Модни марки 1
Цена
лв лв

Zendium облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Zendium 8 продукти
 • Zendium Complete Protection паста за зъби за здрави зъби и венци 75 мл.
  Zendium Complete Protection, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Zendium Complete Protection предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеограничава образуване на зъбна плакаНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка.
 • Zendium Complete Protection вода за уста без алкохол 500 мл.
  Zendium Complete Protection, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Zendium Complete Protection не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:бори се срещу възникване на зъбен кариесподдържа венците здравиосигурява свеж дъхНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Zendium Sensitive паста за зъби за чувствителни зъби 75 мл.
  Zendium Sensitive, 75 мл., за чувствителни зъби унисекс, Пастата за чувствителни зъби Zendium Sensitive гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:намалява чувствителността на зъбитеподсилва зъбния емайлподдържа свеж дъхНачин на употреба:Ползвайте при необходимост.
 • Zendium Sensitive четка за зъби много мека
  Zendium Sensitive, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Zendium Sensitive поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитепридава блясък на повърхността на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Zendium Complete Protection четка за зъби софт
  Zendium Complete Protection, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Zendium Complete Protection поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Zendium Gentle Whitening паста за зъби с избелващ ефект 75 мл.
  Zendium Gentle Whitening, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Zendium Gentle Whitening е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:гарантира защита на зъбния емайлизбелва зъбитеНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • Zendium BioGum паста за комплексна защита на зъбите 75 мл.
  Zendium BioGum, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Zendium BioGum предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
 • Zendium BioGum вода за уста за защита на зъбите и венците 500 мл.
  Zendium BioGum, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Zendium BioGum не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:поддържа венците здравипремахва дълготрайно дъха от устатаНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.

Последно видяно

връх