Цена
лв лв

David Mare дрехи

 • каталог
 • списък
Дрехи Марка: David Mare 11 продукти от 1 уеб магазина
 • David Mare Горнище на дамски бански Cori син
  36,50 лв
  Едноцветно горнище на бански с лъскав ефект. Модерен дизайн от италианската колекция David Mare! Приятен плат за бански с бързосъхнещи свойства Чашките са с подвижни подплънки и с вшити класически и странични банели Средата на горнището е набрана Подвижни презрамки с регулация на дължината Еластичната обиколка е подшита със силиконова лента – предотвратява пързалянето на горнището след отстраняване на презрамките Закопчава се с метална катарама Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • David Mare Долнище на бански Cornette син
  28,00 лв
  Класическо долнище на бански с лъскав яркосин цвят Долнището е класическо, изработено от приятен бързосъхнещ плат Еластичен колан и кантове на крачолите Вътрешната част е подсилена с приятен плат Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • David Mare Горнище на дамски бански David Mare Playa 015 с банели цветен
  54,74 лв
  Горнище на дамски бански с богат флорален мотив. Ексклузивно от италианската колекция David Mare! Банският е изработен от приятна материя с бързосъхнещи свойства, отвътре е подшит с втори слой плат за бански Горнището е в стил бандо с вшити банели и подвижни подплънки Подвижните презрамки се завързват зад врата Гладката обиколка със странични банели се завързва Възможно е разминаване в дизайна Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • David Mare Долнище на бански Playa Stella цветен
  27,74 лв
  Долнище на бански с богат флорален мотив от италианската колекция David Mare. Долнището е изработено от приятна материя с бързосъхнещи свойства, от вътрешната страна е подшито с втори слой плат Класическа кройка и еластичен колан и кантове на крачолите Отстрани към долнището се връзват самостоятелни връзки Възможно е разминаване в дизайна Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • David Mare Горнище на дамски бански David Mare Python с банели цветен
  47,50 лв
  Горнище на бански от две части с нотка на етно стил от италианската колекция David Mare. Придайте на плажния си модел правилния шик! Банският е изработен от приятна материя с бързосъхнещи свойства, от вътрешната страна е подшит с втори пласт плат Горнище тип bandeau с вшити банели и подвижни подплънки Подвижните презрамки се завързват зад врата Гладката обиколка със странични банели се завързва Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • David Mare Дамски бански от две части Rosita цветен
  101,23 лв
  Луксозен бански от две части Rosita от италианската марка David Mare. Сутиенът е с леко подплатени чашки, оформя бюста Ви и му гарантира нужната опора. Обиколката и презрамките се завързват. Класическите бикини за още по-голямо удобство са с по-малко изрязани крачоли. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Странични банели Завързва се зад врата Класически бикини Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • David Mare Дамски бански от две части Violeta цветен
  85,78 лв
  Луксозен бански от две части Violeta с нежно подплатено горнище. Класическото долнище е с висок колан, който скрива дребните несъвършенства и може да се прегъне, когато решите да хванете тен на коремчето. От италианската марка David Mare. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Презрамките се откопчават само отзад Странични банели Задно закопчаване с метална катарама за бански Долнището е с колан, който се обръща Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • David Mare Долнище на дамски бански Violeta цветен
  28,79 лв
  Долнище на луксозен бански Violeta. Класическото долнище е с висок колан, който закрива дребните несъвършенства на тялото и може да се обърне, ако искате тен на коремчето. От италианската марка David Mare. Долнище на бански Коланът на долнището се прегъва Бързосъхнеща материя Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • David Mare Дамски бански от две части Cecelia синьобял
  96,78 лв
  Луксозен бански от две части Cecelia с нетрадиционен мотив и детайли. Горнището бандо е със скрити чашки, които придават на бюста ви опора и създават естествено красива форма. Презрамките можете а откопчаете и да поработите върху тена. Долнището е с удобна класическа кройка. От италианската марка David Mare. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Скрити подплатени чашки Подвижни презрамки Класически банели Странични банели Завързва се зад врата и на гърба Класическо долнище Създайте си съвършения плажен
 • David Mare Долнище на дамски бански Cristal синьобял
  32,99 лв
  Луксозно долнище на бански Cristal с нетрадиционен мотив. Долнището отстрани е с връзки, с помощта на които можете да регулирате крачолите и талията. От италианската марка David Mare. Долнище на бански Класическа кройка Подходящо и за пищни форми Бързосъхнеща материя Регулация на дълбочината отстрани Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • David Mare Цял бански Arin бялосин
  103,49 лв
  Привлекателен бански Arin с моряшки дизайн. Много качествената и мека допир материя бързо съхне, за по-голям комфорт е подшита с втори по-тънък слой. Фините чашки са само леко подплатени. От италианския производител David Mare.. Цял бански Бързосъхнеща материя Скрити подплатени чашки Без банели Долната част е класическа Създайте си съвършения плажен аутфит!
Всички дрехи и аксесоари от всички уеб и онлайн магазини сега са на едно място. Тръсенето на отстъпки и маркировки в всички онлайн магазини, намиране на точно това, което ти трябва за определен повод и квалитетното а евтино обличане, никога не е било по-лесно.
връх