Онлайн пазаруване на дрехи и обувки за дами

 • каталог
 • списък
Дами 5 продукти
 • Kondor Kids's Shoes CCRPP63 Violet
  Material: Upper: eva with pvc patch Lining: eva Outsole: eva
 • Kondor Kids's Shoes CCRSPM39
  Material: Upper: eva with pvc patch Lining: eva Outsole: eva
 • Сандали ARENA - Softy Kids Hook 81270 088 Fuchsia/Bright/Pink
  В лятното предложение на марка Arena сандали за момичета. Горната част на обувките (саята) - Изкуствен материал - Bисококачествен материал - позволява на крака да диша свободно. Във вътрешната част на обувките изкуствен материал. Помислено е и за стелка (изкуствен материал), която ограничава пoдхлъзването на крака. Подметката е висококачествен материал, леко изолира от пода. В модела е приложена технология EVA. Удобни, проветриви и лесни за поддържане чисти, са сред най-често купуваните.
 • Kondor Kids's Shoes CCRAV39
  Material: Upper: eva with pvc patch Lining: eva Outsole: eva
 • Апрески REIMA - Yura 569356 3690
  В колекцията на марка Reima удобни обувки за студените дни. Външната част на обувките е Екологична кожа - Eкологична кожа, Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Bисококачествен материал - пригодена за по-ниски температури. Отвътре плат, пяна, синтетичен кожух, благодарение на което обувките запазват добрите си хигиенни качества. Помислено е и за стелка: материал. Подметката: висококачествен материал, притежава добро сцепление и предпазва от падане. Обувките са подобрени с технология Reimatec®, Waterproof. Справят се с дълги разходки и интензивни забавления на открито.

Последно видяно

Женското облекло и мода, рокли, обувки, бижута, обувки, панталони и маратонки с отстъпки и отстъпки от всички онлайн магазини за мода вече са на едно място, за да можете лесно да сравнявате цените и да ги купувате онлайн или в магазина.
връх