени, Грижата без изплакванеNatura Siberica Wild Herbs and Flowers придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапридава привлекателен гланцпритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Delia Cosmetics Cameleo BB регенериращ серум за тънка коса без обем 55 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo BB, 55 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеDelia Cosmetics Cameleo BB придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:притежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмапредоставя на косата хидратация и подхранванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Joico K-PAK защитен спрей за боядисана коса 350 мл.
  Joico K-PAK, 350 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеJoico K-PAK K-PAK придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Le Petit Olivier Sweet Almond & Rice Cream балсам без отмиване за нормална коса 150 мл.
  Le Petit Olivier Sweet Almond & Rice Cream, 150 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Le Petit Olivier Sweet Almond & Rice Cream е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянеосигурява подхранване и регенерациякосата има блясък и е гладка на допирСъстав:без сулфати и силиконине съдържа парабениНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL плоска четка За коса
  Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:минимално увредена косащадящо за косата и кожатас неплъзгаща се ръкохваткаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Remington Compact 1800 D5000 сешоар (D5000)
  Remington Compact 1800 D5000, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Remington Compact 1800 D5000 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратасваляща се задна решетка за лесно почистванеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Pureology Hydrate изглаждащ серум за блясък 125 мл.
  Pureology Hydrate, 125 мл., Серуми за коса за жени, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Pureology Hydrate се грижи перфектно за косатаХарактеристики:заздравява и укрепва цъфтящите краищаправи косата копринено мека на допирвъзстановява естествения блясък на косатаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете малко количество серум върху дланите и го втрийте в косата. Нанесете върху суха или мокра коса. След това оформете косата по обичайния начин.
 • Avon Advance Techniques защитен спрей за топлинно третиране на косата 100 мл.
  Avon Advance Techniques, 100 мл., Термозащита за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Avon Advance Techniques Advance Techniques осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатаправи косата гладка и фина на допирулеснява стилизиранетоподсилва косъмаНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
 • Wella Professionals SP Hydrate козметика за коса за суха коса 125 мл.
  Wella Professionals SP Hydrate, 125 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеWella Professionals SP Hydrate придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранваневъздейства срещу накъдряне на косатакачествено подобрява структурата на косъмапридава кадифена мекотаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Naturalium Fruit Pleasure Coconut шампоан и балсам 400 мл.
  Naturalium Fruit Pleasure Coconut, 400 мл., Шампоан и балсам 2 в 1 за жени, Шампоанът и балсам 2 в 1 Naturalium Fruit Pleasure Coconut предоставя на вашата коса бърза и ефективна грижа в един продукт.Характеристики:грижливо измива косата и едновременно улеснява сресванетоподсилва косъмаинтензивно хидратираправи косата гладка на допирНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна коса. Разпенете, леко масажирайте кожата на главата и после изплакнете.
 • Fudge Style Membrane Gas спрей за коса с екстра силна фиксация 150 гр.
  Fudge Style Membrane Gas, 150 гр., спрей за обем за жени, Стилизиращият продукт Fudge Style подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:екстра силно укрепванеулеснява стилизиранетопридава безупречен обем и формаНачин на употреба:Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.
 • Tangle Teezer Compact Styler четка за всички видове коса тип Gold Rush
  Tangle Teezer Compact Styler, , Гребени за жени, Гребенът за коса Tangle Teezer Compact Styler Compact Styler е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:за употреба във фризьорски салони и у домаима ергономична форма за удобно разресванеза всички видове косаНачин на употреба:С леки издърпвания срешете косата. От корените към краищата.
 • TIGI Tigi Pro средно голяма кръгла четка За коса диаметър 40 mm
  TIGI Tigi Pro, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса TIGI Tigi Pro е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:идеална е при оформяне на косата при сушене със сешоарпомага за създаване не желаната формачетката е предназначена за оформяне на прическаНачин на употреба:Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар. Не е подходяща за сресване на косата.
 • L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol защитна грижа след боядисване 250 мл.
  L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol, 250 мл., Серуми за коса за жени, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът се грижи перфектно за косатаХарактеристики:подхранва косата по цялата ѝ дължинаправи косата копринено мека на допирпрониква до скалпа и го укрепвапридава на косата интензивен блясъкНачин на употреба:Нанесете върху все още мокра коса.
 • BaByliss PRO Titanium Diamond Extra Long маша за дълга коса BAB2473TDE Ø 25 mm
  BaByliss PRO Titanium Diamond Extra Long, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss PRO Titanium Diamond Extra Long създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратафункция автоматично изключване след дълга неактивноствъртящ се кабелбързо загряванеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • REF Styling спрей за коса за фиксиране и оформяне 300 мл.
  REF Styling, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса REF Styling фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:екстра силна фиксациялесно и бързо прилаганедълговременен ефектСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
връх