Joico Joico Body Luxe пяна за обем в корените 300 мл.

Joico Body Luxe пяна за обем в корените 300 мл.

27,30 лв
Отворете на Notino.bg >
Налични размери: 300 МЛ. D
Цена за доставка: 5,95 лв *
Макс. време за доставка: 3 работни дни
Цена на връщане: Безплатно
Срок за връщане: 14 дни
Марка: Joico
Уеб магазин: Notino @
Опции плащания: Visa Mastercard Diners Интернет банкиране / Разписка Наложен платеж
* доставка: Спиди куриерска фирма
Joico Body Luxe, 300 мл., Пени за коса за жени, Грижата без изплакванеJoico Body Luxe придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатапредоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.

Подобни продукти

 • Olivia Garden CarboSilk Technical гребен за коса (CS-T2)
  Olivia Garden CarboSilk Technical, , Гребени за жени, Гребенът за коса Olivia Garden CarboSilk Technical е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:устойчивo, почти нечупливоустойчивост на високи температуриза професионална употребаНачин на употреба:С леки издърпвания срешете косата. От корените към краищата.
 • Goldwell StyleSign Ultra Volume стилизиращ гел за обем и форма 150 мл.
  Goldwell StyleSign Ultra Volume, 150 мл., Гел за коса за жени, Гелът за коса Goldwell StyleSign Ultra Volume осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:създава перфектен стайлингестествено фиксираза всекидневно оформяне на прическатаНачин на употреба:Разтрийте малко количество от продукта в дланите и с помощта на пръстите създайте желаната прическа.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro овална четка за коса размер L
  Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Olivia Garden Ceramic + Ion Turbo Vent Pro е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:има антистатична функциякуха е и така ускорява сушенетоима неплъзгаща се ръкохваткаСъстав:найлонови влакнаНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса.
 • Redken One United мултифункционална грижа за коса 150 мл.
  Redken One United, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеRedken One United придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапридава кадифена мекотаукротява непокорната косаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • L’Oréal Paris Botanicals Radiance Remedy спрей за блясък Geranium 150 мл.
  L’Oréal Paris Botanicals Radiance Remedy, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеL’Oréal Paris Botanicals Radiance Remedy придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепридава привлекателен гланцизразява интензивността на цветаприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • BaByliss Curlers Pro 180 C332E маша за коса Ø 32 mm
  BaByliss Curlers Pro 180 C332E, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Curlers Pro 180 C332E създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:възможност за регулиране на температуратавъртящ се кабелНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • label.m Brush Cushion Четка за коса
  label.m Brush Cushion, , Четки -плоски за жени, Четката за коса label.m Brush Cushion е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:минимално увредена косащадящо за косата и кожатаима ергономична форма за удобно захващанеНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Alterna Caviar Anti-Aging невидим защитен спрей за увредена коса с UV филтър 125 мл.
  Alterna Caviar Anti-Aging, 125 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеAlterna Caviar Anti-Aging Caviar Anti-Aging придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненаСъстав:UV филтриНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Philips DryCare Advanced HP8232/00 професионален сешоар за коса с йонизатор
  Philips DryCare Advanced HP8232/00, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Philips DryCare Advanced HP8232/00 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратаелиминира повреждането на косата под влияние на топлинатафункция йонизиранефункция студен въздух за фиксиране на прическатадифузерът е включенНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • label.m Create защитен спрей за топлинно третиране на косата 200 мл.
  label.m Create, 200 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеlabel.m Create придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранваневъздейства срещу накъдряне на косатапридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Redken Curvaceous серум за къдрава коса 150 мл.
  Redken Curvaceous, 150 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеRedken Curvaceous придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:укротява непокорната косавъздейства срещу накъдряне на косатапредоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Apivita Hair Loss грижа без отмиване против косопад 150 мл.
  Apivita Hair Loss, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеApivita Hair Loss придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатаелиминира чупенето на косатакачествено подобрява структурата на косъмапредоставя на косата хидратация и подхранванеСъстав:без силикониНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Davines More Inside солен спрей за плажен ефект 250 мл.
  Davines More Inside, 250 мл., Солен спрейове за коса за жени, Спреят за плажен ефект Davines More Inside гарантира на косата ви небрежен вид, както от морето.Характеристики:създава небрежно разрошен видефект на вълните на плажаима лека фиксираща способностНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса.
 • Ducray Nutricerat подхранващ серум за суха коса 75 мл.
  Ducray Nutricerat, 75 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеDucray Nutricerat придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • invisibobble Waver фиби за коса 3 бр 3 бр.
  invisibobble Waver, 3 бр., Фиби за коса за жени, Аксесоарът за коса invisibobble Waver превъзходно завършва вашата прическа.Характеристики:има оригинална формагарантира грижливост към косатане оставя следи от натиск по косатаНачин на употреба:Създайте прическа в желаната форма.
 • L’biotica Biovax Smooth Booster хидратиращ балсам в спрей 200 мл.
  L’biotica Biovax Smooth Booster, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване L’biotica Biovax Smooth Booster е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:косата има блясък и е гладка на допирхидратира косъмаулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Напръскайте в мокра или суха коса и не изплаквайте.
 • label.m Brush Session Hair Up Четка за коса
  label.m Brush Session Hair Up, , Четки -плоски за жени, Четката за коса label.m Brush Session Hair Up е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:изглажда и изравнява косатакомпактният размер е идеален при пътуване или в дамската чантащадящо за косата и кожатаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • L’Oréal Professionnel Mythic Oil масло за всички видове коса 100 мл.
  L’Oréal Professionnel Mythic Oil, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Грижата без изплакванеL’Oréal Professionnel Mythic Oil придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.
 • Parlux Alyon Ceramic & Ionic професионален сешоар за коса с йонизатор Yellow
  Parlux Alyon Ceramic & Ionic, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Parlux Alyon Ceramic & Ionic ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:функция йонизираневъзможност за регулиране на температуратавъзможност за регулиране на скоросттаниско тегло, ергономична формасваляща се задна решетка за лесно почистванеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Bione Cosmetics Keratin Kofein балсам без отмиване в спрей 260 мл.
  Bione Cosmetics Keratin Kofein, 260 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеBione Cosmetics Keratin Kofein придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предотвратява цъфтене на краищатакачествено подобрява структурата на косъмапридава привлекателен гланцпритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • BaByliss PRO Diffuser Pro 3 дифузер за сешоар BABDF06E
  BaByliss PRO Diffuser Pro 3, , Дифузери за жени, Дифузерът BaByliss PRO Diffuser Pro 3 ще ви помогне лесно да създадете ефирна прическа от корените до краищата на косата. Изразете своята вълниста коса и й придайте богат обем!Характеристики:увеличава обема на косатаочертава вълните и къдрицитеНачин на употреба:Закрепете приставката на сешоара от дадения тип. При сушене поставяйте отделните кичури между заоблените издатини на дифузера и леко ги приповдигайте.
 • TIGI Bed Head Masterpiece лак за коса средна фиксация 340 мл.
  TIGI Bed Head Masterpiece, 340 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса TIGI Bed Head Masterpiece фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическипридава на косата жизненост и блясъклесно и бързо прилаганеНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Tangle Teezer Compact Styler Puma четка за всички видове коса тип Puma
  Tangle Teezer Compact Styler Puma, , Гребени за жени, Гребенът за коса Tangle Teezer Compact Styler е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:за употреба във фризьорски салони и у домаима ергономична форма за удобно разресванеустойчивo, почти нечупливоза всички видове косаНачин на употреба:С леки издърпвания срешете косата. От корените към краищата.
 • label.m Create протеинов спрей За коса 250 мл.
  label.m Create, 250 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеlabel.m Create придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектвъздейства срещу накъдряне на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Orofluido Beauty пяна за обем средна фиксация 300 мл.
  Orofluido Beauty, 300 мл., Пени за коса за жени, Фиксиращият препарат Orofluido Beauty придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитефиксира прическатадълготраен ефект, на който можете да разчитатеосигурява гъвкавост на косатаНачин на употреба:Нанесете на суха коса. Оформяйте по желания начин.
 • Davines Naturaltech Nourishing подхранващ и хидратиращ спрей За коса 100 мл.
  Davines Naturaltech Nourishing, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеDavines Naturaltech Nourishing придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненапридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Ziaja Cashmere серум за блясък и мекота на косата 50 мл.
  Ziaja Cashmere, 50 мл., Серуми за коса за жени, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Ziaja Cashmere се грижи перфектно за косатаХарактеристики:придава на косата интензивен блясъквъзстановява сухатапридава на косата нова силаНачин на употреба:Нанесете малко количество серум върху дланите и го втрийте в косата. Нанесете върху суха или мокра коса. Не изплаквайте.
връх