Цена
лв лв
Размери

Lentiggini a Mila Swimwear онлайн пазаруване на дрехи и обувки за дами

 • каталог
 • списък
Дами Марка: Lentiggini a Mila Swimwear 7 продукти от 1 уеб магазина
 • Lentiggini a Mila Swimwear Дамски бански от две части Miriam чернозелен
  6599000000000000,00 лв
  Дамски бански от две части Miriam с тропическа щампа и фини златни точки. Чашките са подплатени, по средата украсени с метална щампа. Класическото долнище на колана се обръща и може да се пристегне с връзки отстрани. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Подвижни презрамки Класически банели Задно закопчаване с пластмасова катарама Класическо долнище Горнището и долнището се продават само в комплект. Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Lentiggini a Mila Swimwear Дамски бански от две части Camellia черносин
  5279000000000000,00 лв
  Дамски бански от две части Camеllia с твърди подплатени чашки. Класическото долнище отпред е подплатено с втори по-тънък слой. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Класически банели Задно закопчаване с пластмасова катарама Класическо долнище Горнището и долнището се продават само в комплект. Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Lentiggini a Mila Swimwear Дамски бански от две части Julietta цветен
  60,74 лв
  Банският от две части Julietta с меки чашки е буквално игра на цветовете. Флоралната основа е допълнена с детайли с животински мотив. Класическо плитко долнище. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Неподплатени чашки Задно закопчаване с пластмасова катарама Класическо долнище Горнището и долнището се продават само в комплект Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Lentiggini a Mila Swimwear Дамски танкини Vanessa цветен
  594900,00 лв
  Дамски танкини Vanessa с вталяващ набор в областта на коремчето Меко подплатените чашки без банели са скрити. Горнището е допълнено с класическо долнище. Дамски танкини Бързосъхнеща материя Скрити меки чашки Подвижни подплънки Без банели Класическо долнище Горнището и долнището се продават само в комплект. Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Lentiggini a Mila Swimwear Цял дамски бански Paradise цветен
  7039,00 лв
  Целият дамски бански Paradise е покана за рая. Меките подплънки са подвижни и така сама избирате дали да е с подплатени чашки, или не. долната част отстрани е с връзки за пристягане Цял бански Бързосъхнеща материя Меки чашки Подвижни подплънки Без банели Класическа долна част Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Lentiggini a Mila Swimwear Дамски бански от две части Paradise цветен
  671900000000,00 лв
  Дамският бански от две части Paradise е покана за тропическия рай. Подплатените чашки придават стегната форма на гърдите. Класическото долнище отстрани може са се стегне с връзки и така се регулира дълбочината му. Дамски бански от две части Бързосъхнеща материя Подплатени чашки Завързва се зад врата Класически банели Задно закопчаване с пластмасова катарама Класическо долнище Горнището и долнището се продават само в комплект. Създайте си съвършения плажен аутфит!
 • Lentiggini a Mila Swimwear Дамски танкини Erika цветен
  70,39 лв
  Дамските танкини Erika са с тропически дизайн. Имат скрити меко подплатени чашки. В областта на коремчето кройката е по-свободна. С класическо долнище. Дамски танкини Бързосъхнеща материя Скрити меки чашки Без банели Класическо долнище Горнището и долнището се продават само в комплект. Създайте си съвършения плажен аутфит!
Женското облекло и мода, рокли, обувки, бижута, обувки, панталони и маратонки с отстъпки и отстъпки от всички онлайн магазини за мода вече са на едно място, за да можете лесно да сравнявате цените и да ги купувате онлайн или в магазина.
връх