Цена
лв лв

Timberland онлайн пазаруване на дрехи и обувки за дами

 • каталог
 • списък
 • Сандали TIMBERLAND - Perkins Row 2-Strap TB0A1NJ8J451 Bright Blue
  Очарователни, момичешки сандали марка Timberland. Удобно оформената горна част - Екологична кожа - Eкологична кожа, Текстил - Tекстил - осигурява на ходилото подходящо проветрение. Във вътрешната част на обувките плат. Помислено е и за стелка (изкуствен материал), която ограничава пoдхлъзването на крака. Подметката е висококачествен материал, леко изолира от пода. Обувките са подобрени с технология EVA, Sanitized. Здравословни за стъпалото сандали, гарантиращи добра проветривост, са добро решение за горещите дни.
 • Туристически oбувки TIMBERLAND - Double Strap H L Chu TB0A17TU0011 Black
  Солидни момичешки обувки на марка Timberland. Горната част на обувката (саята) (Естествена кожа - Лицева, Набук, Текстил - Tекстил) притежава повишена устойчивост на атмосферни влияния. Отвътре кожа, плат, благодарение на което обувките запазват добрите си хигиенни качества. Стелката в тези обувки е материал, увеличава удобството при носене. Благодарение на подметката: гума, обувките осигуряват добро сцепление и са безопасни. В модела е приложена технология Non-Marking, Ortholite. Интересно завършени, предпазват от ниските температури.
 • Сандали TIMBERLAND - Perkins Row Strap Sandal TB0A1NP7D561 Medium Pink
  В лятното предложение на марка Timberland сандали за момичета. Горната част на обувките (саята) - Екологична кожа - Eкологична кожа, Текстил - Tекстил - позволява на крака да диша свободно. Вътрешната подложка: плат, спомага за поддържането на добри хигиенни качества. Плъзгането на ходилото се намалява от абсорбиращата стелка: изкуствен материал. Основният компонент на подметката е висококачествен материал. Обувките са подобрени с технология EVA, Sanitized. Предназначени за топли дни, ще оправдаят очакванията Ви и при най-високите температури.

Последно видяно

Женското облекло и мода, рокли, обувки, бижута, обувки, панталони и маратонки с отстъпки и отстъпки от всички онлайн магазини за мода вече са на едно място, за да можете лесно да сравнявате цените и да ги купувате онлайн или в магазина.
връх