Най-голямата модна платформа в България

HANNAH дрехи за дами

680
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Hannah WALENTIN Дамска рокля, кафяво, размер S
    Дамаската рокля с къс ръкав и кръгло деколте Hannah WALENTIN е идеален модел за гардероба на всяка дама. Изработена е с полуприлепналата кройка, с практични джобове и с пристягане в колана, което подчертава женската талия. Роклята е идеална за летните месеци, за носене по време на работа и за почивката около водни източници.
  • Hannah NYLAH Дамски шорти, сиво, размер 40
    Дамските шорти Hannah NYLAH са изработени от лек, еластичен, проветрив и удобен материал. Те са идеални за туризъм и за ежедневието. Разполагат с два предни джоба и два задни, от които единият е с цип.
  • Hannah BASCO JR Детски откопчаващи се панталони, зелено, размер 128
    Туристическите панталони Hannah BASCO JR са изработени с откопчващи се крачоли, което ще създава удобство на малкото дете при разходките в планините. Изработени са от синтетични смеси и еластични материали, които предлагат комфорт и максимална свобода на движенията. Тъканта е олекотена , проветрива и приятна при докосване. Материята им е допълнена с защитен фактор UV 30. Дребните предмети са подходящи за поставяне в двата предни джоба.
  • Hannah SEUMAS W Дамско софтшел яке, сиво, размер L
    Дамското яке Hannah SEUMAS W е изработено от материала AFT Tech Stretch, който е еластичен, лек и добра проветривост, което го прави идеално за активности като: бягания или ferraty. Якето има обратен дълъг YKK цип и изправена яка, долен кант с ластик и анатомично оформени ръкави също завършени с ластик.
  • Hannah ZURY LITE Дамско софтшел яке, винен, размер M
    Дамско софтшел яке подходящо за всякакви приключения. Якето Hannah ZURY LITE е с материя от softshell мембрана и повърхностна обработка Teflon Eco Lite. Материята предлага водоустойчивост, вятърна устойчивост и едновременно с това е дишаща. Долният кант на якето е регулируем, също както и качулката, докато ръкавите са анатомично оформени и завършени с пристягане с лента от велкро.
  • Hannah VIOLLE Дамско яке с пълнеж от пера, черно, размер 42
    Дамското удължено яке Hannah VIOLLE е изработено с пълнеж от пера, който гарантират топлинна защита при различните температурни условия.Интересна при модела е и безшевната технология, с която са образувани интересни форми и не позволява нежелано излизане на пера. Запазва температурата на тялото и в най-мразовитите дни. Повърхностната тъкан е допълнена са качествена повърхностна обработка DWR и разбира се двупосочен цип.
  • Hannah LIYA Дамска рокля, тъмносин, размер 34
    Леката дамска рокля Hannah LIYA е с удобна кройка и с дължина, която стига до коленете. Създадена е от мек материал, който е приятен на допир. Идеална за ежедневна употреба в града и за излетите сред природата.
  • Hannah KATANA Дамска тениска, цвят сьомга, размер M
    Hannah KATANA е дамска тениска с удължени ръкави с красив дизайн. Можеш да избираш от няколко различни печата на гърдите. Тениската е изработена от лек и приятен на допир материал и е идеална за летните дни.
  • Hannah KATANA Дамска тениска, зелено, размер 40
    Hannah KATANA е дамска тениска с удължени ръкави с красив дизайн. Можеш да избираш от няколко различни печата на гърдите. Тениската е изработена от лек и приятен на допир материал и е идеална за летните дни.
  • Hannah MONETY Дамски клин, черно, размер XS
    Дамският клин Hannah MONETY е направен с атрактивен дизайн , който ще създаде желанието в теб за спортуване. Изработен е от еластичен и проветрив материал, който е много приятен за докосване. Клинът е подходящ за бягане и тренировки във фитнес зали. Кройката е с широк ластичен колан с добавено шнурче и заден джоб с цип за съхранение на дребни предмети. Декоративните му шевове подчертават неговият интересен дизайн, докато отразителните детайли създават добра видимост при намалена светлина.
  • Hannah TERESS Дамско горнище, сиво, размер 38
    Ако търсиш практично яке ? Модела на практичното яке Hannah TERESS ще ти даде всичко необходимо. Ръкавите са от материала Polarsoft Thermo, което е мека тъкан с влакна. Благодарение на влакнестия материал дрехата има термо изолационни качества, отлично затопляне и минимално попиване на вода. Затоплящите части на тялото са от Duratherm- Полиестерното руно се характеризира с термо изолационни качества, гарантиращи оптимална функционалност и достатъчно топлинен комфорт и при влажно състояние. Подходящо е като втора дреха под непромокаемо яке или за самостоятелно носене.nbsp.
  • Hannah JEFRY II Дамски затоплени панталони, черно, размер 36
    Дамските панталони Hannah JEFRY II може да бъдат използвани за множество различни дейности. Изключително подходящи са за туризъм, за разходки или за разхождане на кучето в студените дни на годината. Еластичният материал AFT Strech с ripstop обработка от външната страна е допълнен със затопляща подплата отвътре, която повишава температурния комфорт и предоставя приятно усещане при обуване на панталоните.
  • Hannah TALLA Дамско капитонирано яке, черно, размер 36
    Дамското капитонирано яке Hannah TALLA ще изпълни всички твои очаквания. То е много леко и е идеално за ежедневна употреба в града. Външният материал разполага с полиуретанова промазка с микро пори, която предоставя комбинация от добра дишаемост и добра водоустойчивост с воден стълб 1500 мм. Пълнежът Duratherm се състои от полиестерно руно, което гарантира оптимален топлинен комфорт при спортуване и ежедневна употреба. То предоставя добра добра термоизолация и във влажна среда.
  • Hannah CHUCKI Дамска тениска, бяло, размер XL
    Hannah CHUCKI е дамска тениска от ECO памук с удължени ръкави. Кройката е Regular fit е с кръгло деколте и стои много удобно на всяка фигура.
  • Hannah FALINE SOFTSHELL Дамско софтшел яке, черно, размер 36
    Облечи си мъжкото яке от софтшел Hannah FALINE SOFTSHELL в атрактивна кройка и излез на разходка сред природата. Подходящо за носене през пролетта и есента, благодарение на неговата проветривост и водоустойчивост. Допълнено е и с водоотблъскващата обработка на горният слой TEFLON EcoElite, която е екологична.
  • Hannah GOLDIE Дамско яке, бяло, размер 40
    Дамското яке Hannah GOLDIE е направено в модерен дизайн и е подходящо за носене в свободното време. Идеално е за планина, еднодневни излети, пътувания и носене в свободното време при всякакви активности. Благодарение на мембраната Resstex 8000 има добра водоустойчивост и едновременно с това парите не се задържат до тялото. Защитата от дъжд е подсилена още и от подлепените основни шевове. Допълнено е с подплата от мрежест материал. Правата (Regular )кройка стои стои добре на всички, долният кант на ръкавите е завършен с ластик и едновременно с това може да се регулира, което прави якето още по-удобно.
  • Hannah ILSSA Дамска тениска, тъмносин, размер 36
    Дамаската тениска Hannah ILSSA е модел с дълъг ръкав и кръгло деколте. Идеална е за града и разходки из природата. Благодарение на използваните материали в нея- предлага удобство и е приятна при докосване.
  • Hannah VELI JR Детски функционален панталон, тъмнозелено, размер 158-164
    Дамският 3/4 панталон Hannah LUIGI JR е изработен от материала AFT Stretch, благодарение на което е много лек, дишащ и не задържа парите от тялото. Добавените примеси от полиамид правят материята изключително издръжлива на механично разкъсване. Колана е допълнен с ластик и може да бъде пристегнат с помощта на шнурче. Тяхната уникална визия е допълнена от пристегнатите крачоли с ластик.
  • Hannah AMABEL Дамско скиорско яке с мембрана, бежово, размер L
    Модерното скиорско яке с мембрана Hannah AMABEL отговаря на всички изисквания на взискателните скиори. Предлага сто процентна защита от неблагоприятното време и едновременно с това има качествен материал устойчив на механични разкъсвания. Мембранният материал Climatic Active Stretch е допълнен с изолацията Thermore. Якето е подходящо за използване ALL MOUNTAIN и е допълнено с датчика RECCO. Анатомично оформените ръкави могат да се регулират с велкро ленти в долната си част. Качулката е регулируема и се откопчава. Допълнено е с джоб на ръкава с водоустойчив цип за ски картата, еластични маншети в ръкавите с отвори за палеца, снежен колан и система от вътрешни джобове. По време на ски спусканията през пролетта ще оцениш в него и проветряването в подмишниците. Лепените платки на ръкавите и козирката са практични и са луксозно допълнение, а заедно със силиконовият неплъзгащ печат на рамената и 3D логото се оформя луксозен стил на якето.
  • Hannah CORNET JR II Детска функционална тениска, тъмнозелено, размер 140
    Тениската за момчета Hannah CORNET JR II е подходяща за бягане и други спортни активности. Изработена е отрециклираният материал AFT Quick Dry и антибактериалната Polygiene обработка , която прави материята устойчива на запарване. Благодарение на отразителните елементи се предлага добра видимост и при смрачаване.
  • Hannah WALENTIN Дамска рокля, тъмносин, размер 38
    Дамаската рокля с къс ръкав и кръгло деколте Hannah WALENTIN е идеален модел за гардероба на всяка дама. Изработена е с полуприлепналата кройка, с практични джобове и с пристягане в колана, което подчертава женската талия. Роклята е идеална за летните месеци, за носене по време на работа и за почивката около водни източници.
  • Hannah CAVANA II Дамски 3/4 панталони, бежово, размер M
    Дамският 3/4 панталон Hannah CAVANA II е изработен от функционалният синтетичен материал AFT Stretch и има добавени еластични влакна. Панталонът предлагат удобство и пълна свобода на движенията при носене. Освен това е много удобен по време на дълги разходки сред природата или при излизания в града. Дължината на крачолите може да бъде регулирана с леко навиване над колената. Колана е допълнен с ластик и може да бъде пристегнат с помощта на шнурче. Regular кройката е удобна и приляга отлично за всички фигури.
  • Hannah KAROL Дамски 3/4 панталони, черно, размер 34
    Дамските 3/4 панталонки Hannah WHARTON са изработени от софтшелова материя. Подходящи са за пътуване и всякаква активност на открито. Материала AFT Double Weave предлага голям комфорт на тялото. Този модерен еднослоен материал включва в себе си две технологии на изтъкаване. Външната страна на панталоните е издръжлива на разкъсване, а от вътрешната част извежда влагата от тялото, за бъдете постоянно на сухо и при голяма активност.
  • Hannah CAYLA Дамски суитшърт, тюркоазено, размер 34
    Дамският суитшърт Hannah CAYLA е изработен от смесени материали, които предлагат удобство и приятно усещане при допир с кожата. Regular кройката стои добре на всякаква фигура и позволява пълна свобода на движенията.
  • Hannah CORNET JR II Детска функционална тениска, зелено, размер 140
    Тениската за момчета Hannah CORNET JR II е подходяща за бягане и други спортни активности. Изработена е отрециклираният материал AFT Quick Dry и антибактериалната Polygiene обработка , която прави материята устойчива на запарване. Благодарение на отразителните елементи се предлага добра видимост и при смрачаване.
  • Hannah WINIA Дамско зимно яке, розово, размер 36
    Дамското зимно яке Hannah WINIA е с кожичка около качулката и е идеален избор за градски разходки в свободното време. Микропорестото му покритие гарантира водоустойчивост и проветривост на материала. Качественото полиестерно влакно Duratherm е олекотено, меко и създава добри термоизолационни качества. Благодарение на удължената кройка ще бъдеш на топло и при най-големите студове. Изработено е с декоративни шевове , който му дават атрактивен вид. Кожата от качулката може лесно да се сваля.
  • Hannah CHUCKI Дамска тениска, розово, размер 36
    Hannah CHUCKI е дамска тениска от ECO памук с удължени ръкави. Кройката е Regular fit е с кръгло деколте и стои много удобно на всяка фигура.
  • Hannah LUIGI JR Детски панталони с материя от софтшел, черно, размер 152
    Всяко дете ще се зарадва на панталоните от софтшел, с които ще може да се наслаждава на природата. Hannah LUIGI JR са изработени от еластичен материал , който е много проветрив има водоустойчива обработка. Подходящи са за излети , пътувания и много други. Коланът им е допълнен с ластик и може да бъде регулиран с шнурче, също както и долният край на крачолите. Панталоните имат анатомично оформени колена , което дава максимална свобода на движенията, два предни джоба и един джоб на бедрото с цип.
  • Hannah CAMILA Дамска рокля, черно, размер XS
    Hannah CAMILA е спортна лятна рокля с дължина до коленете и е със семпъл дизайн. Тя е с кратки ръкави, кръгло деколте и две малки странични цепки. Използваният еластичен материал не ограничава движенията и гарантира максимален комфорт.
  • Hannah SKYLARK W Дамско яке с мембрана, розово, размер XXL
    Дамското техническо яке Hannah SKYLARK W е необходим модел, без значение дали се подготвяш за планина или ferraty. Непропускащият и проветрив материал е с мембраната Climatic Pro Lite и водоустойчивата обработка DWR , които предлагат максимална защита от неблагоприятното време. Водоустойчивостта му е гарантирана и от специалните непропускащи ципове YKK с подлепени шевове. Кройката Regular fit стои отлично на тялото с анатомично оформените ръкави , които са завършени с ластик , също както и долният край на якето , за да не се ограничат движенията. Допълнителните отразителни ленти помагат и при намалена светлина. Якето може лесно да се сгъва , което е много практично при честата промяна на времето, а освен това е допълнено и с специален калъф за съхранението му.
  • Hannah VERUN Дамски 3/4 панталони, тъмносиво, размер XS
    Дамските панталонки Hannah VERUN са направени от смес на памук с полиамид. Панталоните са подходящи за пътуване или свободни активности. Повърхностната обработка Washed дава стил на панталонките.
  • Hannah ALGA Дамска пола, черно, размер S
    Дамската пола Hannah ALGA дава женственост на облеклото и е подходяща за релакс сред природата. Изработени са от функционалния синтетичен материал със смеси от еластични влакна, благодарение на това се гарантира свобода на движенията и комфорт при носене. Полата е два основни джоба и един допълнителен в задната част. Колана е с ластик и допълнителен шнур, който помага за пристягането на талията.
  • Hannah CONIE Дамски софтшел панталони, черно, размер 36
    Дамските софтшел панталони Hannah CONIE са идеални за туризъм и разходки сред прироодата. Разполагат с водоотблъскваща обработка Teflon, която защитава тялото и в най-лошите климатични условия. Същевременно са добре дишащи. Идеалният избор за всяка любителка на туризма.
  • Hannah QUENTIN Дамски туристически панталони, черно, размер 38
    Многофункционалните панталони Hannah QUENTIN предоставят възможност бързо да ги скъсиш и да ги направиш 3/4 панталони. Подходящи са за туризъм или за дълги пътувания. Материалът AFT Double Weave предлага голям комфорт на тялото. Този модерен еднослоен материал е създаден с помощта на две технологии на изтъкаване. Външната страна на панталоните е устойчива на скъсване, а вътрешната част отвежда влагата от тялото, за да бъдете постоянно сухи независимо от условията.
  • Hannah SKYLARK W Дамско яке с мембрана, бяло, размер S
    Дамското техническо яке Hannah SKYLARK W е необходим модел, без значение дали се подготвяш за планина или ferraty. Непропускащият и проветрив материал е с мембраната Climatic Pro Lite и водоустойчивата обработка DWR , които предлагат максимална защита от неблагоприятното време. Водоустойчивостта му е гарантирана и от специалните непропускащи ципове YKK с подлепени шевове. Кройката Regular fit стои отлично на тялото с анатомично оформените ръкави , които са завършени с ластик , също както и долният край на якето , за да не се ограничат движенията. Допълнителните отразителни ленти помагат и при намалена светлина. Якето може лесно да се сгъва , което е много практично при честата промяна на времето, а освен това е допълнено и с специален калъф за съхранението му.
  • Hannah GEMA Дамско зимно яке, жълто, размер 38
    Дамското зимно яке Hannah GEMA е изработено от материала Resstex с мембрана, която му дава водоустойчивост 5 000 мм, обработката DWR и мека изолационен пълнеж. Зимното яке е с качулка и откопаваща се кожичка към нея . Ципа е двупосочен и има два джоба с цип. Всичките ципове на якето имат метален ефект , което му създава елегантен стил. Капитонираната му форма подчертава неговият модерен стил.
  • Hannah KAIA JR Момичешка тениска, лилаво, размер 116
    Момичешката тениска KAIA JR е направена от памучен материал и в красива кройка. Всяко момиче ще оцени веселият печат и нейният пастелният цвят. Произведена е от приятна при докосване материя. Тениски с къс ръкав
  • Hannah ELISA Дамски спортен клин, черно, размер M
    Дамският спортен клин Hannah ELISA е подходящ за бягания по трасета или каране на ролери. Изработен е от функционалния синтетичен материал AFT Active Stretch с добавени еластични влакна, които комбинират лекота, проветривост и максимален диапазон на движенията. Клина е много мек при допир, а благодарение на декоративното му зашиване стои отлично на тялото. Клинове за свободното време
  • Hannah ELA Дамски зимен елек, черно, размер 36
    Дамското капитонирано елече Hannah ELA е леко и приятно за тялото. Предлага отлично затопляне на тялото по време на градски разходки. Елечето е направено от материал с мембрана с воден стълб 5 000 мм с обработката DWR и мек изолационен пълнеж. Разполага с падаща качулка, водоустойчив двупосочен цип и два странични джоба с цип. Много практичните са и страничните цепки с цип. Капитонираната му форма подчертава неговият модерен стил. Модерни, за свободното време
  • Hannah MAIRI Дамско зимно яке, зелено, размер 42
    Дамското зимно яке Hannah MAIRI е изработено от материала Resstex с мембрана, която му дава водоустойчивост 5 000 мм, обработката DWR и мек изолационен пълнеж. Зимното яке е с качулка и откопаваща се кожичка към нея . Ципа е двупосочен и има два джоба с цип. Всичките ципове на якето имат метален ефект , което му създава елегантен стил. Еластичните маншети в ръкавите и долният край на якето са пристегнати с ластик и гарантират запазване на топлината на тялото. Капитонираната му форма подчертава неговият модерен стил. Модерни зимни якета, свободно време
  • Hannah KACY Дамско скиорско яке, розово, размер M
    Модерното дамско ски яке Hannah KACY е създадено от надеждни материали и е с промазка Resstex и изолация Duratherm Classic. Двата странични джоба с цип са с капак и са много практични. Якето разполага и с джоб за ски карта на единия ръкав и вътрешни джобове - 1 с цип и 1 за очила. Ръкавите са анатомично оформени и са завършени с ленти с велкро лепенка за регулиране. Якето е със снежен колан, с еластични маншети на ръкавите и с регулируем долен кант. Ски якета
  • Hannah KASTY Дамски зимни шорти, черно, размер 38
    Дамските зимни шорти Hannah KASTY с материя от кухи влакна са идеални за всякакви зимни спортове. Шортите предлагат повишаване на топлинния комфорт на тялото. Опростената им кройка и отличното затопляне ги правят подходящи за всякакви зимни спортове и всекидневно носене. Еластичният материал в страничните части предлага максимална свобода на движенията при всякакви активности , а благодарение на покритието Drypeak 1500 са устойчиви на неблагоприятното време. Панталони за ски бягане
  • Hannah HAITA Дамски панталони, черно, размер M
    Дамските панталони за пътуване Hannah HAITAН ще бъдат незаменима част от спортния ти гардероб. Подходящи за туризъм, дейности в свободното време и пътуване. Те са изработени от еластичен материал AFT Stretch с UPF 30 защитен фактор, който е популярен лек летен материал с рипстоп покритие. Удобната кройка Regular fit заедно с регулируемия талията с&nbsp колан и анатомично оформените колене осигуряват максимален комфорт при носене. Туристически панталони
  • Hannah SOFFY Дамски панталони с топла подплата, черно, размер 40
    Дамските затоплени панталони Hannah SOFFY са с практична кройка и са изработени от издръжливия материал AFT Strech. Това е функционален синтетичен материал с еластични влакна, който се отличава с лекотата, дишаемостта и мекотата си. Комбинацията от полиамид и еластан отвън предоставя максимална издръжливост, устойчивост на скъсване и гъвкавост. Наслади се на спортуването и на свободното време с тези панталони, които гарантират свобода на движенията. Модерни панталони за свободно време
  • Hannah ELOISE Дамско зимно яке, тъмносин, размер XS
    Затоплете се с дългото дамско яке Hannah ELOISE, което е подходящо за града. Якето е с пълнеж от качествен полиестър Duratherm, благодарение на който е много леко и предлага оптимална термоизолация. Повърхностният материал е обработен с полиестерно покритие, което предлага проветривост и защита от влагата. Зимни
  • Hannah MIDLEN Дамско зимно яке, тъмносиво, размер 40
    Дамското олекотено и затоплящо яке Hannah MIDLEN бързо ще стане твоя любим модел за градски разходки. Благодарение на пълнежа си от Duratherm High Loft якето има термоизолационни качества , като едновременно с това си запазва лекотата и мекостта. Финалната повърхностна обработка за водоустойчивост DWR подобрява функционалността на дрехата. Класическата кройка стои добре на всеки, долния край е с регулиране на ширината и ръкавите са допълнени с ластик в долната си част , като всичко това създава удобство при носене. здрави ципове YKK. Джоб с цип за дребни предмети. Изработено е в едноцветна гама в комбинация с асиметрично зашити парчета, което го прави подходящо за комбиниране с други дрехи. Модерни зимни якета, свободно време
  • Hannah PULLA II Дамско софтшел яке, светло-зелено, размер 38
    Дамското яке Hannah PULLA е идеално за:туризъм, фрегати , излети и активен спорт. Неговата микропорестата полиуретанова мембрана Resstex 8000 е издръжлива на дъжд и мокър сняг и едновременно с това запазва своята проветривост. Неговата материя гарантира удобство на тялото при всякакви неблагоприятни условия. Материята на якето е еластична и едновременно с това водно и вятърно устойчива. За комфорта при носене помагат и анатомично оформените ръкави, както и възможността за регулиране на ширината на качулката и долният край на ръкавите. Туристически якета
  • Hannah SCARLET 3/4 Дамски панталони с 3/4 дължина, сиво, размер 44
    Дамският 3/4 панталон Hannah SCARLET е идеален за бягане , туризъм и носене в свободното време. Изработен е от еластичният материал AFT Stretch, който позволява максимален диапазон на движенията. Сместа от еластичните материали и синтетичните влакна създава комфорт и възможност за свободни движения, без значение къде ще бъдеш. Панталоните са много леки и приятни при докосване до тялото. Освен останалите си качества панталоните гарантират и защита UV 30 от ултравиолетовите лъчи. Regular fit кройката стои добре и създава удобство, благодарение на анатомично оформените колена и колан, които лесно могат да се регулират. Туристически панталони
  • Hannah ZURY LITE Дамско софтшел яке, тъмносиво, размер L
    Дамско софтшел яке подходящо за всякакви приключения. Якето Hannah ZURY LITE е с материя от softshell мембрана и повърхностна обработка Teflon Eco Lite. Материята предлага водоустойчивост, вятърна устойчивост и едновременно с това е дишаща. Долният кант на якето е регулируем, също както и качулката, докато ръкавите са анатомично оформени и завършени с пристягане с лента от велкро. Туристически якета
  • Hannah KENTA Дамски зимни панталони от софтшел, бяло, размер 42
    Дамските скиорски панталони Hannah KENTA ще поддържат комфорта на тялото ти на пистата. Благодарение на мембраната водоустойчивостта и проветривостта на материята са гарантирани, което ги прави издръжливи на мокър сняг и дъжд. Комбинацията от издръжливите материали и спортната кройка дават максимална свобода на движенията. Ски панталони
  • Hannah BERRY Дамска спортна тениска, зелено, размер 42
    За удобството при изминаването на многото километри ще ти помогне фланелката с къс цип Hannah BERRY. Подходяща е за велосипедизъм и много спортни активности. Изработена е от рециклираният материал AFT Quick Dry и антибактериалната Polygiene обработка , която прави материята устойчива на запарване. Късият цип е подходящ за разхлаждане в топлото време и едновременно с това служи, като ефектно допълнение . Интересната визия на фланелката е допълнена и от меланжовият ѝ материал. Нейната кройка стой удобно на всяка фигура и създава удобство при носене. Благодарение на светлоотразителните елементи се предлага видимост и при намалена светлина. За колоездене
  • Hannah AKAME Дамско софтшел яке, черно, размер 38
    Дамско яке от софтшел Hannah AKAME е подходящо за разходки в града и леки тренировки. Изработено е от материала Softshell с мембраната 8 000 и водоустойчивата обработка DWR. Материята предлага водоустойчивост, вятърна устойчивост и едновременно с това е дишаща. Удобната кройка Regular fit стои добре на тяло, а долният ръб на якето може да се регулира, също както и качулката. Ръкавите са анатомично оформени и завършени с маншети. Гърба е леко удължен и това дава добра топлинна изолация. Допълнено е с подплата от полар. Софтшел якета
  • Hannah FOXY Дамски шорти, синьо, размер 36
    Дамските шорти Hannah FOXY са подходящи за всякаква активност в свободното време. Направени са от проветрив материал и имат интересна форма. В редната им част имат класически джобове и ластик в колана с регулиране, което създава още по-голям комфорт. Къси панталони за свободно време
  • Hannah ZURY Дамско яке с мембрана, розово, размер 38
    Ако и ти си любителка на приключенията сред природата в свободното си време? Дамското яке Hannah ZURY е идеалният модел за леки излети в хладните дни. Изработено е от материала Softshell Grid с мембраната 8 000 и обработката Teflon Eco Lite. Материята предлага водоустойчивост, вятърно устойчивост и едновременно с това е дишаща. Качулката и долният кант могат да се регулират, докато анатомично оформените ръкави могат да се пристягат с лента от велкро. Софтшел якета
  • Hannah CALLA II Дамски панталон, бежово, размер L
    Дамският панталон с модерна кройка Hannah CALLA II е изработен от функционалният синтетичен материал AFT Stretch и има добавени еластични влакна. Подходящ е за дълги разходки сред природата и разбира се в градските улици. Освен това е много удобен по време на дълги разходки сред природата или при излизания в града. Изключително харесван е благодарение на неговата универсалност. С леко огъване на долната част на крачолите може да се постигне ефектна визия. Колана е допълнен с ластик и може да бъде пристегнат с помощта на шнурче. Туристически панталони
  • Hannah ELOISE Дамско зимно яке, сиво, размер 34
    Затоплете се с дългото дамско яке Hannah ELOISE, което е подходящо за града. Якето е с пълнеж от качествен полиестър Duratherm, благодарение на който е много леко и предлага оптимална термоизолация. Повърхностният материал е обработен с полиестерно покритие, което предлага проветривост и защита от влагата. Зимни
  • Hannah GABRIL II Дамски ски панталони, розово, размер 40
    Дамските ски панталони Hannah GABRIL II ще ти дават удобство на всяка писта. Покритието Drypeak 6000 гарантира водоустойчивост и много добра проветривост на материала, а неговата термоизолация Duratherm Classic е с изумителни качества. Лепените основни шевове защитават по-добре от влагата и правят панталоните перфектни за каране на ски. Анатомично оформените колене, удължената седалищна част, регулируемата с велкро ленти талия и свалящите се тиранти позволяват на панталоните да се приспособят към всяко движение на тялото. Страничните джобове са с цип, а крачолите са със снежни маншети и ципове в долната си част. Ски панталони
  • Hannah CHUCKI Дамска тениска, черно, размер 38
    Hannah CHUCKI е дамска тениска от ECO памук с удължени ръкави. Кройката е Regular fit е с кръгло деколте и стои много удобно на всяка фигура. Тениски с къс ръкав
  • Hannah KAIA JR Момичешка тениска, оранжево, размер 116
    Момичешката тениска KAIA JR е направена от памучен материал и в красива кройка. Всяко момиче ще оцени веселият печат и нейният пастелният цвят. Произведена е от приятна при докосване материя. Тениски с къс ръкав
  • Hannah KATANA Дамска тениска, бяло, размер M
    Hannah KATANA е дамска тениска с удължени ръкави с красив дизайн. Можеш да избираш от няколко различни печата на гърдите. Тениската е изработена от лек и приятен на допир материал и е идеална за летните дни. Тениски с къс ръкав
  • Hannah SHELLY II Дамска функционална тениска, светло-зелено, размер 42
    За удобството ти при изминаването на многото километри ще се погрижи фланелката с къси ръкави Hannah SHELLY II. Изработена е от рециклираният материал AFT Quick Dry и антибактериалната Polygiene обработка , която прави материята устойчива на запарване. Пристягащата форма стои отлично на женското тяло и предлага максимална свобода на движенията. Преливащата гама на материята и интересните шевове дават на тениската свежа визия. Подходяща е за бягане и за други спортни дейности. Светлоотразителните детайли по нея повишават безопасността при намалена видимост. За бягане
  • Hannah CHUCKI Дамска тениска, цвят сьомга, размер 40
    Hannah CHUCKI е дамска тениска от ECO памук с удължени ръкави. Кройката е Regular fit е с кръгло деколте и стои много удобно на всяка фигура. Тениски с къс ръкав
  • Hannah LIBERTINE Дамски спортни панталони, черно, размер S
    Многофункционалните дамски панталони Hannah LIBERTINE са изработени с откопчващи се крачоли , които бързо ги преобразуват в къси панталонки. Подходящи са за излети , туризъм или пътувания. Еластичния материал AFT Stretch е приятен при докосване , проветрив и не ограничава движенията. Защитават перфектно от слънчевите лъчи с UV 30 фактор. Колената са анатомично оформени , а в талията могат да бъдат регулирани , за постигане на по-голямо удобство. За по-лесното им обуване имат цепки ц ципове в долните части на крачолите. Туристически панталони
  • Hannah RHODESS Дамско скиорско яке, тъмносиво, размер 40
    Мъжкото ски яке Hannah RHODESS е в двуцветна гама с ефектен печат. Подходящо е за активно спортуване през зимата. Якето е с полиестерно покритие с микропори, които предлагат водоустойчивост и добра дишаемост. Водният стълб гарантира защита от снега и дъжда със среден интензитет. Моделът е с висококачествения пълнеж Duratherm, който гарантира оптимална температура при спортуване и ежедневна употреба. Минималното абсорбиране на влагата и бързото изсъхване го правят идеално за влажните условия. Практичният снежен колан не позволява на снега да нахлуе под якето. Ръкавите и долният край на дрехата могат да се регулират според желанието ти. Практичното му завършване на ръкавите с мек маншет гарантира, че няма да почувстваш студа и на ръцете. Ски якета
  • Hannah ROXEN Дамско скиорско яке, сиво, размер XS
    Дамското ски яке Hannah ROXEN е създадено за всяка скиорка, която желае да изглежда стилно и да бъде перфектно защитена от неблагоприятните климатични условия. Изработено е от издръжливия материал Drypeak и е с изолация Duratherm. Двата странични джоба са в страничните шевове и правят модела по-елегантен. Джобът на единия ръкав е за ски карта. Ръкавите са с еластични маншети, които не позволяват на снега да нахлуе в тях. Талията е с вграден снежен колан. Якето разполага и с вътрешен джоб с цип. Ски якета
  • Hannah CAPRA JR Софтшел яке за момичета, розово, размер 134-140
    Момичешкото софтшел яке CAPRA JR е идеално за ежедневието и за спортуване. Изработено е от материала Softshell membrane 8000 с обработка Teflon Eco Elite, който е проветрив, водоотблъскващ и ветроустойчив. Разполага с еластична качулка, регулируема долна част и анатомично оформени ръкави с регулиране с велкро лепенка. Предните джобове са с цип. Якето е със светлоотразителни детайли за повишена безопасност. Децата също заслужават да изглеждат перфектно. Софтшел якета
  • Hannah ELSA Дамско горнище, черно, размер 38
    Дамското горнище Hannah ELSA се отличава с красивото си капитониране. Перфектният избор за носене под ски яке или като самостоятелна връхна дреха. Предната част на дрехата е затоплена с влакната Duratherm Classic. Гърбът и ръкавите са от еластичния материал Polarstretch Micro, който бързо отвежда влагата. Вътрешната страна е кардирана и топли много добре. Долната част на дрехата и на ръкавите са с еластични маншети. Металните ципове подчертават спортно-елегантния дизайн. Ако обичаш спортуването и излетите сред природата, този модел е идеалният за теб. Хибридни якета
  • Hannah KATANA Дамска тениска, лилаво, размер 42
    Hannah KATANA е дамска тениска с удължени ръкави с красив дизайн. Можеш да избираш от няколко различни печата на гърдите. Тениската е изработена от лек и приятен на допир материал и е идеална за летните дни. Тениски с къс ръкав
  • Hannah MARME Дамска тениска, цвят сьомга, размер L
    Дамската тениска Hannah MARME е с къс ръкав и е подходяща за разходки в свободното време. Моделът е с класическа кройка , която стои удобно на всяка фигура. Тениската има деколте във формата V и ограничения на ръкавите. Изработена е от много лек и мек материал, който е подходящ за носене в топлите дни. Тениски с къс ръкав
  • Hannah ABIGAIL Дамско яке с мембрана, тъмносиво, размер 38
    Дамското водоустойчиво яке Hannah ABIGAIL е подходящо за носене за носене по време на състезания при неблагоприятни условия. Изработено е от функционалният материал Climatic Element , а благодарение 3L на технологията на ламинираната мембраната между външният и вътрешният материал ,той е механично устойчив, здрав и с голяма дълготрайност. Материята е водоустойчива проветрива и гарантира оптимална защита от неблагоприятните климатични условия. Използваната технология за лепене на някои от частите и подлепените шевове повишават водоустойчивостта. Анатомично оформените ръкави гарантират удобство при носене . При продължителните турове всеки ще оцени проветряването в страничните му части. Циповете на якето са водоустойчиви , а при качулката , долният кант и ръкавите се регулират със шнурче. Туристически якета
  • Hannah ELENA Дамска рокля, черно, размер L
    Дамската рокля Hannah ELENA е спортно-дизайнерска рокля с дължина под колената, за която важи мотото:“семпла красота”. Имат интересно решение за гърба, кръгло деколте и пристягане в кръста с шнурче. Благодарение на използваният еластичен материал AFT Stretch се предлага пълна свобода на движенията. Рокли с презрамки
  • Hannah Панталони Libertine Lady Zinfandel 38
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Libertine са многофункционални дамски панталони, които за секунда се превръщат в шорти благодарение на свалящите се панталони. Те са идеални за преходи, туризъм или пътуване. Гъвкавият AFT Stretch материал е приятен на допир, дишащ и лек и предлага свобода на движение по всякакъв начин. Панталоните предпазват от слънчевите лъчи с UV 30. Редовната кройка е удобна, а панталоните са добре износени благодарение на анатомично оформените колене и колан, с които можете лесно да регулирате обиколката на талията за по-голям комфорт. За по-лесно обуване добавихме цепка с цип в долната част на панталона. Всички джобове са с ципове - два основни отстрани, един на бедрото и един отзад. Пол : Жените Дължина : Regular (pants) Fit : Regular Fit Сезон : Autumn Вид дейност : Travel Вид дейност : Trekking Сезон : Spring Вид дейност : Hiking Възрастова група : Възрастен Цвят : Кафяв Технология : UV 30 Сезон : лято Спецификация на материала : Полиамид Pазмер : 38 Дължина : 3/4 (pants) Материал : Stretch Спецификация на материала : Ликра Tегло : 320 g Сезон : зима Страна на произход : Китай Цвят : Червен Цвят според производителя : Zinfandel
  • Hannah CLAIM Дамски туристически панталони, черно, размер 36
    Дамските туристически панталони Hannah CLAIM W са подходящи за високо планински туризъм, за фрегати и преходи сред природата. Изработени са от еднослоен функционален материал AFT Double Weave с с двойна технология при изтъкаването. Външната му страна е устойчива на разкъсване , с добра водно и вятърно устойчивост. Вътрешната страна гарантира отлична проветривост и бързо извежда потта на повърхността. Анатомично оформените колена, кройката alpine fit, която стои удобно и еластичния материал предлагат удобство на всяко движение. Панталоните имат регулируем колан, който се пристяга с ластик, цепки с ципове и долните части и пристягане във вътрешната част на крачолите. В предната им част се намират два основни джоба и един на бедрото, които имат YKK ципове. Туристически панталони
  • Hannah AKITA JR Детски скиорски панталон, жълто, размер 152
    Детските ски панталони Hannah AKITA JR са не само красиви, но с голяма функционалност. Подходящи са за момчета и момичета. Благодарение на мембраната Resstex 10 000 са водоустойчиви и проветриви. Заедно с DWR водоустойчивата обработка и подлепените шевове тези панталони предлага отлично запазване на сухотата на тялото при дъжд и сняг. Изолацията от полиестерно руно Duratherm Classic осигурява изумителни термоизолационни качества - поддържа тялото топло дори и във влажно състояние. Панталоните стоят перфектно върху тялото - талията се регулира с помощта на велкро ленти, а тирантите се откопчават. Анатомично оформените колене предоставят допълнителен комфорт. По-високата седалищна част и снежните маншети не позволяват на снега да нахлуе в тях. Ски панталони
  • Hannah ROZALEE Дамско яке от софтшел с мембрана, сиво, размер 38
    Дамското софтшел яке Hannah ROZALEE разполага с мембраната Resstex 8000. Тя предоставя баланс между водоустойчивостта и дишаемостта. Това яке е перфектният избор за любителите на трекинга. Предлага отлична защита на тялото и при неблагоприятни условия. Благодарение на регулируемата долна част, допълнените с велкро лента ръкави и пристягащата се качулка предоставя индивидуален комфорт. Якето е с два основни джоба с цип и има повърхностна водоустойчива обработка. Софтшел якета
  • Hannah AMORA Дамски панталони от софтшел с мембрана, черно, размер 36
    Дамските удобни панталони Hannah AMORA са направени от материала софтшел, който е с допълнителна мембрана и практичната водно непропускаща обработка Teflon. Те са идеални за излетите сред природата, дори и когато времето е хладно. Могат да бъдат използвани и за ски спускания благодарение на мембраната си. Полиуретановата мембрана Restex 8000 не пропуска вода по време на дъжд и не ограничава движенията. Тъканта е едновременно и еластична и издръжлива на механично разкъсване. Софтшел панталони
  • Hannah CORNEY Дамско яке от софтшел с мембрана, жълто, размер 40
    Дамското яке от софтшел Hannah CORNEY е изработено с висококачествена мембрана в материала и благодарение на своята ветроустойчивост и водоустойчивост предлага отлична защита от неблагоприятното време. Подходящо е за всякакви активности през свободното време. Софтшел якета
  • Hannah ILIA Дамски панталони от софтшел, черно, размер 36
    Дамските софтшел панталони Hannah ILIA са идеални за ски пистата. Разполагат с мембраната Resstex 8000, която отблъсква водата. Софтшел материалът е устойчив на разкъсване, а водоустойчивия горен слой подобрява функционалността на облеклото. С тези панталони тялото ти ще остане сухо и при най-лошите климатични условия. Благодарение на еластичността им и анатомично оформените колене не ограничават движенията и предоставят максимален комфорт. Снежните маншети и циповете в долната част на крачолите са супер практични. Интересното зашиване на колената прави черните класически панталони в оригинален модел. Софтшел панталони
  • Hannah LUCY Дамско скиорско яке, тъмносиво, размер XS
    Дамското ски яке Hannah LUCY се характеризира с асиметричен дизайн. Микропоресто полиуретаново покритие предлага добра приветливост и водно-непропускливост на материята. Водния стълб отлично защитава тялото от сняг и дъжд със среден интензитет. Оптималната температура на тялото е гарантирана от качествения полиестерен пълнеж Duratherm. Минимално задържане на течности и бързо изсъхване, за да бъде подходящо и във влажни условия. Якето има практичен снежен колан , които не позволява навлизането на сняг под него. Ръкавите и долният край на дрехата може да се регулират според желанието ти. Практичното завършване на ръкавите с мекият маншет , гарантира, че няма да чувствате студ и на ръцете. Ски якета
  • Hannah MAKY II Дамско скиорско яке, тъмнозелено, размер 42
    Дамското скиорско яке HANNAH MAKY II е с двоен цип, който е не само модерно допълнение, но също така и изключително функционален с частичното му отваряне за проветряване на тялото. Мембраната Resstex е допълнена с обработката DWR и предлагат балансирана водоустойчивост и проветривост на материала с отлична защита от дъжд и сняг. Пълнежа Duratherm High Loft дава на якето оптимални термоизолационни качества. При неблагоприятните климатични условия ще ти помогне и пристягащата се качулка, еластичните маншети на ръкавите и долният кант с регулиране на ширината. Разбира се не са забравени също така подлепените шевове и снежният колан. Ръкавите са анатомични и дават възможност за свободни движения. Якето има няколко джоба с цип и вътрешен джоб за очила. Ски якета
  • Hannah NARA Дамски панталони за ски с мембрана, тъмносин, размер 44
    Затоплящите дамски ски панталони Hannah NARA разполагат с водоустойчива и дишаща мембрана Climatic Element, която поддържа тялото на сухо и топло. Пълнежът Duratherm Pro предоставя уникални термоизолационни свойства. Панталоните разполагат с DWR обработка, която отблъсква водата и подобрява функционалността им. Задната част е частично затоплена и е с удължено седалище за по-добра защита на кръста. Панталоните стоят перфектно върху тялото - талията се регулира с помощта на велкро ленти, а анатомично оформените колене предоставят допълнителен комфорт. Благодарение на подлепените шевове, водоустойчивите ципове, проветряването и снежните маншети в крачолите ще останеш сух през целия ден. Ски панталони
  • Hannah Панталони Libertine Lady Zinfandel 40
    Това е автоматичен превод, генериран от софтуер:Libertine са многофункционални дамски панталони, които за секунда се превръщат в шорти благодарение на свалящите се панталони. Те са идеални за преходи, туризъм или пътуване. Гъвкавият AFT Stretch материал е приятен на допир, дишащ и лек и предлага свобода на движение по всякакъв начин. Панталоните предпазват от слънчевите лъчи с UV 30. Редовната кройка е удобна, а панталоните са добре износени благодарение на анатомично оформените колене и колан, с които можете лесно да регулирате обиколката на талията за по-голям комфорт. За по-лесно обуване добавихме цепка с цип в долната част на панталона. Всички джобове са с ципове - два основни отстрани, един на бедрото и един отзад. Цвят според производителя : Zinfandel Сезон : Spring Pазмер : 40 Спецификация на материала : Полиамид Страна на произход : Китай Пол : Жените Цвят : Червен Спецификация на материала : Ликра Дължина : 3/4 (pants) Сезон : лято Цвят : Кафяв Технология : UV 30 Вид дейност : Trekking Tегло : 320 g Дължина : Regular (pants) Сезон : зима Fit : Regular Fit Сезон : Autumn Вид дейност : Hiking Възрастова група : Възрастен Материал : Stretch Вид дейност : Travel
  • Мъжки ски панталон. HANNAH
    Панталоните Kasey са от продуктовата линия Performance, която е насочена към скиори, които очакват добре оборудван продукт, на който могат да разчитат сто процента. Водо- и снегоустойчивостта се осигурява от материала с мембрана Climatic Element. Със стила Kasey разработчиците съчетаха модерен дизайн с технически елементи. Благодарение на подвижните презрамки и велкро закопчалки на талията, панталонът пасва идеално на всеки. Комфортът на потребителя се подобрява от повдигната позиция на седене, анатомично оформени колене и значителна вентилация в задната част на бедрата. Разбира се, както при другите ски панталони, има и цип в долната част на крачола и интегриран ръкав за сняг от вътрешната страна на крачола.
  • Women's jacket HANNAH
    Women's jacket by HANNAH.<br />- Resstex membrane material with a water column of 5,000 mm with DWR finish, which is complemented by a soft insulating filling Duratherm High Loft<br />- with a hood with a detachable fur coat, a main bone zipper and two distinctive zippered pockets<br />- elastic sleeve cuff and bottom hem pulled into rubber
  • Дамско яке HANNAH Betlis
    Дамско яке HANNAH Betlis<br />- Идеален за носене на открито<br />- Предлага се в различни размери<br />- Закопчаване с цип
  • Women's Urban Stylish Waterproof Coat Hannah GEMA dawn blue
    The Hannah Gema urban coat uses Resstex membrane material with a 5,000 mm water column with DWR finish, which is complemented by a soft insulating filling Duratherm High Loft. The coat is equipped with a hood with a detachable fur coat, a two-way zipper, which is covered by a flap and two zippered pockets. All zippers have a metallic effect, which contributes to the overall elegant impression of this product. Decorative stitching further underlines the trendy cut of the coat.
  • Men's ski jacket Hannah KELTON midnight navy/lime green
    Classic Hannah Kelton ski jacket that can be used by all demanding skiers. The membrane material Climatic Element with a water column of 10,000 mm with DWR treatment is complemented by Duratherm Pro insulating filling. The central YKK zipper and chest pocket zipper are waterproof. Anatomically shaped sleeves finished with a tightening bead with Velcro, non-detachable hood with regulation or bottom edge with width control give you maximum comfort. A sleeve pocket for a ski pass with a waterproof YKK zipper, elastic sleeve cuffs with a thumb hole, a snow collar or a system of internal pockets are a matter of course. The jacket has main zippered pockets, an internal spacious pocket and a zippered chest pocket. During spring skiing, the user will appreciate the side ventilation. Glued sleeve feet and visor are a practical and luxurious accessory and together with the 3D logo create a trendy look of the jacket. Thanks to the regular cut, it also suits hefty athletes. We liven up more subdued colors with several variations of more vivid colors. We also offer the model in size 3XL. This jacket can be purchased in the set of Hannah Kasey ski pants in the same parameters and materials.
  • Мъжко яке. HANNAH KELTON
    Класическо ски яке Hannah Kelton, което може да се използва от всички взискателни скиори.<br /><br />- мембранен материал Climatic Element<br />- воден стълб 10 000 мм<br />- DWR лечение<br />- Изолационен пълнеж Duratherm Pro<br />- централния YKK цип и ципа на джоба на гърдите са водоустойчиви<br />- анатомично оформени ръкави, завършени със стягащо перло с велкро<br />- неотделяща се регулируема качулка<br />- джоб на ръкава за ски карта с водоустойчив YKK цип<br />- еластични маншети на ръкавите с отвор за палеца<br />- яка за сняг и система от вътрешни джобове<br />- странична вентилация
  • Дамско зимно яке Hannah AMABEL Dubarry
    Модерно дамско ски яке от по-високата серия Hannah Amabel, което отговаря на високите изисквания на опитните скиори. Той обещава 100% защита срещу елементите и в същото време предлага висококачествен твърд материал, устойчив на механични влияния. Мембранният материал Climatic Active Stretch с воден стълб от 15 000 mm с третиране с DWR допълва изолационния пълнеж Thermore. Amabel има водоустойчиви YKK ципове. Това яке е предназначено за ALL MOUNTAIN употреба, затова го оборудвахме с рефлектор RECCO. Анатомично оформените ръкави, завършени със стягащо мънисто с велкро, несваляща се качулка с регулиране или долен ръб с контрол на ширината, ви осигуряват максимален комфорт. Разбира се, не трябва да липсват джоб на ръкава за ски карта, еластични маншети на ръкавите с отвор за палеца, снежна яка в кръста или система от вътрешни джобове. Якето е с основни джобове с цип, вътрешен просторен джоб и джоб на гърдите с цип. По време на пролетното каране на ски потребителят ще оцени страничната вентилация. Залепените крачета на ръкавите и козирката са практичен и луксозен аксесоар и заедно със силиконовия принт против хлъзгане на раменете и 3D логото създават луксозен вид на якето. Това яке може да бъде закупено в комплекта ски панталони Hannah Hally II в същите параметри и материали.
  • Women's fleece sweatshirt Hannah LIVELA II emberglow mel
    Women's fleece sweatshirt Hannah Livela II for travel and leisure time provides great thermoregulatory properties, excellent warmth and minimal water absorption thanks to Polarsoft Thermo material. You can use the sweatshirt as a medium or light outer layer for warmer days. The regular fit fits, the bottom edge and sleeves are lined with rubber. The sweatshirt is zippered with a stand-up collar and has two main zippered pockets. The impressive look is enhanced by decorative stitching.
  • Women's fleece sweatshirt Hannah LIVELA II bright white mel
    Women's fleece sweatshirt Hannah Livela II for travel and leisure time provides great thermoregulatory properties, excellent warmth and minimal water absorption thanks to Polarsoft Thermo material. You can use the sweatshirt as a medium or light outer layer for warmer days. The regular fit fits, the bottom edge and sleeves are lined with rubber. The sweatshirt is zippered with a stand-up collar and has two main zippered pockets. The impressive look is enhanced by decorative stitching.
  • Hannah KELTON anthracite/flint stone men's ski jacket
    Classic Hannah Kelton ski jacket that can be used by all demanding skiers. The membrane material Climatic Element with a water column of 10,000 mm with DWR treatment is complemented by Duratherm Pro insulating filling. The central YKK zipper and chest pocket zipper are waterproof. Anatomically shaped sleeves finished with a tightening bead with Velcro, non-detachable hood with regulation or bottom edge with width control give you maximum comfort. A sleeve pocket for a ski pass with a waterproof YKK zipper, elastic sleeve cuffs with a thumb hole, a snow collar or a system of internal pockets are a matter of course. The jacket has main zippered pockets, an internal spacious pocket and a zippered chest pocket. During spring skiing, the user will appreciate the side ventilation. Glued sleeve feet and visor are a practical and luxurious accessory and together with the 3D logo create a trendy look of the jacket. Thanks to the regular cut, it also suits hefty athletes. We liven up more subdued colors with several variations of more vivid colors. We also offer the model in size 3XL. This jacket can be purchased in the set of Hannah Kasey ski pants in the same parameters and materials.
  • Women's jacket Hannah NILANA II anthracite
    Perfect cut and timeless design boasts this women's waterproof parka. Thanks to the Resstex 5000 material, you will be comfortable in it even in the rain or during snowfall. Thermal comfort will give you insulation filling Duratherm Classic. Comfortable insulated hood is equipped with a detachable fur coat and tightening. The main zipper is covered with a flap. Thanks to several spacious pockets, one of which is internal, you can well distribute everything you need. The sleeves are finished with a tail with a snap fastener, which allows regulation of the circuit.
  • Дамски ски панталон. HANNAH i551_10014725HHX01
    Дамските ски панталони Hally са предназначени за взискателните скиори, които търсят надеждност за целодневно движение по пистите при различни условия. Стреч мембранният материал Climatic Active Stretch образува тандем с качествения италиански пълнеж Sorona Sustans. Climatic Active Stretch е еластична материя, която прави якето много удобно и позволява максимален обхват на движение. Използването на този материал ни даде възможност да стесним кройката, без да компрометираме комфорта на потребителя. Мембраната е непореста с параметри на водния стълб 15 000 mm и дишаемост 15 000 g/m2/24 часа. Гарантира оптимална защита дори при неблагоприятни климатични условия. Подходящ за по-взискателни и спортни дейности, включително ски. Най-новата разработка на лабораторията Dupont™ е влакно Sustans®, което предлага отлични топлоизолационни свойства: мекота, пухкавост, висока способност за задържане на топлина, стабилност на формата и размерите. Влакната, предназначени за производството на пълнежи, се произвеждат от възобновяеми ресурси и допринасят за устойчивото производство на текстилни стоки както чрез използвания материал, така и чрез производствения процес.
  • Women's sweatshirt Hannah CHER bright white/dark gray mel
    The Cher sweatshirt is made of the popular Polarstretch Micro stretch material, which perfectly fulfills the thermoregulatory function and ensures moisture wicking. The zipper with a metallic effect underlines the original concept of this product.
  • Women's T-shirt Hannah ELIKA snow white
    Elika multipurpose women's long sleeve T-shirt is made of a mixture of cotton and elastane. The subtle monochrome design is complemented by a feminine motif on the chest.
  • Women's T-shirt Hannah ELIKA crystal pink
    Elika multipurpose women's long sleeve T-shirt is made of a mixture of cotton and elastane. The subtle monochrome design is complemented by a feminine motif on the chest.
  • Women's T-shirt Hannah ELIKA dress blues
    Elika multipurpose women's long sleeve T-shirt is made of a mixture of cotton and elastane. The subtle monochrome design is complemented by a feminine motif on the chest.
  • Дамска пола. HANNAH RELAY
    Дамска спортна пола Realy Skirt със сигурност ще изпъкне във вашия летен гардероб. Изработен е от гъвкав, лек AFT Stretch материал, който е дишащ и има защитен фактор UPF 30. Благодарение на интегрираните еластични шорти под коляното, те са идеални за различни летни активни спортове, като бягане, но и разходки сред природата. Полата е с по-широка гумена талия, така че седи удобно и не ограничава движенията. Има малък джоб за дребни предмети отзад на кръста. Благодарение на елегантната алпийска кройка и декоративните шевове не само ще се чувствате комфортно, но и ще изглеждате страхотно.<br /><br />Материал: 94 % полиестер, 6 % еластан / 87 % полиестер, 13 % еластан
  • Women's ski pants Hannah AWAKE II shadow
    A popular cut and thoughtful elements await you in the Awake II ski pants. The upper material is Resstex 10,000 and the Duratherm Classic filling has excellent insulating properties. The trousers are equipped with removable braces, four zipped pockets and a snow cuff in the leg. It is also worth mentioning the raised seat and waist circumference regulation with Velcro fasteners.

Последно видяно

Дрехи за дами - Всички дрехи и аксесоари от всички уеб и онлайн магазини сега са на едно място. Тръсенето на отстъпки и маркировки в всички онлайн магазини, намиране на точно това, което ти трябва за определен повод и квалитетното а евтино обличане, никога не е било по-лесно.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх