Модни марки 1
Цена
лв лв

Twin Lotus облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Twin Lotus 9 продукти
 • Twin Lotus Kids 2+ натурална детска паста за зъби без флуорид Strawberry 35 гр.
  Twin Lotus Kids 2+, 35 гр., пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Twin Lotus Kids 2+ отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави.Характеристики:отстранява зъбната плакаподсилва зъбния емайлпредотвратява възникване на зъбен кариеспредпазва венцитеприятен вкусСъстав:без флуоридиНачин на употреба:Нанесете пастата върху четката за зъби и почиствайте зъбите с леки кръгови движения. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата.
 • Twin Lotus Fresh And Cool билкова паста за зъби без флуорид 150 гр.
  Twin Lotus Fresh And Cool, 150 гр., С натурални екстракти унисекс, Пастата за зъби Twin Lotus Fresh And Cool се грижи за вашите зъби с помощта на натурални екстракти. Гарантира ефективна превенция срещу възникване на зъбен кариес, камък и плака.Характеристики:осигурява превенция срещу образуването на зъбна плака, камък и кариесосвежава дъханамалява чувствителността на зъбитегарантира нежност към зъбите и венцитеСъстав:без флуоридиНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство. Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • Twin Lotus Herbaliste Active Charcoal билкова паста за зъби без флуорид 150 гр.
  Twin Lotus Herbaliste Active Charcoal, 150 гр., С натурални екстракти унисекс, Пастата за зъби Twin Lotus Herbaliste Active Charcoal не съдържа флуориди и подсилва зъбите по естествен начин. Подходяща е за чувствителни зъби и венци.Характеристики:осигурява превенция срещу образуването на зъбна плака, камък и кариесосвежава дъханамалява чувствителността на зъбитегрижи се за венцитеима лек избелващ ефектСъстав:не съдържа флуоридинатурални екстрактиНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Twin Lotus Salt Herbal билкова паста за зъби без флуорид 150 гр.
  Twin Lotus Salt Herbal, 150 гр., С натурални екстракти унисекс, Пастата за зъби Twin Lotus Salt Herbal се грижи за вашите зъби с помощта на натурални екстракти. Гарантира ефективна превенция срещу възникване на зъбен кариес, камък и плака.Характеристики:предпазва от зъбен кариес и плакагарантира нежност към зъбите и венцитеосвежава дъхаСъстав:не съдържа флуоридиНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство. Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • Twin Lotus Sensitive билкова паста за зъби за чувствителни зъби 140 гр.
  Twin Lotus Sensitive, 140 гр., С натурални екстракти унисекс, Пастата за чувствителни зъби Twin Lotus Sensitive гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите.Характеристики:намалява чувствителността на зъбитеподсилва зъбния емайлпредпазва от зъбен кариес и плакаподдържа свеж дъхима щадящ съставСъстав:натурални екстрактибез флуоридиНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство. Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Ползвайте според приложената инструкция.
 • Twin Lotus Bamboo Charcoal четка за зъби с активен въглен софт
  Twin Lotus Bamboo Charcoal, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Twin Lotus Bamboo Charcoal поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбителесно се обслужвапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Twin Lotus Kids 3-6 Years четка за зъби за деца много мека
  Twin Lotus Kids 3-6 Years, , Четки за зъби за деца, Четката за зъби Twin Lotus Kids 3-6 Years задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно.Характеристики:закачлив дизайн за децалеко и надеждно почиства зъбитеудобно се държи в ръкатащадящо се грижи за венцитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Twin Lotus Original билкова паста за зъби без флуорид 150 гр.
  Twin Lotus Original, 150 гр., С натурални екстракти унисекс, Пастата за зъби Twin Lotus Original се грижи за вашите зъби с помощта на натурални екстракти. Гарантира ефективна превенция срещу възникване на зъбен кариес, камък и плака.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеограничава образуване на зъбна плакаоставя в устата усещане за чистота и свежестСъстав:не съдържа флуоридинатурални екстрактиНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство. Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • Twin Lotus Clove вода за уста със салвия 250 мл.
  Twin Lotus Clove, 250 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Twin Lotus Clove не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:бори се срещу възникване на зъбен кариесподдържа венците здравиосигурява свеж дъхпремахва дълготрайно дъха от устатаНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.

Последно видяно

връх