Goldwell Goldwell Sprühgold лак за коса 300 мл.

Goldwell Sprühgold лак за коса 300 мл.

17,90 лв
Отворете на Notino.bg >
Налични размери: 300 МЛ. C
Цена за доставка: 5,95 лв *
Макс. време за доставка: 3 работни дни
Цена на връщане: Безплатно
Срок за връщане: 14 дни
Марка: Goldwell
Уеб магазин: Notino @
Опции плащания: Visa Mastercard Diners Интернет банкиране / Разписка Наложен платеж
* доставка: Спиди куриерска фирма
Goldwell Sprühgold, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Goldwell Sprühgold фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическине оставя в косата остатъци и лесно се разресване слепя косата и придава на прическата естествен видНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.

Подобни продукти

 • Kérastase K Couture лак под формата на мъгла с фиксиращ ефект 300 мл.
  Kérastase K Couture, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Kérastase K Couture фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:запазва гъвкавостта и не смачква косатадълговременен ефектпридава на косата жизненост и блясъкНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Nivea 2in1 Care Express Protect & Moisture шампоан и балсам 2 в1 за всички видове коса 250 мл.
  Nivea 2in1 Care Express Protect & Moisture, 250 мл., Шампоан и балсам 2 в 1 за жени, Шампоанът и балсам 2 в 1 Nivea 2in1 Care Express Protect & Moisture предоставя на вашата коса бърза и ефективна грижа в един продукт.Характеристики:грижливо измива косата и едновременно улеснява сресванетоподхранва косата от корените до краищатаподсилва косъмаправи косата гладка на допирСъстав:не съдържа силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна коса. Разпенете, леко масажирайте кожата на главата и после изплакнете.
 • Syoss Beauty Elixir грижа с масло за увредена коса 100 мл.
  Syoss Beauty Elixir, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Грижата без изплакванеSyoss Beauty Elixir придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:притежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • René Furterer Karité крем без отмиване за суха и увредена коса 100 мл.
  René Furterer Karité, 100 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеRené Furterer Karité Karité придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапридава кадифена мекотаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Revlon Professional Pro You Texture гел за коса силна фиксация 350 мл.
  Revlon Professional Pro You Texture, 350 мл., Гел за коса за жени, Стилизиращият продукт Revlon Professional Pro You Texture подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:екстра силно укрепванедълготраен ефектпредоставя здрав блясъкне оставя следиНачин на употреба:Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.
 • Biolage R.A.W. Styling термозащитно мляко За коса 150 мл.
  Biolage R.A.W. Styling, 150 мл., Балсами и млека за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Biolage R.A.W. осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатаправи косата гладка и фина на допирулеснява стилизиранетоСъстав:без силикони
 • L’Oréal Paris Kids шампоан и балсам 2 в1 за деца Very Berry Strawberry 250 мл.
  L’Oréal Paris Kids, 250 мл., Шампоани за деца, Шампоанът и балсам 2 в 1 L’Oréal Paris Kids предоставя на вашата коса бърза и ефективна грижа в един продукт.Характеристики:щадящо измива детската косичкаулеснява разресването на фината косане люти в очитеправи косата копринено фина и здрава на видпридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете на косата, разпенете и обилно изплакнете. Избягвайте попадане на продукта в очите. При засягане обилно ги изплакнете с вода.
 • Dr. Santé Keratin регенериращ серум за цъфтяща коса 50 мл.
  Dr. Santé Keratin, 50 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеDr. Santé Keratin придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предотвратява цъфтене на краищатапредоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Brazil Keratin Keratin изглаждащ спрей за топлинно третиране на косата 100 мл.
  Brazil Keratin Keratin, 100 мл., Термозащита за коса за жени, Препаратът за топлинно третиране на косата Brazil Keratin Keratin осигурява ефективна защита срещу увреждане под влияние на топлината.Характеристики:предоставя ефективна защита при топлинно третиране на косатаизглажда косъмаправи косата гладка и фина на допирНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество върху косата преди сушене със сешоар, къдрене с маша или изправяне с преса.
 • BaByliss Fashion Curl Secret автоматична маша за коса За коса C903PE
  BaByliss Fashion Curl Secret, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Fashion Curl Secret създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратабързо загряванефункция автоматично изключване след дълга неактивноствъртящ се кабелНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL голяма плоска четка За коса
  Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL, , Четки -плоски за жени, Четката за коса Olivia Garden Ceramic + Ion NT-PDL е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:минимално увредена косас неплъзгаща се ръкохваткаоригинален дизайнНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса.
 • TONI&GUY Casual стилизиращ спрей с морски соли 200 мл.
  TONI&GUY Casual, 200 мл., Солен спрейове за коса за жени, Спреят за плажен ефект TONI&GUY Casual гарантира на косата ви небрежен вид, както от морето.Характеристики:лека текстура, която не сплесква косатакосата остава под контролима лека фиксираща способностсъздава небрежно разрошен видефект на вълните на плажаНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса.
 • Milk Shake Integrity дълбоко подхранващо масло за суха и увредена коса 200 мл.
  Milk Shake Integrity, 200 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеMilk Shake Integrity придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • BaByliss Sensitive маша за коса тип C619E ø 19 mm
  BaByliss Sensitive, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Sensitive Sensitive създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:навива косата без напрягане и чупененежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратавъртящ се кабелНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Chromwell Brushes Natural Bristles Четка за коса естествени влакна Ø 14 mm
  Chromwell Brushes Natural Bristles, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Chromwell Brushes Natural Bristles е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:идеална е при оформяне на косата при сушене със сешоарпомага за създаване не желаната формапомага за приповдигане на слегнал бретончетката е предназначена за оформяне на прическаНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса. Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар.
 • Parlux Alyon Ceramic & Ionic дифузер за сешоар
  Parlux Alyon Ceramic & Ionic, , Дифузери за жени, Дифузерът Parlux Alyon ще ви помогне лесно да създадете ефирна прическа от корените до краищата на косата. Изразете своята вълниста коса и й придайте богат обем!Характеристики:увеличава обема на косатагарантира равномерно сушене на косатапредотвратява прекомерно изсушаване и накъдрянеНачин на употреба:Закрепете приставката на сешоара от дадения тип. При сушене поставяйте отделните кичури между заоблените издатини на дифузера и леко ги приповдигайте.
 • Matrix Total Results Miracle мултифункционална грижа за коса 200 мл.
  Matrix Total Results Miracle, 200 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеMatrix Total Results Miracle придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава привлекателен гланцпридава кадифена мекотаелиминира чупенето на косатавъздейства срещу накъдряне на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Redken High Rise Volume двуфазен гел-крем 150 мл.
  Redken High Rise Volume, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Гелът за коса Redken High Rise Volume осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:придава обем от коренитепродуктът е особено подходящ за фина и слегнала косаНачин на употреба:Нанесете върху влажна, подсушена с кърпа коса.
 • Kallos Hair Pro-Tox балсам без отмиване за слаба, изтощена коса 200 мл.
  Kallos Hair Pro-Tox, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Kallos Hair Pro-Tox е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерациявъзстановява косата в дълбочинакосата има блясък и е гладка на допирНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте.
 • BaByliss PRO Black Star много мощен йонизиращ сешоар BAB6250IE
  BaByliss PRO Black Star, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса BaByliss PRO Black Star ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатаниско тегло, ергономична формафункция йонизиранефункция студен въздух за фиксиране на прическатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Rowenta Eco Intelligence CV5090 сешоар
  Rowenta Eco Intelligence CV5090, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Rowenta Eco Intelligence CV5090 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:възможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратафункция йонизиранефункция студен въздух за фиксиране на прическатасваляща се задна решетка за лесно почистванедифузерът е включенНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • BaByliss Elegance 2663PE автоматична маша за коса За коса
  BaByliss Elegance 2663PE, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Elegance 2663PE създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратавъртящ се кабелфункция автоматично изключване след дълга неактивностНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Glam пяна втвърдител за обем и блясък 200 мл.
  Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Glam, 200 мл., Пяна за коса за жени, Фиксиращият препарат Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Glam придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитеповишава естествения блясък на косатане слепвя косата и не я смачквабърз и лесен стайлингНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса. Оформяйте по желания начин.
 • CHI Thermal Styling защитен спрей за топлинно третиране на косата 237 мл.
  CHI Thermal Styling, 237 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеCHI Thermal Styling придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапритежава регенеративен ефектукротява непокорната косаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете. Оформете косата както обикновено.
 • Olivia Garden EcoHair Четка за коса с косми от глиган
  Olivia Garden EcoHair, , Четки -плоски за жени, Гребенът за коса Olivia Garden EcoHair е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Четката за коса Olivia Garden EcoHair е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:за употреба във фризьорски салони и у домащадящо за косата и кожатаима ергономична форма за удобно разресванеизглажда и изравнява косатаза всички видове косаима ергономична форма за удобно захващанеСъстав:найлонови влакнаНачин на употреба:С леки издърпвания срешете косата. От корените към краищата. Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Goldwell StyleSign Creative Texture Unlimitor 4 восък за коса в спрей 150 мл.
  Goldwell StyleSign Creative Texture Unlimitor 4, 150 мл., Восък за коса за жени, Восъкът за коса Goldwell StyleSign Creative Texture Unlimitor 4 идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:лесно създава желаната прическаестествено фиксиранадеждно и силно моделира косатапридава всякакъв стил и форма на прическаталесно приложениеНачин на употреба:Нанесете на суха коса и оформете според потребностите.
 • label.m Create изглаждащ крем за суха и увредена коса 150 мл.
  label.m Create, 150 мл., Кремове и гелове за коса за жени, Грижата без изплакванеlabel.m Create придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектпридава привлекателен гланцНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Revlon Professional Equave Sun Protection балсам в спрей без отмиване за изтощена от слънце коса 200 мл.
  Revlon Professional Equave Sun Protection, 200 мл., Продукти за разресване на косата за жени, Балсамът без изплакване Revlon Professional Equave Sun Protection е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекосата има блясък и е гладка на допирулеснява разресването и следващото оформянеСъстав:UV филтриНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
връх