Цена
лв лв

Lental дрехи

 • каталог
 • списък
4 продукти
 • Lental Туника Lori Angora ръкав графитен
  56,99 лв
  Едноцветна дамска туника от приятна материя. С удобна по-свободна кройка! Туниката е изработена от вискоза в комбинация с еластан – той осигурява по-висока еластичност на материята Овално деколте, дълъг ръкав Долната част отпред е решена с интересен прорез във формата на буква Л, задната част е права и по-дълга от предната По-свободната кройка е комфортна, гали всяко тяло и едновременно прикрива неговите евентуални несъвършенства Дължината на задната част е до над коляното (зависи от ръста)
 • Lental Туника Daniela с дълъг ръкав chaber
  43,99 лв
  Дамска блуза/туника Daniela от лека материя. Изработена от вискоза с примес на еластан, който осигурява по-висока еластичност на плата Блузата е с по-свободна кройка, така че може да се носи и като блуза, и като туника Благодарение на по-свободната кройка перфектно прикрива евентуални несъвършенства в областта на коремчето и дупето Тенденциозен ръкав тип прилеп, овално деколте Задната част на блузата е по-дълга от предната Дължината е до средата на бедрото (зависи от ръста)
 • Lental Tunika lori с дълъг ръкав капучино
  51,99 лв
  Туниката Lori от приятно трико е идеалният избор за комбинация с джинси или клин. Модерно непоръбеният заден край е по-дълъг от предния. Приятната вискоза гарантира целодневно удобство. Дамска туникa Трико Задната страна е по-дълга
 • Lental Туника Lori дантелен ръкав червен
  48,99 лв
  Туниката Lori от приятно трико е идеалният избор за комбинация с джинси или клин. Модерната необшита задна част е по-дълга от предната. Приятната вискоза гарантира целодневно удобство. Дамска туника Трико Задната страна е по-дълга
Всички дрехи и аксесоари от всички уеб и онлайн магазини сега са на едно място. Тръсенето на отстъпки и маркировки в всички онлайн магазини, намиране на точно това, което ти трябва за определен повод и квалитетното а евтино обличане, никога не е било по-лесно.
връх