Goldwell Goldwell Dualsenses Just Smooth серум за непокорна коса 100 мл.

Goldwell Dualsenses Just Smooth серум за непокорна коса 100 мл.

29,90 лв
Отворете на Notino.bg >
Налични размери: 100 МЛ. D
Цена за доставка: 5,95 лв *
Макс. време за доставка: 3 работни дни
Цена на връщане: Безплатно
Срок за връщане: 14 дни
Марка: Goldwell
Уеб магазин: Notino 01 777 42 83
Опции плащания: Visa Mastercard Diners Интернет банкиране / Разписка Наложен платеж
* доставка: Спиди куриерска фирма
Goldwell Dualsenses Just Smooth, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеGoldwell Dualsenses Just Smooth придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапредоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.

Подобни продукти

 • Eveline Cosmetics Bio Burdock Therapy серум за изтощена коса 150 мл.
  Eveline Cosmetics Bio Burdock Therapy, 150 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеEveline Cosmetics Bio Burdock Therapy придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаувеличава гъстотата и здравината на косатапритежава регенеративен ефектактивира дейността на корените на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Lee Stafford CoCo LoCo Балсам за суха и увредена коса 200 мл.
  Lee Stafford CoCo LoCo, 200 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеLee Stafford CoCo LoCo придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненаприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Davines More Inside стилизираща паста за естествена фиксация 125 мл.
  Davines More Inside, 125 мл., Пасти за коса за жени, Стилизиращият продукт Davines More Inside подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:средна фиксация улеснява стилизиранетоне слягва косатаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и после придайте желаната форма.
 • Phyto Specific Specialized Care регенерираща процедура против косопад 50 мл.
  Phyto Specific Specialized Care, 50 мл., Активатори на растежа на косата за жени, Грижата без изплакванеPhyto Specific Specialized Care придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаувеличава гъстотата и здравината на косатаактивира дейността на корените на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Dr. Santé Argan спрей за увредена коса 150 мл.
  Dr. Santé Argan, 150 мл., Продукти за разресване на косата за жени, Грижата без изплакванеDr. Santé Argan придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Klorane Magnolia спрей за блясък 100 мл.
  Klorane Magnolia, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеKlorane Magnolie придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава привлекателен гланцправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Braun Satin Hair 3 HD 350 сешоар за коса за пътуване HD 350
  Braun Satin Hair 3 HD 350, , Сешоари и преси за пътуване за жени, Сешоарът за коса Braun Satin Hair 3 HD 350 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратаелиминира повреждането на косата под влияние на топлинатазапазва здравия вид на косатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Goldwell Dualsenses Curly Twist интезивен хидратиращ серум за чуплива и къдрена коса 18 мл.
  Goldwell Dualsenses Curly Twist, 18 мл., Серуми за коса за жени, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Goldwell Dualsenses Curly Twist се грижи перфектно за косатаХарактеристики:подхранва косата по цялата ѝ дължинаосигурява на косата необходимата хидратация
 • Avon Advance Techniques Ultra Smooth интензивен подхранващ серум с луксозни масла 100 мл.
  Avon Advance Techniques Ultra Smooth, 100 мл., Серуми за коса за жени, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Avon Advance Techniques се грижи перфектно за косатаХарактеристики:подхранва косата по цялата ѝ дължинапрониква до скалпа и го укрепвавъзстановява естествения блясък на косатаНачин на употреба:Нанесете малко количество серум върху дланите и го втрийте в косата. Не изплаквайте.
 • Wella Professionals Elements грижа за коса без отмиване в спрей 150 мл.
  Wella Professionals Elements, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеWella Professionals Elements придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction Reparative грижа за възобновяване на структурата на косъма на косата 6 x 13 мл.
  Alfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction Reparative, 6 x 13 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеAlfaparf Milano Semi di Lino Reconstruction Reparative придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефект
 • Aveda Brilliant спрей за коса със средна фикасация 250 мл.
  Aveda Brilliant, 250 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Aveda Brilliant фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическидълговременен ефектпридава на косата жизненост и блясъкНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см. За постигане на максимален обем насочете директно към корените.
 • Kérastase Aura Botanica Eau de Vagues текстурираща мъгла за тънка и увредена коса 150 мл.
  Kérastase Aura Botanica Eau de Vagues, 150 мл., Солен спрейове за коса за жени, Спреят за плажен ефект Kérastase Aura Botanica Eau de Vagues гарантира на косата ви небрежен вид, както от морето.Характеристики:ефект на вълните на плажакосата остава под контролхидратира косъмаСъстав:без парабениНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса.
 • Goldwell StyleSign Curly Twist стилизиращ спрей 2в1 за дефиниране на вълни 200 мл.
  Goldwell StyleSign Curly Twist, 200 мл., Лак за коса за жени, Стилизиращият продукт Goldwell StyleSign Curly Twist подчертава вашата прическа и я фиксира за дълго време.Характеристики:средна фиксация не слягва косатапридава безупречен обем и формадълготраен ефектпредоставя здрав блясъкНачин на употреба:Прилагайте върху суха коса и моделирайте в желаната форма.
 • Valera Swiss Silent Jet 7500 Light Ionic Rotocord професионален сешоар за коса с йонизатор
  Valera Swiss Silent Jet 7500 Light Ionic Rotocord, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса Valera Swiss Silent Jet 7500 Light Ionic Rotocord ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатафункция студен въздух за фиксиране на прическатадифузерът е включенвъзможност за регулиране на скоросттаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • KMS California Hair Play лак за коса за дълготрайно фиксиране 200 мл.
  KMS California Hair Play, 200 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса KMS California Hair Play фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическине слепя косата и придава на прическата естествен видзапазва гъвкавостта и не смачква косатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Delia Cosmetics Cameleo BB регенериращ серум за чуплива коса 55 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo BB, 55 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеDelia Cosmetics Cameleo BB придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:увеличава гъстотата и здравината на косатапредоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It Texture матираща пудра лека фиксация 10 гр.
  Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It Texture, 10 гр., Пудри за коса за жени, Пудрата за коса Schwarzkopf Professional Osis+ Dust It Texture придава на вашата коса желания обем и изящна форма.Характеристики:косата е гладка и приятна на допирестествен обем и матиран вид в еднопоглъща мазнинатаНачин на употреба:Изсипете малко количество от праха в дланта, разтрийте в ръцете и втрийте в суха коса.
 • Green Pharmacy Hair Care Liquid Silk серум за крехки краища на косата 30 мл.
  Green Pharmacy Hair Care Liquid Silk, 30 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеGreen Pharmacy Hair Care Liquid Silk придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предотвратява цъфтене на краищатаелиминира чупенето на косатапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold гел за коса силна фиксация 250 мл.
  Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold, 250 мл., Гел за коса за жени, Гелът за коса Schwarzkopf Professional Silhouette Super Hold осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи.Характеристики:силно фиксиране слягва косатанемазна текстураНачин на употреба:Нанесете на косата и създайте желания стайлинг.
 • Ziaja Cashmere двуфазов балсам в спрей 125 мл.
  Ziaja Cashmere, 125 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Ziaja Cashmere е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерацияхидратира косъмаулеснява разресването и следващото оформянекосата има блясък и е гладка на допирНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте.
 • Redken Texturize Fashion Waves 07 солен спрей за обем и форма 250 мл.
  Redken Texturize Fashion Waves 07, 250 мл., Солен спрейове за коса за жени, Спреят за плажен ефект Redken Texturize гарантира на косата ви небрежен вид, както от морето.Характеристики:въздейства от корените към краищатаефект на вълните на плажапридава на косата обем и гъвкавостНачин на употреба:Нанасяйте равномерно върху суха или влажна коса.
 • Nivea Diamond Volume лак за коса за обем и блясък 250 мл.
  Nivea Diamond Volume, 250 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Nivea Diamond Volume фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическимоментално придава на косата обемпродуктът е щадящ към косатане оставя в косата остатъци и лесно се разресваНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Sexy Hair Big лак за коса с екстра силна фиксация 300 мл.
  Sexy Hair Big, 300 мл., Лак за коса за жени, Фиксиращият препарат Sexy Hair Big придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:придава обем от коренитеприческата е под контрол цял денНачин на употреба:Нанесете на суха коса. Оформяйте по желания начин.
 • Schwarzkopf Professional Professionnelle лак за коса екстра силна фиксация 500 мл.
  Schwarzkopf Professional Professionnelle, 500 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Schwarzkopf Professional Professionnelle фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическисилна фиксациядълговременен ефектпридава на косата жизненост и блясъкНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см. Преди употреба разклатете старателно.
 • Davines Naturaltech Well-Being масажно олио за чувствителна кожа на скалпа 100 мл.
  Davines Naturaltech Well-Being, 100 мл., Класически масла за коса унисекс, Маслото за коса Davines Naturaltech Well-Being предоставя на вашата коса грижата, която тя заслужава. След прилагане косата е гладка и лъскава.Характеристики:подхранва в дълбочинапридава блясък на косатавидимо разкрасява косатаСъстав:Начин на употреба:
 • TRESemmé Botanique Cactus Water & Coconut лак за коса с лека фиксация 250 мл.
  TRESemmé Botanique Cactus Water & Coconut, 250 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса TRESemmé Botanique Cactus Water & Coconut фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическиестествена фиксациялесно и бързо прилаганеНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Alcina N°1 грижа без отмиване за боядисана коса 100 мл.
  Alcina N°1, 100 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеAlcina N°1 придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:притежава регенеративен ефекткачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
връх