BaByliss PRO BaByliss PRO Curling Iron MiraCurl SteamTech BAB2665SE автоматична маша за коса За коса

BaByliss PRO Curling Iron MiraCurl SteamTech BAB2665SE автоматична маша за коса За коса

259,90 лв
Отворете на Notino.bg >
Налични размери: D
Цена за доставка: 5,95 лв *
Макс. време за доставка: 3 работни дни
Цена на връщане: Безплатно
Срок за връщане: 14 дни
Марка: BaByliss PRO
Уеб магазин: Notino 01 777 42 83
Опции плащания: Visa Mastercard Diners Интернет банкиране / Разписка Наложен платеж
* доставка: Спиди куриерска фирма
BaByliss PRO Curling Iron MiraCurl SteamTech BAB2665SE, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss PRO Curling Iron MiraCurl SteamTech BAB2665SE създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратабързо загряванефункция автоматично изключване след дълга неактивноствъртящ се кабелзвукова сигнализацияНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.

Подобни продукти

 • Green Pharmacy Hair Care билков еликсир за подсилване на косата и против косопад 250 мл.
  Green Pharmacy Hair Care, 250 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеGreen Pharmacy Hair Care Hair Care придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеправи косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Schwarzkopf Professional Professionnelle лак за коса екстра силна фиксация 500 мл.
  Schwarzkopf Professional Professionnelle, 500 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Schwarzkopf Professional Professionnelle фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:солидно фиксира всички типове коса и прическисилна фиксациядълговременен ефектпридава на косата жизненост и блясъкНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см. Преди употреба разклатете старателно.
 • Milk Shake Lifestyling лак за коса с екстра силна фиксация 500 мл.
  Milk Shake Lifestyling, 500 мл., Лак за коса унисекс, Лакът за коса Milk Shake Lifestyling фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:естествена фиксацияне слепя косата и придава на прическата естествен видмоментално придава на косата обемНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • TIGI Bed Head Maxxed-Out лак за коса екстра силна фиксация 236 мл.
  TIGI Bed Head Maxxed-Out, 236 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса TIGI Bed Head Maxxed-Out фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:екстра силна фиксациясолидно фиксира всички типове коса и прическипридава на косата жизненост и блясъкСъстав:без аерозолиНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • BaByliss Elegance 2663PE автоматична маша за коса За коса
  BaByliss Elegance 2663PE, , Маши за жени, Машата за коса BaByliss Elegance 2663PE създава необуздани вълни и само за няколко минути придава на косата отлична форма.Характеристики:нежно навива косата и създава модерни прическивъзможност за регулиране на температуратавъртящ се кабелфункция автоматично изключване след дълга неактивностНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Subrina Professional Hair Code Misty Tip восък за коса за фиксиране и оформяне 100 мл.
  Subrina Professional Hair Code Misty Tip, 100 мл., Восък за коса за жени, Восъкът за коса Subrina Professional Hair Code Misty Tip идеално фиксира прическата и лесно се прилага. В допълнение изненадва със своята дълготрайна издръжливост.Характеристики:лесно създава желаната прическаоткроява естествения блясък на косатаподхранва косатаНачин на употреба:Загрейте продукта в дланите и нанесете върху суха коса. После оформете прическата с помощта на пръстите.
 • Davines OI Roucou Oil разкрасяващо олио За коса 135 мл.
  Davines OI Roucou Oil, 135 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Davines OI Roucou Oil прави косата мекаХарактеристики:предпазва косата от неблагоприятните външни влияниявъзстановява увредената структура на косъмапридава кадифена мекота на косатавидимо регенерира и предпазва косатапредотвратява цъфтенето на краищатаНачин на употреба:Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса.
 • invisibobble Waver фиби за коса 3 бр 3 бр.
  invisibobble Waver, 3 бр., Фиби за коса за жени, Аксесоарът за коса invisibobble Waver превъзходно завършва вашата прическа.Характеристики:има оригинална формагарантира грижливост към косатане оставя следи от натиск по косатаНачин на употреба:Създайте прическа в желаната форма.
 • BaByliss Elegance 2100 професионален сешоар за коса с йонизатор Rose Gold 5336PE
  BaByliss Elegance 2100, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса BaByliss Elegance 2100 ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на температуратафункция йонизираневъзможност за регулиране на скоросттаниско тегло, ергономична формаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Lee Stafford CoCo LoCo хидратираща грижа без отмиване в спрей 150 мл.
  Lee Stafford CoCo LoCo, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеLee Stafford CoCo LoCo придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепридава привлекателен гланцправи косата красиво блестяща и жизненаприятно ароматизира косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Dtangler Unicorn Четка за коса за деца
  Dtangler Unicorn, , Гребени и четки за коса за деца, Четката за коса Dtangler Unicorn е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:внимателно разресва косатане дърпа косата при ресанеможе да се ползва на мокра и суха косавесел дизайн за децаминимално увредена косаНачин на употреба:Сресвайте косата бавно и внимателно, за да избегнете механичното й увреждане.
 • Nioxin 3D Experct Care серум без отмиване за защита на кожата 6x8 мл.
  Nioxin 3D Experct Care, 6x8 мл., Серуми за коса унисекс, Грижата без изплакванеNioxin 3D Experct Care придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепритежава регенеративен ефектактивира дейността на корените на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • TIGI Bed Head Beach Freak хидратиращ спрей за по-лесно разресване на косата 100 мл.
  TIGI Bed Head Beach Freak, 100 мл., Продукти за разресване на косата за жени, Грижата без изплакванеTIGI Bed Head Beach Freak придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванепредотвратява цъфтене на краищатаелиминира чупенето на косатапредпазва косата от механични увреждания при сресванеНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • No Inhibition Styling флуид за блясък и мекота на косата 50 мл.
  No Inhibition Styling, 50 мл., Други стилизиращи продукти за жени, Грижата без изплакванеNo Inhibition Styling придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата гладка и фина на допирпредоставя здрав блясъкулеснява разресванетовъздейства срещу накъдряне на косатаНачин на употреба:Вземете малко количество от продукта в дланта и нанесете на косата.
 • Weleda Rosemary тоник за коса 100 мл.
  Weleda Rosemary, 100 мл., Тоник и води за коса за жени, Грижата без изплакванеWeleda Rosemary придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеактивира дейността на корените на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Schwarzkopf Professional Osis+ Big Blast гел за коса за обем 200 мл.
  Schwarzkopf Professional Osis+ Big Blast, 200 мл., Гел за коса за жени, Фиксиращият препарат Schwarzkopf Professional Osis+ Big Blast придава на вашата прическа желаната форма и обем.Характеристики:създава перфектен стайлингпридава обем от коренитедълготраен ефект, на който можете да разчитатене слепя косата и лесно се разресваНачин на употреба:Нанесете на косата и създайте желания стайлинг.
 • John Masters Organics Styling Четка за коса
  John Masters Organics Styling, , Гребени за жени, Гребенът за коса John Masters Organics Styling е незаменим помощник при всекидневното оформяне на прическата и по-сложен стайлинг.Характеристики:за всички видове косаза употреба във фризьорски салони и у доманежност към кожатаНачин на употреба:С леки издърпвания срешете косата. От корените към краищата.
 • Revlon Professional Uniq One All In One Classsic регенерираща процедура за всички видове коса 150 мл.
  Revlon Professional Uniq One All In One Classsic, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеRevlon Professional Uniq One All In One Classsic придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненапритежава регенеративен ефектпредотвратява цъфтене на краищатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • BaByliss PRO Black Star сешоар BAB6200E
  BaByliss PRO Black Star, , Сешоари за жени, Сешоарът за коса ви позволява бързо и ефективно сушене на вашата коса и помага за достигане на по-голям обем на прическата.Характеристики:щадящо изсушава косатавъзможност за регулиране на скоросттавъзможност за регулиране на температуратаниско тегло, ергономична формасваляща се задна решетка за лесно почистванефункция студен въздух за фиксиране на прическатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция за употреба.
 • Nivea Hairmilk Natural Shine балсам за подчертаване на къдрава коса 125 мл.
  Nivea Hairmilk Natural Shine, 125 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Nivea Hairmilk Natural Shine е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:косата има блясък и е гладка на допирулеснява разресването и следващото оформянехидратира косъмаподобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
 • Delia Cosmetics Cameleo Natural хидратиращ балсам в спрей 200 мл.
  Delia Cosmetics Cameleo Natural, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване Delia Cosmetics Cameleo Natural е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:осигурява подхранване и регенерацияхидратира косъмакосата има блясък и е гладка на допирСъстав:без сулфати и силикониНачин на употреба:Върху влажна, подсушена с кърпа коса, напръскайте достатъчно количество от продукта и разнесете с ръце. Не изплаквайте и оформяйте по нормалния начин.
 • Schwarzkopf Professional Osis+ Sparkler Finish спрей за блясък 300 мл.
  Schwarzkopf Professional Osis+ Sparkler Finish, 300 мл., Лак за коса за жени, Лакът за коса Schwarzkopf Professional Osis+ Sparkler Finish фиксира вашата прическа за дълго време и така осигурява максимален контрол върху косата ви.Характеристики:придава на косата жизненост и блясъкима подхранващ ефектне оставя в косата остатъци и лесно се разресваНачин на употреба:Нанесете на суха коса от разстояние 30 см.
 • Natura Siberica Wild Herbs and Flowers живи витамини за тяло и коса 125 мл.
  Natura Siberica Wild Herbs and Flowers, 125 мл., Спрейове за тяло за жени, Грижата без изплакванеNatura Siberica Wild Herbs and Flowers придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапридава привлекателен гланцпритежава регенеративен ефектНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Avon Advance Techniques Smooth As Silk серум за копринено нежна коса 30 мл.
  Avon Advance Techniques Smooth As Silk, 30 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеAvon Advance Techniques Smooth As Silk придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:придава кадифена мекотакачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Londa Professional Visible Repair защитен балсам за цъфтяща коса 75 мл.
  Londa Professional Visible Repair, 75 мл., Балсами и млека за коса за жени, Грижата без изплакванеLonda Professional Visible Repair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмапредотвратява цъфтене на краищатаелиминира чупенето на косатаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
 • L’biotica Biovax Smooth Booster хидратиращ балсам в спрей 200 мл.
  L’biotica Biovax Smooth Booster, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Балсамът без изплакване L’biotica Biovax Smooth Booster е лесен и бърз начин за регенерация на вашата коса с много други предимства.Характеристики:косата има блясък и е гладка на допирхидратира косъмаулеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Напръскайте в мокра или суха коса и не изплаквайте.
 • Goldwell System Structure Equalizer спрей за коса преди боядисване 150 мл.
  Goldwell System Structure Equalizer, 150 мл., Спрейове за коса за жени
 • Parlux Alyon Ceramic & Ionic дифузер за сешоар
  Parlux Alyon Ceramic & Ionic, , Дифузери за жени, Дифузерът Parlux Alyon ще ви помогне лесно да създадете ефирна прическа от корените до краищата на косата. Изразете своята вълниста коса и й придайте богат обем!Характеристики:увеличава обема на косатагарантира равномерно сушене на косатапредотвратява прекомерно изсушаване и накъдрянеНачин на употреба:Закрепете приставката на сешоара от дадения тип. При сушене поставяйте отделните кичури между заоблените издатини на дифузера и леко ги приповдигайте.
връх