Цена
лв лв

Дрехи

 • каталог
 • списък
3 продукти
 • Vacanze Горнище на дамски бански Charleen цветен
  58,50 лв
  Горнище на дамски банскис триъгълни чашки. Доверете се на оригинала от италианската колекция Vacanze! Приятен плат за бански с бързосъхнещи свойства Горнището е с триъгълни чашки с подвижни подплънки без банели Чашките в горната част са с пришити мъниста Презрамките са от тънки връзки, които преминават в по-широка лента, завързват се зад врата Обиколката също се завързва Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Nessa Сутиен Miya неподплатен тъмносин
  94,99 лв
  Неподплатен сутиен Miya за пищни форми. На тъмносинята основа великолепно се откроява необикновена медена бродерия. Меки чашки Декоративни презрамки Класически банели Странични банели Задно закопчаване с две телени копчета на три степени Закопчаването при по-големите размери е с три телени копчета.
 • Nessa Сутиен Tatuaz I. Nevyztužená черен
  86,99 лв
  Елегантен неподплатен сутиен с орнаментална бродерия на фината мрежеста материя. Широките презрамки по-добре разпределят тежестта на буйния бюст и облекчават гърба Ви. Сутиенът е подходящ за голям бюст Меки чашки Класически банели Странични банели Задно закопчаване с три телени копчета на две степени
Всички дрехи и аксесоари от всички уеб и онлайн магазини сега са на едно място. Тръсенето на отстъпки и маркировки в всички онлайн магазини, намиране на точно това, което ти трябва за определен повод и квалитетното а евтино обличане, никога не е било по-лесно.
връх